Hairstudio Ilse

Contactgegevens Hairstudio Ilse: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hairstudio Ilse: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hairstudio Ilse

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Wespelaarsebaan 226; 3190; Boortmeerbeek, België

Telefoon (phone): 016 60 68 00 (+32-016 60 68 00) 016 60 68 00 (+32-016 60 68 00)

Fax (fax): +32 (86) 711-83-66 +32 (86) 711-83-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hairstudio Ilse: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hairstudio Ilse"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hairstudio Ilse"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hairstudio Ilse, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hairstudio Ilse. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hairstudio Ilse, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hairstudio Ilse. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hairstudio Ilse
Products information Hairstudio Ilse

BTW identificatienummer (tax): BE09045013427
Ondernemingsnummer: 1262023925
Hoofdstad (capital): 904,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 564,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in Hairstudio Ilse zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hairstudio Ilse
(Get full report from official database of BE for Hairstudio Ilse)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hairstudio Ilse
Addition kinds of activities for Hairstudio Ilse

209903. Dessert mengsels en vullingen | Dessert mixes and fillings
01810104. Kwekerij voorraad, groeiende van | Nursery stock, growing of
25319905. Bibliotheekmeubilair | Library furniture
37430105. Smeersystemen, locomotief | Lubrication systems, locomotive
49590102. Veegservice: weg, luchthaven, parkeerplaats, etc. | Sweeping service: road, airport, parking lot, etc.
50510220. Stalen vloerbedekking | Steel decking
50949902. Juweliers bevindingen | Jewelers' findings
51599905. hops | Hops
65310104. Makelaar, commercieel | Real estate agent, commercial

Werken bij Hairstudio Ilse: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hairstudio Ilse: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hairstudio Ilse. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hairstudio Ilse. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C distributie (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    chauffeur C distributie van palletgoederen (en colli's) gemiddeld 20 klanten per dag werken 08.00u - 10.00u per dag starten tussen 06.00u en 09.00u klanten zijn meestal bedrijven, zelden particulieren zelf laden en lossen met manuele transpallet digitach is noodzaak Nederlands is vereiste, noties frans is meegenomen Moeten vaak overleggen met klanten, vaak ook onderhandelen met hen over planning voorkomen is belangrijk want zijn visitekaartje van de firma loon: barema goede chauffeur kan camion meenemen optie vast

  • CHAUFFEUR CE - DAGRITTEN (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als chauffeur CE sta je in voor dagritten voor hoofdzakelijk nationaal transport. Je bent zelf verantwoordelijk voor het laden en lossen van de vrachtwagen met een elektrische transpallet.

  • Industrieel elektricien * (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Roeselare zijn wij op zoek naar een industrieel elektricien. U staat in voor de bekabeling en aansluiting. U werkt in ploegjes van 2 à 3 personen.

  • HUISHOUDHULP De Pinte. (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: DE MANGELAAR

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat schoonmaken bij particulieren in de regio De Pinte.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Diets-Heur - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Modebewuste student in Lochristi gezocht! (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: AGO JOBS & HR - SHOPS

    Type: Studentenjob

    Je komt terecht in een aangename kledingzaak. Daar sta je in voor het plooien van de kledij, het onderhouden van de winkel en de pashokjes van de winkel netjes houden (kleren weghangen). Later van tijd kan soms kassa aangeleerd worden.

