Het Salon

Contactgegevens Het Salon: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Het Salon: address, phone, fax, email, website, opening hours

Het Salon

Regio (region): N\A, België

Adres (address): August Nihoulstraat 49; 3270; Scherpenheuvel-Zichem (Scherpenheuvel), België

Telefoon (phone): 013 77 88 51 (+32-013 77 88 51) 013 77 88 51 (+32-013 77 88 51)

Fax (fax): +32 (13) 705-44-73 +32 (13) 705-44-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Het Salon: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Het Salon"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Het Salon"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Het Salon, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Het Salon. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Het Salon, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Het Salon. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Het Salon
Products information Het Salon

BTW identificatienummer (tax): BE09093353271
Ondernemingsnummer: 7269348144
Hoofdstad (capital): 299,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 337,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in Het Salon zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Het Salon
(Get full report from official database of BE for Het Salon)

Aanvulling soorten activiteiten voor Het Salon
Addition kinds of activities for Het Salon

0721. Gewasplanten en bescherming | Crop planting and protection
22990507. Handdoeken en handdoeken, linnen en linnen-en-katoenmengsels | Towels and towelings, linen and linen-and-cotton mixtures
26210504. Poster papier | Poster paper
28699919. Freon | Freon
34620301. Automotive smeedstukken, ferro: krukas, motor, as, enz. | Automotive forgings, ferrous: crankshaft, engine, axle, etc.
34839912. Raketten (munitie) | Rockets (ammunition)
34969907. Garment hangers, gemaakt van aangekochte draad | Garment hangers, made from purchased wire
72159901. Droogreinigen, met munten bediend | Drycleaning, coin-operated
86119902. Kamer van Koophandel | Chamber of commerce

Werken bij Het Salon: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Het Salon: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Het Salon. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Het Salon. Looking for open vacancies in other companies

  • Bouwarbeider zwembaden (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IZEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een gedreven bouwarbeider voor de aanleg van zwembaden en zwemvijvers. Van a tot z werk je alles tot in detail af. Een on the job training zal hier voorzien worden. Jouw takenpakket bestaat uit: - Putten maken. - Drainage voorzien. - Leidingen voorzien. - Terrasaanleg. - Elektrische taken. - ...

  • Magazijnier te Mechelen (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: ADECCO MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief in bouwmaterialen gelegen te Zemst zijn wij dringend op zoek naar een magazijnier Jouw verantwoordelijkheden als magazijnier: Bediening klanten Bestellingen klaarmaken Laden/lossen vrachtwagens, controle en stockage materialen Magazijnbeheer en stockopvolging Goederen op locatie plaatsen

  • CHAUFFEUR C DISTRIBUTIE (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een vleesverwerkend bedrijf in de regio dat zich specialiseert in het portioneren en bereiden van vlees porties op maat van de klant zijn wij op zoek naar een Chauffeur met rijbewijs C voor de distributie van de vleeswaren. Takenpakket: - Je laadt correct en vlot in volgens een ritblad - Je controleert elke bestelling tijdens het in- en uitladen - Je past de registraties eventueel aan in een ERP pakket - Je verzorgt een vlotte distributie, rekening houdend met het verkeersreglement - Je ontvangt en geeft betalingen terug op een correcte manier - Je maakt correcte en verzorgde notities op leverbonnen - Je volgt de procedures met betrekking tot de voedselveiligheid op

  • Enthousiaste Thuishulpen (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hulshout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent Bon'Ap Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je bedient elke klant steeds met een glimlach. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je bedient klanten aan het broodjesmeubel en produceert traiteurproducten zoals salades en kant-en-klare maaltijden. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Commercieel bediende (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: SEATS AND SOFAS

    Type: Vaste Job

    Aanmaken koopovereenkomsten voor klanten; Bestellen en opvolgen van aankopen van klanten; Klantenonthaal; Contacten met leveranciers en hoofdkantoor; Administratieve opvolging van dossiers.

