Ingrid

Contactgegevens Ingrid: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ingrid: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ingrid

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Elenestraat 251; 9620; Zottegem (Elene - Oombergen), België

Telefoon (phone): 09 360 64 88 (+32-09 360 64 88) 09 360 64 88 (+32-09 360 64 88)

Fax (fax): +32 (86) 676-98-12 +32 (86) 676-98-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ingrid: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ingrid"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ingrid"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ingrid, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ingrid. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ingrid, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ingrid. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ingrid
Products information Ingrid

BTW identificatienummer (tax): BE06309692382
Ondernemingsnummer: 3080535888
Hoofdstad (capital): 475,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 274,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in Ingrid zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ingrid
(Get full report from official database of BE for Ingrid)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ingrid
Addition kinds of activities for Ingrid

267303. Plastic en pliofilm zakken | Plastic and pliofilm bags
22111302. Momie crepe, katoen | Momie crepe, cotton
32629902. China kookgerei | China cookware
32910403. Wielen, schuurmiddelen | Wheels, abrasive
34460103. Brand ontsnapt, metaal | Fire escapes, metal
36120307. Ontstekingstransformatoren, bestemd voor gebruik op brandstofbranders | Ignition transformers, for use on domestic fuel burners
36290202. Condensatoren, vaste of variabele | Capacitors, fixed or variable
38279919. Reflectors, optisch | Reflectors, optical
61410101. Auto leningen, inclusief verzekering | Automobile loans, including insurance
91110203. Gouverneurs 'kantoor | Governors' office

Werken bij Ingrid: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ingrid: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ingrid. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ingrid. Looking for open vacancies in other companies

  • External Sales (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je bent de referentie voor jouw klanten en hebt aandacht voor wat er op de markt beweegt. Je realiseert vooropgesteld doelstellingen en streeft naar de jaarlijkse groei van jouw klantenportefeuille. Je hebt een goed oog voor de klantenbehoeften en weet deze als geen ander te analyseren. Je verzorgt de nodige administratie (offertes opmaken, dossierbeheer,...) Je kan nieuwe klanten en opportuniteiten detecteren.

  • POETSHULP REGIO MENEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beschikt over een geldig rijbewijs B dit om naar de verschillende werkplaatsen te rijden. Je hebt minstens 6 maand als professionele poetshulp gewerkt. Je zal voor deze opdracht samenwerken met een Franstalige collega een goede kennis van het Frans is hierbij aangewezen. Je bent bereid om op te starten om 5.30u 's morgens. Je kan je flexibel opstellen op vlak van beschikbaarheid.

  • Hoofdverpleegkundige interim revalidatie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als hoofdverpleegkundige op de dienst revalidatie: - ben je leidinggevende van een twintigtal medewerkers - werk je mee aan het beleid op de dienst - optimaliseer je mede de zorgprocessen die de neurologische patiënten doorlopen - werk je in team met de leidinggevenden van de diensten acute neurologische en neurochirurgische - sta je in voor een efficiënt beheer van logistiek en middelen van de dienst - ... Bedrijfsprofiel: Ben jij een hoofdverpleegkundige die weet van aanpakken? Heb je bovendien affiniteit met revalidatie en zoek je een tijdelijke uitdaging? Dan is deze vacature op jouw lijf geschreven!

  • Elektromechanieker (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar gemotiveerde medewerkers met een aantal jaar ervaring als elektromechanieker. Je zal als elektromechanieker werken op locatie. We bieden steeds projecten die passen bij jouw kennis,ervaring en verwachtingen. Je zal terechtkomen in een hecht team van HR coordinatoren, account managers, techniekers , safety managers , .. Zij zullen klaart staan om jou in alles te ondersteunen en zullen jouw basis vormen. Kan je je vinden in volgende slogan : " Alles voor en door techniekers". Neem dan snel contact op met ons. We kijken uit naar jouw reactie. Als elektromechanieker waak je over de kwaliteit van het machinepark en voer je preventief onderhoud uit. daarnaast spoor je storingen op en verhelp je zowel mechanische als elektrische storingen aan technische installaties en onderdelen.

  • TIG- en MIG lasser . (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verbindt stukken in verschillende materialen en levert zowel stuk- als seriewerk af op maat voor de klant. Je poliert afgewerkte stukken en bent flexibel genoeg om ook andere gevraagde taken uit te voeren.

