Gratiann Hairstyling

Contactgegevens Gratiann Hairstyling: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gratiann Hairstyling: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gratiann Hairstyling

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bredestraat Kouter 63; 9920; Lovendegem, België

Telefoon (phone): 09 372 96 85 (+32-09 372 96 85) 09 372 96 85 (+32-09 372 96 85)

Fax (fax): +32 (60) 571-27-20 +32 (60) 571-27-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gratiann Hairstyling: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gratiann Hairstyling"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gratiann Hairstyling"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gratiann Hairstyling, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gratiann Hairstyling. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gratiann Hairstyling, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gratiann Hairstyling. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gratiann Hairstyling
Products information Gratiann Hairstyling

BTW identificatienummer (tax): BE06069915771
Ondernemingsnummer: 7902160644
Hoofdstad (capital): 756,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 569,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Hairdressing salons - Gentlemen

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gratiann Hairstyling
(Get full report from official database of BE for Gratiann Hairstyling)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gratiann Hairstyling
Addition kinds of activities for Gratiann Hairstyling

504302. Camera's en fotografische apparatuur | Cameras and photographic equipment
874205. Zakelijke planning en organisatiediensten | Business planning and organizing services
20240303. Ices, gearomatiseerd (bevroren dessert) | Ices, flavored (frozen dessert)
35450302. Arbors (gereedschapstoebehoren) | Arbors (machine tool accessories)
38449906. Lampen, röntgenstralen | Lamps, x-ray
41119901. Kabelbanen, met uitzondering van lucht, amusement en schilderachtig | Cable cars, except aerial, amusement, and scenic
79990300. Binnenhofclubs | Indoor court clubs
79990601. Curlingbanen | Curling rinks
92290402. Openbare orde en veiligheid, staatsregering | Public order and safety, state government
96210402. Regeling, administratie van het vervoer, overheid | Regulation, administration of transportation, state government

Werken bij Gratiann Hairstyling: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gratiann Hairstyling: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gratiann Hairstyling. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gratiann Hairstyling. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige 5D Cardiologie (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5712 Locatie: ZNA Middelheim in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: 5D Cardiologie Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: vervangingscontract (circa 6 maanden) Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Deze dienst kan jou heel wat bieden op het vlak van Cardiologie. Je verleent zorg, voert verpleegkundige handelingen uit en draagt gedeeltelijke verantwoordelijkheid voor de continuïteit van de zorgverlening aan onder andere volgende patiënten met ritmestoornissen, hartinfarcten, angorklachten en hartinsufficiëntie/hartfalen. Je bereidt patiënten voor op hun onderzoek, verzorgt het transport van en naar de betreffende diensten en voert de nazorg uit, aan de hand van staand orders en procedures. Je voert de verpleegkundige zorg uit volgens het S.V.H. (systematisch verpleegkundig handelen) rekening houdend met de specifieke eisen van de zorgomgeving (gegevens verzamelen, probleemstelling, verpleegkundige planning, verpleegkundige uitvoering en de evaluatie van de verpleegkundige zorg). Je draagt de verantwoordelijkheid voor de continuïteit van de zorgverlening. Dit gebeurt via mondelinge besprekingen en door het schriftelijk vastleggen van de verpleegactiviteiten in het verpleegdossier of de verpleegkundige transfertnota. Je werkt mee aan het beheer en de organisatie van de afdeling op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je zorgt voor de opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s. Je bewaakt en verbetert de kwaliteit van de verpleegkundige zorg. Je werkt mee aan de door de instelling of overheid opgelegde taken (registratie, MVG, …). Volgende onderzoeken en behandelingen komen regelmatig voor, waarbij je veel samenwerkt met andere cardiologische diensten zoals o.a. cathlab, consultatie cardiologie, cardiochirurgie, medium-care, …: coronarografie; ptca (ballondillatatie); ptmv/ptav (hartklepdillatatie); ptavr (aortaklep vervanging); efo (electro fysiologisch onderzoek), eventueel gecombineerd met ablatie; pvi (pulmonale vene isolatie); tte (trans thoracale echo), tee (transoesophagale echo), dse (dobutamine stress echo); fietsproef; cardioversie; pacemaker/icd (interne cardioverter defibrillator) implantatie en/of wisseling; cabg (bypass operatie). Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR specialist, op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer Jurgen Van Hedent, verpleegkundig bedrijfsleider Interne ZNA Middelheim, op 03 280 34 56. Voel jij je aangesproken?

