De Jongh - Yves & Marc

Contactgegevens De Jongh - Yves & Marc: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Jongh - Yves & Marc: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Jongh - Yves & Marc

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Steynstraat 31; 2660; Antwerpen (Hoboken), België

Telefoon (phone): 03 827 47 14 (+32-03 827 47 14) 03 827 47 14 (+32-03 827 47 14)

Fax (fax): +32 (53) 593-80-36 +32 (53) 593-80-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Jongh - Yves & Marc: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Jongh - Yves & Marc"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Jongh - Yves & Marc"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Jongh - Yves & Marc, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Jongh - Yves & Marc. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Jongh - Yves & Marc, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Jongh - Yves & Marc. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Jongh - Yves & Marc
Products information De Jongh - Yves & Marc

BTW identificatienummer (tax): BE02598785400
Ondernemingsnummer: 3114868164
Hoofdstad (capital): 395,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 711,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Hairdressing salons - Gentlemen

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Jongh - Yves & Marc
(Get full report from official database of BE for De Jongh - Yves & Marc)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Jongh - Yves & Marc
Addition kinds of activities for De Jongh - Yves & Marc

332400. Staal investeringen gieterijen | Steel investment foundries
562101. Women's specialiteiten kleding winkels | Women's specialty clothing stores
20119900. Vleesverpakkingsinstallaties, nec | Meat packing plants, nec
24310604. Wainscots, hout | Wainscots, wood
27890302. Boekbinding en reparatie: handel, editie, bibliotheek, enz. | Bookbinding and repairing: trade, edition, library, etc.
39149904. Bestek, NK | Flatware, nsk
39990816. Stringing kralen | Stringing beads
48139903. Telefoon- / videokommunikatie | Telephone/video communications
59410101. Aas en pakken | Bait and tackle

Werken bij De Jongh - Yves & Marc: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Jongh - Yves & Marc: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Jongh - Yves & Marc. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Jongh - Yves & Marc. Looking for open vacancies in other companies

  • Electricien (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Takenpakket: - opbouwen en aansluiten van de technische installaties, - het plaatsen van kabelbanen, bekabelen, het kableren van industriële kasten, aansluiten, testen,… van elektrische onderdelen. - Je voert hierbij ook controles uit op de goede werking van de installatie. - Je waakt over de kwaliteit van de uitrusting en voert preventief onderhoud uit.

  • Winkelbediende afdeling ondergoed en parfumerie (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote winkel in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelbediende voor de ondergoedafdeling. Je bent verantwoordelijk voor jouw afdeling. Je zorgt ervoor dat alles netjes in de rekken komt, bewaart de orde in de rayons, staat de klanten te woord en geeft hen advies.

  • Vacature | slager | (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je kan alle soorten werken in de beenhouwerij uitvoeren ontbenen bereidingen afgewerkte producten schotels charcuterie pensen en worsten . Je spreekt Nederlands en kent de basis van het Frans.

  • Metser (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor onze klant in Beringen zijn we op zoek naar een metser / bouwarbeider  Onze klant is actief in nieuwbouw: woningen en appartementen Je zal instaan voor ruwbouwwerken: metsen, bekisten, ... 

  • Keukenhulp (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Genk zijn wij op zoek naar kandidaten die willen werken als Keukenhulp. Samen met de collega's zul jij instaan voor het bereiden van de gekende gerechten voor de selfservice toog. Jij zal instaan voor de grootkeuken, dit gaat van desserts tot warme keuken en koude keuken.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Oud Heverlee (OUD-HEVERLEE)

    Regio: OUD-HEVERLEE

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Oud Heverlee en omgeving

  • Jobstudent verkoop (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: ASAP TONGEREN

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor het draaiende houden van de winkel. Bedienen van klanten, kassaverrichtingen en aanvullen van de rekken horen onder andere tot het takenpakket.

  • Embedded Software Engineer (C, C++ of C#) regio Herentals (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: SIOUX EMBEDDED SYSTEMS

    Type: Vaste Job

    Voor langere termijn projecten bij onze klanten regio Herentals zoeken we ervaren embedded software ingenieurs. Je werkt samen met andere teamleden aan de ontwikkeling van embedded software voor complexe hightech producten in het domein van consumenten elektronica, telecommunicatie, automotive of machinebouw. Je bent betrokken bij elke stap van de software ontwikkeling en met je team medeverantwoordelijk voor de requirements, analyse, design, implementatie, review, testen en documentatie.

