Delathuy G

Contactgegevens Delathuy G: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Delathuy G: address, phone, fax, email, website, opening hours

Delathuy G

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Lexhy 18; 4347; Fexhe-le-Haut-Clocher, België

Telefoon (phone): 04 250 12 12 (+32-04 250 12 12) 04 250 12 12 (+32-04 250 12 12)

Fax (fax): +32 (4) 430-51-78 +32 (4) 430-51-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Delathuy G: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Delathuy G"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Delathuy G"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Delathuy G, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Delathuy G. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Delathuy G, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Delathuy G. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Delathuy G
Products information Delathuy G

BTW identificatienummer (tax): BE06573089599
Ondernemingsnummer: 8660217285
Hoofdstad (capital): 676,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 279,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in Delathuy G zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Delathuy G
(Get full report from official database of BE for Delathuy G)

Aanvulling soorten activiteiten voor Delathuy G
Addition kinds of activities for Delathuy G

30839902. Kunststofproducten, gelamineerd | Plastics finished products, laminated
34430108. Dumpsters, vuilnis | Dumpsters, garbage
36129902. Verzadigbare reactoren | Saturable reactors
38430204. Tandmetaal | Dental metal
39449906. Dollhouses en meubels | Dollhouses and furniture
48999900. Communicatiediensten, nec, nec | Communication services, nec, nec
51980100. verven | Paints
65310201. Begraafplaats management service | Cemetery management service

Werken bij Delathuy G: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Delathuy G: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Delathuy G. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Delathuy G. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckbestuurder gezocht! (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekend voedingsbedrijf in Sint-Lievens-Houtem zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde en eraven reachtruckbestuurder. Je zal onder andere instaan voor de afgewerkte goederen in het magazijn plaatsten en orderpicking.

  • Financial Analist Diegem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij klaar voor een nieuwe ervaring dat heel wat uitdagingen en vaardigheden met zich meebrengt? Ben je onmiddellijk of zeer snel beschikbaar en geïnteresseerd in een interim functie met een eventueel zicht op een vast contract? Onze klant is een dynamisch bedrijf gesitueerd in Diegem en zoekt iemand met een proactieve en open mentaliteit om hun finance team te vervoegen. Het internationaal bedrijf is op zoek naar een Financial Analist met een aantal jaar ervaring die op lange termijn expertise wilt delen voor deze nieuwe vacature! Jouw verantwoordelijkheden: Rapportering in zijn meest ruime betekenis; Activiteiten- en resultatenopvolging, daarnevens klantenrapportering en margeanalyses; Opvolging van financieringsbehoeftes voor de projecten; Budgettering met bijhorende maandelijkse analyse; Opmaken van voorbereidende detailstaten voor statutaire auditdoeleinden, fiscale rapporteringen, etc. Efficiëntie van de aandrijving en verbetering van interne controles, bijvoorbeeld het verminderen van handmatige journaals en het verwerken van uitzonderingen SOX-Controles (worden aangeleerd) uitvoeren By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Customer service assistant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zorgt voor een continue input en actualisatie van zowel de opleidings- als klantgegevens in onze programmadatabank. Je verwerkt inschrijvingen, staat klanten te woord en beantwoordt alle vragen op een klantgerichte en efficiënte wijze, zowel telefonisch als per email. Je staat in voor een correcte versturing en verwerking van de facturatie en je verwerkt nauwgezet administratie rond opleidingscheques. Je beantwoordt klantenvragen mbt ons opleidingsaanbod. Je maakt overeenkomsten op en wisselt informatie uit in verband met de praktische organisatie van een training. Op drukke momenten sta je het operations team bij in de uitvoering van de opleidingen. Hiervoor contacteer je klanten of docenten, je bereidt de documentatie voor en verzorgt de praktische uitvoering van opleidingen en congressen.

  • Werkplaatsverantwoordelijke (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent een geboren motivator en planner? Een echte teamplayer... Dan is deze job je op het lijf geschreven. Als werkplaatsverantwoordelijke sta je in voor: het voorbereiden van de werkplanning in het atelier aansturen van de mecaniekers en bedienden eindverantwoordelijke van het aankoopbeleid opvolgen van de werkflow operationele ondersteuning bieden aan je team

  • Plooier BOUW (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het lassen & het plooien van inox. Dit betreft allemaal maatwerk en dus nooit een serie van hetzelfde. De producten die gelast moeten worden, zijn eigenlijk allemaal toepassingen voor daken. (hoekprofielen, goten, etc.)

  • Huishoudhulp regio Landen (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: TRIXXO HOME SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • Gemotiveerde huishoudhulp voor regio Oedelem/Beernem (deeltijds of voltijds) (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: TRIXXO HOME OEDELEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van poetsen en wil jij er ook jouw job van maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden jou een aangename werkomgeving met leuke klanten en een consulente die jou respectvol en correct behandelt. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer... jij bent onze grootste troef! Jouw taak bestaat hoofdzakelijk uit het onderhoud/schoonmaken van de woning van onze particulieren maar kan aangevuld worden met volgende taken: wassen en strijken, boodschappen doen en koken. Werken met dienstencheques kan zowel deeltijds als voltijds. Je spreekt met jouw consulent af welke dagen en uren jij wenst te werken. Een rooster op maat voor een perfect evenwicht tussen werk en privé! Werk je momenteel al als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Evergem solliciteer via sms (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Studentenjob: Verpleegkundige (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Studeer je af als verpleegkundige/vroedkundige maar weet je nog niet welke richting je uit wil? Of ga je nog verder studeren? Kom dan als jobstudent werken via Randstad Medical bij het UZ Gent als verpleegkundige. Het UZ Gent biedt elk jaar een waaier aan jobs aan voor verpleegkundigen zodat zij uitgebreid kennis kunnen maken met het ziekenhuis en hun verschillende afdelingen. Ook tijdens het schooljaar kan je op je vrije dagen of in het weekend ingezet worden op verschillende diensten. Je kan zowel tijdens de week als in het weekend ingezet worden tijdens vroeg- of laatdiensten. Je wordt verloond naar de barema's van UZ Gent en zal hetzelfde loon ontvangen als een startend verpleegkundige

  • Verantwoordelijke HR en Finance (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Ben je iemand die van alle markten thuis is? Ben je op zoek naar een job die de combinatie biedt tussen HR, administratie, facturatie, communicatie,...? Dan is dit DE ideale job voor jou. Als rechterhand van de manager, heb je een heel uitgebreid takenpakket. Je zal instaan voor alles wat betreft loon-en personeelsadministratie. Daarnaast doe je eenvoudige boekhoudkundige taken zoals de facturatie. Je zorgt voor een goede werking van het team en stuurt aan waar nodig.

  • Deeltijdse kassa medewerker (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Veemarkt

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de kassa (25 à 30u per week) Je springt bij in andere afdelingen indien nodig Je zorgt voor een nette afdeling Bereid zijn tot zaterdagwerk, geen zondag Bedrijfsprofiel: Voor een supermarkt in Gullegem zijn we op zoek naar een gemotiveerde, deeltijdse kassa medewerker

  • TOPVERKOPER ramen & deuren (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: VEROLU

    Type: Zelfstandige activiteit

    VLR is producent van aluminnium RAMEN en DEUREN en voor de verdere uitbouw van ons bedrijf zijn we opzoek naar gemotiveerde (m/v) TOPVERKOPERS om onze positie in de markt te versterken. Ben je flexibel ingesteld betreffende daguren, avonduren, weekenduren en je kan overweg met de PC, je bezit de drive en bent vooruitziend, werkt resultaatgericht. Als vertegenwoordiger van VLR bezoekt u prospecten en klanten, voert verkoopsgesprekken en sluit contracten af en geeft de klant de correcte productinformatie. U bent de "VERTROUWENSPERSOON" voor VLR die onze klanten verwachten. Je hebt een verzorgd uiterlijk, enthousiast en communiceert op een vlotte natuurlijke manier en tact. Noodzakelijke introductie en verkooptraining zijn voorzien. Op een familiale ontspannen manier ga je om met je collega's en rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder.

Zoek naar antwoorden van Delathuy G in sociale netwerken
Look for responds of Delathuy G in social networks

Lees alle opmerkingen voor Delathuy G. Laat een reactie achter voor Delathuy G. Delathuy G bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Delathuy G. Leave a respond for Delathuy G. Delathuy G on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Delathuy G op de google maps. Adres en contacten Delathuy G
Location of Delathuy G on the google maps. Address and contacts of Delathuy G

Andere gerelateerde bedrijven als come Delathuy G Delathuy G: HOLIDAY CITY CENTER | MARIA ZIEKENHUIS NOORD-LIMBURG | ANDRE VERHEYEN | MAISON ROXANNE | STUDIO MICRONESIA

Other related companies as Delathuy G: HOLIDAY CITY CENTER | MARIA ZIEKENHUIS NOORD-LIMBURG | ANDRE VERHEYEN | MAISON ROXANNE | STUDIO MICRONESIA

Delathuy G is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Delathuy G, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06573089599. Het bedrijf Delathuy G bevindt zich op het adres: Rue de Lexhy 18; 4347; Fexhe-le-Haut-Clocher. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 676,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 279,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Delathuy G zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Delathuy G is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Delathuy G is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Delathuy G, openstaande posities, locatie van Delathuy G op de kaart.

Delathuy G is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Delathuy G, company assigned to the tax number BE06573089599. The company Delathuy G is located at the address: Rue de Lexhy 18; 4347; Fexhe-le-Haut-Clocher. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 676,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 279,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Delathuy G were not found.
The main activity of Delathuy G is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Delathuy G is not available. You also can look at reviews of Delathuy G, open positions, location of Delathuy G on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Delathuy G, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Delathuy G, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Delathuy G, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Delathuy G, employees, financial statistics.