Freddy Strijckmans BVBA

Particuliere bedrijvenLegale diensten • Freddy Strijckmans BVBA
Private companiesLegal Services • Freddy Strijckmans BVBA

Contactgegevens Freddy Strijckmans BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Freddy Strijckmans BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Freddy Strijckmans BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vierde Lansierslaan 36; 3300; Tienen, België

Telefoon (phone): 016 81 49 70 (+32-016 81 49 70) 016 81 49 70 (+32-016 81 49 70)

Fax (fax): +32 (11) 829-34-51 +32 (11) 829-34-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Freddy Strijckmans BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Freddy Strijckmans BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Freddy Strijckmans BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Freddy Strijckmans BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Freddy Strijckmans BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Freddy Strijckmans BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Freddy Strijckmans BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Freddy Strijckmans BVBA
Products information Freddy Strijckmans BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06919982910
Ondernemingsnummer: 5798004150
Hoofdstad (capital): 485,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 109,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Hairdressing salons - Gentlemen

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Freddy Strijckmans BVBA
(Get full report from official database of BE for Freddy Strijckmans BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Freddy Strijckmans BVBA
Addition kinds of activities for Freddy Strijckmans BVBA

801100. Kantoren en klinieken van medische artsen | Offices and clinics of medical doctors
35720102. Drum drives, computer | Drum drives, computer
38230417. Telemetering instrumenten, industrieel proces type | Telemetering instruments, industrial process type
38410503. Botplaten en schroeven | Bone plates and screws
73610204. Register van verpleegkundigen | Nurses' registry

Werken bij Freddy Strijckmans BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Freddy Strijckmans BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Freddy Strijckmans BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Freddy Strijckmans BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Deeltijds Commercieel Bediende | Dynamisch bedrijf te Wommelgem (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Commercieel Bediende sta je in voor de administratieve ondersteuning van de category manager Zuivel & Bakkerij. Je bent het aanspreekpunt voor commerciële vragen en problemen van de winkels, alsook van de leveranciers. Je probeert deze zelfstandig op te lossen of escaleert waar nodig. Je contacteert leveranciers om de correcte informatie betreffende de folder te bekomen. Je staat in voor een correcte folderadministratie. Je controleert de correctheid van de acties, doet een review van de folderproef,… Je bereidt de analyse van de promo’s en folders van concurrenten voor en verzamelt hiervoor de nodige gegevens. Dit om de Category Manager in staat te stellen een correct prijsbeleid te voeren en sterk te staan in onderhandelingen met de leveranciers. Je doet het voorbereidend werk voor de assortimentsherzieningen. Je zorgt voor de praktische organisatie en opvolging van promoties en animaties in de winkels. Je bereidt leveranciersbezoeken, uitmonsteringen en verschillende evenementen voor.

  • Heftruckchauffeur - Magazijnier (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsklant te Bredene zijn we op zoek naar een heftruckbestuurder. Dit zullen jouw taken zijn: Laden en lossen van vrachtwagens met een heftruck Op kalme dagen meehelpen in de productie aan de inpak Orde en netheid van het magazijn bewaren Ontvangen van etiketten, goederen, producten, leveringen controleren en stockeren in het magazijn.

  • Productiemedewerker DAGDIENST (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Mars Belgium te Olen zijn wij op zoek naar productiemederwerkers. Mars Belgium is een dochteronderneming van Mars, Inc. Het is een familiebedrijf dat wereldleider is op het gebied van voedingsmiddelen, zoetwaren en dierenvoeding. Mars Belgium is de kracht achter merken zoals: Uncle Ben's, Twix, Mars, Whiskas en Pedigree, die wereldberoemd zijn. Wij zijn mee op zoek naar productiemedewerkers die graag de handen uit de mouwen steekt. Je zorgt er mee voor dat de producten tijdig afgeleverd kunnen worden bij de klanten. Hierdoor ben jij een belangrijke schakel in heel het proces. Wil jij graag deel uitmaken van een bedrijf dat wereldberoemd is ? Dan ben jij de persoon die wij zoeken !

  • Boekhoudkundig Medewerker (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gelegen te Ternat, zoeken we een boekhoudkundig-administratief medewerker: - Boekhouding van A tot Y in expert M plus - Administratieve opvolging van de werven - Opmaak signalisatievergunningen - Algemene administratie (Archief, telefonie, briefwisseling, enz.)

