Hairstyling Maki

Contactgegevens Hairstyling Maki: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hairstyling Maki: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hairstyling Maki

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Keinkesstraat 9; 3600; Genk, België

Telefoon (phone): 089 30 44 90 (+32-089 30 44 90) 089 30 44 90 (+32-089 30 44 90)

Fax (fax): +32 (83) 581-70-14 +32 (83) 581-70-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hairstyling Maki: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hairstyling Maki"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hairstyling Maki"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hairstyling Maki, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hairstyling Maki. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hairstyling Maki, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hairstyling Maki. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hairstyling Maki
Products information Hairstyling Maki

BTW identificatienummer (tax): BE05292083740
Ondernemingsnummer: 6966125488
Hoofdstad (capital): 511,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 293,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in Hairstyling Maki zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hairstyling Maki
(Get full report from official database of BE for Hairstyling Maki)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hairstyling Maki
Addition kinds of activities for Hairstyling Maki

09130201. Krabben, vangen van | Crabs, catching of
23929901. Bridge sets, doek en servet: van aangekochte materialen | Bridge sets, cloth and napkin: from purchased materials
24310000. Millwork | Millwork
38420414. Splinters, pneumatisch en hout | Splints, pneumatic and wood
39959900. Begraafbakken, nec | Burial caskets, nec
50230503. Spiegels en afbeeldingen, ingelijst en onbemand | Mirrors and pictures, framed and unframed
54619902. Brood | Bread

Werken bij Hairstyling Maki: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hairstyling Maki: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hairstyling Maki. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hairstyling Maki. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediende Verzekeringen (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Start People Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een verzekeringskantoor in Machelen, zijn we op zoek naar een bediende schadebeheer van A tot Z. Je staat in voor volgende taken: Bijstand van de klanten per mail en telefonisch i.v.m. allerhande vragen gelinkt aan hun dossier. Afspraken maken met experts ter opvolging van de schadegevallen. Zelf argumenteringen maken voor de verschillende dossiers. Beheer van het schadedossier (vaste contactpersoon bij vragen, registratie van belangrijke informatie, ..)

  • Accountmanager/ Keukenverkoper - regio West-Vlaanderen (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U beschikt over de gave om de dromen van potentiële klanten om te zetten in een keukenontwerp op maat van hun wensen. U geeft advies en weet als geen ander de kwaliteiten van een keuken naar de klant over te brengen. Na het afronden van de verkoop staat u in voor het opmeten ter plaatse en de opvolging van uw dossiers.

  • Huishoudheld (m/v) Regio Eeklo - Solliciteer met SMS (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Eeklo. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Exclusieve huishoudhulp te Ieper 17 uren per week (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 17 u per week voor een gastgezin wonende te Ieper.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die werkt op maandag een halve dag , woensdagnamiddag vanaf 11.30-17.30 u u en vrijdag een volle dag(7 u ) in dit gastgezin. U staat in voor het onderhoud van het huis , daarnaast kookt u een potje op woensdag en doet u de boodschappen. U bent stipt en discreet, u werkt op een verzorgde manier uw taken af.Ons dynamisch en jong drukbezet gastgezin kijkt uit naar uw komst en verwachten dat u zelf initiatief neemt en werk ziet. Is dit iets voor u? Geef ons dan snel een seintje! De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Beernem (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers!

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Overmere (OVERMERE)

    Regio: OVERMERE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Kapper student (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een Kapsalon in Sint-truiden, zijn we opzoek naar een student. Volg je de opleiding kapper? Wil je graag op zaterdag bijleren? Solliciteer dan meteen!

  • Jobstudenten Alma restaurants (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ALMA Studentenrestaurants en Catering

    Type: Studentenjob

    Ben jij een enthousiaste student? Steek jij graag de handen uit de mouwen? En wil jij graag een extra centje bijverdienen? Dan zijn wij op zoek naar jouw hulp! Kan je één of meerdere dagen per week werken? Werk je liever met flexibele uren? Bij Alma kan het allemaal. Wij bieden je een divers aanbod aan taken... Je kan vlot de kassa bedienen, je staat in voor de afwas, je bereidt verschillende verse broodjes of je voorziet de klanten van een overheerlijke maaltijd achter het buffet. Aarzel dan niet en stel je kandidaat !