  • Jobstudent uitsorteerder dagdienst TE Connectivity (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Start People Inhouse TE Connectivity Oostkamp

    Type: Studentenjob

    Als uitsorteerder sta je in voor volgende zaken: • Als uitsorteerder ben je een belangrijke schakel in het op punt stellen van het leveren van kwalitatieve connectoren voor de automobielsector • Je takenpakket bestaat hoofdzakelijk uit het uitvoeren van kwaliteitscontroles zodat een optimale kwaliteit, veiligheid en continuïteit gewaarborgd blijft • In deze dynamische omgeving ben jij in je element en behoud je het overzicht • Rapporteren over afwijkingen in productieproces en productiegegevens aan supervisor • Verantwoordelijk voor orde en netheid op de werkplaats

  • JOBSTUDENTEN INTERIEURARTIKELEN (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken enthousiaste jobstudenten voor onze klant te Kontich die tijdens de week beschikbaar zijn. Taken: algemeen magazijnwerk: - Orderpicking - Inpakwerk - Uitpakwerk - Etiketteren - Verzendklaar maken van artikelen. Dit is een ideale bijverdienste voor jobstudenten die graag werkzekerheid hebben voor het ganse jaar. Het is een aangenaam bedrijf waar je samen werkt met een 15-tal studenten.

  • Word jij onze nieuwe beleidsmedewerker jeugdruimte en mobiliteit? (m/v/x) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: De Ambrassade

    Type: Vaste Job

    Jouw missie in onze organisatie Als beleidsmedewerker ruimte werk je in duo met een andere beleidsmedewerker ‘ruimte’ die vooral gespecialiseerd is in jeugdwerkinfrastructuur en jeugdtoerisme. Jullie beiden zorgen samen voor sterk beleidswerk rond alle thema’s die gelinkt kunnen worden aan (jeugdwerk)ruimte, jeugdtoerisme en mobiliteit. Duurzaamheid, participatie en extra aandacht voor maatschappelijk kwetsbaarheid zijn rode draden in al onze beleidsdomeinen. Jij bent verantwoordelijk voor het nieuwe project “Openstellen van schoolspeelplaatsen voor jeugdwerk” Via het project “Natuurrijke, bewegingsvriendelijke en gedeelde schoolspeelplaatsen” wil De Ambrassade schoolspeelplaatsen omvormen tot uitdagende en natuurrijke speelplekken die niet enkel tijdens de schooluren gebruikt worden, maar ook daarbuiten. Op die manier worden schoolspeelplaatsen waardevolle speelterreinen voor jeugdwerk en boeiende ontmoetingsplekken voor de buurt. Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van dit project (looptijd 2018-2020). Je bouwt het netwerk uit dat nodig is om dit project kwaliteitsvol uit te bouwen. Je coördineert vormingsmomenten voor scholen die willen deelnemen aan dit project. Op het einde van het project zorg je voor een sterk publieksmoment en publicatie die inspirerend zijn voor beleidsmakers, scholen, jeugdwerk en andere partners. Jij zorgt ervoor dat dit project uitmondt in sterke beleidsaanbevelingen. Jij zorgt ervoor dat dit project uitmondt in goede ondersteuning van het jeugdwerk. Jij bent verantwoordelijk voor het beleidswerk voor de Vlaamse Jeugdraad en De Ambrassade mbt ruimte en mobiliteit Je legt in het kader van een geïntegreerd Vlaams jeugdbeleid de link tussen enerzijds de positie van kinderen, jongeren en hun verenigingen en anderzijds het ruimte- en mobiliteitsbeleid in brede zin. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteitsvolle uitbouw van beleidstrajecten mbt ruimte en mobiliteit. Je vertrekt steeds vanuit de leefwereld van kinderen en jongeren, en vanuit geloof in de kracht van jeugdwerk, en legt van daar uit linken met de beleidsdomeinen ruimte en mobiliteit. Je werkt concrete beleidsaanbevelingen uit mbt ruimte en mobiliteit en bent aanspreekpunt voor jeugdorganisaties en beleidsmakers. Je neemt hierin een signaalfunctie op. Je ontwikkelt visie over jeugdruimte- en mobiliteitsbeleid en zet deze visie om in de praktijk. Je vertegenwoordigt De Ambrassade en de Vlaamse Jeugdraad op diverse beleidsplatforms. Je bouwt een sterk netwerk uit met beleidsmakers en het middenveld en benut deze wanneer er zich goede samenwerkingskansen voordoen.

