L'HAIR DE RIEN

Contactgegevens L'HAIR DE RIEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data L'HAIR DE RIEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

L'HAIR DE RIEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Voie de l'Ardenne 58; 4053; Chaudfontaine (Embourg), België

Telefoon (phone): 04 365 70 11 (+32-04 365 70 11) 04 365 70 11 (+32-04 365 70 11)

Fax (fax): +32 (16) 492-30-18 +32 (16) 492-30-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) L'HAIR DE RIEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "L'HAIR DE RIEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "L'HAIR DE RIEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van L'HAIR DE RIEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen L'HAIR DE RIEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of L'HAIR DE RIEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees L'HAIR DE RIEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti L'HAIR DE RIEN
Products information L'HAIR DE RIEN

BTW identificatienummer (tax): BE04402465820
Ondernemingsnummer: 1700653076
Hoofdstad (capital): 541,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 793,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in L'HAIR DE RIEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor L'HAIR DE RIEN
(Get full report from official database of BE for L'HAIR DE RIEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor L'HAIR DE RIEN
Addition kinds of activities for L'HAIR DE RIEN

283300. Medicinals en botanicals | Medicinals and botanicals
28210209. Polyoxymethyleenharsen | Polyoxymethylene resins
29920100. Smeeroliën | Lubricating oils
36950100. Magnetische schijven en drums | Magnetic disks and drums
38450115. Patient Monitoring Apparatuur, NIET | Patient monitoring apparatus, nec
50650405. Radio ontvangende en transmissie buizen | Radio receiving and transmitting tubes
58120111. Libanese restaurant | Lebanese restaurant
59320401. Kleding, tweedehands | Clothing, secondhand

Werken bij L'HAIR DE RIEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in L'HAIR DE RIEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor L'HAIR DE RIEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for L'HAIR DE RIEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Plaatser ramen (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zo, even een pauze. Tijd om van de skyline te genieten. Aan je voeten ligt de stad…dubbel en dik genieten met dit mooie weer… Ja, je moet wel wat lef hebben om deze job te doen! Samen met je collega’s bevind je je regelmatig in hogere sferen. Dagelijks gaan jullie op pad om bij particuliere of commerciële gebouwen ramen en/of balustrades te plaatsen. Dit zowel in aluminium als PVC. Verder ga je alles op een drager plaatsen en vastzetten, dichten, stutten, stijlen en lijsten assembleren en aan metselwerk bevestigen. Je technisch inzicht komt daarbij goed van pas. Alsook je goesting om buiten te werken, want tussen muren zitten is echt niets voor jou! Dit is echt een job waar jij als vakman veel plezier aan beleefd… De pauze is om…terug aan de slag!

  • Representative Inspection Team (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: t-interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de voorbereiding en het beheer van stalen, monitoring in het magazijn en de administratie hiervan. Daarnaast biedt je ondersteuning in de communicatie met en het begeleiden van klanten. Je monitort continue de kwaliteit van de goederen in de magazijnen (zowel op linker- als rechteroever): staalnames, dataregistratie en -analyses en administratie. Je bereidt klantenbezoeken in het kader van taakinspecties voor. Je rapporteert de resultaten van verschillende activiteiten aan de leidinggevende en neemt deel aan meetings. De plaats van tewerkstelling is Verrebroek.

  • HVAC / SANITAIR TECHNIEKER (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het onderhoud installaties en afstellen van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen airconditioning koelen vrieskasten... Je voornaamste taken: Je staat in voor het onderhoud en controle van de goede werking en lekdichtheid van koelinstallatie. Installeren en aansluiten van enkel fasige en driefasige motoren en hun startunit. Mechanische en elektrische onderhoud van elektrische machines en hun sturingen. Monteren van leidingen en componenten. Installeren en onderhoud van meet- en regelelementen (thermo- pressostaten... Koperen leidingen bewerken: braseren plooien en flare trekken. Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. Je plaatst de onderdelen en componenten zoals draadkanalen stroomrails klemmen en elektronische componenten. Je brengt de bedrading en labeling aan. Je test de kast en werkt ze af.

