St-Elooi

Contactgegevens St-Elooi: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data St-Elooi: address, phone, fax, email, website, opening hours

St-Elooi

Regio (region): Kortrijk, België

Adres (address): Overleiestraat 61; 8500; Kortrijk, België

Telefoon (phone): 056 35 31 51 (+32-056 35 31 51) 056 35 31 51 (+32-056 35 31 51)

Fax (fax): +32 (13) 809-45-66 +32 (13) 809-45-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) St-Elooi: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "St-Elooi"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "St-Elooi"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van St-Elooi, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen St-Elooi. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of St-Elooi, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees St-Elooi. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti St-Elooi
Products information St-Elooi

BTW identificatienummer (tax): BE06484100341
Ondernemingsnummer: 1078552246
Hoofdstad (capital): 808,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 569,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in St-Elooi zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bakers and confectioners

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor St-Elooi
(Get full report from official database of BE for St-Elooi)

Aanvulling soorten activiteiten voor St-Elooi
Addition kinds of activities for St-Elooi

20350101. Dressings, salade: Ruw en gekookt (behalve droge mengsels) | Dressings, salad: raw and cooked (except dry mixes)
22810400. Tapijt- en tapijngaren, gesponnen | Carpet and rug yarn, spun
33390103. Zinkraffinage (primair), inclusief platen en stof | Zinc refining (primary), including slabs & dust
36990601. Apparaatkoorden, voor huishoudelijke elektrische apparatuur | Appliance cords, for household electrical equipment
50470104. Instrumenten, chirurgisch en medisch | Instruments, surgical and medical
83619900. Residentiële zorg, nec | Residential care, nec

Werken bij St-Elooi: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in St-Elooi: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor St-Elooi. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for St-Elooi. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek bediende - Expeditie (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een van onze klanten, gelegen te Mol, zijn wij op zoek naar een logistiek bediende expeditie Je takenpakket ziet er als volgende uit: • Verzorgen van de verzending en het opmaken van de transit-, import-, exportdocumenten • Verwerken van orders, inplannen van transporten en containers • Onderhouden van contacten met de klanten over de voortgang van dossiers • Onderhouden van contacten met het douanekantooren externe leveranciers • Ontvangen van douaniers • Betalingen van invoerrechten en accijnzen laten uitvoeren door de afdeling accounting • Stockcontroles uitvoeren

  • Orderpicker voeding met vaste nacht (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Aangekochte goederen sorteren per soort in de juiste frigocel - Bestellingen klaarzetten per klant voor ophaal van de transportfirma - Aanmaken van leveringsbonnen en productlabels op de PC - Algemeen onderhoud van de frigocel

  • SPOORBOUWER & BESTUURDER WERFMACHINES (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor het aanleggen onderhoud en herstellen van spoorlijnen zal je handenarbeid verrichten en gebruik maken van de daarvoor aangewezen werfmachines zoals: minigraver graafmachine kraan-wegvoertuig hydraulische spoorkraan ... U deinst er niet voor terug om ook klein onderhoud aan de machines te doen. Ervaring als grondwerker en met de hydraulische kraan is een MUST!

  • Administratief Bediende Bouw (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U ondersteunt de coördinatie met administratieve taken. U tekent werfinstallaties, werfinrichtingsplans,... U waakt over de toepassing van de procedures en regelgevingen inzake milieu, veiligheid en ISO. U doet rechtstreeks opdrachten voor de technische bedrijfsleider. U zorgt mee voor de inzet van de machines van het machinepark. U zorgt voor de dispatching van het materieel en de machines. U werkt mee op de aankoopdienst. U doet prijsaanvragen bij externe leveranciers van machines. U maakt prijsopgave voor bouwwerven. U volgt onderhoud op van machines. U maakt mee voorbereidend werk voor torenkraan montage/demontage. U registreert keuringen en schrijft werkinstructies. U verzorgt de communicatie met netbeheerders en nutsvoorzieningen. U werkt mee aan projecten i.v.m. KVGM. U werkt mee aan technische projecten. U bezorgt werven de nodige documentatie/informatie. U zorgt voor vergunningen. U verrekent afval en schade. U geeft toolboxmeetings aan arbeiders.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Zwijnaarde, Sint-Denijs Westrem (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Zutendaal (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Zutendaal en omgeving

  • Jobstudent Action Merchtem- weekdagen (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: t-interim Asse

    Type: Studentenjob

    Als Winkelmedewerker zorg jij samen met je collega’s dat onze klanten zich prettig voelen in een verzorgde en nette winkel en dat zij vriendelijk worden geholpen bij het afrekenen van onze artikelen Je hebt een afwisselende baan met veel verschillende werkzaamheden en vormt samen met je collega’s het hart van de winkelvloer. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en zorgt dat zij op een klantvriendelijk manier worden geholpen. Gedurende de dag ben je verder bezig met het aanvullen van de winkel. In overleg met de (Assistent) Winkelverantwoordelijke speel je in op commerciële thema’s; slecht weer betekent bijvoorbeeld dat de regenpakken en paraplu’s extra aandacht verdienen.

