HAIRDESIGN SARAH

Contactgegevens HAIRDESIGN SARAH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HAIRDESIGN SARAH: address, phone, fax, email, website, opening hours

HAIRDESIGN SARAH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Doorniksewijk 153; 8500; Kortrijk, België

Telefoon (phone): 056 21 80 83 (+32-056 21 80 83) 056 21 80 83 (+32-056 21 80 83)

Fax (fax): +32 (10) 652-15-62 +32 (10) 652-15-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HAIRDESIGN SARAH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HAIRDESIGN SARAH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HAIRDESIGN SARAH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HAIRDESIGN SARAH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HAIRDESIGN SARAH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HAIRDESIGN SARAH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HAIRDESIGN SARAH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HAIRDESIGN SARAH
Products information HAIRDESIGN SARAH

BTW identificatienummer (tax): BE06855712890
Ondernemingsnummer: 2822357177
Hoofdstad (capital): 431,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 675,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in HAIRDESIGN SARAH zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HAIRDESIGN SARAH
(Get full report from official database of BE for HAIRDESIGN SARAH)

Aanvulling soorten activiteiten voor HAIRDESIGN SARAH
Addition kinds of activities for HAIRDESIGN SARAH

5421. Vlees- en vismarkten | Meat and fish markets
02730104. Tropische visboerderij | Tropical fish farm
28990204. Margarinezuur | Margaric acid
38410401. Anesthesie apparaat | Anesthesia apparatus
58120307. Fastfood restaurant, ketting | Fast-food restaurant, chain
82439903. Software training, computer | Software training, computer

Werken bij HAIRDESIGN SARAH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HAIRDESIGN SARAH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HAIRDESIGN SARAH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HAIRDESIGN SARAH. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Filler (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als machineoperator zorg je ervoor dat de werking van onze afvullijnen gesmeerd blijft lopen. Je start de productie op en houdt toezicht op algemene werking van de lijn samen met je collega's. Aanvoer lege bussen - afvullen - sluiten - etiketteren - verpakken en stapelen van gevulde bussen. Je neemt stalen en voert gewichtscontrole uit.

  • Winkelbediende flexi-job op zondag (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt regio Brugge zijn wij op zoek naar een verkoper / winkelbediende om op zondag als flexijobber te werken TAKEN: aanvullen van de rekken kassa geleverde goederen stockeren werken volgens FIFO syteem

  • Pijpfitter/lasser regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een pijpfitter/lasser voor regio Antwerpen: Als pijpfitter/lasser sta je in voor de montage van de leidingen het kraanwerk en de supports van de HVAC-installaties in de gebouwen van hun klanten. Takenpakket bestaat onder andere uit het opmeten en schetsen van passtukken het plaatsen van afsluiters pompen radiatoren ... verrichten van laswerken ...

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES GENT (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken; U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Belsele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Winkelbediende bakkerij (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in de regio van Meise zijn we op zoek naar extra personeel. Heb je reeds een job en kom je in aanmerking om als Flexi aan de slag te gaan? Of ben je naar een deeltijdse baan op zoek? Neem met ons contact op !

  • Studentenjob: Verpleegkundige (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Studeer je af als verpleegkundige/vroedkundige maar weet je nog niet welke richting je uit wil? Of ga je nog verder studeren? Kom dan als jobstudent werken via Randstad Medical bij het UZ Gent als verpleegkundige. Het UZ Gent biedt elk jaar een waaier aan jobs aan voor verpleegkundigen zodat zij uitgebreid kennis kunnen maken met het ziekenhuis en hun verschillende afdelingen. Ook tijdens het schooljaar kan je op je vrije dagen of in het weekend ingezet worden op verschillende diensten. Je kan zowel tijdens de week als in het weekend ingezet worden tijdens vroeg- of laatdiensten. Je wordt verloond naar de barema's van UZ Gent en zal hetzelfde loon ontvangen als een startend verpleegkundige

  • Student Winkelbediende te Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Studentenjob

    Ben jij een gemotiveerde student die wil bijverdienen als winkelbediende? Lees dan snel verder want wij zijn op zoek naar jou! Voor een grote supermarkt in Westerlo, zijn wij op zoek naar een student winkelbediende die nagenoeg iedere zaterdag kan en wil werken. De werkuren kunnen van week tot week een beetje wijzigen, maar zullen steeds liggen tussen 11u en 20u. Je zal er allround worden ingezet voor volgende taken: Leveringen uitpakken Rekken aanvullen volgens FIFO-methode Zorgen voor een ordelijke en nette werkomgeving Controleren van de versheid van producten Klanten verwelkomen en verder helpen Kassawerk verrichten Bediening achter de verstogen (charcuterie, vlees en vis)

  • Installateur Warmtepompen (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: ECO HEATING

    Type: Vaste Job

    Ecoheating zoekt installateur warmtepompen. Ecoheating is een groeiend bedrijf met een structuur toegespitst op geothermie. De volledige calculatie, installatie en service na verkoop verlopen in eigen beheer. Het is onze missie om geothermie voor iedereen toegankelijk te maken en daar werken wij als team elke dag opnieuw aan op een dynamische en gepassioneerde manier. Om onze missie verder te verwezenlijken, breiden wij uit en zijn wij op zoek naar een installateur voor het plaatsten van onze warmtepompen !