  • Commercieel medewerker (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Konvert Construct Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant aannemer/woningbouw gevestigd in Beveren-Leie (Waregem), zoeken wij een commercieel medewerker! - je bent administratief en commercieel vaardig - je staat in voor de klantenontvangst en-opvolging - alsook voor de administratieve follow-up van de verkochte projecten. - je ontvangt de particulieren in de burelen en verstrekt informatie over de woningen. - je maakt de nodige afspraken ivm specifieke bouwwensen. - je staat de verkoop ook op administratief vlak bij.

  • Supply Chain Manager (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zoeken wij een supply chain manager. Je bent verantwoordelijk voor de productieplanning (het verbeteren van de processen, het opvolgen van de productie). Achteraf krijg je ook de verantwoordelijkheid van de aankopen (grondstoffen en toebehoren) en het logistieke gedeelte.

  • Tuinier (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U takenpakket betaat uit volgende taken: Lezen van plannen, Communicatie verzorgen met klanten, Uitzetten van maten/lijnen volgens plan, Uitzetten van planten volgens plan (lezen van Latijnse plantennamen), Probleem oplossend kunnen werken, Planten van struiken en bomen, Snoeien van hagen en planten, Snoeien op hoogte (0 tot 4 meter), Visueel herkennen van planten (op termijn), Hanteren van machines en motoren (handfrees, motoculteur, haagschaar, kettingzaag, bosmaaier, grasmaaier, bladblazer,...), Vooruit kunnen plannen voor meerdere mensen (op termijn), Sturing geven aan collega's , Uitvoerend werken + werken kunnen afleveren binnen vooraf bepaalde termijn, Rijvaardigheid manoeuvreren met aanhangwagen (op termijn)

  • Klantenadviseur vloeren -en wanden (m/v) te Merksem (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een specialist in natuurlijk geïnspireerde vloeren en wanden. Voor hen zijn we op zoek naar een verkoper om het team van de showroom in Merksem te komen versterken. Als klantenadviseeur ontvang je mensen in de showroom en dompel je hen onder in de wereld van natuurlijke vloeren. - Je garandeert een aangename shopping-ervaring bij onze klanten - Je luistert, je inspireert en adviseert klanten bij het maken van de juiste keuze en begeleidt ze in hun aankoop- en beslissingsproces

  • Mechanieker (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Meeuwen zijn we op zoek naar een mechanieker.

  • Animator om spelactiviteiten te begeleiden tijdens schoolvakantie - Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als spel animator? De kinderen hebben een bepaald thema gekozen en doen minimaal 3 uur per dag het door hen gekozen thema. De verschillende activiteiten zijn leren programmeren, minecraft of fotografie. Als spelanimator zorg je voor de ontspanning tussen de thema lessen in, je doet een leuk spel of maakt iets creatief, bij voorkeur in het thema dat ze gekozen hebben. De groepen wisselen af tussen de thema activiteit en spel. We verwachten van jou dat je de kinderen begeleidt en boeiende activiteiten aanbiedt. Je doet dit zelfstandig in kleine groep (+/- 12 kinderen) of samen met een andere moni voor een grotere groep.

  • International Sales for Rental Solutions (m/v) (HOEGAARDEN)

    Regio: HOEGAARDEN

    Bedrijf: VMI

    Type: Vaste Job

    In deze uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor de internationale uitbouw van onze mobiele UPS-oplossingen. Dankzij jouw productkennis en technisch inzicht kan je gepast advies geven om deze technologie optimaal in te passen in de elektrische infrastructuur van de klant. Je onderzoekt de marktsituatie en bepaalt de verdere strategische verkoop en distributiekanalen. Je bouwt een klantenbestand uit waarmee je regelmatige contacten onderhoudt en sluit huurcontracten af in nauwe samenwerking met de service afdeling. Je rapporteert in deze functie rechtstreeks aan de algemene directie.

