De Groote N

Contactgegevens De Groote N: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Groote N: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Groote N

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vechmaallaan 17; 3870; Heers (Vechmaal), België

Telefoon (phone): 012 74 56 29 (+32-012 74 56 29) 012 74 56 29 (+32-012 74 56 29)

Fax (fax): +32 (2) 343-45-45 +32 (2) 343-45-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Groote N: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Groote N"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Groote N"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Groote N, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Groote N. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Groote N, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Groote N. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Groote N
Products information De Groote N

BTW identificatienummer (tax): BE02986602783
Ondernemingsnummer: 9378173828
Hoofdstad (capital): 285,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 472,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in De Groote N zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Groote N
(Get full report from official database of BE for De Groote N)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Groote N
Addition kinds of activities for De Groote N

6282. Beleggingsadvies | Investment advice
275901. Financiële noot en certificaat drukwerk en gravure | Financial note and certificate printing and engraving
14990107. Ruby mijnbouw | Ruby mining
28219901. Moulding compounds, plastics | Molding compounds, plastics
32599902. Kachelvoering, klei | Stove lining, clay
32720403. Mantels, beton | Mantels, concrete
32920402. Koppelingsvlakken, asbest | Clutch facings, asbestos
50999916. Vlagpalen | Flag poles
57129903. Juveniele meubels | Juvenile furniture

Werken bij De Groote N: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Groote N: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Groote N. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Groote N. Looking for open vacancies in other companies

  • Groupleader (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAIKIN Europe NV

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je wordt verantwoordelijk voor een team van operatoren en tot je voornaamste taken Zorgen voor een vlot verloop van de werkzaamheden binnen jouw team. Opleiding geven aan nieuwe medewerkers on the job. De werksfeer in je afdeling goed houden. De werkverdeling en personeelsplanning uitvoeren en communiceren. De kwaliteit en het rendement opvolgen en bijsturen waar nodig. De veiligheid van je mensen en de orde/netheid van de werk zone bewaken. Continu verbeteren (Kaizen) van de werkmethodes en bedrijfsprocessen. Je werkt nauw samen met je eigen team en met de andere groupleaders. Je rapporteert rechtstreeks aan de Production Supervisors.

  • Procesoperator - 6-ploegen - regio Waregem - mooie verloning!! (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een procesoperator. (regio Waregem) Firma verwekt groene elektriciteit! U werkt steeds per 2, jullie wisselen elkaar af: Ene dag controlekamer 15 à 20 pc-schermen en camerabeelden om te controleren Andere dag in de productie bekijkt alles ter plaatse indien problemen, aanpassingen doen aan de parameters u communiceert via walkie-talkie met je collega in de controlekamer

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Merksem/Brasschaat (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.  Voor deze regio's dient u over een auto of bromfiets te beschikken.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Zedelgem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

  • Huishoudhulp regio Beverlo/Ham/Tessenderlo/Leopoldsburg/ Beringen (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: Assist at Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Kan je niet stilzitten, werk je graag met je handen en wil je werken tijdens de kantooruren dan is huishoudelijk schoonma(a)k(st)er een vak voor jou! Als huishoudelijk schoonma(a)k(st)er werk je bij je klanten thuis. Je doet zelfstandig allerlei huishoudelijke taken zoals poetsen en strijken. Zo zorg je voor een nette, verzorgde woning. De klant maakt werkafspraken met jou en je werkt hygiënisch, veilig en milieubewust met huishoudelijke producten en materialen. Omdat je meerdere huizen schoonmaakt, moet je je kunnen verplaatsen. We zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp voor ons kantoor regio Beverlo. Starten aan ongeveer 20u/week. Beschikken over een eigen wagen/bromfiets omwille van verplaatsingen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Haacht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • STUDENTEN - BIJRIJDER - DOORHEEN DE WEEK - HERENTALS (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Herentals zijn wij op zoek naar jobstudenten die op weekdagen kunnen meerijden met de vrachtwagen als bijrijder. Je rijdt mee met de chauffeur en helpt met het leveren, laden/lossen en installeren van goederen.

  • Gezocht: Jong en sociaal geweld voor in de eventsector (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: FORUM JOBS KONTICH

    Type: Studentenjob

    Hou jij van de sfeer en gezelligheid van evenementen? Voel je jezelf als in vis in het water als je omringd wordt door verschillende mensen? Heb jij de nodige goesting om de eventwereld te ontdekken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant, een belangrijke speler in de eventsector zijn wij op zoek naar het jonge geweld. Je staat in voor het ontvangen van de mogelijke klanten; JE BENT BESCHIKBAAR OP 17/11 DE HELE DAG! je biedt ze een drankje aan; je haalt de topfotograaf in jezelf boven en legt enkele sfeerbeelden vast met een polaroid; je bent gewoon je mooie zelf; je bent flexibel om dagen in de week of in het weekend te werken.

  • Flexibele schrijnwerkers (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: BLUE GROUP TEAM

    Type: Vaste Job

    Blue Group Team is een solide bedrijf die gemotiveerde medewerkers matcht aan afwisselende opdrachten. De tuinsector is onze corebusiness daarnaast zijn we ook actief in de technische sector. Blue Group Team blijft evolueren, waardoor wij jou nodig hebben om onze groei mogelijk te maken. Binnenkomende opdrachten worden gelinkt aan de vaardigheden van de schrijnwerker dit kan zowel voor korte als lange opdrachten zijn. De vaardigheden zijn zeer uitgebreid dit kan van een kleine reparatie gaan tot het volledig aanleggen van nieuwe Poolhouses. Ook moeten onze schrijnwerkers interesse hebben in de groen sector doordat we ook daar soms extra hulp kunnen gebruiken.

  • Junior Schadebeheerder BOAR (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: WinBee HRC

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een grote verzekeringsmaappij, zijn we op zoek naar een kandidaat. De verzekeringsmaatschappij ligt in Brussel. Uw functie : • In de functie van schadebeheerder BOAR – voornamelijk brand – sta je in voor een correcte afhandeling van de schadedossiers volgens de gestelde procedures ; • Je werkt de schades rechtstreeks af met onze klanten ; • Je benadert de verschillende partijen – zoals onze agentschappen, experten, advocaten en onze strategische verzekeringsmaatschappijen – op de meest klantvriendelijke manier waarbij je de interne afspraken respecteert.

  • Consultant / Trainer Boekhoudsoftware (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    AGO Select zoekt samen met SDP Belgium een pragmatische Consultant / Trainer Boekhoudsoftware met een passie voor IT. Als end-to-end ICT partner biedt SDP hun klanten diensten en producten aan zoals netwerkoplossingen, hardware installaties, web-activiteiten en ICT consultancy. De core-business van SDP betreft sinds 1985 echter de ontwikkeling van krachtige, kwalitatief hoogstaande en geïntegreerde softwareoplossingen voor verschillende sectoren zoals retail, logistiek, HR en notariaten. Binnen deze niche-markten kan SDP, en dienst 150 medewerkers in zes landen, zich trotse marktleider noemen. Met een sterke interne R&D afdeling en een opmerkelijke dienstverlening slaagt SDP er in hun platformonafhankelijke pakketten op maat van de klant te ontwikkelen. De wensen en noden van de verschillende klanten worden mede door de Consultant / Trainer Boekhoudsoftware omgevormd tot realiteit. SDP zorgt er voor dat je bij aanvang het softwarepakket aangeleerd krijgt. Doorheen deze opleiding leer je de werking van het pakket kennen en ga je samen met een mentor jouw klantgerichte persoonlijkheid gaan versterken door softwareimplementaties bij nieuwe klanten bij te wonen. Begeleiding, tijd en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling staan hierbij centraal! Na de opleidingsperiode ga je stapsgewijs, met toenemende zelfstandigheid, deze implementaties bij nieuwe klanten op jou nemen. Dit proces begint met een grondige intake waar je een implementatieplan opstelt en vervolgens met jouw aangeleerde kennis van het pakket de juiste parametrages instelt naargelang de wens van de klant. Eens geïmplementeerd sta jij als open en vlotte communicator in voor het opleiden en trainen van de key-users en gebruikers zodat deze vlekkeloos gebruik kunnen maken van het op maat ontwikkelde softwarepakket. De intake, implementatie en training gebeurd on-site! Als consultant ben je m.a.w. voor jouw klanten dé SDP ambassadeur en expert aan huis. Hierbij is het van belang dat de consultant Boekhoudsoftware een toegepaste en bewezen kennis en ervaring heeft opgedaan binnen een boekhoudtechnische functie. De parametrage en support voer je als Consultant voornamelijk uit op het SDP hoofdkantoor te Sint-Niklaas. Tot slot komt jouw communicatieve en ondernemende houding ook tot zijn recht binnen de interne werking van SDP. Suggesties, bugs, feedback en aanpassingen die je samen met je klant kan pin-pointen omtrent het pakket gaan samen met de interne developers, projectverantwoordelijken en analysten worden opgenomen. Zo bouw je ook als Consultant actief mee aan de continue verbetering van de SDP softwarepakketten.

  • Freelance projectverpleegkundige kritieke diensten (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen verschillende ziekenhuizen op kritieke diensten. Je werkt met jouw zelfstandig statuut en kiest zelf welke opdrachten je wenst te doen. Dit kan op voltijdse of deeltijdse basis. Op deze manier kan je proeven van verschillende settings en heel wat bijleren. Vraag je je af hoe dit precies in zijn werk gaat? Neem zeker contact op met ons op het nummer 09/241.58.73

Zoek naar antwoorden van De Groote N in sociale netwerken
Look for responds of De Groote N in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Groote N. Laat een reactie achter voor De Groote N. De Groote N bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Groote N. Leave a respond for De Groote N. De Groote N on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Groote N op de google maps. Adres en contacten De Groote N
Location of De Groote N on the google maps. Address and contacts of De Groote N

Andere gerelateerde bedrijven als come De Groote N De Groote N: GEERT THIENPONDT | OMER DE CRAECKER | Pac Systems S.P.R.L. | FA; CLAES P. & ZN | JAN AERNOUTS

Other related companies as De Groote N: GEERT THIENPONDT | OMER DE CRAECKER | Pac Systems S.P.R.L. | FA; CLAES P. & ZN | JAN AERNOUTS

De Groote N is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Groote N, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02986602783. Het bedrijf De Groote N bevindt zich op het adres: Vechmaallaan 17; 3870; Heers (Vechmaal). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 285,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 472,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in De Groote N zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Groote N is Landbouwdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Groote N is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Groote N, openstaande posities, locatie van De Groote N op de kaart.

De Groote N is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Groote N, company assigned to the tax number BE02986602783. The company De Groote N is located at the address: Vechmaallaan 17; 3870; Heers (Vechmaal). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 285,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 472,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in De Groote N were not found.
The main activity of De Groote N is Agricultural Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of De Groote N is not available. You also can look at reviews of De Groote N, open positions, location of De Groote N on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Groote N, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Groote N, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Groote N, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Groote N, employees, financial statistics.