  • Jobstudent weekend & december Cook&Serve Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: KIDS CARE NV

    Type: Studentenjob

    Cook & Serve is een Belgische kook- & lifestyle keten gevestigd in hartje centrum. Voor onze winkel in Oostende zijn wij op zoek naar enthousiaste jobstudenten met een affiniteit voor koken en gastvrijheid. Hou je van het contact met klanten, draag je klantvriendelijkheid hoog in het vaandel en ben je bereid om je technische kennis op kookvlak door te geven aan onze klanten? Dan ben jij de jobstudent die wij zoeken. Vooral weekendwerk en ook in de week tijdens de maand december voor de eindejaarsperiode!

  • Vrijwillige ANIMATOREN regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STERKKAMP

    Type: Studentenjob

    Wat verwachten we van jou? Je geeft volgens een uitgewerkt draaiboek (waarbij eigen inbreng mogelijk is) animatie aan maximum acht deelnemers Je ondersteunt de therapeut tijdens de therapie Je begeleidt je groepje kinderen gedurende een hele week In Antwerpen tijdens herfst-, krokus-, paas-, en zomervakantie. #opvoeder#begeleider#therapeut#psycholoog#leerkracht#animator#psychologie

  • Jobstudent(e) voor schoonmaak kantoren (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: O.V.D. INVEST

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die instaan voor het poetsen van kantoren en sanitair tijdens de vakanties en/of tijdens het schooljaar.

  • Student zaalmedewerker - Pizza Hut Burcht (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

  • Studenten stadsbegeleidingen met minigolf (regio bespreekbaar!) m/v (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken over gans het land enthousiaste en spraakzame studenten die groepen (bedrijven, families, vrijgezellen, ...) willen begeleiden in combinatie met een potje mini golf, bier en of chocolade degustatie en of City Foot Golf. - Elke tour duurt ongeveer 3u, in deze tour heb je 6 tot 9 holes. - Bij elke stop die je doet (aan een belangrijk monument, kerk, bank, enz...) vertel je een leuk weetje. - Hierbij mag je groep dan een balletje slaan naar belangrijk item. - Aan de hand van een score blad hou je bij wie met de minste slagen het doel bereikt heeft. Deze persoon is dan de ultieme winnaar. - Tijdens deze tour kan je groep ook genieten van een drankenstop, een warme chocomelk, koffie of frisse pint, alles is mogelijk. Deze balletjes zijn speciaal ontworpen zodat ze geen schade kunnen berokkenen aan de straat en of het materiaal waar het belangrijk item uit gemaakt is.

  • Test Application Engineer (LANDGRAAF)

    Regio: LANDGRAAF

    Bedrijf: RBC ENGINEERING SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Functie: Design van structurele en functionele test-applicaties en –systemen, gebaseerd op de specificaties en data van de klant met aanvullende informatie en richtlijnen van de projectleider. Hierbij ligt de integrale verantwoordelijkheid van de betreffende applicatie bij jouw functie als test-engineer. Dit omvat: Ontwerp van hardware, gebruik makend van standaard beschikbare onderdelen, componenten en modules (marktoplossingen, eigen IPTE-standards of oplossingen gespecifieerd door de klant) Opstellen van aanmaak- en gebruikersdocumentatie, zoals samenstellings- en bedradingsschema’s Samenwerken met en aansturen van de mechanische engineer voor het mechanische deel van de systemen Begeleiden van de werkplaats bij realisatie Ontwerp van de testsequentie (software) Debuggen van de volledige applicatie Installatie, vrijgave en oplevering : zowel lokaal als bij de klant Geven van training en support bij de klant Design van standard modules voor later gebruik bij verschillende projecten, dit omvat zowel hardware (oa PCB’s), software als embedded software Uitvoeren van voorstudies en voorontwerpen met het doel oplossingen en offertes aan te bieden aan klanten

  • Verkoopsmedewerkers Brugge FT/PT (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: NUMBER4

    Type: Vaste Job

    Nr4 is gespecialiseerd in modieuze kledij met een maatje meer en is momenteel op zoek naar een gemotiveerde verkoopsmedewerker (m/v). Bent u geboeid door de modewereld en zit verkoop in uw bloed? Dan bent u de geknipte persoon voor deze job: U zorgt samen met je collega's voor een klantgerichte service. U helpt mee kleding op maat hangen. U volgt instructies van de winkelverantwoordelijke.

