ST-HUBERT-STAELENS VANNEVEL

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • ST-HUBERT-STAELENS VANNEVEL
Private companiesCoal Mining • ST-HUBERT-STAELENS VANNEVEL

Contactgegevens ST-HUBERT-STAELENS VANNEVEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ST-HUBERT-STAELENS VANNEVEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ST-HUBERT-STAELENS VANNEVEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stationsstraat 14; 8420; De Haan (Klemskerke), België

Telefoon (phone): 059 23 34 64 (+32-059 23 34 64) 059 23 34 64 (+32-059 23 34 64)

Fax (fax): +32 (11) 200-18-77 +32 (11) 200-18-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ST-HUBERT-STAELENS VANNEVEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ST-HUBERT-STAELENS VANNEVEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ST-HUBERT-STAELENS VANNEVEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ST-HUBERT-STAELENS VANNEVEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ST-HUBERT-STAELENS VANNEVEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ST-HUBERT-STAELENS VANNEVEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ST-HUBERT-STAELENS VANNEVEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ST-HUBERT-STAELENS VANNEVEL
Products information ST-HUBERT-STAELENS VANNEVEL

BTW identificatienummer (tax): BE03413696289
Ondernemingsnummer: 6459930419
Hoofdstad (capital): 809,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 198,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in ST-HUBERT-STAELENS VANNEVEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bakers and confectioners

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ST-HUBERT-STAELENS VANNEVEL
(Get full report from official database of BE for ST-HUBERT-STAELENS VANNEVEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ST-HUBERT-STAELENS VANNEVEL
Addition kinds of activities for ST-HUBERT-STAELENS VANNEVEL

1455. Kaolin en bal klei | Kaolin and ball clay
32319901. Kunstglas: gemaakt van gekochte glas | Art glass: made from purchased glass
34430600. Voeringen / voering | Liners/lining
38270114. Phototheodolites | Phototheodolites
39310307. Recorders (muziekinstrumenten) | Recorders (musical instruments)
73890801. Mapmaking of drafting, inclusief antenne | Mapmaking or drafting, including aerial

Werken bij ST-HUBERT-STAELENS VANNEVEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ST-HUBERT-STAELENS VANNEVEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ST-HUBERT-STAELENS VANNEVEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ST-HUBERT-STAELENS VANNEVEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur HVAC regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Heusden-Zolder zijn we op zoek naar gemotiveerde monteurs van sanitair en centrale verwarming. Motivatie primeert over ervaring! Het belangrijkste is dat je wil werken en bereid bent om de handen uit de mouwen te steken! Technische kennis (van HVAC) is een pluspunt!

  • Customer Service Representative in Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Customer Service Representative (M/V) voor een internationaal bedrijf. Het bedrijf is gelegen in de regio van Zaventem. Als Customer Service Representative heb je de volgende verantwoordelijkheden: - Je bent verantwoordelijk voor de verwerking en afhandeling van bestellingen. Indien nodig neem je contact op met de klanten en behandel je ook eventuele klachten; - Het verstrekken van informatie aan (potentiële) klanten; - Het adviseren van klanten over de materialen en toepassingen; - Opmaak van offertes en orderbevestigingen in samenwerking met externe sales collega's. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Medewerker HR-administratie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij administratief zeer sterk? Hou je ervan om veel bij te leren op een korte termijn? Dan hebben wij een leuke job voor jou! Voor ons kantoor Express Medical in Antwerpen zijn wij op zoek naar een administratief medewerker om asap te kunnen starten voor de gehele maand september. Je zal instaan voor: administratieve taken zoals inscannen van documenten voor personeelsdossiers, auditdossiers samenstellen, ... telefonische en schriftelijke contacten met uitzendmedewerkers.

  • National Accountmanager (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als national accountmanager sta je in voor volgende taken: Je bent enerzijds verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van het klantenbestand en hebt ook aandacht voor de bestaande klantrelaties; Dankzij jouw contactvaardigheid weet je vlot nieuwe afspraken te genereren; Je beschikt over sterk technisch inzicht en bent in staat om mee te denken met je klant; Dankzij je productkennis kan je oplossingen op maat aanbieden aan je klanten; Je brengt op gestructureerde wijze verslag uit over de marktsituatie en bepaalt in overleg de verkoopsstrategie; Je behoort tot een salesteam van een 8-tal personen die rechtstreeks onder de directie werken en ook rechtstreeks rapporteren. Samen met dit team en de directie wordt het plan van aanpak opgesteld.

