LAMBESC

Contactgegevens LAMBESC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LAMBESC: address, phone, fax, email, website, opening hours

LAMBESC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stationsstraat 13; 9280; Lebbeke, België

Telefoon (phone): 052 41 10 57 (+32-052 41 10 57) 052 41 10 57 (+32-052 41 10 57)

Fax (fax): +32 (59) 721-60-35 +32 (59) 721-60-35

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LAMBESC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LAMBESC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LAMBESC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LAMBESC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LAMBESC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LAMBESC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LAMBESC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LAMBESC
Products information LAMBESC

BTW identificatienummer (tax): BE09048583984
Ondernemingsnummer: 9427337646
Hoofdstad (capital): 307,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 488,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in LAMBESC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LAMBESC
(Get full report from official database of BE for LAMBESC)

Aanvulling soorten activiteiten voor LAMBESC
Addition kinds of activities for LAMBESC

829900. Scholen en educatieve diensten, nec | Schools and educational services, nec
14999915. Quartz kristal (pure) mijnbouw | Quartz crystal (pure) mining
17990210. Weerstroppen | Weather stripping
26560201. Bevroren voedsel containers: gemaakt van aangekocht materiaal | Frozen food containers: made from purchased material
27960203. Stalen lijngravering, voor de drukkerij | Steel line engraving, for the printing trade
31729901. Checkbook covers | Checkbook covers
34339903. Salamanders, gas of distilleren olieverbranding | Salamanders, gas or distillate oil burning
39539901. Cijfers (markeringsapparatuur), metaal | Figures (marking devices), metal
72991203. Persoonlijke boodschappen service | Personal shopping service
87349908. Zaad test laboratorium | Seed testing laboratory

Werken bij LAMBESC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LAMBESC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LAMBESC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LAMBESC. Looking for open vacancies in other companies

  • Gouden operator gezocht (Puurs, 2 ploegen) (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als gouden operator bedien je de installaties en volgt het proces op van de machines. Eventueel kan je ook de heftruckchauffeurs vervangen indien nodig. Orde en netheid is een must voor jou en je respecteert de hygiëne en veiligheidsvoorschriften.

  • Inpakker Chocolade - 2 ploegen te Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een fantastisch bedrijf te Lokeren, actief in de voeding, zijn we op zoek naar een inpakker (m/v).  Je komt terecht in een uitdagende functie in een jonge, dynamisch groeiende KMO met een familiale werksfeer waar trots, goed gevoel, wij samen, gelijkwaardigheid en respect de kernwaarden zijn. Je kan jezelf volledig vinden in de missie van het bedrijf:  “Make people happy” Als inpakker sta jij in voor de volgende taken: Chocolade figuren en lolly’s inpakken Aanvoeren van verpakkingsmateriaal Kwaliteitscontrole aan de lijn Reinigen van de lijnen, machines en directe omgeving (vloer) Bij technische problemen de verantwoordelijke verwittigen Afwassen van gebruikte materialen Verloning: € 13.03 per uur + VP: €0,50/ u - LP: €0,58 /u Bedrijfsprofiel: Een modern chocoladebedrijf te Lokeren.

  • Medewerker snijzaal (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar medewerkers om de voorziene piek op te vangen van september tot januari. (optie vast kan hieruit voortvloeien) Je zal tewerkgesteld worden als polyvalent medewerker in de snijzaal. Jouw job bestaat uit 3 werkposten: vouwen: ter voorbereiding van het snijden, zal je de stof vouwen, gladstrijken, kwaliteitscontrole uitvoeren snijden: je zal de snijrobots bedienen en de uitgesneden stukken 'uitrapen', vervolgens sorteer je alles en leg je klaar voor de volgende post bundelen: de laatste stap in het proces is om alle onderdelen in pakketten te verzamelen zodat ze kunnen gestikt worden

  • Front Office Medewerker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten. - Op basis van de klantaanvraag en jouw vermogen om door te vragen weet je een klant altijd correct en snel te woord te staan. - Je vindt het belangrijk dat de wachttijd voor klanten zo min mogelijk is. - Samen met je  collega's bied jij de klant super service. Om dit te realiseren ben je niet alleen scherp op het signaleren van up- en cross sell mogelijkheden, maar ook op de downgrade mogelijkheden zodat de klant tevreden is en blijft.

  • On-site Contractmanager m/v - Laakdal (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: DAOUST GEEL

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - Als on-site contractmanager sta ja dicht bij de klant en is een hoog serviceniveau uw eerste prioriteit. - Je uitdaging is om een integrale benadering voor het onderhoudsbeheer na te streven. - Je speelt in op de behoeften van de klant via dagelijkse klantencontacten en stuurt bij daar waar nodig. - Je bent in staat extra opportuniteiten te detecteren en hierop te anticiperen - Je organiseert en controleert het werk van de eigen ploegen op de diverse sites. - Je ploeg medewerkers varieert van 3 tot 8 medewerkers, afhankelijk van het seizoen. - We verwachten dat je als leidinggevende het goeie voorbeeld geeft en meewerkt met je ploegen. - Je draagt bij aan de realisatie en opvolging van de ecologie- en biodiversiteitsdoelstellingen van onze klant.

