Heidi

Contactgegevens Heidi: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Heidi: address, phone, fax, email, website, opening hours

Heidi

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nieuwe Landing 4; 8908; Ieper (Vlamertinge), België

Telefoon (phone): 057 20 30 37 (+32-057 20 30 37) 057 20 30 37 (+32-057 20 30 37)

Fax (fax): +32 (56) 466-45-54 +32 (56) 466-45-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Heidi: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Heidi"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Heidi"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Heidi, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Heidi. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Heidi, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Heidi. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Heidi
Products information Heidi

BTW identificatienummer (tax): BE02199707031
Ondernemingsnummer: 2253265380
Hoofdstad (capital): 379,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 389,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in Heidi zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Heidi
(Get full report from official database of BE for Heidi)

Aanvulling soorten activiteiten voor Heidi
Addition kinds of activities for Heidi

3691. Oplaadbatterijen | Storage batteries
514299. Verpakt diepvriesproducten, niet inbegrepen | Packaged frozen goods, nec
518201. Wijn | Wine
27549903. Directories: gravure printing, niet gepubliceerd op de site | Directories: gravure printing, not published on site
34259901. Zaagbladen, ketting type | Saw blades, chain type
34949902. Sprinklersystemen, veld | Sprinkler systems, field
34960201. Ketting, gelast | Chain, welded
59990301. banners | Banners
89999904. Zoek- en reddingsdienst | Search and rescue service

Werken bij Heidi: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Heidi: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Heidi. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Heidi. Looking for open vacancies in other companies

  • Montage medewerker / voltijds / regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar ervaren monteurs om te werken in omgevingen als industriële verhuizingen en montage werkzaamheden. Je kan vrijwel onmiddellijk opstarten. Je gaat tewerkgesteld worden op verschillende projecten. Werken in teamverband Je voert diverse montage- en demontagewerkzaamheden uit d.m.v. takels en vijzen Je voert de aan- en afslag uit voor de montage of demontage van apparaten, leidingen, constructies, ... d.m.v. kranen en/of takels Monteert en demonteert zelfstandig leidingen Je maakt of past zelfstandig kleine staalconstructies aan volgens eigen opmetingen of volgens plan van de klant Je monteert en lijnt motoren en pompen uit Waken over de veilige uitvoering van de werkzaamheden Rapporteren van defecten en gebreken

  • Klantendienstmedewerker NL (zonder ervaring) tijdelijke opdracht, flexibel inplanbaar regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je communicatief ingesteld? Help je graag mensen verder? Hou je van telefonische klantencontacten? Dan hebben wij voor jou de ideale job gevonden! Voor een gekende energieleverancier in regio Gent is Randstad op zoek naar nieuwe klantendienstmedewerkers. Je zal instaan voor het beantwoorden van inkomende oproepen van klanten en helpt hen verder met de vragen en klachten. Dit kan gaan over facuratie, administratieve vragen, meterstanden, techniekers die moeten langskomen,... Vervolgens zorg je ook een voor een update van het dossier en tariefplan. Je werkt van maandag tot vrijdag met shiften tussen 8u en 20u. En 1x per maand op zaterdag van 9u tot 17u. Als student dien je 3x/week beschikbaar te zijn om te werken en je flexibel op te kunnen stellen volgens de gevraagde uren.Ben je communicatief ingesteld? Help je graag mensen verder? Hou je van telefonische klantencontacten? Dan hebben wij voor jou de ideale job gevonden! Voor een gekende energieleverancier in regio Gent is Randstad op zoek naar nieuwe klantendienstmedewerkers. Je zal instaan voor het beantwoorden van inkomende oproepen van klanten en helpt hen verder met de vragen en klachten. Dit kan gaan over facuratie, administratieve vragen, meterstanden, techniekers die moeten langskomen,... Vervolgens zorg je ook een voor een update van het dossier en tariefplan. Je werkt van maandag tot vrijdag met shiften tussen 8u en 20u. En 1x per maand op zaterdag van 9u tot 17u. Je zal iedere week worden ingepland tussen de 20-38uur je weet dit steeds op voorhand.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Drongen - Nevele - Mariakerke (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Exclusieve huismanager (M/V) te Brugge, 20u/per week (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 20 à 24 uren per week, te presteren in 4 à 5 dagen, voor gastgezinnen wonende in regio Brugge. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, wassen en strijken, ev. boodschappen doen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Kluisbergen (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • DRINGEND studenten gezocht Marketingactie! (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    MOVE is dringend op zoek naar studenten die nog een centje willen bijverdienen. uitdelen van een geschenkje aan de klanten ! Leuke job! je werkt van 10u-18u (met halfuurtje pauze) ben je vrij op 1 of meerdere van deze data? 30/9 6/10 14/10 20/10 28/10

  • Jobstudent medewerker frituur (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: FRITUUR EUGENE

    Type: Studentenjob

    Je takenpakket bestaat uit: bestellingen opnemen en klaarmaken vlees bakken salades voorbereiden broodjes beleggen

