Gentry Coiffure-Mr Zeva

Contactgegevens Gentry Coiffure-Mr Zeva: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gentry Coiffure-Mr Zeva: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gentry Coiffure-Mr Zeva

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Jean Jaurès 33; 4430; Ans, België

Telefoon (phone): 04 239 09 02 (+32-04 239 09 02) 04 239 09 02 (+32-04 239 09 02)

Fax (fax): +32 (19) 833-87-68 +32 (19) 833-87-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gentry Coiffure-Mr Zeva: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gentry Coiffure-Mr Zeva"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gentry Coiffure-Mr Zeva"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gentry Coiffure-Mr Zeva, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gentry Coiffure-Mr Zeva. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gentry Coiffure-Mr Zeva, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gentry Coiffure-Mr Zeva. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gentry Coiffure-Mr Zeva
Products information Gentry Coiffure-Mr Zeva

BTW identificatienummer (tax): BE02383728027
Ondernemingsnummer: 3542510986
Hoofdstad (capital): 489,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 480,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Hairdressing salons - Gentlemen

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gentry Coiffure-Mr Zeva
(Get full report from official database of BE for Gentry Coiffure-Mr Zeva)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gentry Coiffure-Mr Zeva
Addition kinds of activities for Gentry Coiffure-Mr Zeva

3339. Primaire nonferro metalen, nec | Primary nonferrous metals, nec
4729. Passagiersvervoer regeling | Passenger transportation arrangement
36710217. Vacuüm buizen | Vacuum tubes
38250206. Digitale paneelmeters, elektriciteitsmeting | Digital panel meters, electricity measuring
78120103. Educatieve film productie, televisie | Educational motion picture production, television

Werken bij Gentry Coiffure-Mr Zeva: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gentry Coiffure-Mr Zeva: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gentry Coiffure-Mr Zeva. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gentry Coiffure-Mr Zeva. Looking for open vacancies in other companies

  • Tuinarbeider (BOEZINGE)

    Regio: BOEZINGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze boeiende functie zijn we op zoek naar iemand die de handen uit de mouwen wil steken. Opkuiswerken schoffelen en wieden behoren tot je takenpakket

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio DE PINTE – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Alveringem (ALVERINGEM)

    Regio: ALVERINGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Student frituur Waasmunster (weekend/woensdag) (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur-eethuis zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die een centje willen bijverdienen op woensdagnamiddag of in het weekend. Jouw taken zullen oa bestaan uit: bestellingen opnemen inpakken kassa eventueel afwas ....

  • JOBSTUDENT (BE769546) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Studentenjob

    Hudson is een HR adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring en onze missie is eenvoudig: organisaties ondersteunen door in te zetten op hun medewerkers. Deze missie kunnen we enkel volbrengen door op onze beurt zelf bijzondere HR-professionals aan te werven. Als lid van ons Hudson team heb je elke dag opnieuw impact op organisaties, haar medewerkers en werkzoekenden. Heb je interesse voor HR en maak je graag, samen met meer dan 250 andere overtuigde Hudson collega's, het verschil? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze HR-afdeling in Gent zoeken wij een (m/v): JOBSTUDENT Snel beschikbaar Om ons HR team te ondersteunen zijn we op zoek naar een Master die dit jaar afstudeert en zijn of haar eerste stappen wil zetten in HR. Je zal samen met ons HR team de opvolging van de interne vacatures van Hudson verzorgen. Je zal in je eigen projecten (pro-) actief zoeken naar kandidaten die voldoen aan de gedefinieerde criteria van onze interne procedures. Je wordt eveneens betrokken bij het administratief ondersteunen van het rekruteringsproces. Via telefonische screening van met professionals, ga je na of ze beantwoorden aan de vooropgestelde criteria. Je kan leren over de brede werking van onze HR afdeling en over het proces van Talent Attraction en Employer branding in het bijzonder. Je bent gedreven, voelt je goed in situaties waarin je impact kan hebben en hebt een professionele stijl in mondelinge en geschreven communicatie.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Studiebegeleider internaat (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: INTERNAAT ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    De leeraar is verantwoordelijk voor de begeleiding van de leerling tijdens de studie-uren. De leeraar begeleidt 5 à 6 leerlingen en helpt hen met hun studies. De leraar volgt ook de resultaten en presaties van de leerlingen op en bespreekt deze met de studiecoördinator.