  • Procesoperator (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als procesoperator ben je verantwoordelijk voor de productiekwaliteit. - Je controleert de goede werking van de machines. - Je bied hulp bij kleine technische storingen aan jouw machine. - Je stelt de machine-instellingen af bij programmawissels. Hierbij beheers je het volledige productieproces vanuit de stuurkamer. - Je werkt volgens werkinstructies en vastgelegde procedures. - Je zorgt voor de netheid van de procesinstallatie en de werkvloer. - Je werkt nauw samen met collega - operatoren om relevante informatie correct door te geven.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Scherpenheuvel (SCHERPENHEUVEL)

    Regio: SCHERPENHEUVEL

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Scherpenheuvel en omgeving

  • huishoudhulp in Sint-Gillis-Waas (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • winkelbediende weekend (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een drukbezocht benzinestation, zijn we op zoek naar een extra medewerker voor het weekend. Je kan je vrijmaken op zaterdag en/of zondag. Je start 's morgens vroeg met het afbakken van koeken en desserts. je rekent ook af met de klanten, je vult de artikelen in de winkel aan en zorgt er voor dat de winkel er netjes bij ligt. Er wordt niet verwacht dat je helpt bij het tanken.

  • Vrachtwagenbestuurder - CE (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Lommel zoeken we een vrachtwagenchauffeur CE met ervaring. Je maakt zo'n 10 stops per dag bij klanten en hebt er geen problemen mee om midden in de nacht te vertrekken op het bedrijf.

  • Medewerker Hygiëne & Cleaning - Zwijndrecht - 25u/week - Wervingsreserve (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor de schoonmaak van meubilair (kasten, tafels, deuren, zetels, banken, bureau's) Je staat in voor het schoonmaken van installaties, (gebruiks)voorwerpen, spiegels, ramen, publieke ruimten (liften, gangen, trappen, zalen, stoepen, inkomhal, bureau's) Je staat in voor het schoonmaken van het sanitair (desinfecteren en bevoorraden met papier, zeep, handdoeken) Je staat in voor het schoonmaken van de labo's Je maakt gebruik van schoonmaakapparatuur (schrob-, dweilen, boenmachines, stofzuigers, hogedrukreinigers) en diverse schoonmaakproducten; signaleert defecten en voorraadtekort Je staat in voor de schoonmaak van deze machines Je verzamelt vuilnisbakken Je respecteert veiligheidsnormen tijdens de werkzaamheden Je springt in voor collega's

  • WERVINGRESERVE: CUSTOMER SERVICE ADVISOR FT NL/FR - NABIJ ANTWERPEN CENTRAAL ! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TecQuality Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    Als Customer Service Advisor voor een Premium Duits automerk behandel je op professionele wijze een brede waaier aan vragen en problemen met betrekking tot de diensten en producten van de klant. Je fungeert in een adviserende rol en biedt effectieve en efficiente oplossingen aan. -Je staat in contact met de klanten en geeft hen advies op maat. -Je biedt de juiste antwoorden en/of een correcte diagnose bij het oplossen van problemen en vragen met betrekking tot de diverse producten en diensten. -Je streeft voortdurend naar een kwalitatief dossierbeheer met het oog op snelheid, nauwkeurigheid en efficientie. -Je neemt initiatief bij het voorstellen van mogelijke verbeteringen van onze klantenprocessen met als doel een maximale klantentevredenheid na te streven. -Je verzekert het administratieve beheer, de verwerking én de opvolging van de binnenkomende oproepen en mails.

Zoek naar antwoorden van LAMBESC in sociale netwerken
Look for responds of LAMBESC in social networks

Lees alle opmerkingen voor LAMBESC. Laat een reactie achter voor LAMBESC. LAMBESC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LAMBESC. Leave a respond for LAMBESC. LAMBESC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LAMBESC op de google maps. Adres en contacten LAMBESC
Location of LAMBESC on the google maps. Address and contacts of LAMBESC

Andere gerelateerde bedrijven als come LAMBESC LAMBESC: STIDA | ROBERT COENE | PIERRE CHAPELLE | DEVOOGHT PETER | PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING

Other related companies as LAMBESC: STIDA | ROBERT COENE | PIERRE CHAPELLE | DEVOOGHT PETER | PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING

LAMBESC is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LAMBESC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09048583984. Het bedrijf LAMBESC bevindt zich op het adres: Stationsstraat 13; 9280; Lebbeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 307,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 488,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in LAMBESC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LAMBESC is Motion Pictures, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LAMBESC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LAMBESC, openstaande posities, locatie van LAMBESC op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LAMBESC is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is LAMBESC, company assigned to the tax number BE09048583984. The company LAMBESC is located at the address: Stationsstraat 13; 9280; Lebbeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 307,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 488,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in LAMBESC were not found.
The main activity of LAMBESC is Motion Pictures, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LAMBESC is not available. You also can look at reviews of LAMBESC, open positions, location of LAMBESC on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LAMBESC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LAMBESC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LAMBESC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LAMBESC, employees, financial statistics.