Kapsalon Kreatief

Contactgegevens Kapsalon Kreatief: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Kapsalon Kreatief: address, phone, fax, email, website, opening hours

Kapsalon Kreatief

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stationsstraat 64; 9950; Waarschoot, België

Telefoon (phone): 09 378 25 43 (+32-09 378 25 43) 09 378 25 43 (+32-09 378 25 43)

Fax (fax): +32 (12) 268-88-90 +32 (12) 268-88-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Kapsalon Kreatief: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Kapsalon Kreatief"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Kapsalon Kreatief"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Kapsalon Kreatief, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Kapsalon Kreatief. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Kapsalon Kreatief, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Kapsalon Kreatief. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Kapsalon Kreatief
Products information Kapsalon Kreatief

BTW identificatienummer (tax): BE01018402099
Ondernemingsnummer: 5636779785
Hoofdstad (capital): 992,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 685,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in Kapsalon Kreatief zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Kapsalon Kreatief
(Get full report from official database of BE for Kapsalon Kreatief)

Aanvulling soorten activiteiten voor Kapsalon Kreatief
Addition kinds of activities for Kapsalon Kreatief

203304. Groenten en plantaardige producten, in blikjes, potten, enz. | Vegetables and vegetable products, in cans, jars, etc.
24310209. Vensterbekleding, hout | Window trim, wood
26530100. Gegolfde dozen, partities, display items, lakens en pad | Corrugated boxes, partitions, display items, sheets, and pad
28510206. Lak: basen, dopen, dunner | Lacquer: bases, dopes, thinner
36950000. Magnetische en optische opname media | Magnetic and optical recording media
38290207. Vochtigheidsinstrumenten, behalve industriële procestype | Humidity instruments, except industrial process type
50519906. Platen, metaal | Plates, metal
87429906. Productiviteitsverbetering consultant | Productivity improvement consultant

Werken bij Kapsalon Kreatief: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Kapsalon Kreatief: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Kapsalon Kreatief. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Kapsalon Kreatief. Looking for open vacancies in other companies

  • Procesoperator (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten te Beveren zijn we op zoek naar Procesoperators in een dag of volcontinue ploegensysteem (m/v) Heb jij een technisch diploma en affiniteiten met de chemie ? Wil je graag werken in Dagploeg of volcontinue systeem? Je werkt graag buiten ? DAN IS DEZE JOB IETS VOOR JOU! • Je stuurt en controleert samen met je collega’s het hele productieproces. Kwalitatief hoogstaande producten maken is voor jou een dagelijkse bekommernis. • Je werkt zowel buiten (in de productie-installaties) als binnen (in de controlekamer). • Inspectierondes, kleine onderhoudswerken, het nemen van stalen en de controle van procesparameters behoren tot je takenpakket. • Je bent verantwoordelijk voor het aftekenen van vergunningen en uitvoeren van veiligheidsstelling. • Je voert inspectierondes uit in de installatie met betrekking tot de werking en de staat van de installatie, procesverloop, kwaliteit, veiligheid en milieu. • Je maakt een analyse van de resultaten uit checklists, patrol tours, lijsten preventieve onderhoudstaken en definiëren van corrigerende maatregelen bij afwijkingen.

  • Medewerker Procurement (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met het team verzorg je de operationele aankoop en bevoorrading, je voert uit en stuurt de afdeling ook aan Eind verantwoordelijkheid over optimale beschikbaarheid grond- en hulpstoffen in functie van productieplanning met oog voor het werkkapitaal Je optimaliseert en verbetert en volgt proactief de KPI's op Kritische en kostenbewuste zoektocht naar en negotiatie met ( nieuwe) leveranciers in nauwe samenwerking met aankoop Group

