Eddy Hals (Coiffure)

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • Eddy Hals (Coiffure)
Private companiesMotion Pictures • Eddy Hals (Coiffure)

Contactgegevens Eddy Hals (Coiffure): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Eddy Hals (Coiffure): address, phone, fax, email, website, opening hours

Eddy Hals (Coiffure)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stationsstraat 55; 1745; Opwijk, België

Telefoon (phone): 052 35 91 37 (+32-052 35 91 37) 052 35 91 37 (+32-052 35 91 37)

Fax (fax): +32 (19) 461-42-18 +32 (19) 461-42-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Eddy Hals (Coiffure): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Eddy Hals (Coiffure)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Eddy Hals (Coiffure)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Eddy Hals (Coiffure), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Eddy Hals (Coiffure). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Eddy Hals (Coiffure), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Eddy Hals (Coiffure). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Eddy Hals (Coiffure)
Products information Eddy Hals (Coiffure)

BTW identificatienummer (tax): BE02676788330
Ondernemingsnummer: 5649414062
Hoofdstad (capital): 646,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 654,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in Eddy Hals (Coiffure) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Eddy Hals (Coiffure)
(Get full report from official database of BE for Eddy Hals (Coiffure))

Aanvulling soorten activiteiten voor Eddy Hals (Coiffure)
Addition kinds of activities for Eddy Hals (Coiffure)

501203. Recreatieve voertuigen, motorhomes en aanhangwagens | Recreational vehicles, motor homes, and trailers
23860101. Jassen en jassen, leer en schapenbekleed | Coats and jackets, leather and sheep-lined
24991008. Bakken: hout, rieten en bagasse | Trays: wood, wicker, and bagasse
35480106. Zuiglasapparatuur, elektrisch | Seam welding apparatus, electric
50720403. Kopspijkers | Tacks
78329902. Exposanten, rondreisend: film | Exhibitors, itinerant: motion picture

Werken bij Eddy Hals (Coiffure): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Eddy Hals (Coiffure): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Eddy Hals (Coiffure). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Eddy Hals (Coiffure). Looking for open vacancies in other companies

  • Sales Engineer (3 talig!) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant gespecialiseerd in alles wat met een tankstation te maken heeft is dringend op zoek naar een sterk technische vertegenwoordiger. Je bezoekt enerzijds bestaande klanten, voornamelijk tankstations alsook potentiële nieuwe klanten in het kader van Business Development. Dit hoeven niet steeds tankstations te zijn, dit kunnen even goed nieuwe sectoren zijn waar je potentieel in ziet om je producten en diensten te verkopen. Door een duidelijke behoefte-analyse en gedegen klantenkennis ga je na of er bepaalde noden zijn die opgelost dienen te worden. Op basis hiervan stel jij de beste oplossing voor en tracht je een verkoop af te sluiten. Daarnaast stel je ook pro-actief nieuwe producten, diensten en mogelijkheden voor. Je bezoekt klanten, verzorgt de nodige sales administratie (bezoekverslagen, offertes,rapporteringen,  …) en rapporteert in deze functie rechtstreeks aan de Sales Manager met wie je regelmatig de lopende zaken bespreekt. Kortom : je bent verantwoordelijk voor  jouw klantenportefeuille en dit van A tot Z.

  • Schilder (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klant in de regio Kinrooi zijn we op zoek naar een gemotiveerde Schilders Je takenpakket bestaat uit: - Schilderwerk - Spuit- en behangwerk - Het leggen van zachte vloerbekleding - Brandwerende schilderwerken

  • procesoperator 3 ploegen (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Benieuwd hoe dierenvoeding ontstaat? Dit binnen een modern productiebedrijf die actief is in binnen- en buitenland? Lees dan verder! Dit team vervaardigt basisproducten van dierlijke oorsprong met behulp van een sterk geautomatiseerd productieproces. Neen, geen simpele knoppendrukker. Geen lopende band werk, maar een proces van begin tot einde opvolgen in een productieomgeving. Je bent gedreven en houdt van controlewerk? Dan is deze functie wat voor jou! Het bedrijf blijft groeien en zoekt daarom een nieuwe medewerker.

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Brasschaat (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: Gezinszorg Villers

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinszorg Villers is een onafhankelijke vzw die actief is in de gezinszorg en aanvullende thuiszorg. Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor onze dienstenchequeafdeling. Je staat in voor het onderhoud bij mensen thuis: - stofzuigen - stof afnemen - bedden opmaken en verschonen - sanitair en keuken onderhouden - vloeren onderhouden - ramen wassen -strijken - enz. Daarnaast heb je ook sociaal contact met de cliënten;zij zijn aanwezig tijdens de uitvoering van jouw taken. Het betreft een tewerkstelling in de regio Schilde.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Bierbeek (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Bierbeek en omgeving

  • Studenten voor horecazaak Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Studentenjob

    Voor een gezellige horecazaak in Mechelen zijn wij op zoek naar studenten voor in de zaal. We zoeken voor de maanden september een 3-tal studenten en voor de maand oktober een 10-tal studenten! Ben jij student en heb je een eerste ervaring in de horeca achter de rug, meerbepaald als hulpkelner/ zaalmedewerker ? Stuur ons jouw CV dan snel even door! Heb je vrienden, vriendinnen, kennissen of familie die ook op zoek zijn naar een studentenjob? Stuur hun CV dan zeker even mee!

