Magriffe SPRL

Particuliere bedrijvenBosbouw • Magriffe SPRL
Private companiesForestry • Magriffe SPRL

Contactgegevens Magriffe SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Magriffe SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Magriffe SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Victor Rousseau 35; 7181; Seneffe (Feluy), België

Telefoon (phone): 067 87 94 14 (+32-067 87 94 14) 067 87 94 14 (+32-067 87 94 14)

Fax (fax): 067 87 94 14 (+32-067 87 94 14) 067 87 94 14 (+32-067 87 94 14)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Magriffe SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Magriffe SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Magriffe SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Magriffe SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Magriffe SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Magriffe SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Magriffe SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Magriffe SPRL
Products information Magriffe SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE02031341552
Ondernemingsnummer: 8381164550
Hoofdstad (capital): 421,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 766,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in Magriffe SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Magriffe SPRL
(Get full report from official database of BE for Magriffe SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Magriffe SPRL
Addition kinds of activities for Magriffe SPRL

31990102. Voerzakken voor paarden | Feed bags for horses
35859900. Koel- en verwarmingsapparatuur, niet inbegrepen | Refrigeration and heating equipment, nec
38220306. Thermostaten, behalve ingebouwde | Thermostats, except built-in
50519911. Slangen, metaal | Tubing, metal
67940100. Muzieklicenties en royalty's | Music licensing and royalties

Werken bij Magriffe SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Magriffe SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Magriffe SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Magriffe SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker gezocht voltijds regio Schoten M/V (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant te Schoten is op zoek naar een fulltime winkelmedewerk(st)er. Hun activiteit verleent zich tot gespecialiseerde winkelverkoop van food en non-food (supermarkt).

  • industrieel allround electricien (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een electriciteitsbedrijf regio Oostkamp zijn wij op zoek naar een industrieel/residentieel electricien om te werken bij een bedrijf in Brugge. Taken : preventief onderhoud van het machinepark allround technieker van het bedrijfsgebouw voornamelijk elektrische werkzaamheden plaatsen van stopcontacten kastenbouw

  • 2 monteurs cv en sanitair (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij het nieuwe frisse water in de buizen van onze sanitair afdeling? Is de installatie van cv & sanitair echt jouw ding? Voer je opdrachten uit met de nodige trots en wil je gerust kennis overgeven aan een stel jonge leeuwen? Stel je dan nu kandidaat voor een van onze twee vrije functies als monteur van cv en sanitair voor onze klant regio Olen Je voert volgende taken uit: aanleggen van meerlaag-, staal-, pvc-, PP-, Pe-buizen. aansluiten en monteren van gaswandketels, regenwaterpompen, .... aanleggen van gasleidingwerk. leggen van riolering in ondergrondse parkings, kelders, schachten, .... Kennis van ventilatiesystemen en / of warmtepompen is een pluspunt, maar geen vereiste. Naast 2 monteurs cv & sanitair, zijn we ook op zoek naar 1 specialist in ventilatiesystemen.

  • OPERATOR 3 PLOEGEN - HEEL STERK LOON (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een heel sterk bedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een aantal operatoren die kunnen en willen werken in 3 ploegen. Je staat in voor het instellen en bedienen van de machines van de productielijn en ook voor het opvolgen van het productieproces, alsook het wegzetten en aanbrengen van de materialen met de heftruck van de producten. Dit laatste kan perfect aangeleerd worden.

  • Bijstandsverlener bij autopech (parttime ook mogelijk) (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze opdrachtgever is een nationale speler inzake mobiliteit. We zijn voor hen op zoek naar collega's voor de alarmcentrale binnenland. Welke taken mag je verwachten in deze functie? Als bijstandsverlener beantwoord je telefonische oproepen van klanten die problemen hebben met de wagen/moto/fiets. Je doet een duidelijke analyse van het probleem en geeft deze info correct en volledig door aan de dispatching. Je zorgt ervoor dat jouw collega's van de dispatching en de wegenwacht over kwalitatieve informatie beschikken om de best mogelijk interventie te doen. Je bent bereid te werken in een 2-ploegensysteem, waarbij je ook regelmatig in het weekend werkt.

