LAGAET ALBERT EN ZOON BVBA

Contactgegevens LAGAET ALBERT EN ZOON BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LAGAET ALBERT EN ZOON BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

LAGAET ALBERT EN ZOON BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hijftestr. 7a 9080 Lochristi - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-93-55-62-45 32-93-55-62-45

Fax (fax): 32-93-55-15-20 32-93-55-15-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LAGAET ALBERT EN ZOON BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LAGAET ALBERT EN ZOON BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LAGAET ALBERT EN ZOON BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LAGAET ALBERT EN ZOON BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LAGAET ALBERT EN ZOON BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LAGAET ALBERT EN ZOON BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LAGAET ALBERT EN ZOON BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LAGAET ALBERT EN ZOON BVBA
Products information LAGAET ALBERT EN ZOON BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04651855468
Ondernemingsnummer: 9170257568
Hoofdstad (capital): 937,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 294,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in LAGAET ALBERT EN ZOON BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Irrigation and sprinkling systems

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LAGAET ALBERT EN ZOON BVBA
(Get full report from official database of BE for LAGAET ALBERT EN ZOON BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor LAGAET ALBERT EN ZOON BVBA
Addition kinds of activities for LAGAET ALBERT EN ZOON BVBA

354102. Slijpen, polijsten, buffing, lapping en honing machines | Grinding, polishing, buffing, lapping, and honing machines
22219906. Voiles, synthetische vezel en zijde | Voiles, manmade fiber and silk
32719910. Blokken, beton: stralingsbestendig | Blocks, concrete: radiation-proof
36259914. Weerstandswielencontroles | Resistance welder controls
38419903. Zuurstoftenten | Oxygen tents
39991400. Handtas en bagageframes en handgrepen | Handbag and luggage frames and handles
62890100. Beschermende commissies | Protective committees
96519906. Huur controlebureau, overheid | Rent control agency, government

Werken bij LAGAET ALBERT EN ZOON BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LAGAET ALBERT EN ZOON BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LAGAET ALBERT EN ZOON BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LAGAET ALBERT EN ZOON BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Schilder (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klant in de regio Kinrooi zijn we op zoek naar een gemotiveerde Schilders Je takenpakket bestaat uit: - Schilderwerk - Spuit- en behangwerk - Het leggen van zachte vloerbekleding - Brandwerende schilderwerken

  • Onderhoudstechnieker (m/v) (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Aartselaar zijn we op zoek naar een ONDERHOUDSTECHNIEKER G1 (M/V). 

  • Ploegbaas Bekister (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf uit Balen zijn wij op zoek naar een ploegbaas bekister. Heb jij ervaring als bekister? Zin in een nieuw avontuur? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je takenpakket als ploegbaas zal bestaan uit: Het aansturen van een klein team bekisters Het maken van bekistingen Plaatsen van wanden en kolommen Herstellen en storten van beton

  • huishoudhulp Kruibeke (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Riemst (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Poetshulp Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je (Trefwoorden: dienstencheque, kuisen, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaakwerk, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdienst, kuisvrouw, poetsdame, werkvrouw, werkster, dankbaarste job, huishouden, Puur, strijken, gezinshulp, gezinszorg, Sodexo, particulieren, goed betaald, vast contract, cleaning, nettoyer, thuishulp, aan huis, gezin, koken, aide ménagère, femme de ménage, housekeeping)

  • HUISHOUDHULP (M/V) SINT-KRUIS (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • TECHNIEKER - 2 PLOEGEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work Roeselare Industry

    Type: Studentenjob

    Let\\\'s Work is op zoek naar een gemotiveerde technieker voor een bedrijf in regio Roeselare. Je taken zijn: - Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van het machinepark - Je spoort fouten, storingen en defecten op, en lost technische kwaliteits- en productieproblemen op. - Daarnaast sta je in voor de installatie van nieuwe machines, en de uitvoering van verbeteringen aan bestaande machines en installaties - Je denkt en werkt actief mee aan de optimalisatie van het productieproces. - Je werkt afwisselend in een vroege (5u - 13u10) en late (13u - 21u10) ploeg. - Schoolverlaters komen ook in aanmerking hiervoor.

  • Automation Support Engineer (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: CARTESIO

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een bedrijf in Limburg, actief in de staalindustrie, zijn we op zoek naar een Automation Support Engineer. In deze rol neem je de volgende taken op: Je bent verantwoordelijk voor alle fases van automatiseringsprojecten, gaande van de specificaties tot de engineering, voorbereiding, inbedrijfstelling en de opvolging. Je volgt leveranciers op en stuurt hen aan. Voor de interne projecten ontwerp je zelf ook hardware en software, in samenwerking met collega's. Je staat in voor de documentatie alsook voor de veiligheid van de technische systemen.