  • Student with knowledge of Mongolian (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of MONGOLIAN and English. The job requires to do data quality checks in this language. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that Mongolia. It is necessary for the job to capture local knowledge. You will correct and control phonetic writings.

  • Chef-Kok (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: BAR BIER

    Type: Vaste Job

    Chef-kok in een nieuw BBQ project van Bar Bier. Gerechten bereiden op de open grill en green egg (Hoofdzakelijk vlees). Keukenteam leiden, keuken managen. Service tijdens lunch en diner. Keukenteam tijdens de service bestaat uit 3 personen (2 koks en afwasser)

  • Mechanieker vrachtwagen (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: RETIE TRANSPORT

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een gemotiveerde en flexibele mechanieker die instaat voor het dagelijks onderhoud en reparaties van ons wagenpark. Deze bestaat uit vrachtwagens en opleggers .

  • FLEXI VERKOOP MEDEWERKER SLAGERIJ (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als flexi medewerker sta jij in voor: het aanvullen van de winkel het bedienen van de klanten het correct afrekenen aan de kassa indien het rustig is in de winkel bijspringen in het atelier

  • DOCENT NEDERLANDS (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: BERLITZ TALENCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Nederlands te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

Zoek naar antwoorden van Gentry Coiffure-Mr Zeva in sociale netwerken
Look for responds of Gentry Coiffure-Mr Zeva in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gentry Coiffure-Mr Zeva. Laat een reactie achter voor Gentry Coiffure-Mr Zeva. Gentry Coiffure-Mr Zeva bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gentry Coiffure-Mr Zeva. Leave a respond for Gentry Coiffure-Mr Zeva. Gentry Coiffure-Mr Zeva on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gentry Coiffure-Mr Zeva op de google maps. Adres en contacten Gentry Coiffure-Mr Zeva
Location of Gentry Coiffure-Mr Zeva on the google maps. Address and contacts of Gentry Coiffure-Mr Zeva

Andere gerelateerde bedrijven als come Gentry Coiffure-Mr Zeva Gentry Coiffure-Mr Zeva: KBC | BREMS PRODUCTS | CAMPI'TECH | CONTAINERPARK HARELBEKE | Haeck Frans-Vanhooren BVBA

Other related companies as Gentry Coiffure-Mr Zeva: KBC | BREMS PRODUCTS | CAMPI'TECH | CONTAINERPARK HARELBEKE | Haeck Frans-Vanhooren BVBA

Gentry Coiffure-Mr Zeva is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Gentry Coiffure-Mr Zeva, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02383728027. Het bedrijf Gentry Coiffure-Mr Zeva bevindt zich op het adres: Rue Jean Jaurès 33; 4430; Ans. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 489,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 480,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Lijst met producten zijn Hairdressing salons - Gentlemen.
De hoofdactiviteit van Gentry Coiffure-Mr Zeva is Holding and Other Investment Offices, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gentry Coiffure-Mr Zeva is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gentry Coiffure-Mr Zeva, openstaande posities, locatie van Gentry Coiffure-Mr Zeva op de kaart.

Gentry Coiffure-Mr Zeva is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Gentry Coiffure-Mr Zeva, company assigned to the tax number BE02383728027. The company Gentry Coiffure-Mr Zeva is located at the address: Rue Jean Jaurès 33; 4430; Ans. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 489,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 480,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Hairdressing salons - Ladies. List of products are Hairdressing salons - Gentlemen.
The main activity of Gentry Coiffure-Mr Zeva is Holding and Other Investment Offices, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Gentry Coiffure-Mr Zeva is not available. You also can look at reviews of Gentry Coiffure-Mr Zeva, open positions, location of Gentry Coiffure-Mr Zeva on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gentry Coiffure-Mr Zeva, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gentry Coiffure-Mr Zeva, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gentry Coiffure-Mr Zeva, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gentry Coiffure-Mr Zeva, employees, financial statistics.