Francine

Contactgegevens Francine: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Francine: address, phone, fax, email, website, opening hours

Francine

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hogestraat 5; 8830; Hooglede, België

Telefoon (phone): 051 20 34 86 (+32-051 20 34 86) 051 20 34 86 (+32-051 20 34 86)

Fax (fax): 051 20 34 86 (+32-051 20 34 86) 051 20 34 86 (+32-051 20 34 86)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Francine: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Francine"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Francine"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Francine, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Francine. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Francine, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Francine. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Francine
Products information Francine

BTW identificatienummer (tax): BE04699645996
Ondernemingsnummer: 9075225830
Hoofdstad (capital): 216,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 880,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in Francine zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Francine
(Get full report from official database of BE for Francine)

Aanvulling soorten activiteiten voor Francine
Addition kinds of activities for Francine

9621. Regeling, administratie van het vervoer | Regulation, administration of transportation
353301. Olie en gas boorinstallaties en apparatuur | Oil and gas drilling rigs and equipment
449999. Watervervoerdiensten, nec, nec | Water transportation services, nec, nec
544100. Snoep, noten en banketbakkers | Candy, nut, and confectionery stores
23370102. Rokken, apart: vrouwen, misses 'en junioren' | Skirts, separate: women's, misses', and juniors'
39990509. Tabakspijpen, leidingen en stukken | Tobacco pipes, pipestems, and bits

Werken bij Francine: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Francine: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Francine. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Francine. Looking for open vacancies in other companies

  • R&D/ LABO ONDERZOEKER (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een research scientist voor onderzoek op 'thermoplastic textiles. De focus ligt hier op het ontwikkelen van innovatieve textielproducten op basis van biopolymeren, gerecycleerde polymeren, gefunctionaliseerd textiel, composieten en 3D geprinte materialen. Deze functie is ter vervanging. De duurtijd is +- 1 jaar maar kan zeker verlengd worden afhankelijk van de lopende projecten. functieomschrijving: Je voert nationale en internationale onderzoeksprojecten uit onder leiding van de R&D manager. Je ontwikkelt nieuwe technologieën en analysemethoden met betrekking tot polymeerverwerking en composietproductie. Tijdens de projectuitvoering ondersteun je de laboranten in het analyseren, interpreteren van de proefresultaten. Je bouwt mee aan de ontwikkelingen in de sector. Je neemt deel aan de verspreiding en valorisatie van onderzoeksresultaten. je begeleidt ook industriële bedrijfsprojecten.

  • Procesoperator - veevoedersector - 2 ploegen - Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in veevoeders, in Grobbendonk zijn wij op zoek naar een procesoperator. Je bent verantwoordelijk voor het goede verloop van het productieproces Zorgen dat de machines efficiënt blijven draaien Controleren van geautomatiseerde processen en oplossen van kleine storingen Aandacht voor onderhoud van de machines Je werkt ook zelf fysiek mee aan de producten

  • Poetshulp met dienstencheques (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn opzoek naar een huishoudhulp om bij particulieren thuis te gaan poetsen. Onze particulieren zijn toffe gezinnen en koppels wonende in de regio Lier en omstreken. Bij de gezinnen sta je in voor poetsen, ramen wassen en eventueel strijken, dit naar gelang de wensen van de gezinnen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO NEVELE (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Kessel-Lo, 8 uur per week (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Kessel-Lo. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Bediende orderinput (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Zulte zijn wij op zoek naar een administratief bediende orderinput. Jouw voornaamste taak bestaat er uit om de bestellingen (die via mail binnen komen) in te geven in het interne systeem.

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • Jobstudent orderpicker tijdens schooljaar - m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ADECCO ONSITE VAN MARCKE

    Type: Studentenjob

    Wil je graag als jobstudent op je lesvrije (halve) dag een centje bijverdienen als orderpicker / magazijnier te Kortrijk? Dan hebben wij een leuke job voor jou! Van Marcke is een firma gespecialiseerd in sanitair en centrale verwarming. Voor de logistieke site in Kortrijk is Adecco Van Marcke op zoek naar jobstudenten die naar gelang hun beschikbaarheid kunnen ingezet worden. Jouw taken als jobstudent orderpicker / magazijnier zijn onder meer: orders klaarmaken / klaarzetten goederen voor chauffeurs, orders verpakken, laden van vrachtwagens, opkuisen van het magazijn.

