L'EPI REBELLE

Contactgegevens L'EPI REBELLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data L'EPI REBELLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

L'EPI REBELLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Edouard Pisvin 18A; 5575; Gedinne (Rienne), België

Telefoon (phone): 061 58 97 78 (+32-061 58 97 78) 061 58 97 78 (+32-061 58 97 78)

Fax (fax): +32 (3) 105-37-31 +32 (3) 105-37-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) L'EPI REBELLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "L'EPI REBELLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "L'EPI REBELLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van L'EPI REBELLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen L'EPI REBELLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of L'EPI REBELLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees L'EPI REBELLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti L'EPI REBELLE
Products information L'EPI REBELLE

BTW identificatienummer (tax): BE03958892822
Ondernemingsnummer: 1548217773
Hoofdstad (capital): 141,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 616,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in L'EPI REBELLE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor L'EPI REBELLE
(Get full report from official database of BE for L'EPI REBELLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor L'EPI REBELLE
Addition kinds of activities for L'EPI REBELLE

306905. Laarzen of schoenproducten, rubber | Boot or shoe products, rubber
922300. Correctionele instellingen | Correctional institutions
24310110. Louver deuren: hout | Louver doors: wood
31710000. Vrouwen handtassen en portemonnees | Women's handbags and purses
34620100. Gear en ketting smeedstukken | Gear and chain forgings
38279908. Lens bevestigt | Lens mounts
39519903. Vulpenen en vulpentafelsets | Fountain pens and fountain pen desk sets
65199904. Sub-verhuurders van onroerend goed | Sub-lessors of real estate
81110200. Gespecialiseerde advocatenkantoren, advocaten | Specialized law offices, attorneys
87349906. Industriële sterilisatie service | Industrial sterilization service

Werken bij L'EPI REBELLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in L'EPI REBELLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor L'EPI REBELLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for L'EPI REBELLE. Looking for open vacancies in other companies

  • Persoperator M/V (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze opdrachtgever is een familiebedrijf gevestigd in Lanaken. Het is een leidinggevende fabrikant van industriële rubberartikelen en rubbercompounds. Met belangrijke afnemers in diverse sectoren waaronder de elektriciteitssector, de automotive- en machinebouwindustrie, worden hun producten toegeleverd aan bedrijven over heel de wereld.

  • Smaaktesten medewerker - Colruyt Group (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als tester zal je de clienteel van de Colruyt-winkel aanspreken en hen vragen of zij wensen deel te nemen aan de smaaktest met onze huismerken en die van onze concullega's. Afhankelijk van het type product krijgt de klant max 4 producten te proeven. Adhv een tablet zal de klant per product 9-tal vragen beantwoorden. Een proefsessie van een tester neemt 5 tot 10min in beslag. Onze medewerkers bereiden ter plaatse de proefsessie voor (producten ompakken op schaaljtes of potjes, voorzien water en beschuiten, opkuisen proefhokjes) terwijl de andere collega potentiële testers aanspreekt en begeleidt indien nodig. Indien een de klant deelneemt krijgt hij/zij als bedanking na het invullen van de vragenlijst een staal van het in kwestie geproefde product van ons huismerk mee naar huis

  • Customer Service Key Account Beheerder (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • je bent binnen het bedrijf het aanspreekpunt tussen de aan jou toevertrouwde major account(s) en de eigen DSV operationele diensten • je bent degene die zorgt voor de registratie van de transportorders, bewerkt en verwerkt deze en waakt over een stipte uitvoering ervan • de verwachtingen van jouw klanten breng je op een correcte en professionele manier over naar de operationele diensten • het onderhandelen met klanten en operations om tot aanvaardbare oplossingen te komen is voor jou geen probleem • Je behandelt klachten professioneel • je meet en evalueert regelmatig de kwaliteit van onze performantie en rapporteert deze aan jouw klanten via ons eigen softwarepakket • je functioneert in een team en waakt ook over andere klanten als back-up aanspreekpunt

  • Loodgieter Met Elektrische Kennis (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote firma zijn wij voor de vestiging in Beerse op zoek naar een loodgieter met elektrische kennis. Denk jij de persoon te zijn die wij zoeken? Solliciteer dan nu! Je takenpakket zal bestaan uit: Het onderhouden van sanitaire installaties PE-lassen ...