  • Assistant Store Manager Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: WE BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Bij WE geloven we dat life is Better Together. En dat zie je terug op de winkelvloer: onze Verkoopmedewerkers zijn gedreven om onze klanten de beleving te geven die zij verdienen , jij als Assistant Store Manager zorgt ervoor dat iedereen goed samenwerkt en het beste uit zichzelf kan halen. Heb jij uitgebreide retailkennis en een scherp oog voor trends? Dan past deze baan jou als een jeans! YOU WORK FOR WE AS ASSISTANT STORE MANAGER Jij bent de rechterhand van onze Store Manager (en vaak ook de linker J). Elke dag haal je alles uit de kast om onze klanten de ultieme winkelbeleving te bezorgen. Je bent energiek en ambitieus, met jouw optimisme zorg je voor een aanstekelijke glimlach bij collega’s en klanten. Je draagt jouw steentje bij aan alle activiteiten op de winkelvloer en bent een voorbeeld voor je team van Verkoopmedewerkers, die je motiveert en inspireert. En mocht onze Store Manager zelf aan een dagje shoppen toe zijn, dan vertrouwen we jou de store toe! Wat we nog meer van je verwachten?

  • Relatietherapeut / Seksuoloog (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: GEZONDHEIDSPRAKTIJK WONDELGEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gezonheidspraktijk Wondelgem is op zoek naar een collega die ons team wil versterken. De praktijk werkt rond 3 pijlers (voeding, psychologie en beweging) en dit moet dan ook bij onze teamleden centraal staan. Bachelor Klinische Psychologie met extra ervaring en opleiding binnen relatietherapie en seksuologie (met voorkeur Masteropleiding) Zelfstandige basis met mogelijkheid tot het uitbouwen van een eigen patiëntenbestand. Therapie geven aan koppels of (jong)volwassenen met de focus op relationele-/gezins- problemen Een goede portie enthousiasme, professionaliteit en de bereidheid om je als zelfstandige te profileren en positioneren, contacten met doorverwijzers te onderhouden en uit te bouwen. Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei door blijvende intervisie, supervisie, opleiding Bereidheid tot het gebruiken van sociale media (facebook, instagram,...) Beschikbaarheid van de ruimte is te bepreken met een collega waar je de ruimte mee zal delen.

  • G2 Recruitment Solutions - React / Java Developer (België)

    Regio: België

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Fullstack React / Java developer needed on 6month extendable missions / freelance / Flanders Region Exciting long-term extendable mission working for a platinum client of mine in the Flanders region. Details Location: Flanders Region Duration: 6 month Freelance mission Start Date: 2 weeks to 3 weeks Remote: 1 Days remote a week, flexible hours Role: 3-7years - Java Hibernate, Spring 1year - React Bonus: Agile, bamboo, Scrum Dutch speaking If you wish to be considered for the position available or you would like more information on the project and job, please send an up to date CV with a contact number via the button below.

  • Flexi-jobs nieuwe Sbarro Pizza (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Sbarro

    Type: Flexijob

    In het station van Leuven hebben we recent een nieuwe Sbarro met een aanbod van ovenverse pizza's geopend. Als medewerker heb je o.a. volgende taken: Bedienen van klanten aan de toonbank (verkoop en kassa) Mise en place (snijden van groenten, voorbereiding van gerechten,...) Het proper houden van je werkpost, helpen bij afwas en respecteren van hygiëneregels

  • Flexi-Job Keukenhulp koude keuken (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: IN HET KLEIN STADHUIS

    Type: Flexijob

    Je helpt als extra (flexi-job) mee in de koude keuken, dit tijdens de weekends en/of tijdens de week 's avonds, met het bereiden van de salades, garnituren en desserts, je helpt tijdens het service met het doorgeven van de gerechten en het garneren van de gerechten. Tijdens de dienst neem je eveneens de afwas van de keuken onder handen en reinig je de werktafels en werkomgeving. Je bent een sociaal persoon die nederlandstalig is, vlot en zelfstandig kan werken, een proper en net voorkomen... Wij bieden een correcte verloning volgens de officiële barema's.

Zoek naar antwoorden van Heidi in sociale netwerken
Look for responds of Heidi in social networks

Lees alle opmerkingen voor Heidi. Laat een reactie achter voor Heidi. Heidi bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Heidi. Leave a respond for Heidi. Heidi on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Heidi op de google maps. Adres en contacten Heidi
Location of Heidi on the google maps. Address and contacts of Heidi

Andere gerelateerde bedrijven als come Heidi Heidi: WIM VAN CAPPELLEN | d'Hondt X | INST.ONBEVLEKT HART MARIA | GUY BRICTEUX | YVES LEJEUNE

Other related companies as Heidi: WIM VAN CAPPELLEN | d'Hondt X | INST.ONBEVLEKT HART MARIA | GUY BRICTEUX | YVES LEJEUNE

Heidi is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Heidi, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02199707031. Het bedrijf Heidi bevindt zich op het adres: Nieuwe Landing 4; 8908; Ieper (Vlamertinge). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 379,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 389,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Heidi zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Heidi is Nondepository Credit Institutions, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Heidi is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Heidi, openstaande posities, locatie van Heidi op de kaart.

Heidi is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Heidi, company assigned to the tax number BE02199707031. The company Heidi is located at the address: Nieuwe Landing 4; 8908; Ieper (Vlamertinge). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 379,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 389,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Heidi were not found.
The main activity of Heidi is Nondepository Credit Institutions, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Heidi is not available. You also can look at reviews of Heidi, open positions, location of Heidi on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Heidi, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Heidi, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Heidi, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Heidi, employees, financial statistics.