  • Hovenier tuinonderhoud (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: TUINEN DHAENENS

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor volgende taken, zowel bij bedrijven als particulieren: Algemeen tuinonderhoud zoals het maaien van gras, snoeien (struiken, hagen, bomen); Onkruidbehandeling, ziektbestrijdingen,... Scheren van hagen (belangrijk deel van het werk, dat effecient en net uitgevoerd wordt) Plantwerken uitvoeren,assisteren in de aanleg in de winterperiode. Een uitgebreide functiebeschrijving van de job en de verloning vinden jullie op onze website www.tuinen-dhaenens.be link naar vacature : www.tuinen-dhaenens.be/vacature-hovenier

  • Business Development Manager interim en werving & selectie – nieuw kantoor Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    Als Business Development Manager ontwikkel je je business in uitzendarbeid, werving en selectie  en projectsourcing. Je benadert bedrijven in je regio en je bouwt een stevig klantenbestand op. Je gaat ook op zoek naar nieuwe collega’s om als een enthousiast topteam elke dag te gaan voor de juiste kandidaat bij het juiste bedrijf.    1. Commerciële professional • Je kent de lokale bedrijvenmarkt door en door en bent voortdurend op zoek naar nieuwe leads. Hoe je leads omzet in nieuwe klanten, daar heb je alle vrijheid in. • Je bent een doorzetter en houdt vol tot je de opdracht krijgt toevertrouwd. • Je luistert naar je klanten en begrijpt snel waar hun uitdagingen liggen. • Je stelt de oplossing voor die het best past: interim, werving en selectie of projectsourcing. Op die manier ontwikkel je de business voor WaW. • Je zoekt de perfecte kandidaten en overtuigt jouw klanten van je selectie. Daar haal je een grote voldoening uit.   2. Talentmatcher • Je hebt een neus voor talent en weet hoe en waar je het vindt. • Je interviewt en selecteert de juiste kandidaten. • Daarna stel je ze voor aan je klant. Je geniet als je een match realiseert. • Je onderhoudt de relatie met jouw kandidaten voor, tijdens en na hun opdracht.   3. Georganiseerde planner • Je beheert je kandidaten- en bedrijvendossiers. • Je weet je prioriteiten te stellen om efficiënt je doelen te bereiken. • Een collega neemt het opmaken van een arbeidsovereenkomst en de administratieve opvolging van je over.  

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio RANST (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • Stage consultant/psycholoog (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: ASCENTO LEUVEN

    Type: Leercontract

    Wij hebben stageplaatsen in onze kantoren te Brussel. Binnen het domein Rekrutering en Selectie bestaan je dagelijkse taken uit onder andere het opstellen van competentieprofielen, cv’s zoeken in databanken, cv’s screenen, deelname aan selectie-interviews, rollenspelen en assessment centers, rapporten schrijven voor klanten, meegaan op intake- of feedback gesprek bij de klant, deelname aan jobbeurzen, … In het kader van Outplacementbegeleiding kan je een aantal sessies mee volgen en op termijn zelf oefeningen geven. Als kennismaking met het domein Talent & Performance Management bestaat de mogelijkheid om trainingen te observeren en mee te ontwikkelen. Projecten Je krijgt als stagiair(e) een project toegewezen dat je zelfstandig afwerkt. De inhoud van het project hangt af van de noden binnen Ascento op het moment van jouw stage en wordt in overleg bepaald.

Zoek naar antwoorden van De Jongh - Yves & Marc in sociale netwerken
Look for responds of De Jongh - Yves & Marc in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Jongh - Yves & Marc. Laat een reactie achter voor De Jongh - Yves & Marc. De Jongh - Yves & Marc bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Jongh - Yves & Marc. Leave a respond for De Jongh - Yves & Marc. De Jongh - Yves & Marc on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Jongh - Yves & Marc op de google maps. Adres en contacten De Jongh - Yves & Marc
Location of De Jongh - Yves & Marc on the google maps. Address and contacts of De Jongh - Yves & Marc

Andere gerelateerde bedrijven als come De Jongh - Yves & Marc De Jongh - Yves & Marc: "Z" | Chauveheid J-M | CHRISTIAN LAVABRE | LUC DE VOEGT | Kempeneers-Genoe

Other related companies as De Jongh - Yves & Marc: "Z" | Chauveheid J-M | CHRISTIAN LAVABRE | LUC DE VOEGT | Kempeneers-Genoe

De Jongh - Yves & Marc is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Jongh - Yves & Marc, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02598785400. Het bedrijf De Jongh - Yves & Marc bevindt zich op het adres: Steynstraat 31; 2660; Antwerpen (Hoboken). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 395,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 711,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Lijst met producten zijn Hairdressing salons - Gentlemen.
De hoofdactiviteit van De Jongh - Yves & Marc is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Jongh - Yves & Marc is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Jongh - Yves & Marc, openstaande posities, locatie van De Jongh - Yves & Marc op de kaart.

De Jongh - Yves & Marc is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Jongh - Yves & Marc, company assigned to the tax number BE02598785400. The company De Jongh - Yves & Marc is located at the address: Steynstraat 31; 2660; Antwerpen (Hoboken). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 395,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 711,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. List of products are Hairdressing salons - Gentlemen.
The main activity of De Jongh - Yves & Marc is National Security and International Affairs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of De Jongh - Yves & Marc is not available. You also can look at reviews of De Jongh - Yves & Marc, open positions, location of De Jongh - Yves & Marc on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Jongh - Yves & Marc, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Jongh - Yves & Marc, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Jongh - Yves & Marc, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Jongh - Yves & Marc, employees, financial statistics.