Marie-Louise

Contactgegevens Marie-Louise: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Marie-Louise: address, phone, fax, email, website, opening hours

Marie-Louise

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stationsstraat 52; 9890; Gavere (Asper), België

Telefoon (phone): 09 384 14 77 (+32-09 384 14 77) 09 384 14 77 (+32-09 384 14 77)

Fax (fax): +32 (69) 929-32-78 +32 (69) 929-32-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Marie-Louise: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Marie-Louise"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Marie-Louise"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Marie-Louise, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Marie-Louise. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Marie-Louise, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Marie-Louise. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Marie-Louise
Products information Marie-Louise

BTW identificatienummer (tax): BE05292633056
Ondernemingsnummer: 4068481445
Hoofdstad (capital): 627,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 281,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in Marie-Louise zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Marie-Louise
(Get full report from official database of BE for Marie-Louise)

Aanvulling soorten activiteiten voor Marie-Louise
Addition kinds of activities for Marie-Louise

6153. Kortlopend bedrijfskrediet | Short-term business credit
174199. Metselwerk en ander steenwerk, nec | Masonry and other stonework, nec
30691010. Urinoirs, rubber | Urinals, rubber
31519904. Handschoenen van lassers | Welders' gloves
34830103. Ontstekers voor munitie boven 30 mm. | Detonators for ammunition over 30 mm.
35450302. Arbors (gereedschapstoebehoren) | Arbors (machine tool accessories)
35999911. Oliekopjes, metaal | Oil cups, metal
37280405. Turret test fixtures, vliegtuigen | Turret test fixtures, aircraft
59489900. Bagage- en lederwarenhuizen, nec | Luggage and leather goods stores, nec

Werken bij Marie-Louise: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Marie-Louise: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Marie-Louise. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Marie-Louise. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige projectstaffing Ronse (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden op de afdeling acute geriatrie in een ziekenhuis regio Ronse al zeker tot het eind van dit jaar. Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan deze afdeling (wondzorg, bloedafname, inspuitingen, medicatie etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Monteur magazijn (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor: - Het monteren van tractiebatterijen. - Het aanbrengen van buisjes om zuur van de ene naar de andere batterij over te brengen.

  • Plaatser van vangrails (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen te Beringen is Konvert Construct opzoek naar een gemotiveerde wegenwerker. Je voornaamste taak bestaat uit het plaatsen van vangrails. Voor in aanmerking te komen voor deze functie moet je in het bezit zijn van rijbewijs C en fysiek goed in orde zijn. Ben jij de persoon die we zoeken? Aarzel niet en contacteer ons op het nummer 011/60.33.37 of via mail op [email protected]

  • Chauffeur C - regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Brugge zijn wij op zoek naar een Chauffeur C (M/V). Functie: - Je staat in voor de ophaling en levering van afzetcontainers - Je rapporteert dagelijks aan de planners - Je werkt op een veilige en milieubewuste manier - Je zorgt ervoor dat de vrachtwagen volledig in orde is en je voert het eerste lijn onderhoud uit. - Je bent het gezicht van het bedrijf waardoor je correct bent in omgang met klanten.

  • Chauffeur C/CE regio Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een uitdaging als chauffeur C/CE? Job als chauffeur regio Houthalen met uren 's morgens Fysiek werk schrikt jou niet af? Ja!? Dan heb ik de job voor jou als chauffeur C/CE bij Renewi in Houthalen om rolcontainers op te halen. Hierbij ga je langs bij particulieren en bedrijven in de regio. Renewi is marktleider in de Benelux op het gebied van recycling en afvalmanagement. De firma is ook actief in het buitenland. Als chauffeur kan je dus een mooie wending geven aan je carrière bij deze onderneming.

