Guido

Contactgegevens Guido: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Guido: address, phone, fax, email, website, opening hours

Guido

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Paul de Smet de Naeyerstraat 16; 8430; Middelkerke, België

Telefoon (phone): 059 30 10 11 (+32-059 30 10 11) 059 30 10 11 (+32-059 30 10 11)

Fax (fax): +32 (16) 479-91-68 +32 (16) 479-91-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Guido: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Guido"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Guido"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Guido, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Guido. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Guido, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Guido. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Guido
Products information Guido

BTW identificatienummer (tax): BE09187561035
Ondernemingsnummer: 5323394775
Hoofdstad (capital): 818,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 736,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in Guido zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Guido
(Get full report from official database of BE for Guido)

Aanvulling soorten activiteiten voor Guido
Addition kinds of activities for Guido

20910201. Kruimels, bewaard of gehard | Clams, preserved or cured
22590301. Bedspreads, breien | Bedspreads, knit
24210403. Tabak hogshead stock | Tobacco hogshead stock
35230303. Irrigatie apparatuur, zelfrijdend | Irrigation equipment, self-propelled
38269914. Riooltoetsapparatuur | Sewage testing apparatus
47310202. Buitenlandse goederenvervoer | Foreign freight forwarding

Werken bij Guido: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Guido: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Guido. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Guido. Looking for open vacancies in other companies

  • PROJECTLEIDER (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als projectleider ben je verantwoordelijk voor een aantal werven. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Aansturen van ploegbazen en werfleiders; Opvolgen van de dagelijkse werking op de werven; Toezien op planning organisatie budget veiligheid en kwaliteit; In de voormiddag ben je aanwezig op de werven in de namiddag beheer je administratie op kantoor; Je rapporteert aan de technisch directeur.

  • Bordenbouwer (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van bordenbouwer zijn we op zoek naar iemand die al een ruime ervaring kan voorleggen en zeer goed thuis is in de industrie. Jouw takenpakket bestaat uit: het volgen van een industrieel schema mechanische montage van de kast montage van kabels montage van beveiligingen thermische schakelaars PLC's transfo's frequentiesturingen ... aansluiten van elektromotoren en branders waar nodig ben je bereid mee te gaan op verplaatsing het ordelijk en net houden van de werkplaats

  • Monteur-Elektricien (regio Kempen-Limburg) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De nadruk ligt op elektrische montage op locatie. Je werkt in teamverband aan een project voor een klant. Is het afgelopen, krijg je meteen een nieuw project toegewezen. Aan variatie alvast geen gebrek.

  • Huishoudhulp regio Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS DESSELGEM/BEVEREN-LEIE (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit DESSELGEM & BEVEREN-LEIE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • STUDENT WIJNHANDEL OP WOENSDAG EN/OF ZATERDAG (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie wijnzaak in Oudenaarde zoeken wij een student die op woensdagnamiddag of op zaterdag kan bijspringen. Je takenpakket zal heel polyvalent zijn: - Verkoop en aanvullen - Geschenkverpakkingen maken - Voorraadbeheer, bestellingen klaarmaken, magazijn - Proper houden van de winkel

  • Jobstudent - America Today Nieuwpoort (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: AMERICA TODAY BELGIUM

    Type: Studentenjob

    COOL PEOPLE WANTED! Jobstudent America Today Ben jij spontaan, heb jij inlevingsvermogen in onze klant en durf je vol enthousiasme het verkoopgesprek aan te gaan? Wil je daarnaast een extra zakcentje verdienen in het weekend en/of tijdens je schoolvakanties? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze store in Nieuwpoort zijn wij op zoek naar dé VAKANTIE- / WEEKENDKRACHT die ons team komt versterken! A day @ America Today Je kan natuurlijk niet wachten om weer te beginnen aan een nieuwe werkdag. Na een warm welkom van je crew begin je de dag weer vol energie! Tijdens de ‘dag-opstart’ worden de targets besproken. De hele dag door assisteer je jouw collega’s bij verschillende werkzaamheden. Uiteraard staat de klant hierbij centraal. Je begroet iedere klant die binnen komt en je bent daar waar nodig, of dat nu bij de kassa is of bij de paskamers. Je helpt met de binnengekomen vracht en je helpt ervoor te zorgen de store zo netjes en aantrekkelijk mogelijk te houden.

  • Internaatsopvoeder (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: vzw KSO Tielt-Ruiselede

    Type: Vaste Job

    U staat in teamverband in voor: de opvoeding van de internen; de studiebegeleiding van de internen; het organiseren en begeleiden van activiteiten; de praktische organisatie van het internaat; de communicatie met ouders en externe begeleiders.

  • Chauffeur CE Walking Floor DAG met camionnette (m/v) (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: TECJOBZ

    Type: Vaste Job

    Voor deze functie kijken we uit naar een ervaren chauffeur CE walking floor. Qua werkuren zijn dit dagritten. Je vertrekt tussen 5u30 en 7u30 's morgens.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Psychomotorisch Kinesitherapeut - Groepspraktijk K-fit (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: K-FIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn een multidisciplinaire praktijk waar iedere therapeut de kans krijgt om zijn eigen specialisaties (verder) te ontwikkelen. We streven ernaar om iedere persoon, zowel volwassenen als kinderen, binnen hun eigen fysieke mogelijkheden te begeleiden en te stimuleren tot een zo actief mogelijk leven. Hierbij willen we gezondheidszorg aanbieden op een toegankelijke manier waarbij de patiënt centraal staat. Wij zijn op dit moment op zoek naar een gemotiveerde en gedreven collega om ons team van pediatrische collega’s te vervoegen. Op termijn kan dit uitgebouwd worden naar een halftijdse betrekking. Interesse in neurologische revalidatie bij kinderen hierbij is een pluspunt. Je wordt verloond op zelfstandige basis. De therapie wordt zowel in de praktijk als op school gegeven dus het bezit van een wagen is vereist. Belangrijke waarden voor ons zijn : open communicatie (naar collega’s, ouders, leerkrachten), collegiaal, flexibel en stiptheid. Wij zijn allemaal gedeconventioneerde kinesitherapeuten.

  • RESERVE Industrieel reinigers Eeklo / Zelzate 2018 (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Eeklo & Zelzate zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van Guido in sociale netwerken
Look for responds of Guido in social networks

Lees alle opmerkingen voor Guido. Laat een reactie achter voor Guido. Guido bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Guido. Leave a respond for Guido. Guido on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Guido op de google maps. Adres en contacten Guido
Location of Guido on the google maps. Address and contacts of Guido

Andere gerelateerde bedrijven als come Guido Guido: FORTIS | FORTIS | AUTO DISTRIBUTION BELGE | MOBISTAR CENTER NINOVE | ERIC FOERSTER

Other related companies as Guido: FORTIS | FORTIS | AUTO DISTRIBUTION BELGE | MOBISTAR CENTER NINOVE | ERIC FOERSTER

Guido is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Guido, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09187561035. Het bedrijf Guido bevindt zich op het adres: Paul de Smet de Naeyerstraat 16; 8430; Middelkerke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 818,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 736,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Guido zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Guido is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Guido is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Guido, openstaande posities, locatie van Guido op de kaart.

Guido is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Guido, company assigned to the tax number BE09187561035. The company Guido is located at the address: Paul de Smet de Naeyerstraat 16; 8430; Middelkerke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 818,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 736,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Guido were not found.
The main activity of Guido is Pipelines, Except Natural Gas, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Guido is not available. You also can look at reviews of Guido, open positions, location of Guido on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Guido, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Guido, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Guido, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Guido, employees, financial statistics.