  • Meestergast - Technische dienst (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bent u iemand met technische kennis en die zijn team kan motiveren en coachen ? Dan is deze functie voor u! - Organiseren, coördineren, controleren en sturen van werkzaamheden bij een 15 tal arbeiders op de technische afdeling. - U zorgt ervoor dat de arbeiders in het magazijn, het atelier en buiten, collegiaal, efficiënt en veilig werken - U waakt over de procedures en regelgevingen inzake milieu, veiligheid en ISO - U tekent werfinstallaties uit, zorgt voor de vergunningen - U organiseert het transport, verrekent afval en schade en volgt het onderhoud van de machines op - U registreert keuringen en schrijft werkinstructies - U rapporteert aan de coördinatoren van de materieeldienst - U werkt mee aan projecten i.v.m KVGM - U werkt in een bouwholding en bent bereid binnen de richtlijnen te werken - U lost problemen op en bent de verantwoordelijke voor het eindresultaat

  • Glasplaatser bouwsector (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt op verplaatsing als glasplaatser.

  • PIJPFITTER (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio EEKLO zijn wij op zoek naar een PIJPFITTERS. Je komt terecht in een firma met een ijzersterke reputatie als bouwer van drukapparaten en piping projecten. De firma staat voor garant voor hun open sfeer en communicatie. Er wordt gewerkt in firma\\\'s in de chemie-, energie- en voedingssector. Als pijpfitter sta je in voor het samenstellen en plaatsen van pijpleidingsystemen. Het maken van supports, alsook het monteren en demonteren van flensverbindingen behoort tot je takenpakket. Een eerste relevante ervaring is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. Moest je in het bezit zijn van een VCA-attest is dit een extra troef.

  • HUISHOUDHULP REGIO Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in uw regio ! Eigen vervoer is een pluspunt maar niet noodzakelijk. www.group-f.be

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Gistel (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Rupskraanmachinist (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: CNOCKAERT

    Type: Vaste Job

    Voor het bedienen van een rupskraan Voornaamste werk is sleuven graven en buizen leggen Vrachtwagens laden en werken met een breekhamer

  • Gebouwbeheerder - syndicus (Leopoldsburg) (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: Ulvenhout Vastgoed BVBA

    Type: Vaste Job

    Wegens sterke groei zijn wij op zoek naar een bijkomend syndicus of gebouwbeheerder. Je zal na een inloopperiode zelfstandig je eigen gebouwen beheren. Als gebouwenbeheerder ben je verantwoordelijk voor het technisch, financieel en administratief beheer van gebouwen. We werken met een innovatief softwarepakket dat je hierbij zal helpen.

  • Flexmedewerker/student barman-vrouw (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: RONDA

    Type: Flexijob

    klanten ontvangen en tafel toewijzen klanten adviseren bij de keuze van hun gerechten opnemen van bestellingen, opdienen en afruimen dranken klaarmaken en stock nakijken allerhande dranken klaarmaken (cocktails, warme dranken..)

Zoek naar antwoorden van Freddy Strijckmans BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Freddy Strijckmans BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Freddy Strijckmans BVBA. Laat een reactie achter voor Freddy Strijckmans BVBA. Freddy Strijckmans BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Freddy Strijckmans BVBA. Leave a respond for Freddy Strijckmans BVBA. Freddy Strijckmans BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Freddy Strijckmans BVBA op de google maps. Adres en contacten Freddy Strijckmans BVBA
Location of Freddy Strijckmans BVBA on the google maps. Address and contacts of Freddy Strijckmans BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Freddy Strijckmans BVBA Freddy Strijckmans BVBA: FLBEGRAFENISSEN EN CREMATIES HERMAN MELIS BVBA | FLMEUBELEN BOS NV | V.D.K. SPAARBANK | GROEP ARGENTA | Gijbels D

Other related companies as Freddy Strijckmans BVBA: FLBEGRAFENISSEN EN CREMATIES HERMAN MELIS BVBA | FLMEUBELEN BOS NV | V.D.K. SPAARBANK | GROEP ARGENTA | Gijbels D

Freddy Strijckmans BVBA is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Freddy Strijckmans BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06919982910. Het bedrijf Freddy Strijckmans BVBA bevindt zich op het adres: Vierde Lansierslaan 36; 3300; Tienen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 485,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 109,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Lijst met producten zijn Hairdressing salons - Gentlemen.
De hoofdactiviteit van Freddy Strijckmans BVBA is Legale diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Freddy Strijckmans BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Freddy Strijckmans BVBA, openstaande posities, locatie van Freddy Strijckmans BVBA op de kaart.

Freddy Strijckmans BVBA is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Freddy Strijckmans BVBA, company assigned to the tax number BE06919982910. The company Freddy Strijckmans BVBA is located at the address: Vierde Lansierslaan 36; 3300; Tienen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 485,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 109,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. List of products are Hairdressing salons - Gentlemen.
The main activity of Freddy Strijckmans BVBA is Legal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Freddy Strijckmans BVBA is not available. You also can look at reviews of Freddy Strijckmans BVBA, open positions, location of Freddy Strijckmans BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Freddy Strijckmans BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Freddy Strijckmans BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Freddy Strijckmans BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Freddy Strijckmans BVBA, employees, financial statistics.