  • Enthousiaste Thuishulp regio Zemst (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES ZEMST

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Heusden - Destelbergen solliciteer via sms (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Magazijnier avond shift! (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor het sorteren, het scannen en het labelen van (zware) pakketten, alsook het sorteren & het in- en uitladen van vrachtwagens, Wil je iets bijverdienen en schrikt zwaar werk je niet af? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

  • Jobstudenten verpleegkunde / zorgkundigen (weekends en zomervakantie) (BINKOM)

    Regio: BINKOM

    Bedrijf: BINKOM

    Type: Studentenjob

    Coördinatie, organisatie en uitvoeren van de fysieke, psychische en sociale begeleiding van de bewoner, waarbij de eigenheid van de bewoner en zijn zelfredzaamheid centraal staan. - Toedienen van toilet- en comfortzorg aan bewoners. - Begeleiding bij de maaltijden. - Bedden opmaken en kamers netjes achterlaten. - Aandachtig luisteren naar alle (ook de "stille") bewoners om hun gewoonten , wensen en vragen te kennen. - Zorg leveren op maat van de wensen en gewoonten van de bewoners. - aandacht hebben vor detailzorg.

  • IT Teamleader Application & Development (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TABAKNATIE

    Type: Vaste Job

    Als Teamleader Applications & Development ga je aan de slag in ons hoofdkantoor in het centrum van Antwerpen. Als leidinggevende ben je verantwoordelijk voor een team dat de programmatie, integratie, en onderhoud van onze bedrijfseigen IT-pakketten verzorgt. Je ondersteunt en stimuleert jouw team om zowel individueel als in groepsverband te groeien waardoor de dienstverlening van een hoge kwaliteit blijft. Je werkt samen met en coordineert externe partners en consultants die de dienstverlening aanvullen. Je definieert en bouwt mee aan de volgende generatie bedrijfssoftware. Verantwoordelijkheden Aansturen, ondersteunen en het bieden van oplossingen voor jouw teamleden op basis van je kennis en expertise. Teamleden coachen en bijsturen waar nodig. Sturing geven binnen projecten (prioriteiten stellen). Over de voortgang en uitvoering van dagdagelijkse activiteiten en de technische invulling waken. Regelmatig rapporteren aan de IT manager en stakeholders. Planningen bepalen naar aanleiding van de doelstellingen. Kwalitatieve software (laten) ontwikkelen en integreren met moderne technieken, tooling en technologie. Projecten en taken van je collega’s binnen het Application & Development-team opvolgen. Aanspreekpunt voor afdelingsoverschrijdend overleg en projecten. Adviseren van management en andere afdelingen over software mogelijkheden en vernieuwingen

  • Dynamische Project- en Personeelsplanner industrie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ON-Y-GO

    Type: Vaste Job

    In deze technische – en industriële omgeving zal de nieuwe medewerker de personeelsplanning op zich nemen. Het is prioriteit dat alle medewerkers op het juiste project én binnen hun juiste kennis en vaardigheden ingepland worden, maar tevens dat er rekening gehouden wordt met deadlines per project, de productiviteit én efficiënt werken volgens de opgelegde normen. Functieomschrijving: -je staat in voor dagelijkse inplanning van werknemers op de diverse projecten; -je onderhoudt contact met de contractanten, teneinde de planning optimaal in te vullen; -je beschikt over voldoende technische kennis (moet op de hoogte zijn van de uitvoering van de werken); -je verwerkt je personeelsplanning in een daarvoor ontwikkeld ERP programma en Excel; -je behoudt en bewaakt het overzicht over de werkzaamheden en stuurt planmatig bij waar nodig;

  • Reclame bedeler in Oppuurs (OPPUURS)

    Regio: OPPUURS

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

Zoek naar antwoorden van Ingrid in sociale netwerken
Look for responds of Ingrid in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ingrid. Laat een reactie achter voor Ingrid. Ingrid bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ingrid. Leave a respond for Ingrid. Ingrid on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ingrid op de google maps. Adres en contacten Ingrid
Location of Ingrid on the google maps. Address and contacts of Ingrid

Andere gerelateerde bedrijven als come Ingrid Ingrid: Steenpoel Golfclub & Golfschool | JEAN HALFLANTS | TIFFANY'S MEN | Fox Racing | FRANK VAN DEN BRANDEN

Other related companies as Ingrid: Steenpoel Golfclub & Golfschool | JEAN HALFLANTS | TIFFANY'S MEN | Fox Racing | FRANK VAN DEN BRANDEN

Ingrid is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ingrid, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06309692382. Het bedrijf Ingrid bevindt zich op het adres: Elenestraat 251; 9620; Zottegem (Elene - Oombergen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 475,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 274,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Ingrid zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ingrid is Diverse reparatiediensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ingrid is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ingrid, openstaande posities, locatie van Ingrid op de kaart.

Ingrid is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ingrid, company assigned to the tax number BE06309692382. The company Ingrid is located at the address: Elenestraat 251; 9620; Zottegem (Elene - Oombergen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 475,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 274,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Ingrid were not found.
The main activity of Ingrid is Miscellaneous Repair Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Ingrid is not available. You also can look at reviews of Ingrid, open positions, location of Ingrid on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ingrid, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ingrid, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ingrid, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ingrid, employees, financial statistics.