  • Technieker op de baan specialisatie pellets m/v - firma te Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Interesse in een job als Technieker op de baan en een passie voor vuur ? Als Servicetechnieker werk je mee in de dienst na verkoop bij een bedrijf gespecialiseerd in verkoop van kachels en haarden regio Oudenaarde ! Jouw job als Servicetechnieker staat centraal bij de firma ! Als technieker ga je de baan op om bij particuliere klanten herstellingen uit te voeren aan onder andere pelletkachels , je onderhoudt toestellen en geeft ook training bij vernieuwde producten. Je interventies als technieker worden dagelijks ingepland , een 3 à 4 per dag, dit afhankelijk van de regio. Je werkgebied vanuit Oudenaarde als technieker is Oost-Vlaanderen , West-Vlaanderen, Brabant , Antwerpen , Henegouwen. Zeer uitzonderlijk werk je buiten België.

  • Meestergast lassen (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als meestergast ben jij een zeer belangrijke spil in ons team van zo’n 60 tal eigen ervaren fotolassers en pijpfitters! zij (en jij) werken in flexibele ploegen, zodat dringende vragen of de werken op verschillende plaatsen steeds snel kunnen ingevuld worden. Door deze wisselende ploegen zoeken wij iemand met echte people skills, die deze flexibiliteit en variatie als een troef ziet, en die houdt van werken op verschillende locaties. Hiervoor is er uiteraard als enige ervaring vereist. Binnen ons team is er aandacht voor kwaliteit, gezondheid, milieu en arbeidsomstandigheden. Zijn dit waarden die ook jij wenst uit te dragen? Wat betekend deze job concreet: Je bent verantwoordelijk voor een kwalitatieve, correcte en veilige uitvoering van werken. Je hebt de leiding maar helpt ook mee met collega’s. Je rapporteert de stand van zaken en eventueel ondervonden moeilijkheden aan de projectleider. Je gaat klantgericht om met de toezichters van de opdrachtgevers. Je hebt kennis van opmetingen, isometrische tekeningen, pijpleidingsystemen (fitten), fotolaswerkzaamheden van pijpleidingen, in diverse posities.

  • hulpkok (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: ROBRAS

    Type: Vaste Job

    hulpkok

  • Freelance docent 'zakelijk frans' Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Teamleider welzijnssector (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: SUNNY LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    U begeleidt mensen naar een beter welzijn; U bouwt een netwerk uit van personen met interesse in een gezonde levensstijl; U coacht een team van welzijnsconsulenten; Voor meer info: www.goherbalife.com/mariovernyns

  • Bijverdienste/FLEXI kamermeisje (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HOTEL KOFFIEBOONTJE

    Type: Flexijob

    Voor ons hotel zijn wij op zoek naar een kamermeisje. Flexijob // Extra

Zoek naar antwoorden van Eddy Hals (Coiffure) in sociale netwerken
Look for responds of Eddy Hals (Coiffure) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Eddy Hals (Coiffure). Laat een reactie achter voor Eddy Hals (Coiffure). Eddy Hals (Coiffure) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Eddy Hals (Coiffure). Leave a respond for Eddy Hals (Coiffure). Eddy Hals (Coiffure) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Eddy Hals (Coiffure) op de google maps. Adres en contacten Eddy Hals (Coiffure)
Location of Eddy Hals (Coiffure) on the google maps. Address and contacts of Eddy Hals (Coiffure)

Andere gerelateerde bedrijven als come Eddy Hals (Coiffure) Eddy Hals (Coiffure): Hendrickx G | POWER CLIMBER | SOLANGE GRODENT | JOSEPH HEUSCHEN | The Irish Times Pub

Other related companies as Eddy Hals (Coiffure): Hendrickx G | POWER CLIMBER | SOLANGE GRODENT | JOSEPH HEUSCHEN | The Irish Times Pub

Eddy Hals (Coiffure) is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Eddy Hals (Coiffure), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02676788330. Het bedrijf Eddy Hals (Coiffure) bevindt zich op het adres: Stationsstraat 55; 1745; Opwijk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 646,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 654,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Eddy Hals (Coiffure) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Eddy Hals (Coiffure) is Motion Pictures, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Eddy Hals (Coiffure) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Eddy Hals (Coiffure), openstaande posities, locatie van Eddy Hals (Coiffure) op de kaart.

Eddy Hals (Coiffure) is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Eddy Hals (Coiffure), company assigned to the tax number BE02676788330. The company Eddy Hals (Coiffure) is located at the address: Stationsstraat 55; 1745; Opwijk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 646,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 654,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Eddy Hals (Coiffure) were not found.
The main activity of Eddy Hals (Coiffure) is Motion Pictures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Eddy Hals (Coiffure) is not available. You also can look at reviews of Eddy Hals (Coiffure), open positions, location of Eddy Hals (Coiffure) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Eddy Hals (Coiffure), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Eddy Hals (Coiffure), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Eddy Hals (Coiffure), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Eddy Hals (Coiffure), employees, financial statistics.