  • JobStudent Sales, Marketing and coaching (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HURRICANE MARKETING

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een coole studentenjob binnen Sales en Marketing ? Sta je te popelen om je netwerk uit te breiden en je commerciële skills te boosten? Dan heeft Hurricane dé studentenjob die jij zoekt! Jij bent als Sales Promotor de belangrijkste schakel tussen het merk en de klant.Je spreekt consumenten proactief aan en maakt hen enthousiast* over het product dat jij die dag aan het demonstreren * bent. Je gaat zelfstandig* op pad, maar er staat altijd een ervaren team achter je om ervoor te zorgen dat jij je werk goed kan doen én er plezier in hebt! Daarnaast krijg je altijd een professionele product- en verkooptraining . Deze studentenbaan staat mooi op je CV en je kan je netwerk binnen Sales en Marketing aanzienlijk uitbreiden. :)

  • WEEKENDWERK JOBSTUDENT (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN MALDEGEM

    Type: Studentenjob

    Wie zijn wij? Intratuin Maldegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. We zijn toonaangevend in de tuincentrasector. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/intratuin.maldegem/

  • Student Klantendienst (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je taken zullen bestaan uit: uitgaande telefoongesprekken waarbij je contact opneemt met bestaande KBC-klanten je informeert de klant oa over de impact van de nieuwe GDPR-wetgeving je registreert op een correcte manier de gesprekresultaten in onze systemen je doet niet aan televerkoop

  • Receptioniste KERSTVAKANTIE (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Lochristi zoekt Tempo team een medewerk(st)er die tijdens de kerstperiode receptiewerk wil doen Uw taken zullen de volgende zijn: -Onthaal van klanten -Doorverbinden van klanten naar de juiste afdeling binnen het bedrijf -Verwerking van de post -Zaal klaarzetten voor vergaderingen

  • Zelfstandig logopedist / logopediste (BEERSEL)

    Regio: BEERSEL

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK BEERSEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk Beersel zoekt een leuke en dynamische collega om ons team te versterken. Onze doelgroep bestaat vooral uit kinderen met leer-, taal-, articulatie- en myofunctionele problemen. Uiteraard staan we ook open voor andere problematieken en eigen specialisaties.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Roeselare/Izegem) - Zelfstandige basis (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klanten, ziekenhuizen regio Roeselare - Izegem, zoeken wij verpleeg- en zorgkundigen om bij te werken. Heb jij een vaste job maar heb je wel nog een aantal dagen over om bij te werken? Of ben je nog volop aan het solliciteren maar wil je intussen ook al werkervaring opdoen? Dan is dit misschien wel iets voor jou! Je kan volledig zelf kiezen op welke dagen je beschikbaar bent om te werken en welke shiften voor jou haalbaar zijn. Stuur ons je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt! X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven.

  • Integraal begeleider (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: DE KORF

    Type: Werfreserve

    Als integraal begeleider sta je in voor het begeleiden van kinderen/jongeren tijdens hun verblijf in de korf (leefgroepswerking) en bouw je contacten op met de ruime context van de minderjarige (contextwerking). Je hanteert een respectvolle, oplossingsgerichte benadering vanuit het geloof in de krachten en competenties van de jongeren en hun context waardoor de cliënt volwaardig participeert in een open dialoog in zijn hulpverleningstraject.

Zoek naar antwoorden van Magriffe SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Magriffe SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Magriffe SPRL. Laat een reactie achter voor Magriffe SPRL. Magriffe SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Magriffe SPRL. Leave a respond for Magriffe SPRL. Magriffe SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Magriffe SPRL op de google maps. Adres en contacten Magriffe SPRL
Location of Magriffe SPRL on the google maps. Address and contacts of Magriffe SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Magriffe SPRL Magriffe SPRL: D.J. VAN MECHELEN | DOMINIQUE DANNEELS | VAMARO | LACTIPACK | RUSTOORD ST.ALENA

Other related companies as Magriffe SPRL: D.J. VAN MECHELEN | DOMINIQUE DANNEELS | VAMARO | LACTIPACK | RUSTOORD ST.ALENA

Magriffe SPRL is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Magriffe SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02031341552. Het bedrijf Magriffe SPRL bevindt zich op het adres: Rue Victor Rousseau 35; 7181; Seneffe (Feluy). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 421,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 766,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Magriffe SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Magriffe SPRL is Bosbouw, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Magriffe SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Magriffe SPRL, openstaande posities, locatie van Magriffe SPRL op de kaart.

Magriffe SPRL is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Magriffe SPRL, company assigned to the tax number BE02031341552. The company Magriffe SPRL is located at the address: Rue Victor Rousseau 35; 7181; Seneffe (Feluy). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 421,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 766,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Magriffe SPRL were not found.
The main activity of Magriffe SPRL is Forestry, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Magriffe SPRL is not available. You also can look at reviews of Magriffe SPRL, open positions, location of Magriffe SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Magriffe SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Magriffe SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Magriffe SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Magriffe SPRL, employees, financial statistics.