Kapsalon"Z"

Contactgegevens Kapsalon"Z": adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Kapsalon"Z": address, phone, fax, email, website, opening hours

Kapsalon"Z"

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gerdingerstraat 4; 3960; Bree, België

Telefoon (phone): 089 46 16 30 (+32-089 46 16 30) 089 46 16 30 (+32-089 46 16 30)

Fax (fax): +32 (84) 491-63-80 +32 (84) 491-63-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Kapsalon"Z": n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Kapsalon"Z""? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Kapsalon"Z""? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Kapsalon"Z", België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Kapsalon"Z". Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Kapsalon"Z", Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Kapsalon"Z". Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Kapsalon"Z"
Products information Kapsalon"Z"

BTW identificatienummer (tax): BE06317932128
Ondernemingsnummer: 4615875244
Hoofdstad (capital): 413,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 900,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in Kapsalon"Z" zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Kapsalon"Z"
(Get full report from official database of BE for Kapsalon"Z")

Aanvulling soorten activiteiten voor Kapsalon"Z"
Addition kinds of activities for Kapsalon"Z"

231100. Mannen en jongens pakken en jassen | Men's and boy's suits and coats
472599. Touroperators, nec | Tour operators, nec
08310103. Ginseng verzamelen | Ginseng gathering
28510302. Houtvullers of sealers | Wood fillers or sealers
34490100. Gestoffeerde staafbalken en betonnen wapens | Fabricated bar joists and concrete reinforcing bars
37280107. Vinnen, vliegtuigen | Fins, aircraft
50399911. Septische tanks | Septic tanks
59620202. Warme dranken en soep automaten | Hot drinks and soup vending machines
64110201. Verzekeringsaangifte, niet in dienst van verzekeringsmaatschappij | Insurance claim adjusters, not employed by insurance company
95320400. Stedelijke en gemeenschapsontwikkeling, bestuursniveau | Urban and community development, level of government

Werken bij Kapsalon"Z": vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Kapsalon"Z": vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Kapsalon"Z". Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Kapsalon"Z". Looking for open vacancies in other companies

  • Gezocht seizoensarbeiders! (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn dringend op zoek naar sorteerders/sorteersters in een modern groentebedrijf. Naast het sorteren van de groenten staat u ook in voor het reinigen van uw lijn. Wat zijn de hoofdtaken van sorteerder/sorteerster? Visueel inspecteren van de verse/diepgevroren groenten aan de verleesband. Groenten met kwaliteitsgebreken verwijderen uit de productstroom of eventueel het kwaliteitsgebrek wegsnijden. Vreemde voorwerpen uit de productstroom verwijderen. Tijdens een productiestop: de lijn helpen reinigen, droog en nat met schuim. Zorg ervoor dat de verleesband tijdens productie nooit onbemand achterblijft, indien het wel zou voorkomen, verwittig onmiddellijk de chef productie/verpakking /bandverantwoordelijke. Bij een eventuele lijnstilstand: de werkpost reinigen, nat met schuim

  • Natuursteenbewerker (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Draag je graag je steentje bij? Samen met je collega’s bezit je de kunst om de natuursteen te laten uitblinken zoals de klant het voor ogen ziet! Dit gaat om verschillende toepassingen zoals keuken, kasten, trappen, … Zowel koel als warm, zowel industrieel als modern. Als natuursteenbewerker ziet jouw takenpakket eruit als volgt: - Bewerken van de natuursteen (uiteraard), manueel of met de machine - Monteren van de natuursteen op de desbetreffende ondergrond - Verwerken van de natuurlijke materialen Met jouw ervaring heb je tal van mogelijkheden en vacatures. Maar waarom die van ons? Je komt terecht in een team met ambiance, vriendschappelijke en losse sfeer waar je kan bijdragen aan de naambekendheid en steengoeie reputatie van het bedrijf. De max gewoon! En het bedrijf zijn interieur is echt prachtig! Eerlijk waar!

  • Elektromechanieker regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Truiden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de regio Sint-Truiden zijn wij op zoek naar een ervaren elektromechanieker: Je staat in voor de goede werking van werktuigen, installaties en traditioneel en geautomatiseerd productiemateriaal. Daarvoor zal je vooral storingen oplossen. Je voert allerlei preventieve industriële onderhoudswerken uit en lost storingen op, op zowel mechanisch als elektrisch gebied: - Werktekeningen lezen en interpreteren - Appendages monteren en onderhouden (bv drukmeters, ventielen, sensoren,… toebehoren) - De verschillende soorten aandrijvingen monteren, herstellen en uitlijnen - Een smeerschema uitvoeren - Kennis van koppelingen, lagers, … - Preventief onderhoud uitvoeren en praktisch organiseren ter plaatse - Basisvaardigheden metaalbewerking (boren, schroefdraad tappen,…) - Dichtingen demonteren en monteren - Verbindingen verwezenlijken door middel van schroeven, pennen, spieën - Een elektrisch schema lezen - Elektrische motoren afkoppelen en aansluiten volgens de veiligheidsvoorschriften - Stuurcomponenten van de elektrische motor herkennen en vervangen - Pneumatische en hydraulische schema's lezen, storingen signaleren + OPLOSSEN - Storingen signaleren + OPLOSSEN - Plaatsen en afregelen van fotocellen en benaderingsschakelaars - Meten en controleren met de gangbare meetgereedschappen (elektrisch en mechanisch) - Storingen opzoeken met de gepaste meetinstrumenten of middelen

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MERELBEKE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Hamme-Waasmunster (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Mol-Balen (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, .…). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis . Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudenten (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waaslandhaven Interim

    Type: Studentenjob

    Voor verschillende afdelingen binnen Katoen Natie zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die beschikbaar zijn op lesvrije momenten tijdens de week.