  • STUDENT CHAUFFEUR B - regio groot Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People

    Type: Studentenjob

    Voornamelijk: verplaatsen van leasingvoertuigen over heel België - leveren en ophalen van bedrijfswagens Klantencontact: schade- en afleveringsdocumenten vervolledigen

  • Zelfstandige gids (kinderen/tieners) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: MANPOWERGROUP SOLUTIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je animeert rondleidingen van de permanente en tijdelijke tentoonstellingen Je beheert groepen met verschillende achtergronden (voornamelijk schoolgroepen) Je zal jouw verhaal aan de verschillende doelgroepen moeten aanpassen. Je leidt de bezoekers rond bij de verschillende rondleidingen. (de klassieker, de evenementen en de workshops) De groepen kunnen max 30 personen tellen. Jouw verantwoordelijkheid is om het bezoek te personaliseren en het verhaal op jouw eigen manier te vertellen Je verzamelt feedback van de bezoekers over jouw manier van rondleiden, alle informatie die je op dat moment verzamelt, wordt met de contactpersoon besproken

  • Inpak(st)er(s) gezocht! (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Werfreserve

    Je zal een uitgebreid takkenpakket hebben waaronder het bedienen van de chocolade lijn, het verpakken van de confiserie artikelen, onderhoud en proper houden van de productie, machines en materieel.

  • Keukenmedewerker Brussel (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Ben jij een gedreven keukenmedewerker? Ben je flexibel en werk je graag met voeding? Tewerkstelling van maandag tot en met vrijdag van 11:00-15:00 Wij zijn op zoek naar gemotiveerde mensen die voornamelijk tewerkgesteld zullen worden in het Brusselse. Je taken bestaan vooral uit het smeren van broodjes. Rijbewijs en auto is geen verplichting maar wel een voordeel.

Zoek naar antwoorden van Hairstyling Maki in sociale netwerken
Look for responds of Hairstyling Maki in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hairstyling Maki. Laat een reactie achter voor Hairstyling Maki. Hairstyling Maki bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hairstyling Maki. Leave a respond for Hairstyling Maki. Hairstyling Maki on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hairstyling Maki op de google maps. Adres en contacten Hairstyling Maki
Location of Hairstyling Maki on the google maps. Address and contacts of Hairstyling Maki

Andere gerelateerde bedrijven als come Hairstyling Maki Hairstyling Maki: FLLES PAPETERIES WEGNEZ A. & FILS SPRL | FREMERSDORFF ET FILS SPRL | ZUNE-ELEC | Wase Werkplaats VZW | Force 59

Other related companies as Hairstyling Maki: FLLES PAPETERIES WEGNEZ A. & FILS SPRL | FREMERSDORFF ET FILS SPRL | ZUNE-ELEC | Wase Werkplaats VZW | Force 59

Hairstyling Maki is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Hairstyling Maki, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05292083740. Het bedrijf Hairstyling Maki bevindt zich op het adres: Keinkesstraat 9; 3600; Genk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 511,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 293,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Hairstyling Maki zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hairstyling Maki is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hairstyling Maki is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hairstyling Maki, openstaande posities, locatie van Hairstyling Maki op de kaart.

Hairstyling Maki is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Hairstyling Maki, company assigned to the tax number BE05292083740. The company Hairstyling Maki is located at the address: Keinkesstraat 9; 3600; Genk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 511,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 293,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Hairstyling Maki were not found.
The main activity of Hairstyling Maki is Social Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Hairstyling Maki is not available. You also can look at reviews of Hairstyling Maki, open positions, location of Hairstyling Maki on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hairstyling Maki, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hairstyling Maki, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hairstyling Maki, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hairstyling Maki, employees, financial statistics.