Créastyl

Contactgegevens Créastyl: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Créastyl: address, phone, fax, email, website, opening hours

Créastyl

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Tchènas 50; 4950; Weismes (Robertville), België

Telefoon (phone): 080 44 47 28 (+32-080 44 47 28) 080 44 47 28 (+32-080 44 47 28)

Fax (fax): +32 (61) 510-85-71 +32 (61) 510-85-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Créastyl: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Créastyl"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Créastyl"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Créastyl, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Créastyl. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Créastyl, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Créastyl. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Créastyl
Products information Créastyl

BTW identificatienummer (tax): BE08921691894
Ondernemingsnummer: 3783111572
Hoofdstad (capital): 546,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 784,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Créastyl zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Créastyl
(Get full report from official database of BE for Créastyl)

Aanvulling soorten activiteiten voor Créastyl
Addition kinds of activities for Créastyl

103102. Zinkertsmijnbouw | Zinc ores mining
22111100. Canvas en andere zware, grove stoffen: katoen | Canvas and other heavy, coarse fabrics: cotton
31510000. Leren handschoenen en mittens | Leather gloves and mittens
38260114. spectrometers | Spectrometers
38290503. Geiger tellers | Geiger counters

Werken bij Créastyl: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Créastyl: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Créastyl. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Créastyl. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper Food (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Westmalle zijn we op zoek naar een verkoper voor de groenten- en fruitafdeling. Je wordt 20 u per week tewerkgesteld. Het gaat om een vacature met optie vast. Jouw takenpakket: je helpt met het laden en lossen van de vracht je pakt de producten uit je vult de winkel aan je doet een kwaliteitscontrole je helpt klanten verder die vragen hebben

  • Administratief medewerker voorraadbeheer (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AZ Alma

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Wij kijken dringend uit naar een medewerker voorraadbeheer voor onze voedingsdienst. Je voert meerdere administratieve taken uit binnen de ondersteunende diensten, meerbepaald de dienst Voeding en catering, teneinde goederen en diensten op een correcte en efficiënte manier ter beschikking te stellen van het ziekenhuis.Voor meer info over de functie, kan je de functiekaart in de bijlage raadplegen.

  • Technische Customer Agent | Evere (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Technische Customer Agent zijn dit uw volgende taken: De Customer Service- afdeling vormt de centrale spil binnen de organisatie voor alle processen waar klanten direct mee te maken hebben. Binnen deze processen dient de klant een optimale klantervaring te beleven. Je staat mee in voor de ondersteuning en opvolging van de eindklanten vakhandels en vertegenwoordigers. Je zorgt voor de goede afwikkeling van orders van bestelling tot levering en je staat vakhandels en eindklanten bij met technische en commerciële informatie over de systemen.

  • Orderpicker (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wommelgem zoeken we gedreven orderpickers / receivers / verpakkers. Je staat in voor het klaarmaken van bestellingen. orderpick inpak Je werkt in daguren van maandag tot vrijdag. Het is zeer belangrijk dat je nauwkeurig werkt zodat je de juiste producten uit het magazijn haalt en klaarmaakt voor verzending (labels checken).

  • Enthousiaste HUISHOUDHULP regio Veurne (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden

  • STUDENT Webdevelopment (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob die niet afstompend is? Wil je als student iets bijverdienen en het tegelijk boeiend houden? Lees dan zeker verder. Conversal zoekt namelijk een student voor een job als webdeveloper. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle ingrediënten voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag zoeken we een student webdevelopment. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Projects’-afdeling. Als student webdevelopment werk je mee aan de websites die wij maken voor onze klanten. Je focust vooral op de afwerking van de sites. Onder verantwoordelijkheid van onze developers pas je jouw kennis van courante webdevelopmenttechnieken toe. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffende webdevelopment. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw studentenjob.

  • Poetsvrouw Reguliere Schoonmaak (M / V) Regio Mechelen ( Jobstudent ) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: CROWN CLEANING

    Type: Studentenjob

    We zoeken een gedreven jobstudent die wilt inspringen in de reguliere schoonmaak. Het betreft avondwerk en weekendwerk 1 weekdag van 21.00hr - 22.30hr Vrijdag: 21.00hr - 22.30hr Zaterdag: 21.00hr - 22.30hr

  • Bijlesgever statistiek (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor statistiek aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Argus Productions zoekt LSM-redacteuren! (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: ARGUS PRODUCTIES

    Type: Studentenjob

    Weet jij alles van voetbal? Verveel jij je vrienden tot in den treure met ‘nutteloze’ sportfeitjes? Ben jij van alle sportevenementen op de hoogte? En heb je de ambitie om te werken in een omgeving waar deze kennis van pas komt? Dat komt goed uit! Want Argus Productions zoekt LSM-redacteuren! Argus Productions is opgericht in 2008 en is een belangrijke partner achter de schermen bij grote (sport)producties. De kernactiviteit van Argus Productions is het opleiden en detacheren van LSM-redacteuren. Een LSM-redacteur is de schakel tussen de regisseur en de redactie. Jij maakt de slowmotions tijdens live-uitzendingen, uitgebreide en minder uitgebreide montages en beheert de instarts tijdens een studioprogramma. Kortom, durf jij het aan om die cruciale herhaling te geven en duizenden mensen te verlossen van die brandende vraag of de goal telt of niet? Solliciteer dan nu! Argus Productions werkt o.a. mee aan: Jupiler Pro League VRT Extra Time Play Sports Veldrijden Champions League Olympische spelen WK Voetbal FOX Sports Eredivisie

  • GLASZETTERS (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: MARIVER

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het plaatsen van glas: enkel/dubbel glas, glazen deuren, glazen panelen, spiegels, ed. Het gaat om zowel herstellingswerken, renovaties en nieuwbouwprojecten.

  • Storingstechnieker Regio Roeselare-Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: FORCES FOR INDUSTRY

    Type: Vaste Job

    Als storingstechnieker sta je in voor het elektromechanische onderhoud van het machinepark van onze klanten. Je spoort elektrische defecten op in technische installaties en hun componenten (bijv. motor, sensoren, frequentieomvormers, ...) Je herstelt elektromechanische storingen en defecten Je optimaliseert de efficiëntie van machines

  • Business Controller - op zoek naar een nieuwe stap na audit? (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Wil je proeven van een job als controller in een productieonderneming? Wees er snel bij en solliciteer nu! Een productiebedrijf in regio Melle is dankzij hun zeer sterke groei op zoek naar een business controller die de rechterhand van de CFO wordt. Deze bruisende onderneming is een pionier in hun vak en wenst hun marktpositie verder te versterken. Functieomschrijving: Instaan voor; opmaken van managementrapportering kostprijsberekening van de productie marge- en product analyse, KPI's, Cost controlling budgettering, forecasting,… Financiële rapportage Optimaliseren van productieprocessen

Zoek naar antwoorden van Créastyl in sociale netwerken
Look for responds of Créastyl in social networks

Lees alle opmerkingen voor Créastyl. Laat een reactie achter voor Créastyl. Créastyl bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Créastyl. Leave a respond for Créastyl. Créastyl on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Créastyl op de google maps. Adres en contacten Créastyl
Location of Créastyl on the google maps. Address and contacts of Créastyl

Andere gerelateerde bedrijven als come Créastyl Créastyl: LAURA LYS | Artelli NV | Erica | MEMLINGMUSEUM | APOTEKERIJ SUYS

Other related companies as Créastyl: LAURA LYS | Artelli NV | Erica | MEMLINGMUSEUM | APOTEKERIJ SUYS

Créastyl is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Créastyl, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08921691894. Het bedrijf Créastyl bevindt zich op het adres: Rue des Tchènas 50; 4950; Weismes (Robertville). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 546,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 784,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Créastyl zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Créastyl is Gezondheidszorg, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Créastyl is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Créastyl, openstaande posities, locatie van Créastyl op de kaart.

Créastyl is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Créastyl, company assigned to the tax number BE08921691894. The company Créastyl is located at the address: Rue des Tchènas 50; 4950; Weismes (Robertville). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 546,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 784,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Créastyl were not found.
The main activity of Créastyl is Health Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Créastyl is not available. You also can look at reviews of Créastyl, open positions, location of Créastyl on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Créastyl, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Créastyl, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Créastyl, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Créastyl, employees, financial statistics.