  • Stagiaire Ressources Humaines (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Pour notre agence de recrutement située à Forest , nous recherchons un(e) Stagiaire Ressources Humaines. cette personne assumera les tâches suivantes: - prise de connaissance des demandes - matching - préselection des profils recherchés - suivi administratif des dossiers - mise en ligne des offres d'emploi - Classement -

  • SCHILDERS/BEHANGERS (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: VANRENTERGHEM

    Type: Vaste Job

    Door de voortdurende groei zijn wij op zoek naar een ervaren schilder-behanger om ons team (van 7 schilders, 2 winkelbediendes en 1 naaister) te versterken. Je staat in voor het uitvoeren van verzorgd (hoofdzakelijk) binnenschilderwerk en eventueel voor het plaatsen van wand- en vloerbekleding en dit voornamelijk in particuliere woningen, kantoren en/of winkels. De werven zijn meestal in de eigen regio.

  • Metaalbewerker gezocht regio Aalter. (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Je taken binnen het bedrijf als metaalbewerker zijn het maken en herstellen van de aanwezige machines. Maar ook het vervaardigen van machines, instaleren van industriële instalaties en het lezen van technische plannen. Hiervoor is kunnen lassen een vereiste. Deze job bevat veel variatie, en is zeker geen seriewerk. Optie vast.

  • KAPPER / KAPSTER (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ANNA BEAUTY

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn dringend op zoek naar een nieuwe medewerker op zelfstandige basis. Je staat in voor de verzorging van de haren van de klanten van ons schoonheidssalon. Je staat volledig zelf in voor de werking en organisatie van het kapsalon.

  • Freelance Corporate Opdrachten | TriFinance (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1670134-inline.html?cid=Partner_VDAB Ben je een expert in Finance? Heb je een analytische geest en denk je oplossingsgericht? Dan willen we je graag ontmoeten! Om onze verdere groei te waarborgen, zijn wij via deze vacature op zoek naar freelance professionals voor hands-on en operationele projecten. Ben je een expert in Finance? Heb je een analytische geest en denk je oplossingsgericht? Dan willen we je graag ontmoeten! Om onze verdere groei te waarborgen, zijn wij via deze vacature op zoek naar freelance professionals voor hands-on en operationele projecten. Je hebt een Economische opleiding Je hebt 5 tot 10 jaar Finance ervaring (in boekhouding, controlling, treasury) Je bent kritisch ingesteld en toont zin voor initiatief Je bent een team player die ook onafhankelijk kan werken Je bent communicatief en commercieel ingesteld Je beheerst het Nederlands, Frans en/of  Engels Je hebt een goede kennis van ERP en MS Excel Je kan je vinden in onze bedrijfsfilosofie en bent bereid deze waarden (open communicatie, transparantie, ...) als een TriFinance ambassadeur uit te stralen naar onze klanten  Je vindt feedback geven en feedback krijgen waardevol en bent bereid om ons mentoring proces te volgen

Zoek naar antwoorden van Kapsalon"Z" in sociale netwerken
Look for responds of Kapsalon"Z" in social networks

Lees alle opmerkingen voor Kapsalon"Z". Laat een reactie achter voor Kapsalon"Z". Kapsalon"Z" bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Kapsalon"Z". Leave a respond for Kapsalon"Z". Kapsalon"Z" on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Kapsalon"Z" op de google maps. Adres en contacten Kapsalon"Z"
Location of Kapsalon"Z" on the google maps. Address and contacts of Kapsalon"Z"

Andere gerelateerde bedrijven als come Kapsalon"Z" Kapsalon"Z": DRUKKERIJ DRUKKERS | Mecacier | ROGER GHISLAIN | Depauw Engineering Brussels SPRL | Constructie Roger Monbaliu

Other related companies as Kapsalon"Z": DRUKKERIJ DRUKKERS | Mecacier | ROGER GHISLAIN | Depauw Engineering Brussels SPRL | Constructie Roger Monbaliu

Kapsalon"Z" is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Kapsalon"Z", bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06317932128. Het bedrijf Kapsalon"Z" bevindt zich op het adres: Gerdingerstraat 4; 3960; Bree. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 413,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 900,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Kapsalon"Z" zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Kapsalon"Z" is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Kapsalon"Z" is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Kapsalon"Z", openstaande posities, locatie van Kapsalon"Z" op de kaart.

Kapsalon"Z" is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Kapsalon"Z", company assigned to the tax number BE06317932128. The company Kapsalon"Z" is located at the address: Gerdingerstraat 4; 3960; Bree. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 413,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 900,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Kapsalon"Z" were not found.
The main activity of Kapsalon"Z" is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Kapsalon"Z" is not available. You also can look at reviews of Kapsalon"Z", open positions, location of Kapsalon"Z" on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Kapsalon"Z", N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Kapsalon"Z", medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Kapsalon"Z", N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Kapsalon"Z", employees, financial statistics.