  • Brand Ambassador Computer & Printing (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Zoek jij een uitdagende bijverdienste in de commerciële sector? Heb jij interesse in multimedia producten? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar Brand Ambassadors voor HP (computer & printing) die actief zullen zijn in de Mediamarkt bij jou in de buurt! Profiel Met jouw passie voor multimediaproducten weet jij de klanten te helpen bij het vinden van de beste computer of printer die aansluit bij hun gebruiksnoden. Je bent student, zelfstandige of bediende Je bent sociaal en kan makkelijk jou enthousiasme overbrengen naar de klanten; Een eerste ervaring in verkoop, promotiewerk of horeca is zeker een plus! Je ben communicatief en plaatst de klant steeds centraal. Je gaat geen enkele uitdaging uit de weg en wil steeds je sales targets overtreffen. Aanbiedingen Een marktconform salaris aangevuld met een kilometervergoeding; Verkoop- en producttrainingen; Een verantwoordelijke en zelfstandige klus met een vaste planning; Een werkrooster dat perfect aansluit op je studies Uitzicht op een leuke baan als vaste medewerker van ons HP/Multimedia team! Een uitstekende ervaring die een echte meerwaarde is op uw CV!

  • Hovenier tuinonderhoud (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: TUINEN DHAENENS

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor volgende taken, zowel bij bedrijven als particulieren: Algemeen tuinonderhoud zoals het maaien van gras, snoeien (struiken, hagen, bomen); Onkruidbehandeling, ziektbestrijdingen,... Scheren van hagen (belangrijk deel van het werk, dat effecient en net uitgevoerd wordt) Plantwerken uitvoeren,assisteren in de aanleg in de winterperiode. Een uitgebreide functiebeschrijving van de job en de verloning vinden jullie op onze website www.tuinen-dhaenens.be link naar vacature : www.tuinen-dhaenens.be/vacature-hovenier

  • Koetswerkhersteller te Kessel-lo (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: De Lijn

    Type: Vaste Job

    Als koetswerkhersteller sta je voornamelijk in voor het herstellen van de chassis en voor grote herstellingen aan het koetswerk. Volgende taken behoren o.m. tot de functie: Je specialiseert jezelf in chassis richtwerk. Je herstelt en vervangt versleten of beschadigde koetswerkdelen. Je helpt de andere collega’s bij de afwerking van het koetswerk (plaat en polyester): plamuren, schuren, schilderen/spuiten lassen: MIG/MAG, TIG, snijbrander, acetyleenbrander. Je monteert en demonteert koetswerkonderdelen: verlichting, deurmechanismen, geraamten van zetels, mechanisme van bestuurderstoel, … Je staat in voor de montage en demontage van verwarming, ventilatoren, koetswerk van airco.

  • zelfstandig thuisverpleegkundige regio Westerlo en regio Aarschot / Herselt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: LAPORTE VP

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandig thuisverpleegkundige kom je in een groep terrecht van een achttal verpleegkundigen. Je staat in voor de dagelijkse zorg aan de patienten die je bezoekt met je eigen wagen. We hebben een grote groep van zorgbehoevenende mensen die rekenen op ons. We bezoeken palliatieve patienten, bedlegerige patienten, rolstoelaptienten, doen wondzorg, stomazorg en verpleegtechnische handelingen. Het lijkt op het eerste zicht misschien allemaal overweldigend veel en ingewikkeld. Gelukkig werk je in een team waar je kan rekenen op je collega's. Graag helpen we je goed opweg. Niet alleen met de verpleegkundige zorgen op de werkvloer. Ook helpen we met je zelfstandige statuut als je nog nooit gewerkt hebt als zelfstandig verpleegkundige.

Zoek naar antwoorden van Francine in sociale netwerken
Look for responds of Francine in social networks

Lees alle opmerkingen voor Francine. Laat een reactie achter voor Francine. Francine bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Francine. Leave a respond for Francine. Francine on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Francine op de google maps. Adres en contacten Francine
Location of Francine on the google maps. Address and contacts of Francine

Andere gerelateerde bedrijven als come Francine Francine: FLVLOEREN BEKE NV | Lambrechts H | Karthaus A | Sirius | LES G?TES D'HERBEUMONT

Other related companies as Francine: FLVLOEREN BEKE NV | Lambrechts H | Karthaus A | Sirius | LES G?TES D'HERBEUMONT

Francine is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Francine, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04699645996. Het bedrijf Francine bevindt zich op het adres: Hogestraat 5; 8830; Hooglede. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 216,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 880,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Francine zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Francine is Motion Pictures, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Francine is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Francine, openstaande posities, locatie van Francine op de kaart.

Francine is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Francine, company assigned to the tax number BE04699645996. The company Francine is located at the address: Hogestraat 5; 8830; Hooglede. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 216,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 880,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Francine were not found.
The main activity of Francine is Motion Pictures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Francine is not available. You also can look at reviews of Francine, open positions, location of Francine on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Francine, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Francine, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Francine, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Francine, employees, financial statistics.