Quintens Veerle & Sarah

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • Quintens Veerle & Sarah
Private companiesOil and Gas Extraction • Quintens Veerle & Sarah

Contactgegevens Quintens Veerle & Sarah: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Quintens Veerle & Sarah: address, phone, fax, email, website, opening hours

Quintens Veerle & Sarah

Regio (region): Beringen, België

Adres (address): Laan op Heusden 57; 3582; Beringen (Koersel), België

Telefoon (phone): 011 45 11 18 (+32-011 45 11 18) 011 45 11 18 (+32-011 45 11 18)

Fax (fax): +32 (82) 734-62-71 +32 (82) 734-62-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Quintens Veerle & Sarah: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Quintens Veerle & Sarah"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Quintens Veerle & Sarah"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Quintens Veerle & Sarah, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Quintens Veerle & Sarah. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Quintens Veerle & Sarah, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Quintens Veerle & Sarah. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Quintens Veerle & Sarah
Products information Quintens Veerle & Sarah

BTW identificatienummer (tax): BE09104064941
Ondernemingsnummer: 4765289306
Hoofdstad (capital): 308,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 109,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in Quintens Veerle & Sarah zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bakers and confectioners

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Quintens Veerle & Sarah
(Get full report from official database of BE for Quintens Veerle & Sarah)

Aanvulling soorten activiteiten voor Quintens Veerle & Sarah
Addition kinds of activities for Quintens Veerle & Sarah

233902. Vrouwen en missen 'culottes, knickers en shorts | Women's and misses' culottes, knickers and shorts
899901. Kunstenaars en artiestenstudio's | Artists and artists' studios
17990201. Caulking (constructie) | Caulking (construction)
20510207. Knishes, behalve bevroren | Knishes, except frozen
37149906. Pcv kleppen | Pcv valves
38260401. Aminozuuranalysatoren | Amino acid analyzers
76310202. Pearl restringing | Pearl restringing

Werken bij Quintens Veerle & Sarah: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Quintens Veerle & Sarah: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Quintens Veerle & Sarah. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Quintens Veerle & Sarah. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker vroege ploeg m/v (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als medewerker van de afdeling slicing - verpakking, sta je mee in voor het correct verwerken en verpakken van kleinere voorgesneden vleesverpakkingen: Je checkt de verpakkingen op onregelmatigheden. Je steekt deze kleine verpakkingen in dozen volgens de opgegeven hoeveelheden. Je plooit de dozen en je voorziet deze van een etiket. Je zorgt voor een propere en nette werkplaats.

  • Mecanicien M/V (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor de goede werking van het mechanisch gedeelte van de productiemachines Je voert opdrachten uit volgens de aanwijzingen van de onderhoudsverantwoordelijke

  • Heftruckchauffeur (M/V) (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het klaarzetten van bestellingen.

  • Stikker/stikster (SCHOONAARDE)

    Regio: SCHOONAARDE

    Bedrijf: T-INTERIM DENDERMONDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten te Schoonaarde zijn we op zoek naar stikker of stikster die reeds ervaring heeft met zware materialen. Je moet namelijk de stoffen manueel door de machine halen waardoor je ook over een goede fysieke conditie moet beschikking. Uurrooster: ma - do: 8u - 16u30, op vrijdag heb je gedaan om 14u30.

  • Allround medewerker met technisch inzicht (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf gespecialiseerd in vlees(verwerking) zijn we op zoek naar een allround medewerker. Je zal in eerste instantie leren om machines van de afdeling "conserven", om te bouwen (instellen van de lijn op verschillende formaten) en helpt aan de(deels) geautomatiseerde inpaklijn van de conserven. Hiervoor is een interne opleiding mogelijk.... De andere uren zou je ingezet worden op de loskade!

  • Kinderoppas (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant - een gezin met 2 kinderen (2 en 5 jaar)- sta je in voor volgende taken: ophalen van de kinderen aan school (rond 16u) eten klaarmaken eventueel kleine huishoudelijke taken bezig zijn met de kindjes

  • HUISHOUDHULP REGIO Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in uw regio ! Eigen vervoer is een pluspunt maar niet noodzakelijk. www.group-f.be

  • Jobstudent Kelner (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: 1898 THE POST

    Type: Studentenjob

    1898 The Post is een stijlvol boutique hotel met 37 kamers en een gezellige cocktailbar The Cobbler, gesitueerd in de twee bovenste verdiepingen van het voormalig postgebouw in het historisch hartje van Gent. Zowel gasten als mensen van buiten af kunnen er ontbijten, genieten van een afternoon tea met een stukje huisgebakken taart in The Kitchen. Alle lekkers wordt voorbereid door onze Chef die vanuit een half-open keuken werkt. Vanaf 17h00 verandert The Kitchen in The Cobbler, een bruisende cocktailbar ook open voor publiek. Vanaf 14h00 serveren we lekkere huisgebakken taarten voor bij de koffie of thee. ’s Avonds zorgt de ober voor een vlotte bediening terwijl onze top barmannen pittige cocktails samenstellen. Je helpt de barmannen met de afwas van de glazen en het constant proper houden van de bar.