  • G2 Recruitment Solutions - Angular Developer (LUXEMBOURG)

    Regio: LUXEMBOURG

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    I am currently looking for an Angular Developer for a freelance position in Luxembourg. The initial length for this position is 6 - 12 months, however there is a possibility for an extension thereafter.     Key requirements 3+ years experience in a relevant role Extensive Angular experience (4/5 is preferable, however Angular JS will also be accepted) JavaScript JQuery Fluent English   If you are interested in this position and wish to apply, please send an up-to-date CV via the button below.   I look forward to hearing from you!

  • Sales Assistant - Stage - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Leercontract

    Interesse in een leuke stage met een uitgebreid takenpakket ? Als Stagiair(e) HR/Sales Support bij Robert Half ben je de administratieve toeverlaat van één of meerdere teams van gedreven consultants. WAT GA JE DOEN? Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en kandidaten, zowel telefonisch als per mail. Je beheert de mailboxen van verschillende afdelingen en verwerkt de binnenkomende CV's. Je stuurt bevestigingsmails uit naar kandidaten en je bezorgt hen de online testen. Je verwerkt tijdig de teruggekregen documenten zodat consultants meteen aan de interviews kunnen beginnen. Je geeft snel en accuraat de verslagen in van de kandidateninterviews. Je controleert de dossiers van de kandidaten en vraagt indien nodig ontbrekende documenten op. Je stelt toffe mailings op ter promotie van geïnterviewde kandidaten en/of interessante jobs. Je schrijft vacatures uit op een aantrekkelijke manier en plaatst deze online op de verschillende jobboards. Je verzorgt de postbehandeling en je scant en uploadt de teruggekeerde klantencontracten. Je staat garant voor een correcte opvolging van het klassement. Je krijgt een specifiek project toegewezen dat je gedurende je stageperiode zelfstandig dient uit te werken. Bij een mooie evolutie in je stage en een minimale foutenmarge kan je takenpakket worden uitgebreid met het opvolgen van de niet teruggekeerde klantencontracten, het telefonisch en/of per mail opvolgen van de niet gevalideerde timesheets van uitzendkrachten, het assisteren bij de opmaak van de arbeidscontracten van de uitzendkrachten, het voorbereiden van de wekelijkse teammeetings, het voorbereiden van offertes,… Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

Zoek naar antwoorden van L'HAIR DE RIEN in sociale netwerken
Look for responds of L'HAIR DE RIEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor L'HAIR DE RIEN. Laat een reactie achter voor L'HAIR DE RIEN. L'HAIR DE RIEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for L'HAIR DE RIEN. Leave a respond for L'HAIR DE RIEN. L'HAIR DE RIEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie L'HAIR DE RIEN op de google maps. Adres en contacten L'HAIR DE RIEN
Location of L'HAIR DE RIEN on the google maps. Address and contacts of L'HAIR DE RIEN

Andere gerelateerde bedrijven als come L'HAIR DE RIEN L'HAIR DE RIEN: LUC VAN CEULEBROECK | Leysen P | EXPERTISEGROEP | DANI?L BERTRAND | JEAN CONOTTE

Other related companies as L'HAIR DE RIEN: LUC VAN CEULEBROECK | Leysen P | EXPERTISEGROEP | DANI?L BERTRAND | JEAN CONOTTE

L'HAIR DE RIEN is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is L'HAIR DE RIEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04402465820. Het bedrijf L'HAIR DE RIEN bevindt zich op het adres: Voie de l'Ardenne 58; 4053; Chaudfontaine (Embourg). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 541,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 793,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in L'HAIR DE RIEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van L'HAIR DE RIEN is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van L'HAIR DE RIEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van L'HAIR DE RIEN, openstaande posities, locatie van L'HAIR DE RIEN op de kaart.

L'HAIR DE RIEN is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is L'HAIR DE RIEN, company assigned to the tax number BE04402465820. The company L'HAIR DE RIEN is located at the address: Voie de l'Ardenne 58; 4053; Chaudfontaine (Embourg). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 541,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 793,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in L'HAIR DE RIEN were not found.
The main activity of L'HAIR DE RIEN is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of L'HAIR DE RIEN is not available. You also can look at reviews of L'HAIR DE RIEN, open positions, location of L'HAIR DE RIEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over L'HAIR DE RIEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf L'HAIR DE RIEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about L'HAIR DE RIEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company L'HAIR DE RIEN, employees, financial statistics.