  • lasser-mechanieker (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een lasser die bij drukte ook inzetbaar is als mechanieker. Je kan half-automaat en elektrodelassen, mooi pluspunt als je ook zou kunnen tiglassen.

  • SOFTWARE TESTER (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Vaste Job

    Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken. Voor meer informatie: Liantis.be. Ter versterking van het IT-team van Liantis in Brugge zijn we op zoek naar een enthousiaste (m/v) SOFTWARE TESTER FUNCTIE Je komt terecht in een snel groeiende en uitdagende omgeving, het is hierbij jouw missie de kwaliteit van de gebouwde software (interne toepassingen, web applicaties, mobiele apps) te bewaken. Je zorgt voor de functionele en technische testing van de applicaties. Je bent actief lid van het SCRUM team dat bestaat uit analisten en ontwikkelaars. Je rapporteert aan de team lead development. Je zorgt voor het opsporen van mogelijke problemen en bugs en ontpopt je als kwaliteitsbewaker van de teststrategie (aanpak, methodologieën en tools). Vanuit een grondig begrip van de business vereisten, stel je testcases en scenario’s op en verzorgt de uitvoering ervan. Je volgt de testresultaten op en geeft actief feedback naar collega’s. Je werkt nauw samen met testers uit andere teams en bent een cruciale schakel in het verbeteren en implementeren van de teststrategie. Je zet het test- en kwaliteitsproces op de kaart in jouw domein en werkt mee aan de uitbouw van het test proces binnen onze organisatie. Je streeft naar continue optimalisatie en uitbreiding van de testsets en verankert de verdere change naar automated testing.

  • Project ingenieur / Project Engineer (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: CAMCO TECHNOLOGIES

    Type: Vaste Job

    Camco Technologies is een innovatieve speler actief in een hoogtechnologische en internationale omgeving. Het bedrijf is gevestigd in Heverlee en stelt 110 mensen te werk. De automatiseringsprojecten zijn gebaseerd op een combinatie van hard- en softwareproducten. Deze producten worden hoofdzakelijk ontwikkeld, geproduceerd en geïnstalleerd door Camco. Onder deze toepassingen vind je intelligente industriële camera's, selfservice kiosken, traffic control, real-time locatieoplossingen en processoftware, alsook eigen ontwikkelde software voor beeldverwerking. Wat wordt er van je verwacht? Als Project Engineer neem je je projecten ter harte . Je bent verantwoordelijk voor de opstart, de uitvoering, de oplevering en de opvolging van je werkzaamheden o Vergaderingen met klanten (technische personen) o Opstellen van engineering documenten (technische projectbeschrijvingen) o Opstellen van infrastructuur plannen (Inventor tekenwerk) o Regelmatige inspecties van sites o Leiden van je eigen installatieteam (techniekers 1 tot 4 personen) bij de klant o Leiden van ingehuurde werkkrachten bij de klant o Testen van het systeem bij klanten Je bent bereid om regelmatig (+/- 25 à 35% van je tijd) voor enkel dagen/weken in het buitenland te werken. Opdrachtgevers situeren zich overwegend in Europa, Australië, Midden–Oosten, Zuid-Afrika, Latijns- en Noord-Amerika. Je werkt nauw samen met interne collega’s(productie, operations, support, projectmanager). Daarnaast ondersteun je de R&D manager bij de praktische uitwerking van technische oplossingen: technische tekeningen maken, testopstelling maken... Je vindt het prettig om regelmatig zelf de handen uit de mouwen te steken en je schept duidelijkheid over verwachtingen en verantwoordelijkheden van eigen en ingehuurde techniekers. Je toont oprechte erkenning en waardering voor de prestaties van je collega’s In je functioneren streef je dag in dag uit naar een excellente klantentevredenheid

