Infinitif

Contactgegevens Infinitif: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Infinitif: address, phone, fax, email, website, opening hours

Infinitif

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Déportés 32; 1310; La Hulpe, België

Telefoon (phone): 02 653 90 66 (+32-02 653 90 66) 02 653 90 66 (+32-02 653 90 66)

Fax (fax): +32 (50) 409-39-82 +32 (50) 409-39-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Infinitif: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Infinitif"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Infinitif"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Infinitif, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Infinitif. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Infinitif, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Infinitif. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Infinitif
Products information Infinitif

BTW identificatienummer (tax): BE05103393554
Ondernemingsnummer: 3306854248
Hoofdstad (capital): 767,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 302,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in Infinitif zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Infinitif
(Get full report from official database of BE for Infinitif)

Aanvulling soorten activiteiten voor Infinitif
Addition kinds of activities for Infinitif

17990300. Service station apparatuur | Service station equipment
20320205. Enchiladas: verpakt in blikjes, potten, enz. | Enchiladas: packaged in cans, jars, etc.
30690803. Vingerkleden, rubber | Finger cots, rubber
35240202. Grasmaaiers, residentieel: hand of kracht | Lawnmowers, residential: hand or power
51530204. Soja bonen | Soybeans
57190301. Open haard apparatuur en accessoires | Fireplace equipment and accessories

Werken bij Infinitif: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Infinitif: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Infinitif. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Infinitif. Looking for open vacancies in other companies

  • ASSISTENT PROCESOPERATOR 2 PLOEGEN (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start als assistent procesoperator. Je controleert de goede werking van de machines en bent verantwoordelijk voor de productiekwaliteit. Je lost kleine technische storingen op en je stelt de machine-instellingen af bij programmawissels, waarbij je het volledige productieproces vanuit de stuurkamer beheerst. Je werkt hierbij steeds volgens de werkinstructies en vastgelegde procedures. Ook het net houden van de procesinstallatie en de werkvloer behoort tot je takenpakket. Je krijgt doorgroeimogelijkheden tot procesoperator.

  • Matrijzenbouwer Regio Diepenbeek (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen te Diepenbeek zijn wij op zoek naar een matrijzenbouwer. Je taken bestaan uit: onderhoud en herstellingen van matrijzen aanpassen van matrijzen Instellen en bijstellen van machines uitvoeren van verbeteringen

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO HERZELE (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZOTTEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Herzele zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp regio Pajottenland (Herne, Gooik, Kester) (LENNIK)

    Regio: LENNIK

    Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Zin in een job met flexibele uren en afwisselende taken? Met een aantrekkelijk loon en heel wat voordelen? Ga dan aan de slag als huishoudhulp via Tempo-Team. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Pajottenland (Herne, Gooik, Lennik, Pepingen, Bellingen,...) Je staat in voor het huishouden bij verschillende gezinnen. Wat zijn je mogelijk taken? - Onderhoud van de keuken, leefruimtes en slaapkamers - Stoffen en stofzuigen - Dweilen en sanitair onderhoud - Wassen en strijken Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en helpt je bij al jouw vragen.

  • Student verkoop sportwinkel (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een studentenjob in de verkoop en heb je een passie voor sport? Lees dan zeker verder! Voor een sportwinkel in Gent, zijn we op zoek naar een student die steeds 1 of meerder dagen tijdens kan werken. Jouw takenpakket: - Meehelpen in de winkel - Klanten advies geven - De winkel op orde houden - Labelen van het materiaal - Prijzen zetten op de producten - De producten voorzien van een alarm

  • Jobstudent (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Shifttechniekers (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ALERIS ALUMINUM

    Type: Vaste Job

    In deze functie ben je verantwoordelijk voor het oplossen van technisch urgente storingen om zodoende een maximale machinebeschikbaarheid te bekomen. Verder zal je technische verbeteringen aanbrengen door het uitvoeren van preventieve taken zodanig dat het machinepark optimaal technisch in orde gebracht wordt waardoor productiviteit en kwaliteit gewaarborgd worden. Je staat in voor het opstarten, afzetten en het veilig schakelen van machines om zodoende het machinepark tijdig klaar te zetten voor de opstart van productie, om onnodig energieverbruik bij niet productieve machines te beperken en om te zorgen voor een veilige toestand voor de aanvang van werkzaamheden. Je zal ook eerstelijns onderhoud voor of op IT toepassingen verzorgen om ervoor te zorgen dat MES toepassingen optimaal functioneren.

  • Junior Schadebeheerder BOAR (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: WinBee HRC

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een grote verzekeringsmaappij, zijn we op zoek naar een kandidaat. De verzekeringsmaatschappij ligt in Brussel. Uw functie : • In de functie van schadebeheerder BOAR – voornamelijk brand – sta je in voor een correcte afhandeling van de schadedossiers volgens de gestelde procedures ; • Je werkt de schades rechtstreeks af met onze klanten ; • Je benadert de verschillende partijen – zoals onze agentschappen, experten, advocaten en onze strategische verzekeringsmaatschappijen – op de meest klantvriendelijke manier waarbij je de interne afspraken respecteert.