  • PRODUCTIEARBEIDER (CHEMISCHE SECTOR) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER OFFICE PEOPLE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een groeiend speler in de CHEMIE en gelegen in Gent-Zeehaven. Samen met hen zijn wij op zoek naar ARBEIDERS ZWARE LASTEN in volcontinue. Samen met je team zorg je ervoor dat de roostoven waarin de grondstoffen worden uitgezuiverd optimaal blijft Aan de hand van een zware pook maak je het wiel proper en hou je de oven zuiver Daarnaast sta je in voor het schoonmaken van de werkomgeving etc... Er is geen voorkennis nodig, alles wordt aangeleerd maar een goede fysiek is een strikte voorwaarde. Sowieso wordt er eerst een rondleiding in de oventoren voorzien alvorens het verdere sollicitatieproces plaatsvindt.

  • Jobstudent Host (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ONLINE SEMINAR

    Type: Studentenjob

    Webinar host/hostess met affiniteit voor online media Zoek jij een leuke, afwisselende en goed betaalde baan met flexibele werktijden? Kom dan ons OnlineSeminar-team versterken! We zijn een groeiend, innovatief bedrijf, in het hartje van Brussel, gespecialiseerd in het faciliteren van online seminars/webinars. We bieden een interactief platform aan onze klanten waar ze online kunnen communiceren met hun doelpubliek. Hoofdtaken  In deze functie ben je gastheer/gastvrouw voor onze cliënten. Je ontvangt mensen in onze studio en begeleidt ze voorafgaand en gedurende het live webinar.  Je assisteert bij de live webinars. Je biedt technische ondersteuning in de chat, telefonisch en aan moderatoren. Hiervoor hoef je geen techneut te zijn, maar belangrijk is dat je assertief bent en snel dingen oppakt. Profiel  Om goed in deze functie te passen, ben je zelfstandig en proactief.  Je staat stevig in je schoenen en durft de leiding te nemen als dat nodig is.  Bovenal ben je klantvriendelijk en servicegericht.  Je hebt 0-2 jaar werkervaring of je bent bachelor/master student  Je hebt affiniteit met ICT of online media  Uitstekend in Nederlands en/of Frans zowel woord als geschrift, Engels is een pre. Wij bieden We bieden een goed salaris maar ook een gezellig bedrijf met leuke collega’s. Daarnaast zitten wij op een toplocatie in hartje Brussel. Veel van het werk zal in de avonden plaatsvinden. Indien je ook beschikbaar bent overdag, horen wij dit graag. Contact Geïnteresseerd? Surf dan alvast eens naar onze website www.onlineseminar.be en stuur je cv met een korte motivatie naar [email protected] of bel naar 0470/93 17 29

  • Hoofdmagazijnier (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: TURBO'S HOET BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Functie-inhoud: Als hoofdmagazijnier werk je actief mee en sta je in voor de taakverdeling binnen het team, oa. de orderpicking, verzendingen en stockeren van binnenkomende goederen. Je staat in voor stockbeheer en de administratieve gegevensverwerking in SAP. Je volgt de retours van turbo’s nauwgezet op, m.a.w. je voert een visuele controle uit en maakt de nodige documenten op voor de boekhouding. Je staat in voor het laden en lossen van de vrachtwagens

  • Commercial Expert Bioproducts and Apps (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Vaste Job

    Als technische commercieel medewerker sta je in voor het gehele verkoopproces van de bio-producten. Dit proces bestaat uit prospectie, opmaak offertes, organiseren van de correcte levering van de producten, peilen naar de tevredenheid van klanten, margebewaking, kwaliteitscontrole, klantenportefeuille beheren en uitbreiden. Enkele van jouw verantwoordelijkheden zijn o.a. : - Het bepalen van het commerciële plan (bepalen van de doelgroep, gesprekspartners, voorbereiding van dossiers,...) - Opvolgen van verkoopresultaten - Onderhandelingen voeren mbt de voorwaarden van de verkoopovereenkomsten - De technische haalbaarheid van de vraag van de klant onderzoeken - Deelname aan netwerkevenementen - Budgettering en margeberekening

  • Draaier frezer (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: PLASMAJET ADVANCED COATINGS

    Type: Vaste Job

    Als CNC draaier/frezer/slijper ben je opsteller en bediender van de CNC-banken. Je wordt ingezet voor zowel de voorbeiding, productie als nazorg van de werkstukken. Je mag zelfstandig programmeren en werkstukken afwerken. Stukwerk, geen serieproductie!