  • Allround administratief bediende regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Ter ondersteuning van ons team zijn wij op zoek naar een allround administratief bediende. Je takenpakket zal bestaan uit: Opmaken van contracten Inplannen afspraken Ingave van de contracten Ingave volumes Afwegen van verse producten Facturatie en controle

  • Verkoopmedewerker Electro (LOVENJOEL)

    Regio: LOVENJOEL

    Bedrijf: DEMESMACRE

    Type: Vaste Job

    Als verkoper sta je in voor de verkoop van ons ruime assortiment. Je ontvangt de klanten, geeft uitleg bij de producten en services van onze winkel. Volgende taken behoren ook tot het pakket: Voorraad opvolgen; Producten en artikels voorbereiden en in de winkel plaatsen (etiketten, prijzen..); Goederen ontvangen en controleren; Klanten adviseren over juiste producten en diensten.

  • Commercieel en punctueel administratief bediende M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SIJS bvba

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een commercieel en punctueel administratief bediende om onze back-office te versterken. Jouw taken: Je wordt verantwoordelijk voor de klantenadministratie - je volgt de dossiers van de klanten nauwgezet op, dit van A-Z: bestellingen, facturatie, leveringen en debiteurenopvolging. Hierbij heb je vooral telefonisch contact met de klanten. Onze klanten zijn professionele vakmensen (schilders, schrijnwerkers, aannemers, architecten, bouwondernemingen,...) en particulieren.

  • Stagiair(e) schoonheidsspecialiste (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: SUNPARKS LEISURE

    Type: Leercontract

    Je biedt volgende behandelingen aan aan de klanten: Massages Gelaatsverzorgingen Mani- en pedicure Epilaties

Zoek naar antwoorden van Gratiann Hairstyling in sociale netwerken
Look for responds of Gratiann Hairstyling in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gratiann Hairstyling. Laat een reactie achter voor Gratiann Hairstyling. Gratiann Hairstyling bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gratiann Hairstyling. Leave a respond for Gratiann Hairstyling. Gratiann Hairstyling on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gratiann Hairstyling op de google maps. Adres en contacten Gratiann Hairstyling
Location of Gratiann Hairstyling on the google maps. Address and contacts of Gratiann Hairstyling

Andere gerelateerde bedrijven als come Gratiann Hairstyling Gratiann Hairstyling: O.N.E. | Tropical Concept | HANS KERCKHOVE | AUTORIJSCHOOL BRUSSEL/AUTO-EC. JEAN J. BRABANT | GARAGE VANDENBERGH

Other related companies as Gratiann Hairstyling: O.N.E. | Tropical Concept | HANS KERCKHOVE | AUTORIJSCHOOL BRUSSEL/AUTO-EC. JEAN J. BRABANT | GARAGE VANDENBERGH

Gratiann Hairstyling is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Gratiann Hairstyling, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06069915771. Het bedrijf Gratiann Hairstyling bevindt zich op het adres: Bredestraat Kouter 63; 9920; Lovendegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 756,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 569,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Lijst met producten zijn Hairdressing salons - Gentlemen.
De hoofdactiviteit van Gratiann Hairstyling is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gratiann Hairstyling is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gratiann Hairstyling, openstaande posities, locatie van Gratiann Hairstyling op de kaart.

Gratiann Hairstyling is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Gratiann Hairstyling, company assigned to the tax number BE06069915771. The company Gratiann Hairstyling is located at the address: Bredestraat Kouter 63; 9920; Lovendegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 756,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 569,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. List of products are Hairdressing salons - Gentlemen.
The main activity of Gratiann Hairstyling is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Gratiann Hairstyling is not available. You also can look at reviews of Gratiann Hairstyling, open positions, location of Gratiann Hairstyling on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gratiann Hairstyling, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gratiann Hairstyling, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gratiann Hairstyling, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gratiann Hairstyling, employees, financial statistics.