  • Magazijnverantwoordelijke (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Heusden zijn we op zoek naar een magazijnverantwoordelijke.  Ben jij iemand die nauwgezet en met veel verantwoordelijkheidszin het magazijn coördineert en opvolgt? Kan je zelfstandig aan de slag gaan om alles op de juiste plaats te krijgen? Dan ben jij de persoon die ze zoeken! Functieomschrijving Coördineert de levering van het meubilair en de toestellen bij onze werven Coachend en organiseert de taken tussen de chauffeurs Volgt de volledige regelgeving en wetgeving op mbt transport en voert deze alzo uit Bepaalt het onderhoud en keuringen van de vrachtwagens, Bepaalt de laadschema's van de vrachtwagens Bepaalt de routeschema's van de vrachtwagens Organiseert het magazijn mbt klaarzetten en ontvangen van leveranciers Ontvangt de dagelijkse goederen en zet de dagelijkst bestelorders klaar Controleert volledig de uitgaande goederen ( zowel klanten als plaatsers) Je beheert het klein magazijn mbt hulpgoederen plaatsers en zorgt dat deze afgesloten is Beheert het machinepark van de plaatsers en pleegt overleg mbt aankopen Zorgt voor dagelijkse orde, netheid en structuur in het magazijn Heeft een up to date overzicht van de te leveren goederen en te ontvangen goederen Registreert de in en uitboekingen in het systeem van toepassing Beheert de aankoop van machines en hulpmiddelen ( min stock enz.) Heeft dagelijks overleg met magazijn coördinator  mbt de te ontvangen leveringen en aankopen

  • HUISHOUDHULP (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: 't POETSHUISJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Ieper-Poperinge-Heuvelland zoeken wij een gemotiveerde kracht om kwaliteitsvolle dienstverlening bij vaste gezinnen te garanderen. Je staat in voor het poetsen, boodschappen doen, wassen en strijken, bereiden van maaltijden enz... Ben je flexibel en mobiel? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Beervelde (BEERVELDE)

    Regio: BEERVELDE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • vakantiejob tijdens schooljaar Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO SANORICE

    Type: Studentenjob

    op zoek naar vakantiejob in september? Sanorice rijstwafelfabriek in Zottegem zoekt ook studenten om zowel tijdens als buiten de schoolvakanties te werken!

  • Poetshulp Studentenjob (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LA MALCONTENTA

    Type: Studentenjob

    Studentenjob, 2 tot 3 maal per week Di, vrij, zat, zon van 9u tot 11u (op zondag 3 uren evt later te presteren) Dagelijkse opkuis zaal en keuken restaurant La Malcontenta (stofzuigen, dweilen, tafels,...) aan de hand van kuisplan: Zaal verluchten - verwarming checken Asbakken vooraan -terras legen – evt peuken verwijderen (voordeur / terras) Bar schoonmaken - pompbakken reinigen (afwas mag blijven staan) Keuken bar schoonmaken - stofzuigen – dweilen (handdoekjes keuken) Tafels stoelen zaal schoonmaken Vloer zaal stofzuigen – dweilen WC afval verzamelen (ook blauwe hygiënische vuilbakjes) WC’s reinigen + spiegel Indien nodig: tafels terras + vloer terras Afval verzamelen en in container Wasmachine - droogkast checken Dampkap, friteuses reinigen + in het extra uur taken verrichten van kuisplan en aanduiden op schema

  • Logistics Assistant met kennis SAP (38,5 uur) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    Als logistics assistant ondersteun je je team op expeditie op vlak van inboundverwerking, outbound en eventueel transportplanning. De verwerking van deze processen gebeurd in SAP en je zal ook verantwoordelijk zijn voor het aanvragen van douanedocumenten. Je komt terecht in een dynamisch en leergierig team van 9 personen.