  • Junior Advocaat - Vastgoedrecht (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le Grand & Associates is een selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische profielen. Voor een van de grootste Belgische advocatenkantoren, zijn we op zoek naar een Junior Advocaat Real Estate voor het Brusselse team. Onze klant wil een totaaloplossing kunnen bieden aan hun nationaal en internationaal cliënteel. Het kantoor heeft meerdere vestigingen in ons land en heeft al jaren een sterke naam. Ze bieden een job met voldoende vrijheid en verantwoordelijkheid om jezelf te kunnen ontplooien. Functieomschrijving: Als Junior Advocaat binnen het Real Estate team maakt u deel uit van het jonge en dynamische team. U bent actief in alle aspecten van het vastgoedrecht (aannemingsovereenkomsten, geschillen, structurering van vastgoedprojecten, enz.) U werkt mee aan de dossiers van A tot Z en bent verantwoordelijk voor het onderhouden van het klantencontact. U werkt innovatieve en praktische oplossingen uit voor zowel nationale als internationale klanten.  

  • Onafhankelijk consultant (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: SUNNY LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Een zakelijke kans? Een bijverdienste? Wij bieden u, dankzij ons nieuw en uniek concept, de kans om andere mensen te begeleiden naar een verbetering van 2 belangrijke pijlers in hun leven: welzijn & gezondheid, en een extra inkomen. U wordt omringd met enthousiaste collega's waarvoor teamwork het belangrijkste is. U krijgt opleiding op maat en wordt met positieve energie begeleid in uw groeiproces. Uw belangrijkste bestaat erin mensen te begeleiden naar een beter welzijn, te coachen om hun doelen te behalen en de mogelijkheid te bieden om zichzelf financieel te verbeteren.

Zoek naar antwoorden van Marie-Louise in sociale netwerken
Look for responds of Marie-Louise in social networks

Lees alle opmerkingen voor Marie-Louise. Laat een reactie achter voor Marie-Louise. Marie-Louise bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Marie-Louise. Leave a respond for Marie-Louise. Marie-Louise on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Marie-Louise op de google maps. Adres en contacten Marie-Louise
Location of Marie-Louise on the google maps. Address and contacts of Marie-Louise

Andere gerelateerde bedrijven als come Marie-Louise Marie-Louise: HUIS NEW SPORT | SPORTZENTRUM WORRIKEN | COXY-ASSIST | Willems E | JACOBS JOS

Other related companies as Marie-Louise: HUIS NEW SPORT | SPORTZENTRUM WORRIKEN | COXY-ASSIST | Willems E | JACOBS JOS

Marie-Louise is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Marie-Louise, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05292633056. Het bedrijf Marie-Louise bevindt zich op het adres: Stationsstraat 52; 9890; Gavere (Asper). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 627,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 281,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Marie-Louise zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Marie-Louise is Watervervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Marie-Louise is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Marie-Louise, openstaande posities, locatie van Marie-Louise op de kaart.

Marie-Louise is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Marie-Louise, company assigned to the tax number BE05292633056. The company Marie-Louise is located at the address: Stationsstraat 52; 9890; Gavere (Asper). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 627,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 281,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Marie-Louise were not found.
The main activity of Marie-Louise is Water Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Marie-Louise is not available. You also can look at reviews of Marie-Louise, open positions, location of Marie-Louise on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Marie-Louise, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Marie-Louise, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Marie-Louise, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Marie-Louise, employees, financial statistics.