  • Assistent projectleider | werfvoorbereider residentiële bouwprojecten (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Bijstaan projectleider van werfvoorbereiding tot oplevering Opvolgen van veiligheid van de werf en planning Je werkt mee aan de technische, praktische en administratieve voorbereiding van diverse projecten Je blijft tijdens de uitvoering van een project de technische, praktische en administratieve ondersteuning van het project op je nemen als assistent van de projectleider Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf Je werkt nauw samen met iedereen binnen het bouwteam

  • LOGISTIEKE ADMINISTRATIEVE KRACHT (AVONDWERK + NACHTWERK) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BELGIAN FRESH FOOD

    Type: Vaste Job

    Vanuit de twee vestigingen in Antwerpen en Brugge garanderen wij versheid, service en kwaliteit van het allerhoogste niveau.Ons huidig cliënteel bestaat uit een 850-tal tevreden zaken, gaande van de beste restaurants, hotelketens, restaurantketens, grootkeukens, bakkers, slagers, enz. in Vlaanderen en Brussel. Kwaliteit, een uitgebreid assortiment en service blijven de grootste troeven in deze steeds veranderende economie. Onze persoonlijke aanpak en het familiale karakter laat de relatie met onze klanten steeds op een ‘gezonde’ manier verlopen. Je zal tewerk worden gesteld in onze locatie te Antwerpen. Groothandel Claessens te Antwerpen is op zoek naar een hands-on 'administratieve kracht' voor avond - en nachtdiensten. (opstart om 18u of 20u) Jij zal, tijdens de avonddiensten, verantwoordelijk zijn voor het correct opvolgen van bestellingen - Groenten, Fruit & Specialiteiten - van klanten en jij bent dé schakel tussen klanten, het magazijn en de orderverzamelaars. De meeste klanten plaatsen immers een bestelling wanneer zij de deuren 's avonds sluiten. Taken en Verantwoordelijkheden: Efficiënt verwerken van orders van klanten die op verschillende wijzen binnenkomen (telefonisch, per fax, webshop en per email) en dit op een correcte manier Het telefonisch promoten van onze producten Diepgaande kennis vergaar je door je flexibel op te stellen als 'collega-orderverzamelaar'. Je dient tijdens je opleiding intensief mee te werken in het magazijn zodat je de producten leert kennen. Dit vormt een grote meerwaarde voor het uitoefenen van je functie.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Montreal Associates - DevOps Engineer System Linux (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Montreal Associates is looking for a DevOps Engineer System Linux for a client based in Brussels.     Job Description Running Update Deployment Release of the new versions Operating changing on Data Base (My SQL)   Profile  Must have: Linux/Ansible/MySQL/Tomcat/Apache/Service Web Nice to have: OpenStack/Docker/Kubernetess Being able to adapt easily in new environment, technologies Language: English   Details Location : Brussels Duration: 1-year contract + extension Starting date: ASAP Reference: Mcau - 37277    If you are interested by this opportunity of DevOps Engineer System Linux, you can send your updated CV via the button below with the reference Mcau - 37277.      Montreal Associates (Systems) Ltd and its affiliates Montreal Associates GMBH and Montreal Associates (Systems) S.L., operate Employment Businesses and Agencies (collectively referred for the purpose of this disclaimer as the "Montreal Associates Group"). All personal data received from applicants to the roles we advertise will be treated in accordance with the Montreal Associates Group's Privacy Notice which can be found on our company website https://www.montrealassociates.com/privacy-policy. By submitting personal data to any company within the Montreal Associates Group, the applicant is explicitly agreeing to the use of such data by the Montreal Associates Group and to the transfer of such data to and from the Montreal Associates Group companies within the UK and Europe in connection with the fulfilment of the applicant's voluntary requests, and the fulfilment of other job opportunities that match the applicant's profile, and confirms that they may be contacted about such job opportunities. We will not pass the applicant's data to any third party without their verbal or written permission to do so.

Zoek naar antwoorden van Infinitif in sociale netwerken
Look for responds of Infinitif in social networks

Lees alle opmerkingen voor Infinitif. Laat een reactie achter voor Infinitif. Infinitif bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Infinitif. Leave a respond for Infinitif. Infinitif on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Infinitif op de google maps. Adres en contacten Infinitif
Location of Infinitif on the google maps. Address and contacts of Infinitif

Andere gerelateerde bedrijven als come Infinitif Infinitif: ARTES ART GALLERY | STUDIO PINOCCHIO | PWA KORTENAKEN | Europe Innovation 2000 ASBL | Quadralux BVBA

Other related companies as Infinitif: ARTES ART GALLERY | STUDIO PINOCCHIO | PWA KORTENAKEN | Europe Innovation 2000 ASBL | Quadralux BVBA

Infinitif is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Infinitif, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05103393554. Het bedrijf Infinitif bevindt zich op het adres: Rue des Déportés 32; 1310; La Hulpe. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 767,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 302,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Infinitif zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Infinitif is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Infinitif is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Infinitif, openstaande posities, locatie van Infinitif op de kaart.

Infinitif is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Infinitif, company assigned to the tax number BE05103393554. The company Infinitif is located at the address: Rue des Déportés 32; 1310; La Hulpe. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 767,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 302,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Infinitif were not found.
The main activity of Infinitif is Membership Organizations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Infinitif is not available. You also can look at reviews of Infinitif, open positions, location of Infinitif on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Infinitif, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Infinitif, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Infinitif, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Infinitif, employees, financial statistics.