  • Gemotiveerde Huishoudhulp / Poetshulp mét ervaring (regio Kontich en omgeving) (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Bronwyn & Lanvin dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Wie zijn wij? Bronwyn & Lanvin is een groeiend dienstencheques bedrijf in Kontich. Momenteel stellen wij al 65 huishoudhulpen te werk en zijn we dringend op zoek naar extra enthousiaste collega’s. Elke dag steken onze huishoudhulpen met plezier hun handen uit de mouwen om het huishoudelijk werk voor onze klanten te verlichten. Meer info op https://dedankbaarstejob.be/ Met onze kwalitatieve en persoonlijke aanpak willen we nummer één zijn in onze regio! Onze medewerkers op kantoor geven je de nodige ondersteuning en begeleiding. Je staat er niet alleen voor! Jouw verantwoordelijkheden: Je doet huishoudelijke taken bij particuliere klanten thuis. Jouw voornaamste taken zijn: schoonmaken van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, ...), wassen van ramen en soms strijken naargelang de wensen van jouw klanten. Je gaat op vaste basis (wekelijks / 2-wekelijks) bij je eigen klanten. Bij onverwachte of bijzondere gebeurtenissen verwittig je het kantoor.

  • STUDENT Webdevelopment (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob die niet afstompend is? Wil je als student iets bijverdienen en het tegelijk boeiend houden? Lees dan zeker verder. Conversal zoekt namelijk een student voor een job als webdeveloper. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle ingrediënten voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag zoeken we een student webdevelopment. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Projects’-afdeling. Als student webdevelopment werk je mee aan de websites die wij maken voor onze klanten. Je focust vooral op de afwerking van de sites. Onder verantwoordelijkheid van onze developers pas je jouw kennis van courante webdevelopmenttechnieken toe. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffende webdevelopment. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw studentenjob.

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • Projectmanager Marketing Colruyt (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Colruyt heeft heel wat klanten en allemaal zijn ze anders. Ons marketingteam zorgt ervoor dat we elk van hen op de juiste manier bereiken met het juiste aanbod. Als projectmanager ondersteun je de marketingdirectie om al deze projecten om te zetten naar werkelijkheid. Een marketeer brieft je over de marketingprojecten en daarna neem jij de rol op van coördinator: je brengt structuur in het project, stelt een projectteam samen en houdt de doelstelling, het budget en de timings in de gaten. Zo breng je samen met het team alles tot een goed einde en implementeer je de strategie. Daarnaast werk je mee aan kleinere projecten binnen marketing. Je kruipt dan in de huid van een marketeer, denkt inhoudelijk mee en neemt beslissingen over de te volgen richting en de realisatie van het project. Daarna coördineer je het project en zorg je dat het van a tot z uitgevoerd wordt. Ten slotte zorg je voor een evaluatie en trek je conclusies voor de toekomst. Ook marketingprocessen analyseren en knelpunten signaleren is een deel van je job. Je zoekt mee naar oplossingen en verdedigt je ideeën bij de juiste stakeholders, zodat het proces zo snel mogelijk geoptimaliseerd kan worden. Je werkt in ons hoofdkantoor in Halle.