  • IT Business analyst (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: t-office West-Vlaanderen

    Type: Vaste Job

    Je vertaalt de functionele analyses naar technische oplossingen. Je ontwikkelt en onderhoudt de interfaces tussen verschillende applicaties.  • Nauwe samenwerking met de developers, architecten en het project-team • Je stelt een technische impactanalyse van de aangevraagde changes en/of upgrades.  • Dankzij je correcte implementatie, zorg je dat de processen perfect op elkaar afgestemd worden. Bedrijfsprofiel: Dan is dit bedrijf zeker iets voor u. Deze onderneming is een actieve speler in afvalmanagement en investeert in innovatieve milieutechnologieën. Alles draait dan ook rond duurzaamheid. Ze hebben op dit moment 12 vestigingen in België en Frankrijk waarover 550 werknemers verdeeld zijn. Ben jij de persoon die samen met hen een evenwicht zoekt tussen People, Planet en Profit?

  • Verkoopmederwerkers M/V (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: PEINEN KARINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de uitbouw van ons Antwerpse team zijn wij opzoek naar mensen om onze producten te verkopen en promoten en anderszijds ook aan teamopbouw willen doen .

  • Vivid Resourcing - PHP Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Company   My client located in Brussels are seeking a freelance PHP developer to join them immediately for an initial 6 month contract. The client are a start-up organisation who provide a software service using Big Data to provide analytics.     Role Developer using latest PHP technologies and to be part of the decision making for the technology / framework choice of the client's platform Provide experience to build MicroServices Ability to assist on front end and back end solutions.    Required 3+ years working as a PHP Developer Proven experience working with Symfony and/or Laravel Experience with MicroServices Knowledge of NoSQL / Data processin Fluent in English    Details Location: Brussels Duration: 6 months Start Date: ASAP   If you wish to be considered for the position available, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below.   Thanks, Sagar

Zoek naar antwoorden van Hairstudio Ilse in sociale netwerken
Look for responds of Hairstudio Ilse in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hairstudio Ilse. Laat een reactie achter voor Hairstudio Ilse. Hairstudio Ilse bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hairstudio Ilse. Leave a respond for Hairstudio Ilse. Hairstudio Ilse on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hairstudio Ilse op de google maps. Adres en contacten Hairstudio Ilse
Location of Hairstudio Ilse on the google maps. Address and contacts of Hairstudio Ilse

Andere gerelateerde bedrijven als come Hairstudio Ilse Hairstudio Ilse: MONIQUE HAPPAERTS | M. STOLK | VRIJE BASISSCHOOL | TRIAS | Interieur BVBA

Other related companies as Hairstudio Ilse: MONIQUE HAPPAERTS | M. STOLK | VRIJE BASISSCHOOL | TRIAS | Interieur BVBA

Hairstudio Ilse is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Hairstudio Ilse, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09045013427. Het bedrijf Hairstudio Ilse bevindt zich op het adres: Wespelaarsebaan 226; 3190; Boortmeerbeek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 904,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 564,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Hairstudio Ilse zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hairstudio Ilse is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hairstudio Ilse is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hairstudio Ilse, openstaande posities, locatie van Hairstudio Ilse op de kaart.

Hairstudio Ilse is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Hairstudio Ilse, company assigned to the tax number BE09045013427. The company Hairstudio Ilse is located at the address: Wespelaarsebaan 226; 3190; Boortmeerbeek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 904,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 564,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Hairstudio Ilse were not found.
The main activity of Hairstudio Ilse is Services, Not Elsewhere Classified, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Hairstudio Ilse is not available. You also can look at reviews of Hairstudio Ilse, open positions, location of Hairstudio Ilse on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hairstudio Ilse, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hairstudio Ilse, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hairstudio Ilse, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hairstudio Ilse, employees, financial statistics.