COIFFURE STUDIO "8"

Particuliere bedrijvenWatervervoer • COIFFURE STUDIO "8"
Private companiesWater Transportation • COIFFURE STUDIO "8"

Contactgegevens COIFFURE STUDIO "8": adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFFURE STUDIO "8": address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFFURE STUDIO "8"

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Krekelput 8; 9700; Oudenaarde, België

Telefoon (phone): 055 31 25 88 (+32-055 31 25 88) 055 31 25 88 (+32-055 31 25 88)

Fax (fax): +32 (82) 886-49-90 +32 (82) 886-49-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFFURE STUDIO "8": n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFFURE STUDIO "8""? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFFURE STUDIO "8""? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFFURE STUDIO "8", België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFFURE STUDIO "8". Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFFURE STUDIO "8", Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFFURE STUDIO "8". Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFFURE STUDIO "8"
Products information COIFFURE STUDIO "8"

BTW identificatienummer (tax): BE05655181884
Ondernemingsnummer: 8623413085
Hoofdstad (capital): 589,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 579,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in COIFFURE STUDIO "8" zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFFURE STUDIO "8"
(Get full report from official database of BE for COIFFURE STUDIO "8")

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFFURE STUDIO "8"
Addition kinds of activities for COIFFURE STUDIO "8"

799300. Coin-operated amusement apparaten | Coin-operated amusement devices
27310202. Boekmuziek: uitgeverij en drukwerk | Book music: publishing and printing
30890314. Versterkende gaas, kunststof | Reinforcing mesh, plastics
51539901. Graan liften | Grain elevators
80119900. Kantoren en klinieken van medische artsen, nec | Offices and clinics of medical doctors, nec

Werken bij COIFFURE STUDIO "8": vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFFURE STUDIO "8": vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFFURE STUDIO "8". Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFFURE STUDIO "8". Looking for open vacancies in other companies

  • kwaliteitscontroleur (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole van de stukken, inclusief fitting en optisch scannen. Je staat in voor de verpakking (inclusief labeling) en verzending met criteria die verschillen per klant. Je staat in voor het correct en volledig documenteren van alle activiteiten (via software, formulieren, ...), alsook opvolging van non-conformiteiten en incoming good inspection. Je bent (mede-) verantwoordelijk voor de orde en netheid. Je staat in voor het tijdig verwerken van de stukken en escaleert indien nodig aan de teamleader.

  • Receptie grondstoffen (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Fine Food, de productieafdeling van Colruyt Group, maakt elke dag kwaliteitsvolle voedingsproducten voor onze eigen merken. Denk aan kaas, koffie, wijn en salades. Voor het gamma Fine Food Meat zoeken we een gedreven receptionist. Jouw taak is om de binnengekomen goederen in te geven in het traceersysteem en ze daarna naar de juiste afdeling te versturen. Later zou je ook ingeschakeld worden om de goederen in ontvangst te nemen. Dit wil zeggen dat je als eerste in contact komt met de goederen die later verwerkt zullen worden.

  • Inpakker Chocolade - Hoogstraten (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een chocolade bedrijf in Hoogstraten zoeken we inpakkers die zware lasten kunnen tillen. Je takenpakket bestaat uit: - grondstoffen toevoegen aan de productiemachines - kwaliteitscontrole uitvoeren - klaar gemaakt product uit de machine halen - Dit breng je dan naar de inpak afdeling. Interesse om als inpakker / handlanger te werken? Solliciteer dan snel!

  • Accounting assistant | Logistiek | Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS KLEIN-BRABANT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een logistiek bedrijf in Puurs gaan wij op zoek naar een accounting assistant. In deze functie fungeer je als tussenpersoon tussen het bedrijf in Puurs en het Service Centre in Polen en ga je binnenkomende vragen en/of problemen doorsturen naar de juiste afdeling of persoon. Concreet bestaat jouw takenpakket uit: inboeken van items mailbox beheer en dispatch updaten van KPI's overviews maandelijkse afsluitingen controleren ondersteuning bieden aan de controllers ondersteuning van het Shared Service Centre met betrekking tot het beantwoorden van vragen van de afdelingen ·

  • assemblage medewerker m/v (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER BRU

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij graag aan de slag als technieker mechanische en/of elektrische assemblage M/V regio Zellik? Bekijk dan zeker onderstaande vacature en kom te weten welke taken je zullen toegewezen worden, over welke capaciteiten je dient te beschikken en wat het aanbod is. Jobomschrijving: Mechanische assemblage van machine onderdelen of assemblage van elektrische componenten volgens technische tekeningen en schema's Reparatie van specifieke apparatuur Je maakt een complete set-up van nieuwe appartuur of gebruikte uitrustingen die voldoen aan de verwachtingen van de klant. Begrijpen van de verschillende machine functies en de verschillende ontwerpen. Je maakt gebruik van Engelse meeteenheden of metrische meetsystemen.

