IRIS

Contactgegevens IRIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IRIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

IRIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Meersestraat 40; 9667; Horebeke (Sint-Maria-Horebeke), België

Telefoon (phone): 055 45 67 22 (+32-055 45 67 22) 055 45 67 22 (+32-055 45 67 22)

Fax (fax): +32 (10) 109-20-85 +32 (10) 109-20-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IRIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IRIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IRIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IRIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IRIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IRIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IRIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IRIS
Products information IRIS

BTW identificatienummer (tax): BE05826019287
Ondernemingsnummer: 7456115722
Hoofdstad (capital): 618,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 150,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in IRIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IRIS
(Get full report from official database of BE for IRIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor IRIS
Addition kinds of activities for IRIS

13899916. Verwijdering van condensaat benzine uit veld (verzamelen) lijnen | Removal of condensate gasoline from field (gathering) lines
28440100. Haarpreparaten, inclusief shampoos | Hair preparations, including shampoos
35679908. Kilns, Nsk | Kilns, nsk
38220204. Schakelaars, pneumatische positionering op afstand | Switches, pneumatic positioning remote
38420414. Splinters, pneumatisch en hout | Splints, pneumatic and wood
50750101. Airconditioningapparatuur, met uitzondering van eenheden, niet inbegrepen | Air conditioning equipment, except room units, nec

Werken bij IRIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IRIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IRIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IRIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch operator inpak (2 ploegen) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ASAP ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Na een grondige opleiding zal je, als verpakkingsoperator, instaan voor het correct en vlot afvullen en verpakken van producten op nieuwe en sterk  geautomatiseerde verpakkingslijnen. - Je bedient en volgt zelfstandig de doseer- en inpakmachines op. - Als verpakkingsoperator voer je voorgeschreven controles uit. - Je leeft strikt de hygiëne-, kwaliteit-, milieu- en veiligheidsvoorschriften na. - De verpakkingsoperator rapporteert aan de meestergast.

  • stock beheerder (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Taken: ?Evalueren van de bestaande parameters voor het plaatsen van bestellingen (levertermijn betrouwbaarheid van de leveringen minimale bestelhoeveelheid minimum stock seizoensgebondenheid van bestellingen?) ?Optimaliseren van het gebruik van de software voor het plaatsen van bestellingen ?Leveranciersbestellingen plaatsen op basis van gekregen parameters ?Order tracking (bevestiging levertijd backorders...) ?Tracking transport ?Beheer retours leveranciers en creditnota?s ?Beheer dossiers (prijsverschillen fouten of ontbrekende leveringen...) ?Beheer aankoopprijzen ?Verzamelen interpreteren en presenteren van gegevens om forecasts op te stellen in overleg met de commerciële afdelingen en de boekhouding ?Bijdragen aan de stockreductie samen met de financiële en commerciële diensten ?Bijdragen aan de verhoging van de marge door het optimaliseren van de transportverwerking en ?kosten. ?Beheren van noodsituaties ; stockbreuk foute bestellingen? ?Voorstellen doen om de procedures controles en communicatie te verbeteren. ?Uitschrijven en controle van de procedures ?Assisteren bij het opvolgen van te ontvangen facturen en creditnota?s.

  • Onderhoudstechnieker (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Tot uw taken behoren: U maakt deel uit van een multifunctioneel productieteam U bent verantwoordelijk voor een goede werking de machines en het proces U bent ook verantwoordelijk voor het (preventief) onderhoud aan de verschillende machines U verhelpt verschillende storingen U denkt mee over verbeteringen aan machines en mogelijkheden om te investeren in nieuwe machines of procesverbeteringen U werkt voornamelijk in dagdienst, maar men verwacht enige flexibiliteit om te werken in 2-ploegen en het onderhoud vindt regelmatig plaats op zaterdag

  • HUISHOUDHULP ANZEGEM (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Anzegem zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudelijke Hulp (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten : Schoonmaken, wassen, strijken en bereiden van maaltijden. Dagelijkse boodschappen zoals naar het postkantoor of de bakker gaan, kunnen ook

  • Huishoudhulp 15u/week (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: Amby Koersel

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Medewerker mobiel pizzakraam | Weekdagen | Weekend (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een leuke bijverdienste? Dan ben je hier op het juiste adres! Attorno brengt de overheerlijke Italiaanse keuken naar verschillende (privé)feesten over het hele land. Door hun uitzonderlijke succesformule, geruggensteund door een uiterst hip imago, gaan ze nu op zoek naar enkele medewerkers die zich in het weekend / op weekavonden kunnen vrijmaken. Jouw takenpakket is behoorlijk uiteenlopend; Je helpt met het opstellen van het mobiel pizzakraam bij particulieren; Je belegt en bakt de pizza's op authentieke houtovens; Je zorgt voor de (bij voorkeur vlekkeloze) bediening en staat in voor een professionele service; Na afloop van het feest help je mee met het reinigen van de ovens en de afbraak van het kraam.

  • Student verkoop - WEEKEND M/V (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij student en op zoek naar een bijverdienste in het weekend? Ben je geboeid door het commerciële en werk je graag met klanten? Lees dan snel verder! Voor een meubelzaak regio Deinze zijn wij op zoek naar een student om in het weekend hun team te versterken. Je zal hier instaan voor het verder helpen van de klanten en het beantwoorden van hun vragen, ook zorg je ervoor dat de winkel op orde ligt en op termijn kan je ook helpen bij het opmaken van een offerte. Je werkt hier afwisselend op zaterdag en zondag tussen 09.00 - 18.00 uur.

  • JOBSTUDENTEN / MEDEWERKERS AFSLANK- EN SPORTCENTRUM (M/V) (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: BODY AND HEALTH CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Voor ons afslank- en sportcentrum Body&Health Concept zijn we op zoen naar een aantal jobstudenten. We combineren EMS ( electro Fitness) met personal training en afslanken. De functie zal voornamelijk bestaan uit het geven van persoonlijke trainingen. Eventueel geven jullie ook wat voedingsadvies of voeren jullie passieve behandelingen uit met afslanktoestellen.

  • Jobstudent (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Klusjesman met goede kennis verwarming en sanitair (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Baby-Belle Groep

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als all-round klusjesman sta je in voor het algemeen onderhoud van onze gebouwen en de tuinen. Naast het algemeen onderhoud voer je ook de nodige herstellingen uit. Je beschikt over een goede kennis van verwarming en sanitair. Dit alles gebeurd met oog voor detail en veiligheid.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Eeklo/Kaprijke/st.Laureins) - Zelfstandige basis (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor onze klanten, verscheidene woon- en zorgcentra, zoeken wij verpleegkundigen die willen bijwerken op interimbasis. Vroegdiensten, laatdiensten, nachten,... Aan jou om ons door te geven wat jou interesseert. Heb jij tijd en zin om af en toe in te springen? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt!

Zoek naar antwoorden van IRIS in sociale netwerken
Look for responds of IRIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor IRIS. Laat een reactie achter voor IRIS. IRIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IRIS. Leave a respond for IRIS. IRIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IRIS op de google maps. Adres en contacten IRIS
Location of IRIS on the google maps. Address and contacts of IRIS

Andere gerelateerde bedrijven als come IRIS IRIS: BEGR. THIELEMANS-DEBECKER | GEMEENTELIJKE SPORTZAAL | Féderauto Magazine | Lecocq Henri Coiffure | Atlas NV

Other related companies as IRIS: BEGR. THIELEMANS-DEBECKER | GEMEENTELIJKE SPORTZAAL | Féderauto Magazine | Lecocq Henri Coiffure | Atlas NV

IRIS is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IRIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05826019287. Het bedrijf IRIS bevindt zich op het adres: Meersestraat 40; 9667; Horebeke (Sint-Maria-Horebeke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 618,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 150,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in IRIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van IRIS is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IRIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IRIS, openstaande posities, locatie van IRIS op de kaart.

IRIS is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is IRIS, company assigned to the tax number BE05826019287. The company IRIS is located at the address: Meersestraat 40; 9667; Horebeke (Sint-Maria-Horebeke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 618,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 150,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in IRIS were not found.
The main activity of IRIS is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of IRIS is not available. You also can look at reviews of IRIS, open positions, location of IRIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over IRIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IRIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IRIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IRIS, employees, financial statistics.