  • ploegchef vaste namiddagploeg (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groothandel gericht op bouwmaterialen en industrie gaan wij op zoek naar een ploegchef voor de vaste namiddagploeg. Je job zal eruit bestaan om een 20-tal mensen aan te sturen. Je werkt mee in het uurschema van jouw team, namelijk van 13u tot 21u30 (00:30 pauze). Hierbij zoeken we de geknipte persoon die continue mee helpt op de werkvloer en de groep ondersteunt waar nodig. Na 18u neem je de volledige verantwoordelijkheid over het magazijn en sta je er alleen voor met jouw team. Dan moet je dus ook orders vrijgeven, anticiperen op bestellingen die online nog binnen komen, werk (her)verdelen, …

  • ervaren reachtruckchauffeur (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE KATOEN NATIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor de grote internationale speler in de Gentse Zeehaven, zijn we op zoek naar ervaren en gedreven reachtruckchauffeurs. een veelzijdige job waar je ingezet kan worden op verschillende afdelingen binnen het bedrijf en waar je jouw skills nog extra kan verbeteren. je doet picking, recieving, wegzetten van goederen, laden en lossen en zorgt ervoor dat alle goederen op de juiste plaats in het magazijn terecht komen. een attest is geen vereiste, er is wel een praktische en theoretische test binnen Katoen Natie zelf.

  • ORDERPICKER 2 PLOEGEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands. Je bent in het bezit van een heftruckattest en hebt minstens 6 maand praktijkervaring in een job waar je dagelijks met de heftruck reed. Je bent punctueel en respecteert de veiligheidsnormen. Je wil graag werken in twee ploegenstelsel. Je kijkt bewust uit naar een job optie vast.

  • Kok (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Damme regio Brugge zijn wij op zoek naar een keukenhulp die ervaring heeft als fazant/wildsnijder. je staat in voor het ontbenen, en versnijden van gevogelte tijdens het wildseizoen. je bereid de borden en mis en place voorDit gaat over een tijdelijke functie van 15 oktober tot eind februari 2019

  • Huishoudhulp regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Aarschot Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • JOBSTUDENT ZORG M/V (weekendwerker) (STROMBEEK-BEVER)

    Regio: STROMBEEK-BEVER

    Bedrijf: WZC IRIS

    Type: Studentenjob

    De woonzorgcentra van Orelia zijn een warme, zonnige thuishaven. We bieden er onze bewoners en hun familie gouden jaren. Het is een plek waar iedereen, met respect voor ieders persoonlijkheid, een zinvolle oude dag kan beleven. Menselijkheid en vriendschap vormen daarvoor de basis. Orelia staat garant voor een kwalitatieve zorg, om deze verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar een super gemotiveerde zorgstudent. Als gedreven student heb je een hart voor ouderen. Je job is heel divers. Samen met je collega’s sta je in voor de verzorging van de bewoners en bied je praktische hulp wanneer het hen wat moeilijker gaat. Je herkent de noden van de bewoner, hebt aandacht voor de omgeving en signaleert zijn/haar evolutie. Je doet er alles aan opdat onze bewoners zich thuis voelen, altijd met respect voor ieders eigenheid, behoeften en privacy. Duur en aantal uren in overleg af te spreken.

  • Jobstudent verkoopsmedewerker beddenwinkel (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een slaapspeciaalzaak die zich richt op slaapadvies en de verkoop van matrassen, bedden, boxspring, lattenbodems, hoofdkussens, dekbedden, bedlinnen en bedaccessoires en decoratie zijn we op zoek naar jobstudenten. Jouw takenpakket als verkoper bestaat uit: Ingeven van bestelbonnen in hun ERP pakket Opvolgen van de voorraad in het filiaal Ontvangen van voorschotten en saldo's Dienst na verkoop Prijzen van artikelen Opmaken van bedden Netjes houden van de showroom

  • Management traineeship (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676577-inline.html?cid=Partner_VDAB Je zult als management trainee een intensief leertraject gedurende 24 maanden doorlopen. Je werkt aan innovatieve en strategische projecten in diverse domeinen zoals Sales, Operations en Techniek. Je verbetert je vaardigheden via uiteenlopende opdrachten in verschillende departementen. Je traineeprogramma bestaat uit inhoudelijke opleidingen en een opleiding die gericht is op persoonlijke ontwikkeling. Je wordt begeleid door een coach en een mentor, bij wie je met al je vragen terecht kunt. Je wordt op 2 jaar klaargestoomd voor een uitdagende functie.