  • Kraanelektricien (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Recrewtment Technics Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, regio Antwerpen, zijn wij op zoek naar een ervaren kraanelektricien. Wat ga je precies doen als kraan-elektricien? Je staat in voor het operationeel houden van kranen en elektrische installaties Je maakt gebruik van je kennis en ervaring op vlak van moderne technologieën. Uitvoeren van herstellingen aan de kranen Uitvoeren van preventief onderhoud aan de kranen Onderhouden van gereedschap en hulpmiddelen alsook op orde en zuiver houden van de werkplek Rapporteren en overleggen met collega's Voldoende aandacht voor kwaliteit van het geleverde werk Naleven van veiligheids- en milieuvoorschriften Instaan voor het periodieke onderhoud van stukgoed kranen, zowel elektrisch als mechanisch. COMPETENTIES Zelfstandig: je werkt goed alleen en hebt bij normale taken geen hulp nodig Teamworker: je werkt graag met andere collega's samen Nauwkeurig: je hebt oog voor detail Flexibel: je hebt geen probleem met veranderlijke werkinhoud en uren (1ste en 2de shift) Kwaliteitsbewust: je bent je ervan bewust dat kwaliteit belangrijk is (ook naar de veiligheid van je collega's toe) Ordelijk: je werkt netjes en georganiseerd, alles wordt terug op zijn plaats gelegd Veiligheid- en milieubewust: je bent je ervan bewust dat veiligheid belangrijk is, tevens zijn bepaalde producten herbruikbaar enz… Stressbestendig: bij drukte of een korte tijdspanne blijf je rustig Tijdsbewust en nauwkeurig: je werkt gedetailleerd en bent je ervan bewust in welke tijdspanne dit moet kunnen Doorzettingsvermogen: je geeft niet snel op als het bijvoorbeeld eens niet lukt Kritische ingesteldheid: je kan je eigen werk kritisch bekijken en evalueren Contactvaardig: je legt graag contacten met andere mensen

  • Mobiele verkoopmedewerker Buurtslagers regio Sijsele (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Ondersteun je graag in verschillende filialen? Een mobiele verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal (VVP) is verantwoordelijk voor volgende taken: Je ondersteunt verschillende VV¨P filialen in jouw regio Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden en broodjes, indien nodig help je mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

Zoek naar antwoorden van ST-HUBERT-STAELENS VANNEVEL in sociale netwerken
Look for responds of ST-HUBERT-STAELENS VANNEVEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ST-HUBERT-STAELENS VANNEVEL. Laat een reactie achter voor ST-HUBERT-STAELENS VANNEVEL. ST-HUBERT-STAELENS VANNEVEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ST-HUBERT-STAELENS VANNEVEL. Leave a respond for ST-HUBERT-STAELENS VANNEVEL. ST-HUBERT-STAELENS VANNEVEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ST-HUBERT-STAELENS VANNEVEL op de google maps. Adres en contacten ST-HUBERT-STAELENS VANNEVEL
Location of ST-HUBERT-STAELENS VANNEVEL on the google maps. Address and contacts of ST-HUBERT-STAELENS VANNEVEL

Andere gerelateerde bedrijven als come ST-HUBERT-STAELENS VANNEVEL ST-HUBERT-STAELENS VANNEVEL: PETERCAM, SOCIETE DE BOURSE SA | RESTO DU COEUR | Holland Business House Brussels | FA. VEKA-TECHNIEK | CHRISTEL SCHEELEN

Other related companies as ST-HUBERT-STAELENS VANNEVEL: PETERCAM, SOCIETE DE BOURSE SA | RESTO DU COEUR | Holland Business House Brussels | FA. VEKA-TECHNIEK | CHRISTEL SCHEELEN

ST-HUBERT-STAELENS VANNEVEL is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ST-HUBERT-STAELENS VANNEVEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03413696289. Het bedrijf ST-HUBERT-STAELENS VANNEVEL bevindt zich op het adres: Stationsstraat 14; 8420; De Haan (Klemskerke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 809,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 198,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Bakers and confectioners. Producten gemaakt in ST-HUBERT-STAELENS VANNEVEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ST-HUBERT-STAELENS VANNEVEL is Steenkoolmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ST-HUBERT-STAELENS VANNEVEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ST-HUBERT-STAELENS VANNEVEL, openstaande posities, locatie van ST-HUBERT-STAELENS VANNEVEL op de kaart.

ST-HUBERT-STAELENS VANNEVEL is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is ST-HUBERT-STAELENS VANNEVEL, company assigned to the tax number BE03413696289. The company ST-HUBERT-STAELENS VANNEVEL is located at the address: Stationsstraat 14; 8420; De Haan (Klemskerke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 809,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 198,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Bakers and confectioners. Products created in ST-HUBERT-STAELENS VANNEVEL were not found.
The main activity of ST-HUBERT-STAELENS VANNEVEL is Coal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ST-HUBERT-STAELENS VANNEVEL is not available. You also can look at reviews of ST-HUBERT-STAELENS VANNEVEL, open positions, location of ST-HUBERT-STAELENS VANNEVEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ST-HUBERT-STAELENS VANNEVEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ST-HUBERT-STAELENS VANNEVEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ST-HUBERT-STAELENS VANNEVEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ST-HUBERT-STAELENS VANNEVEL, employees, financial statistics.