  • Jobstudent verkoop (met lesvrije dagen) (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: Agilitas Houthalen

    Type: Studentenjob

    Je zal de binnengekomen vrachten in de winkelrekken leggen Je staat in voor de orde en netheid van de winkel Je zal ook regelmatig ingeschakeld worden aan de kassa

  • Jobstudent(e) schoonmaak te Meeuwen-Gruitrode (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Onze groep is voor woonzorgcentrum Ter Meeuwen te Meeuwen-Gruitrode op zoek naar een enthousiaste jobstudent(e) schoonmaak kok die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor een proper en hygiënisch woonzorgcentrum. Je staat in voor het onderhoud van zowel de kamers van onze bewoners als de gemeenschappelijke ruimtes. Je kan hiervoor gebruik maken van moderne materialen en degelijke schoonmaakproducten.

  • student (WERCHTER)

    Regio: WERCHTER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in regio Leuven zijn we op zoek naar studenten die graag een centje willen bijverdienen. Je begeeft je in regio Leuven naar een of meerdere posten om schoon te maken het betreft de schoonmaak van kantoorruimtes, sanitair, keuken,...

  • Expediteur mét ervaring Export - Noord-Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Antwerpen zijn we op zoek naar een Expediteur met Export-ervaring. - Je neemt en boekt zeevrachtboekingen aan (LCL & FCL) - Je checkt zendingen op uitvoerbaarheid en leveringsvoorwaarden - Je draagt zorg voor het correct voorschrijven van de file cover en billing sheet - Je voert data in de operationele systemen correct en volledig in - Je verstuurt boekingsbevestigingen naar klant en business units - Je maakt relevante documentatie op - Je update de track en trace systemen - Je zorgt voor de aanlevering van juiste gegevens en correcte communicatie zowel naar de klant als intern, ook met betrekking tot probleemdossiers en/of claims (in overleg met de operations supervisor) - Je verzorgt cross trade shipments - Je voert administratieve taken uit voor klanten en/of business units over de ganse wereld Heb je interesse? Stuur dan je CV naar [email protected]

  • Dossierbeheerder / Accountant gespecialiseerd kantoor - Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Met een gespecialiseerd klantenportfolio en een service die gericht is op expertise is het niet meer dan normaal dat dit kantoor een hele sterke groei kent. In dit succesvol kantoor zitten inmiddels bijna 10 medewerkers die jou met open armen zullen ontvangen! Wil jij deel uitmaken van dit succesverhaal? Check dan onderstaande checklist om te ontdekken of jij het bent die ze zoeken! Dossierbeheerder/ Accountant - Je Functie: Je staat in voor de afsluitingen, maar ook de tussentijdse en de jaarlijkse rapporteringen. Kortom je zal de volledige opvolging van je dossiers in jouw takenpakket opnemen. Uiteraard sta je er hier niet alleen voor. Je kan rekenen op de steun van de vennoten die er alles aan zullen doen om jouw groei te stimuleren. Dit benadrukt trouwens nog eens extra het collegiale kader waar je zal in werken. Uiteraard voorzie je op termijn ook je klanten van het juiste advies. Je bent namelijk meer dan enkel en alleen hun dossierbeheerder, meer nog, je bent een vertrouwenspersoon geworden.

  • Administratief bediende (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: SODIKO

    Type: Vaste Job

    Als administratief bediende bied je telefonische assisentie en behandel je de binnenkomende en uitgaande post. Je staat in voor de correspondentie, het klassement en het up-to-date houden van excel bestanden. Je maakt gebruik van diverse softwarepakketten (bv. Briljant, Excel, Word) voor de opmaak van documenten (o.a. verzendnota, vrachtbrief, E-ad, accijnsdocumenten, exportdocumenten, certificaten,…) Je helpt bij de orderverwerking en het voorraadbeheer.

  • Fascia-therapeut (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: COMPLEMENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Complement is een dynamische groepspraktijk aan de Expo in Antwerpen. Als team van therapeuten werken wij vanuit een energetische holistische visie op gezondheid en welzijn. Momenteel bieden wij volgende disciplines aan: acupunctuur, cranio-sacrale therapie, energetische loopbaancoaching, voedingsadvies, voetreflexologie, healing, yoga 1-op-1 en Feng Shui. Het Complement is op zoek naar een gemotiveerde fascia-therapeut om het team te versterken.

Zoek naar antwoorden van COIFFURE STUDIO "8" in sociale netwerken
Look for responds of COIFFURE STUDIO "8" in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFFURE STUDIO "8". Laat een reactie achter voor COIFFURE STUDIO "8". COIFFURE STUDIO "8" bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFFURE STUDIO "8". