RASKIN M (BOULANGERIE-PATISSERIE)

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • RASKIN M (BOULANGERIE-PATISSERIE)
Private companiesMembership Organizations • RASKIN M (BOULANGERIE-PATISSERIE)

Contactgegevens RASKIN M (BOULANGERIE-PATISSERIE): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RASKIN M (BOULANGERIE-PATISSERIE): address, phone, fax, email, website, opening hours

RASKIN M (BOULANGERIE-PATISSERIE)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Crapaurue 29; 4800; Verviers, België

Telefoon (phone): 087 33 16 72 (+32-087 33 16 72) 087 33 16 72 (+32-087 33 16 72)

Fax (fax): +32 (61) 243-21-13 +32 (61) 243-21-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RASKIN M (BOULANGERIE-PATISSERIE): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RASKIN M (BOULANGERIE-PATISSERIE)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RASKIN M (BOULANGERIE-PATISSERIE)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RASKIN M (BOULANGERIE-PATISSERIE), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RASKIN M (BOULANGERIE-PATISSERIE). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RASKIN M (BOULANGERIE-PATISSERIE), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RASKIN M (BOULANGERIE-PATISSERIE). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RASKIN M (BOULANGERIE-PATISSERIE)
Products information RASKIN M (BOULANGERIE-PATISSERIE)

BTW identificatienummer (tax): BE09454528808
Ondernemingsnummer: 1068389892
Hoofdstad (capital): 421,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 665,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in RASKIN M (BOULANGERIE-PATISSERIE) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bakers and confectioners

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RASKIN M (BOULANGERIE-PATISSERIE)
(Get full report from official database of BE for RASKIN M (BOULANGERIE-PATISSERIE))

Aanvulling soorten activiteiten voor RASKIN M (BOULANGERIE-PATISSERIE)
Addition kinds of activities for RASKIN M (BOULANGERIE-PATISSERIE)

7241. Kapper winkels | Barber shops
286599. Cyclische grondstoffen en tussenproducten, nec | Cyclic crudes and intermediates, nec
01190400. Korengewassen | Cereal crop farms
28190907. Koperverbindingen of zouten, anorganisch | Copper compounds or salts, inorganic
36690200. Transport signalerende apparaten | Transportation signaling devices
51910102. Meststoffen en meststoffen | Fertilizer and fertilizer materials

Werken bij RASKIN M (BOULANGERIE-PATISSERIE): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RASKIN M (BOULANGERIE-PATISSERIE): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RASKIN M (BOULANGERIE-PATISSERIE). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RASKIN M (BOULANGERIE-PATISSERIE). Looking for open vacancies in other companies

  • BEDIENER AUTOMATISCH PICKINGSYSTEEM (M/V) 2 PLOEGEN - Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM FOOD ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    BEDIENER AUTOMATISCH PICKINGSYSTEEM (M/V)  2 PLOEGEN -  Roeselare Voor een groot voedingsbedrijf regio Roeselare zijn wij op zoek naar een medewerker om de producten in te scannen. U bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van klantenorders met behulp van de automatische pickingmachine, u vult het automatisch lagensysteem aan en lost eventuele kleine storingen op, afgewerkte paletten verplaats je met een heftruck en indien nodig helpt u ook in de handmatige picking.

  • Orderpickers voedingsbedrijf (nachtwerk) (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het picken van o.a. de broden. Dit voornamelijk in een diepvriesomgeving.

  • Ervaren tuinman (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: t-interim Menen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit tuinbedrijf in volle groei zoekt een tuinman die zelfstandig kan werken en zal instaan voor de uitvoering van verschillende tuinwerken. Een tuinarbeider die zelfstandig op de baan kan en nog andere tuinarbeider(s) kan meenemen. Op vlak van tuinaanleg moet je als persoon in staat zijn om alles correct op te meten, zorgen voor een goede communicatie met de werkgever en volgens plan te werken. Nadien is het natuurlijk van belang om het project zelf op een efficiënte manier tot een goed einde te brengen door het werk goed te verdelen onder jezelf en de medewerkers. Op vlak van tuinonderhoud moet je kunnen inschatten welke werken er nog nodig zijn en, in overleg met de klant, de tuin in orde te brengen. Kennis en afleveren van kwaliteit is noodzakelijk! Je werkzaamheden bestaan uit: tuinen aanleggen volgens ontwerpplan uitvoeren grondwerken leggen terrassen en opritten plaatsen omheiningen snoeien van bomen, hagen, heesters,... maaien van gras algemeen onderhoud tuinen Bedrijfsprofiel: Dit tuinbedrijf werkt momenteel met 3 personen, en werkt zowel voor particuliere klanten als voor bedrijven. Door de continue groei is men op zoek naar een ervaren tuinman die mee kan leiding geven over een nieuwe ploeg in de toekomst.

  • Huishoudhulp DEELTIJDS Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Knokke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Studen hostess gezocht (Horeca Expo) (18 tem 22 november) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    onze klant moedigt chefs, hobbykoks en consumenten aan om op een verantwoorde manier om te gaan met onbeminde en minder bekende vissoorten en bijvangst, gevangen door Belgische vissers. Samen met hen zou u geïnteresseerde klanten ontvangen en te woord staan op de horeca expo in november (Flanders Expo). Heeft u interesse in deze job, stuur dan zeker uw cv (+foto) op naar gent

  • Verkopers (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Je bent vlot in de omgang, wil je handen uit de mouwen steken en op verschillende locaties in Antwerpen een superieur reinigingsproduct voor velgen demonstreren en verkopen. Kies zelf je dagen en locatie uit. We voorzien een standje en banden waarop je je volledig kan uitleven. TV shopping en Tel Sell zijn lang achterhaald. Een persoonlijke aanpak en duidelijke oplossing wordt hoog in het vaandel gedragen. Hierdoor vliegt het product van de schappen. Je wordt ondersteund op elk mogelijk vlak zodat je de beste verkoper in jezelf naar boven kan brengen. Twijfel niet om contact op te nemen voor deze flexibele en sociale vacature! perfect polish en wash - Jij biedt de oplossing

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Freelance projectverpleegkundige kritieke diensten (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen verschillende ziekenhuizen op kritieke diensten. Je werkt met jouw zelfstandig statuut en kiest zelf welke opdrachten je wenst te doen. Dit kan op voltijdse of deeltijdse basis. Op deze manier kan je proeven van verschillende settings en heel wat bijleren. Vraag je je af hoe dit precies in zijn werk gaat? Neem zeker contact op met ons op het nummer 09/241.58.73

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) GENT (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

  • ClearSource - Senior Windows System Engineer (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We're actively looking for a Senior Microsoft System Engineer for a freelance mission in Zaventem. You'll join the data center team with 6 Senior System Engineers and have a focus on System Center Configuration Manager. Please find the job description here bellow. Role Follow-up of service requests for digital workplace (Office365, SCCM and AD related assignments) Responsible for the optimization and maintenance of the Microsoft and VMware data center infrastructure. Responsible for the follow-up of third-line escalations. Involved from design to completion of data center projects. Profile Minimum 3 years of relevant and recent experience Very good knowledge of Windows Server (version 2012, 2016) and Windows Client (Windows 7 and 10) Very good knowledge of Client management platform and technology, SCCM, MDM, BitLocker Good knowledge of Active Directory (IDM, GPO) Knowledge of SQL Server infrastructure Knowledge of Cluster technologies Knowledge of VMware ESXi, vCenter, VEEAM backup Knowledge of McAfee ePO Enthusiastic, communicative and a real team player Fluent in Dutch + English .

  • keukenhulp koude kant voor weekends vrijd- en zat-avond (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EETHUIS KARL

    Type: Flexijob

    klassieke Belgische en Franse keuken bereiden

Zoek naar antwoorden van RASKIN M (BOULANGERIE-PATISSERIE) in sociale netwerken
Look for responds of RASKIN M (BOULANGERIE-PATISSERIE) in social networks

Lees alle opmerkingen voor RASKIN M (BOULANGERIE-PATISSERIE). Laat een reactie achter voor RASKIN M (BOULANGERIE-PATISSERIE). RASKIN M (BOULANGERIE-PATISSERIE) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RASKIN M (BOULANGERIE-PATISSERIE). Leave a respond for RASKIN M (BOULANGERIE-PATISSERIE). RASKIN M (BOULANGERIE-PATISSERIE) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RASKIN M (BOULANGERIE-PATISSERIE) op de google maps. Adres en contacten RASKIN M (BOULANGERIE-PATISSERIE)
Location of RASKIN M (BOULANGERIE-PATISSERIE) on the google maps. Address and contacts of RASKIN M (BOULANGERIE-PATISSERIE)

Andere gerelateerde bedrijven als come RASKIN M (BOULANGERIE-PATISSERIE) RASKIN M (BOULANGERIE-PATISSERIE): IMMOBILIERE BLIM SA | R. Jonckheere NV | Eco-Reno | PHARMACIE MOULIN | Scaldis NV

Other related companies as RASKIN M (BOULANGERIE-PATISSERIE): IMMOBILIERE BLIM SA | R. Jonckheere NV | Eco-Reno | PHARMACIE MOULIN | Scaldis NV

RASKIN M (BOULANGERIE-PATISSERIE) is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RASKIN M (BOULANGERIE-PATISSERIE), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09454528808. Het bedrijf RASKIN M (BOULANGERIE-PATISSERIE) bevindt zich op het adres: Crapaurue 29; 4800; Verviers. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 421,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 665,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Bakers and confectioners. Producten gemaakt in RASKIN M (BOULANGERIE-PATISSERIE) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RASKIN M (BOULANGERIE-PATISSERIE) is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RASKIN M (BOULANGERIE-PATISSERIE) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RASKIN M (BOULANGERIE-PATISSERIE), openstaande posities, locatie van RASKIN M (BOULANGERIE-PATISSERIE) op de kaart.

RASKIN M (BOULANGERIE-PATISSERIE) is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is RASKIN M (BOULANGERIE-PATISSERIE), company assigned to the tax number BE09454528808. The company RASKIN M (BOULANGERIE-PATISSERIE) is located at the address: Crapaurue 29; 4800; Verviers. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 421,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 665,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Bakers and confectioners. Products created in RASKIN M (BOULANGERIE-PATISSERIE) were not found.
The main activity of RASKIN M (BOULANGERIE-PATISSERIE) is Membership Organizations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of RASKIN M (BOULANGERIE-PATISSERIE) is not available. You also can look at reviews of RASKIN M (BOULANGERIE-PATISSERIE), open positions, location of RASKIN M (BOULANGERIE-PATISSERIE) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RASKIN M (BOULANGERIE-PATISSERIE), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RASKIN M (BOULANGERIE-PATISSERIE), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RASKIN M (BOULANGERIE-PATISSERIE), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RASKIN M (BOULANGERIE-PATISSERIE), employees, financial statistics.