  • Computer Recruitment Services - Database Modeler with TFS (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    NK 384 Database Modeler; Banking, Brussels Background The department that ensures the support of bank's business strategy with efficiency, reliability and security in mind is looking for an experienced Database Modeler. Role We are seeking a highly motivated individual with strong Data Model Administration skills. You must be self-motivated and have the experience, personality, and passion to support developers and designers. You will be part of the Component and Data Management team who has a transversal role acting as a service desk for the designers and the developers. The team mainly performs configuration and data management activities for projects and maintenances. It also has a gatekeeper role, reviewing all naming convention and databases standards and ensuring they are compliant with configuration management good practices. The Component Management team is spread over 3 locations (Brussels, Paris, and London) with on average 12 team members. This position is based in Brussels. Job description The main focus of the work will be in conducting operational activity, providing data modeling subject matter expertise, and maintenance of a catalogue of the information assets. Generate and deploy DDLs in the respective environments. Insure compliance with established standards, policies, and performance guidelines. Focus on customers. Strives to exceed customer expectations and metrics. Builds strong relationships with customers. Deliver Quality Results Stays focused, overcoming distractions and obstacles to achieve goals Carries out assignments with thoroughness, accuracy and attention to detail. Act Ethically Act in accordance with the bank's values Act as a Team Player Develops and maintains productive working relationships with team members Actively shares information and expertise Support Change and Innovation Maintains a positive attitude in response to change and uncertainty. Effectively handles shifting demands and multiple priorities. Continually looks for ways to streamline processes, reduce costs and accomplish goals. Profile Please note you must have the following in order to be considered: Experience with TFS Experience with software configuration management Be proactive Qualifications: Specific qualifications for the Data Modeler position include: At least 5 years of experience in IT industry Must have professional experience performing logical and physical data modeling, using industry standard tools such as Computer Associate's AllFusion Data Modeler (Erwin), ER studio, or MEGA/HOPEX Must have professional experience with data models and data modeling (Data dictionary, data management standards, and data model best practices) Knowledge of relational databases (DB2, Sybase, and/or SQL Server) with regards to physical data structure design Knowledge of SQL Ability to conduct data modeling sessions with business users and technical staff, which includes conveying complex ideas both verbally and in written form. Nice to have: Experience with Software Development Life Cycle (SDLC) Mainframe background will be a plus (JCL, REXX, Changeman, Endevor...) Experience using Microsoft Office suite including Word, Excel, Access, Etc. Experience using a Service Desk Skills in one of the following... ...

  • Tijdelijke HRO (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1670815-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor onze klant in Groot-Bijgaarden zijn wij op zoek naar een freelance HR Coordinator in het kader van een zwangerschapsvervanging. In deze rol zal je verantwoordelijke zijn voor: - de payroll verwerking van 150-tal bedienden  - R&S van verschillende profielen - Rapportering - opvolging van verschillende projecten - fungeren als gesprekspartner voor medewerkers in diverse cases

Zoek naar antwoorden van St-Elooi in sociale netwerken
Look for responds of St-Elooi in social networks

Lees alle opmerkingen voor St-Elooi. Laat een reactie achter voor St-Elooi. St-Elooi bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for St-Elooi. Leave a respond for St-Elooi. St-Elooi on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie St-Elooi op de google maps. Adres en contacten St-Elooi
Location of St-Elooi on the google maps. Address and contacts of St-Elooi

Andere gerelateerde bedrijven als come St-Elooi St-Elooi: GARAGE NOBELS | HOME CLAIREFONTAINE | B.O.S. | Touch | PHOTO CINE GARE

Other related companies as St-Elooi: GARAGE NOBELS | HOME CLAIREFONTAINE | B.O.S. | Touch | PHOTO CINE GARE

St-Elooi is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Kortrijk, België. De volledige naam van het bedrijf is St-Elooi, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06484100341. Het bedrijf St-Elooi bevindt zich op het adres: Overleiestraat 61; 8500; Kortrijk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 808,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 569,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Bakers and confectioners. Producten gemaakt in St-Elooi zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van St-Elooi is Educatieve diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van St-Elooi is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van St-Elooi, openstaande posities, locatie van St-Elooi op de kaart.

St-Elooi is a company, that was registered 1992 in Kortrijk region, Belgium. Full name of company is St-Elooi, company assigned to the tax number BE06484100341. The company St-Elooi is located at the address: Overleiestraat 61; 8500; Kortrijk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 808,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 569,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Bakers and confectioners. Products created in St-Elooi were not found.
The main activity of St-Elooi is Educational Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of St-Elooi is not available. You also can look at reviews of St-Elooi, open positions, location of St-Elooi on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over St-Elooi, Kortrijk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf St-Elooi, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about St-Elooi, Kortrijk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company St-Elooi, employees, financial statistics.