  • ZORGKUNDIGE (MELSBROEK)

    Regio: MELSBROEK

    Bedrijf: NATIONAAL MS CENTER

    Type: Vaste Job

    Je functie: • Je werkt mee aan de revalidatie en behandeling van personen met multiple sclerose of andere chronische neurologische aandoeningen • Je maakt deel uit van een gedreven team van zorgkundigen en verpleegkundigen.

  • Ambulanciers voor internationale repatriëringen. (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: MEDICEVAC

    Type: Zelfstandige activiteit

    MedicEvac is een gevestigde waarde in het aanleveren van medische en paramedische teams voor de reisbijstandsmaatschappijen. Vertrek je op vakantie en je dient gerepatrieerd te worden dan is er een realistische kans dat één van onze verpleegkundigen of artsen jou komt oppikken en je mee zal escorteren naar een ziekenhuis in België of in het beste geval naar huis. In het kader van uitbreiding van onze diensten zijn we op zoek naar ambulanciers met pit die het wel zien zitten om eens out of the box te denken en onze patiënten op een comfortabele manier kunnen begeleiden naar huis of naar een ziekenhuis in België en dit per ambulance. Je kan énerzijds ingezet worden om onze medische equipes op te pikken van de luchthaven en anderzijds kan je zelf ook repatriëringen doen naar het buitenland per ambulance. Onze actieradius ligt meestal op een max van 1000 km rond België. Ambulanciers met een gezonde dosis inlevend vermogen zijn bij ons op de juiste plaats. Onze medewerkers dienen de patiënt gerust te stellen met hun kennis en de patiënt en eventuele familie op een rustige maar professionele manier te begeleiden gedurende het ganse traject per ambulance. Je houdt regelmatig contact met onze centrale en de bijstandsmaatschappij om hen op de hoogte te houden van eventuele verwikkelinge Spreekt het avontuurlijke je wel aan en ben je elke maand toch enkele aansluitende periodes vrij dan ben je hier op de juiste plaats. Stuur ons je uitgebreide CV door en we komen onmiddellijk bij je terug.

  • Logopedist (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Cocon

    Type: Zelfstandige activiteit

    CoCon, een multidisciplinaire groepspraktijk in het hartje van Sint-Niklaas is op zoek naar een nieuwe collega logopedist. In onze groepspraktijk werken we met 4 kinder-en jeugdpsychologen, 3 psychologen voor volwassenen, 1 relatie-en gezinstherapeut en 1 logopedist. We zijn op zoek naar een logopedist met kennis van leerstoornissen (dyslexie, dyscalculie). Zowel diagnostiek als therapie is een belangrijk onderdeel van de job.

Zoek naar antwoorden van HAIRDESIGN SARAH in sociale netwerken
Look for responds of HAIRDESIGN SARAH in social networks

Lees alle opmerkingen voor HAIRDESIGN SARAH. Laat een reactie achter voor HAIRDESIGN SARAH. HAIRDESIGN SARAH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HAIRDESIGN SARAH. Leave a respond for HAIRDESIGN SARAH. HAIRDESIGN SARAH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HAIRDESIGN SARAH op de google maps. Adres en contacten HAIRDESIGN SARAH
Location of HAIRDESIGN SARAH on the google maps. Address and contacts of HAIRDESIGN SARAH

Andere gerelateerde bedrijven als come HAIRDESIGN SARAH HAIRDESIGN SARAH: DC COOL | Teodur | Proost Jef BVBA | MUTUALIT? NEUTRE HAINAUT | PUBLIDES BVBA

Other related companies as HAIRDESIGN SARAH: DC COOL | Teodur | Proost Jef BVBA | MUTUALIT? NEUTRE HAINAUT | PUBLIDES BVBA

HAIRDESIGN SARAH is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HAIRDESIGN SARAH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06855712890. Het bedrijf HAIRDESIGN SARAH bevindt zich op het adres: Doorniksewijk 153; 8500; Kortrijk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 431,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 675,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in HAIRDESIGN SARAH zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HAIRDESIGN SARAH is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HAIRDESIGN SARAH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HAIRDESIGN SARAH, openstaande posities, locatie van HAIRDESIGN SARAH op de kaart.

HAIRDESIGN SARAH is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is HAIRDESIGN SARAH, company assigned to the tax number BE06855712890. The company HAIRDESIGN SARAH is located at the address: Doorniksewijk 153; 8500; Kortrijk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 431,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 675,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in HAIRDESIGN SARAH were not found.
The main activity of HAIRDESIGN SARAH is Amusement and Recreation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HAIRDESIGN SARAH is not available. You also can look at reviews of HAIRDESIGN SARAH, open positions, location of HAIRDESIGN SARAH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HAIRDESIGN SARAH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HAIRDESIGN SARAH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HAIRDESIGN SARAH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HAIRDESIGN SARAH, employees, financial statistics.