  • People & Technology - .NET Developer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    People & Technology est à la recherche d'un Developer .NET avec minimum 5 ans d'expérience pour un de ses clients situé à Bruxelles.     Mission    Développement d'applications .NET ainsi que la maintenance évolutive et corrective des applications.   C'est-à-dire... Comprendre les analyses fonctionnelles et techniques et les traduire en un code efficace. Programmation Orienté Objet et fonctionnelle.  Conception et développement d'interfaces utilisateurs professionnelles. Respecter le concept architectural applicatif et technique instauré dans l'entreprise préalablement validée par le comité des architectes d'entreprise. Prise en charge des spécifications techniques des projets. Et surtout...   Travailler en équipe!     Pour plus de détails : Programming Language : C #, MVC, MVVM, WCF, Angular. Platform : .NET. DB: SQL, SQL Server. Entity Framework Web Tools : HTML, CSS, XML , Angular, JQuery, JSON Web Server : IIS Microsoft Framework : Framework 4.x. IDE :Visual Studio 2015 + Tests unitaires.  Méthodologies et Technologie Agile, Scrum UML et RUP Langues : FR/NL - NL/FR + ENG     Vous avez envie de relever ce challenge ? N'attendez plus et postulez en appuyant sur le bouton ci-dessous..

  • zaalmedewerker flexijob (KLEMSKERKE)

    Regio: KLEMSKERKE

    Bedrijf: DE KRUIDENMOLEN

    Type: Flexijob

    zaal klaarzetten voor klanten, klanten ontvangen en aan tafel begeleiden, hulp in zaal, afruimen tafels, koelkast aanvullen

Zoek naar antwoorden van Kapsalon Kreatief in sociale netwerken
Look for responds of Kapsalon Kreatief in social networks

Lees alle opmerkingen voor Kapsalon Kreatief. Laat een reactie achter voor Kapsalon Kreatief. Kapsalon Kreatief bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Kapsalon Kreatief. Leave a respond for Kapsalon Kreatief. Kapsalon Kreatief on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Kapsalon Kreatief op de google maps. Adres en contacten Kapsalon Kreatief
Location of Kapsalon Kreatief on the google maps. Address and contacts of Kapsalon Kreatief

Andere gerelateerde bedrijven als come Kapsalon Kreatief Kapsalon Kreatief: Interieur Design Team BVBA | HOME OF OBSESSION | Roos J | JEAN-PIERRE GUSTOT | MARIE-JOS?E VAN NUETEN

Other related companies as Kapsalon Kreatief: Interieur Design Team BVBA | HOME OF OBSESSION | Roos J | JEAN-PIERRE GUSTOT | MARIE-JOS?E VAN NUETEN

Kapsalon Kreatief is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Kapsalon Kreatief, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01018402099. Het bedrijf Kapsalon Kreatief bevindt zich op het adres: Stationsstraat 64; 9950; Waarschoot. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 992,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 685,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Kapsalon Kreatief zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Kapsalon Kreatief is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Kapsalon Kreatief is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Kapsalon Kreatief, openstaande posities, locatie van Kapsalon Kreatief op de kaart.

Kapsalon Kreatief is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Kapsalon Kreatief, company assigned to the tax number BE01018402099. The company Kapsalon Kreatief is located at the address: Stationsstraat 64; 9950; Waarschoot. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 992,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 685,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Kapsalon Kreatief were not found.
The main activity of Kapsalon Kreatief is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Kapsalon Kreatief is not available. You also can look at reviews of Kapsalon Kreatief, open positions, location of Kapsalon Kreatief on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Kapsalon Kreatief, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Kapsalon Kreatief, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Kapsalon Kreatief, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Kapsalon Kreatief, employees, financial statistics.