KAPPERSHUIS (HET)

Contactgegevens KAPPERSHUIS (HET): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KAPPERSHUIS (HET): address, phone, fax, email, website, opening hours

KAPPERSHUIS (HET)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dadizeelsestraat 49; 8890; Moorslede, België

Telefoon (phone): 051 77 72 90 (+32-051 77 72 90) 051 77 72 90 (+32-051 77 72 90)

Fax (fax): +32 (59) 959-50-22 +32 (59) 959-50-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KAPPERSHUIS (HET): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KAPPERSHUIS (HET)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KAPPERSHUIS (HET)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KAPPERSHUIS (HET), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KAPPERSHUIS (HET). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KAPPERSHUIS (HET), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KAPPERSHUIS (HET). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KAPPERSHUIS (HET)
Products information KAPPERSHUIS (HET)

BTW identificatienummer (tax): BE05555755615
Ondernemingsnummer: 2096984863
Hoofdstad (capital): 320,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 291,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in KAPPERSHUIS (HET) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KAPPERSHUIS (HET)
(Get full report from official database of BE for KAPPERSHUIS (HET))

Aanvulling soorten activiteiten voor KAPPERSHUIS (HET)
Addition kinds of activities for KAPPERSHUIS (HET)

3251. Bakstenen en structurele klei tegel | Brick and structural clay tile
331301. Mangaanlegeringen | Manganese alloys
10990300. Platina groep ertsen mijnbouw | Platinum group ores mining
34529901. Bouten, metaal | Bolts, metal
36329901. Vriezers, huis en boerderij | Freezers, home and farm
50859915. Leveringen van textielprinters | Textile printers' supplies
95319901. Building standards agency, government | Building standards agency, government

Werken bij KAPPERSHUIS (HET): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KAPPERSHUIS (HET): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KAPPERSHUIS (HET). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KAPPERSHUIS (HET). Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Koersel zoekt een monteur ramen en deuren. 

  • Keukenmedewerker productieomgeving m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen in Lokeren zijn we op zoek naar een voltijdse keukenmedewerker. (m/v) Je zal instaan voor een gevarieerd takenpakket: Snijden van groenten Bereiden van koude maaltijden Bereiden van warme maaltijden Keukengerei afwassen Afgewerkte producten inpakken

  • Koeltechnieker (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wie solliciteert voor de job als koeltechnieker krijgt de verantwoordelijkheid over onderstaande taken: als technicus koeltechnieken en klimaatregeling voer je preventief onderhoud uit op technische systemen zoals verwarmingsinstallaties systemen voor klimaatregeling zoals airconditioning of koelsystemen zoals koelkamers of koelkasten. Installeren en aansluiten van enkelfasige en driefasige motoren en hun startunit mechanisch en elektrisch onderhoud van elektrische machines en hun sturingen mechanische en elektronische regelaars installeren en parametreren fouten lokaliseren en verhelpen aanbrengen van de isolatie en de bekleding van de installatie Koperen leidingen bewerken: braseren plooien en flare trekken

  • Huishoudhelden regio Ranst. Solliciteer per SMS! (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Ranst, Emblem, Broechem en Oelegem. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Sterke jobstudent zondag hulp kippenkraam (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak/ slagerij in Izegem zijn wij op zoek naar een gemotiveerde, sterke jobstudent! Ben je vrij op zondagvoormiddag van 8u30 - 12u30? Ben je klantvriendelijk en heb je een goede fysiek? Ben je gemotiveerd en wil je graag een centje bijverdienen? Solliciteer dan snel bij Konvert Izegem! Je helpt op zondagvoormiddag om de kippen te braden aan het spit. Deze kan je er zelf opsteken en afhalen.

  • Someone with knowledge of the Canadian Language (French & English) (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of the specific pronunciation of "Canadian English" and "Canadian French". The job requires to do data quality checks in these languages. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Onderhoudstechnieker (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Talentus Aalst

    Type: Vaste Job

    Als onderhoudstechnieker bent u verantwoordelijk voor het onderhoud van het machinepark ( elektrisch & mechanisch) Tot uw takenpakket behoort onder meer preventief en curatief onderhoud van het machinepark analyseren van mechanische storingen  oplossingen voorstellen om problemen in de toekomst te vermijden U komt terecht in een team van 2 techniekers. Samen met uw collega staat u in voor de begeleiding van externe techniekers ( bij complexere problemen) Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekend familiebedrijf in Zottegem.  Ter verdere ondersteuning van het technische departement, rekruteren wij een onderhoudstechnieker

  • TECHNISCH ADVISEUR (BE769018) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: HUDSON BELGIUM

    Type: Vaste Job

    RAVAS Europe B.V. is Europees marktleider op het gebied van mobiele weegsystemen op handpalletwagens, magazijntrucks en vorkheftrucks. Verkoop en ondersteuning vindt plaats via een wereldwijd distributienetwerk. RAVAS is een familiebedrijf dat zich kenmerkt door ondernemerschap, klantgerichtheid en technologische innovatie. Ravas Europe B.V. zoekt voor de Belgische en Noord-Franse markt een (m/v) TECHNISCH ADVISEUR Tweetalig, service-gericht, met technische affiniteit en een commerciële houding Functie Als Technisch Adviseur werkt u in het Service en After Sales team België waarbij u verantwoordelijk bent voor het uitvoeren van onderhoud, kalibratie en ijkingen bij de klanten gelegen in België en Noord-Frankrijk. U bent dagelijks onderweg met één van de volledig uitgeruste ijkauto’s. U hebt contact zowel met de wederverkopers als met de eindklanten. U hebt tijdens uw bezoeken oog voor extra commerciële opportuniteiten en u bouwt daarvoor de nodige relaties op. U werkt zelfstandig, kunt uw eigen planning opmaken en zorgt dat de bijhorende administratie tijdig en correct wordt opgevolgd. U rapporteert aan de Country Manager.

  • Klantendienstmedewerker Retentie (Telenet) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Vaste Job

    De collega's op de afdeling Retentie van Telenet krijgen klanten aan de lijn met een opzegintentie. Ze gaan voor het vertrouwen, de persoonlijke aanpak en het perfecte antwoord. Welke taken mag je verwachten in deze functie? Als Customer experience advisor sta je klanten telefonisch, via mail of via andere digitale kanalen te woord. Klanten bellen je op met een opzegintentie, met jouw expertise en kennis kan je hen overtuigen. Met veel enthousiasme en volle goesting zal je alle vragen van de klanten beantwoorden.

  • Projectontwikkelaar (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: CAAAP

    Type: Vaste Job

    Je screent en evalueert projecten, maakt haalbaarheidsstudies op en stelt een plan van aanpak voor • Na het verkrijgen van de vergunning ben je verantwoordelijk voor de opvolging van de projectvoortgang (kwaliteit, timing, budget, gestructureerde projectadministratie) • Je onderhoudt contacten met overheden, architecten, studiebureaus en diverse actoren binnen het project • Je werkt onder de vleugels van een Projectmanager aan gevarieerde vastgoedprojecten (PPS ea) over gans Vlaanderen • Het aantal projecten dat je behartigt, zal variëren in functie van je ervaring enerzijds en het stadium en de complexiteit van de projecten anderzijds. • Je gaat actief op zoek naar netwerken

  • Bouwkundig Tekenaar (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Ben jij ook zo gepassioneerd door het uittekenen van een ontwerp betreffende wegen- en rioleringswerken, de buitenaanleg van openbaar domein en de hydraulische wereld? Samen met de projectverantwoordelijke bespreek je het volledige ontwerp, maak je de meetstaat en de raming op en teken je het ontwerp uit in AutoCAD / Civil 3D. Je tracht zoveel als mogelijk creatieve en innovatieve voorstellen te doen voor elke specifiek project. Je organiseert de planafdrukken via een extern bureau en beheert tevens de digitale tekenbestanden.

  • Bijverdienste parfum (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: DILLEN GUY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons bedrijf biedt een breed gamma aan kwaliteitsvolle parfums. Voor elke gelegenheid, elke smaak en elk budget. De geuren hebben een eigen karakter en persoonlijke toets. We zoeken hiervoor promotors die onze parfums gaan laten testen aan zowel particulieren als aan zelfstandigen.

Zoek naar antwoorden van KAPPERSHUIS (HET) in sociale netwerken
Look for responds of KAPPERSHUIS (HET) in social networks

Lees alle opmerkingen voor KAPPERSHUIS (HET). Laat een reactie achter voor KAPPERSHUIS (HET). KAPPERSHUIS (HET) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KAPPERSHUIS (HET). Leave a respond for KAPPERSHUIS (HET). KAPPERSHUIS (HET) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KAPPERSHUIS (HET) op de google maps. Adres en contacten KAPPERSHUIS (HET)
Location of KAPPERSHUIS (HET) on the google maps. Address and contacts of KAPPERSHUIS (HET)

Andere gerelateerde bedrijven als come KAPPERSHUIS (HET) KAPPERSHUIS (HET): Kriss | Arimont | Atelier 3D | Janssen J-M | IPPA

Other related companies as KAPPERSHUIS (HET): Kriss | Arimont | Atelier 3D | Janssen J-M | IPPA

KAPPERSHUIS (HET) is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KAPPERSHUIS (HET), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05555755615. Het bedrijf KAPPERSHUIS (HET) bevindt zich op het adres: Dadizeelsestraat 49; 8890; Moorslede. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 320,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 291,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in KAPPERSHUIS (HET) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KAPPERSHUIS (HET) is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KAPPERSHUIS (HET) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KAPPERSHUIS (HET), openstaande posities, locatie van KAPPERSHUIS (HET) op de kaart.

KAPPERSHUIS (HET) is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is KAPPERSHUIS (HET), company assigned to the tax number BE05555755615. The company KAPPERSHUIS (HET) is located at the address: Dadizeelsestraat 49; 8890; Moorslede. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 320,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 291,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in KAPPERSHUIS (HET) were not found.
The main activity of KAPPERSHUIS (HET) is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of KAPPERSHUIS (HET) is not available. You also can look at reviews of KAPPERSHUIS (HET), open positions, location of KAPPERSHUIS (HET) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KAPPERSHUIS (HET), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KAPPERSHUIS (HET), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KAPPERSHUIS (HET), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KAPPERSHUIS (HET), employees, financial statistics.