  • Automation Engineer Pharma (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: Advipro Project Support - Testing - Consulting

    Type: Vaste Job

    Als automation engineer ben jij het uithangbord van Advipro, een onafhankelijke specialist die vooraanstaande farmaceutische organisaties ondersteunt op vlak van realisatie van kwalitatief hoogwaardige projecten en processen. Iedere dag zet jij je schouders onder projecten rond automatisering, Wil jij ook deel uitmaken van een team vol enthousiaste professionals? Dan ben je van harte welkom in ons “A-team”. Voor onze afdeling Project Support zijn we op zoek naar een enthousiaste Automation Engineer Pharma Functieomschrijving: De ondersteuning en optimalisatie van lopende productie activiteiten en de projectteams vallen onder jouw verantwoordelijkheid. Bij acute problemen rond automatisering ben jij het aanspreekpunt. Je hebt een duidelijke toekomstvisie op automatisering. De samenhang tussen diverse IT-systemen is een uitdaging voor jou. Als expert werk je samen met verschillende afdelingen en externe partners. Je expertise wil je steeds verder uitbouwen door ontwikkelingen binnen het vakdomein op de voet te volgen.

  • Productiemedewerker / magazijnmedewerker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: HEVADEX

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het afvullen en verpakken van coatingproducten, zoals o.a. luchtdichting coatings en beschermfolies. Daarnaast sta je ook in voor magazijnwerk: Je ontvangt de goederen en verpakkingen. Je controleert de leveringen. Je plaatst de goederen op de daarvoor voorziene plaats.

  • telenet installateurs gezocht (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: TELE-IN COMPANY

    Type: Vaste Job

    We zoeken kandidaten voor telenet als functie telecom installateur.

  • BIV makelaar (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: PATRIMMONIUM MAKELAARS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Patrimmonium staat altijd open voor nieuwe gezichten die op zoek zijn naar een professionele werkomgeving in de vastgoedsector. Bent u een ervaren vastgoedmakelaar met BIV-nummer, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Bij patrimmonium geven we gedreven kandidaten graag de kans om in een inspirerende omgeving te werken waarbij vakmanschap en service centraal staan. Geïnteresseerden kunnen hun open sollicitatie, voorzien van CV en motivatiebrief, mailen naar [email protected] Uiteraard behandelen we elke sollicitatie met uiterste discretie.

Zoek naar antwoorden van L'EPI REBELLE in sociale netwerken
Look for responds of L'EPI REBELLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor L'EPI REBELLE. Laat een reactie achter voor L'EPI REBELLE. L'EPI REBELLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for L'EPI REBELLE. Leave a respond for L'EPI REBELLE. L'EPI REBELLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie L'EPI REBELLE op de google maps. Adres en contacten L'EPI REBELLE
Location of L'EPI REBELLE on the google maps. Address and contacts of L'EPI REBELLE

Andere gerelateerde bedrijven als come L'EPI REBELLE L'EPI REBELLE: AZIMUT ONAFH. ZIEKENFONDS | CARINE SCHREYERS | GARAGE BOMANS BVBA | A.J.C.-Arijs J-C | ANAKLASIS

Other related companies as L'EPI REBELLE: AZIMUT ONAFH. ZIEKENFONDS | CARINE SCHREYERS | GARAGE BOMANS BVBA | A.J.C.-Arijs J-C | ANAKLASIS

L'EPI REBELLE is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is L'EPI REBELLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03958892822. Het bedrijf L'EPI REBELLE bevindt zich op het adres: Rue Edouard Pisvin 18A; 5575; Gedinne (Rienne). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 141,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 616,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in L'EPI REBELLE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van L'EPI REBELLE is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van L'EPI REBELLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van L'EPI REBELLE, openstaande posities, locatie van L'EPI REBELLE op de kaart.

L'EPI REBELLE is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is L'EPI REBELLE, company assigned to the tax number BE03958892822. The company L'EPI REBELLE is located at the address: Rue Edouard Pisvin 18A; 5575; Gedinne (Rienne). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 141,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 616,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in L'EPI REBELLE were not found.
The main activity of L'EPI REBELLE is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of L'EPI REBELLE is not available. You also can look at reviews of L'EPI REBELLE, open positions, location of L'EPI REBELLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over L'EPI REBELLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf L'EPI REBELLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about L'EPI REBELLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company L'EPI REBELLE, employees, financial statistics.