  • Technisch Consultant – Office 365 (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Infront

    Type: Vaste Job

    Als Technisch Consultant ontwerp en realiseer je de applicatiearchitectuur van Office 365 en SharePoint oplossingen voor onze klanten. Gebaseerd op business cases en functionele ontwerpen kan je een technische analyse maken en een gestructureerd plan voor implementatie uitwerken. De kwaliteit en duurzaamheid van de oplossing is jouw verantwoordelijkheid. In de presalesfase van een project maak je deel uit van het bid-team, waarbij je een solution design oplevert binnen de vereisten van scope en budget, tegen een uitdagend tijdschema. Je kan dit daarna overtuigend presenteren aan de klant, terwijl je zonder verpinken kan antwoorden op ad-hoc vragen. Daarnaast kan je de klant begeleiden naar een langetermijnvisie over SharePoint en Office 365. Bij dit alles plaats je de noden en tevredenheid van de klant steeds centraal. Je weet dat communicatie hier van cruciaal belang is, en houdt hier rekening mee zowel binnen het eigen projectteam als naar de klant toe.

  • DRINGEND! Junior IT’ers met interesse in Software Testing (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: CTG Belgium

    Type: Vaste Job

    CTG België, een IT-consultancy bedrijf en de marktleider in Software Testing, is op zoek naar enthousiaste en gedreven Young Potentials die van Software Testing hun beroep willen maken. Daarom organiseren we opnieuw een intensieve opleiding tot Test Engineer. Nooit gedacht dat software testing een écht beroep is en dat er doorgroeimogelijkheden bestaan? Wij bieden je een interactieve training rond Gestructureerd Testen, Test Methodologie, Test Management en Test Design Technieken. In ons opleidingstraject laten we je verder kennis maken met HP ALM: Test Management Software. Na deze opleiding zal je je CTG-Testing collega's vervoegen in boeiende en uitdagende testprojecten in Vlaanderen, Brussel en Waals-Brabant. Als Test Engineer bij CTG kom je in aanraking met verschillende domeinen bij ICT en speel je een sleutelrol binnen het development proces. Tijdens de projecten bij onze klanten sta je in voor de diverse software tests, waaronder het testen van web services, mobile apps, ERP pakketten, het automatiseren van performantie- en regressietesten. Afhankelijk van je ambities en competenties krijg je de kans om door te groeien.

  • Calculator (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van ons team zoeken we een calculator voor residentiële projecten voor onze projectontwikkeling (Ascot Projects). Calculatie van ruwbouwfase t.e.m. technieken, voor residentiële gebouwen van 5 tot 100 wooneenheden, op basis van meetstaten en plannen. Uw bijdrage aan het team is van groot belang, gezien uw resultaat de groei van de hele firma stuwen. U voert kostprijsberekening uit op basis van interne richtlijnen vraagt hiernaast de nodige offertes op bij onderaannemers en leveranciers. U analyseert de dossiers grondig, onderzoekt optimalisaties en gaat na of de meetstaten volledig zijn.

  • pedicure (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek zijn we op zoek naar een gemotiveerde pedicure. Je werkt samen met diëtiste, massagetherapeut, sportcoach, ... Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be

Zoek naar antwoorden van Quintens Veerle & Sarah in sociale netwerken
Look for responds of Quintens Veerle & Sarah in social networks

Lees alle opmerkingen voor Quintens Veerle & Sarah. Laat een reactie achter voor Quintens Veerle & Sarah. Quintens Veerle & Sarah bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Quintens Veerle & Sarah. Leave a respond for Quintens Veerle & Sarah. Quintens Veerle & Sarah on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Quintens Veerle & Sarah op de google maps. Adres en contacten Quintens Veerle & Sarah
Location of Quintens Veerle & Sarah on the google maps. Address and contacts of Quintens Veerle & Sarah

Andere gerelateerde bedrijven als come Quintens Veerle & Sarah Quintens Veerle & Sarah: ECOWATER SYSTEMS EUROPE NV | BACOB | CHANIC COIFFURE MIXTE | FRITERIE DE LA PLACE | APRIL EN ZONEN

Other related companies as Quintens Veerle & Sarah: ECOWATER SYSTEMS EUROPE NV | BACOB | CHANIC COIFFURE MIXTE | FRITERIE DE LA PLACE | APRIL EN ZONEN

Quintens Veerle & Sarah is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Beringen, België. De volledige naam van het bedrijf is Quintens Veerle & Sarah, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09104064941. Het bedrijf Quintens Veerle & Sarah bevindt zich op het adres: Laan op Heusden 57; 3582; Beringen (Koersel). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 308,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 109,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Bakers and confectioners. Producten gemaakt in Quintens Veerle & Sarah zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Quintens Veerle & Sarah is Olie- en gaswinning, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Quintens Veerle & Sarah is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Quintens Veerle & Sarah, openstaande posities, locatie van Quintens Veerle & Sarah op de kaart.

Quintens Veerle & Sarah is a company, that was registered 2016 in Beringen region, Belgium. Full name of company is Quintens Veerle & Sarah, company assigned to the tax number BE09104064941. The company Quintens Veerle & Sarah is located at the address: Laan op Heusden 57; 3582; Beringen (Koersel). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 308,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 109,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Bakers and confectioners. Products created in Quintens Veerle & Sarah were not found.
The main activity of Quintens Veerle & Sarah is Oil and Gas Extraction, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Quintens Veerle & Sarah is not available. You also can look at reviews of Quintens Veerle & Sarah, open positions, location of Quintens Veerle & Sarah on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Quintens Veerle & Sarah, Beringen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Quintens Veerle & Sarah, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Quintens Veerle & Sarah, Beringen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Quintens Veerle & Sarah, employees, financial statistics.