  • Gebouwbeheerder - syndicus (Leopoldsburg) (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: Ulvenhout Vastgoed BVBA

    Type: Vaste Job

    Wegens sterke groei zijn wij op zoek naar een bijkomend syndicus of gebouwbeheerder. Je zal na een inloopperiode zelfstandig je eigen gebouwen beheren. Als gebouwenbeheerder ben je verantwoordelijk voor het technisch, financieel en administratief beheer van gebouwen. We werken met een innovatief softwarepakket dat je hierbij zal helpen.

  • Spooler operator 2-ploegen (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een non woven textielbedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een spooler operator nacht. Als spooler sta je aan het eindstation van de hygienelijn: onderdelen van luiers op basis van polyestervezels. Aan het eindstation wikkel je alle textielwaren op in grote rollen die vooraf versneden werden in kleinere reepjes. Daarnaast bedien je ook de verpakkingslijn. Je werkt met verschillende soorten machines: de ene iets meer geautomatiseerd dan de andere.

  • zelfstandige logopediste (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: ZELFSTANDIGE LOGOPED. PRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega voor onze groepspraktijk om één van onze medewerkers, die gaat verhuizen, te vervangen. We behandelen leer- en taalstoornissen, articulatieproblemen, stemstoornissen, afasie, slikmoeilijkheden en myofunctionele problemen.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Studiecoach (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dag collega! Learn2Learn is een studiecoachingsdienst die bijzonder werk levert. We zijn dan ook op zoek naar bijzondere extra krachten met de bijzondere eigenschap om jongeren fantastisch op weg te helpen. Ligt je passie in hulp bieden aan kinderen en jongeren? Hou je er van om ze te helpen zodat ze zich beter in hun vel voelen? Zie je er wel iets in om iemands personal coach te zijn? Wil je je eigen plekje ergens kunnen creëren en houd je er van je eigen swung aan iets te geven maar toch binnen de omkadering van een solide centrum? Ben je een flexibele, aangename teamplayer? Hou je er van kansen te krijgen? Wil je graag een job doen voor de inhoud, om mensen te helpen en er ook wat mee verdienen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als studiecoach begeleid je studenten (voornamelijk secundair onderwijs) bij hun studietraject en bied je persoonlijke en individuele studiebegeleidingen. Naast studiemethode komen ook zaken aan bod zoals faalangst, motivatie, executieve functies, emotioneel welzijn, leerstoornissen, concentratiestoornissen,... Flexibiliteit en ondernemingszin is een must! Opstart overeen te komen. Misschien fijn om weten: We werken voornamelijk buiten de schooluren, dus ook avond- en weekendwerk kan tot te mogelijkheden behoren.. Voor meer informatie neem een kijkje op www.Learn2Learn.be.

Zoek naar antwoorden van Het Salon in sociale netwerken
Look for responds of Het Salon in social networks

Lees alle opmerkingen voor Het Salon. Laat een reactie achter voor Het Salon. Het Salon bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Het Salon. Leave a respond for Het Salon. Het Salon on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Het Salon op de google maps. Adres en contacten Het Salon
Location of Het Salon on the google maps. Address and contacts of Het Salon

Andere gerelateerde bedrijven als come Het Salon Het Salon: Bouwbedrijf Sempels NV | HUIS GOLD LINE | COIFFURE LIGNELLE | My Lord | JOHAN VAN HOVE

Other related companies as Het Salon: Bouwbedrijf Sempels NV | HUIS GOLD LINE | COIFFURE LIGNELLE | My Lord | JOHAN VAN HOVE

Het Salon is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Het Salon, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09093353271. Het bedrijf Het Salon bevindt zich op het adres: August Nihoulstraat 49; 3270; Scherpenheuvel-Zichem (Scherpenheuvel). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 299,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 337,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Het Salon zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Het Salon is Transportuitrusting, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Het Salon is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Het Salon, openstaande posities, locatie van Het Salon op de kaart.

Het Salon is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Het Salon, company assigned to the tax number BE09093353271. The company Het Salon is located at the address: August Nihoulstraat 49; 3270; Scherpenheuvel-Zichem (Scherpenheuvel). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 299,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 337,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Het Salon were not found.
The main activity of Het Salon is Transportation Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Het Salon is not available. You also can look at reviews of Het Salon, open positions, location of Het Salon on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Het Salon, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Het Salon, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Het Salon, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Het Salon, employees, financial statistics.