  • Magazijnbediende (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een grote en wereldwijde speler op het vlak van distributie van filtratiesystemen, pompen, compressoren,... Wegens groei zijn ze dringend op zoek naar een gemotiveerde magazijnbediende. Wat zijn je taken als logistiek medewerker/magazijnmedewerker? Als logistiek medewerker sta je in voor het lossen van containers die vanuit Amerika 2-wekelijks toekomen Ook het stockeren van deze goederen behoort tot je takenpakket Verder verwerk je binnenkomende bestellingen: orderpicking van de goederen, opmaak van bestelbonnen, goederen klaarmaken voor verzending,... Sommige filters moeten door jou als magazijnbediende nog in elkaar gezet worden in het magazijn zelf

  • Magazijnier voor fysiek zwaar werk (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als magazijnier sta je in voor de orderpicking van de goederen (denk aan badkuipen, lavabo's enz.). Je maakt de bestellingen klaar voor de klanten en bent mee verantwoordelijk voor de algemene orde en netheid van het magazijn. Daarnaast neem je initiatief om in te springen bij collega’s waar dit nodig is. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf met familiale sfeer, in volle groei én met verschillende vestigingen in België is gespecialiseerd in sanitair en verwarming. Zij zijn op zoek naar een magazijnier die tegen een stootje kan daar je met meubels en andere sanitair gerelateerde artikelen zal moeten werken en verplaatsen.

  • Sales Assistant - Stage - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Leercontract

    Interesse in een leuke stage met een uitgebreid takenpakket ? Als Stagiair(e) HR/Sales Support bij Robert Half ben je de administratieve toeverlaat van één of meerdere teams van gedreven consultants. WAT GA JE DOEN? Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en kandidaten, zowel telefonisch als per mail. Je beheert de mailboxen van verschillende afdelingen en verwerkt de binnenkomende CV's. Je stuurt bevestigingsmails uit naar kandidaten en je bezorgt hen de online testen. Je verwerkt tijdig de teruggekregen documenten zodat consultants meteen aan de interviews kunnen beginnen. Je geeft snel en accuraat de verslagen in van de kandidateninterviews. Je controleert de dossiers van de kandidaten en vraagt indien nodig ontbrekende documenten op. Je stelt toffe mailings op ter promotie van geïnterviewde kandidaten en/of interessante jobs. Je schrijft vacatures uit op een aantrekkelijke manier en plaatst deze online op de verschillende jobboards. Je verzorgt de postbehandeling en je scant en uploadt de teruggekeerde klantencontracten. Je staat garant voor een correcte opvolging van het klassement. Je krijgt een specifiek project toegewezen dat je gedurende je stageperiode zelfstandig dient uit te werken. Bij een mooie evolutie in je stage en een minimale foutenmarge kan je takenpakket worden uitgebreid met het opvolgen van de niet teruggekeerde klantencontracten, het telefonisch en/of per mail opvolgen van de niet gevalideerde timesheets van uitzendkrachten, het assisteren bij de opmaak van de arbeidscontracten van de uitzendkrachten, het voorbereiden van de wekelijkse teammeetings, het voorbereiden van offertes,… Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

Zoek naar antwoorden van LAGAET ALBERT EN ZOON BVBA in sociale netwerken
Look for responds of LAGAET ALBERT EN ZOON BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor LAGAET ALBERT EN ZOON BVBA. Laat een reactie achter voor LAGAET ALBERT EN ZOON BVBA. LAGAET ALBERT EN ZOON BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LAGAET ALBERT EN ZOON BVBA. Leave a respond for LAGAET ALBERT EN ZOON BVBA. LAGAET ALBERT EN ZOON BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LAGAET ALBERT EN ZOON BVBA op de google maps. Adres en contacten LAGAET ALBERT EN ZOON BVBA
Location of LAGAET ALBERT EN ZOON BVBA on the google maps. Address and contacts of LAGAET ALBERT EN ZOON BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come LAGAET ALBERT EN ZOON BVBA LAGAET ALBERT EN ZOON BVBA: FLLINES BROADCAST SYSTEMS NV | K.S.K. OOSTHOVEN | Stolp (De) | Delta Outillage SA | MARCEL VAN VAECK

Other related companies as LAGAET ALBERT EN ZOON BVBA: FLLINES BROADCAST SYSTEMS NV | K.S.K. OOSTHOVEN | Stolp (De) | Delta Outillage SA | MARCEL VAN VAECK

LAGAET ALBERT EN ZOON BVBA is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LAGAET ALBERT EN ZOON BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04651855468. Het bedrijf LAGAET ALBERT EN ZOON BVBA bevindt zich op het adres: Hijftestr. 7a 9080 Lochristi - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 937,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 294,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Irrigation and sprinkling systems. Producten gemaakt in LAGAET ALBERT EN ZOON BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LAGAET ALBERT EN ZOON BVBA is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LAGAET ALBERT EN ZOON BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LAGAET ALBERT EN ZOON BVBA, openstaande posities, locatie van LAGAET ALBERT EN ZOON BVBA op de kaart.

LAGAET ALBERT EN ZOON BVBA is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is LAGAET ALBERT EN ZOON BVBA, company assigned to the tax number BE04651855468. The company LAGAET ALBERT EN ZOON BVBA is located at the address: Hijftestr. 7a 9080 Lochristi - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 937,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 294,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Irrigation and sprinkling systems. Products created in LAGAET ALBERT EN ZOON BVBA were not found.
The main activity of LAGAET ALBERT EN ZOON BVBA is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LAGAET ALBERT EN ZOON BVBA is not available. You also can look at reviews of LAGAET ALBERT EN ZOON BVBA, open positions, location of LAGAET ALBERT EN ZOON BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LAGAET ALBERT EN ZOON BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LAGAET ALBERT EN ZOON BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LAGAET ALBERT EN ZOON BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LAGAET ALBERT EN ZOON BVBA, employees, financial statistics.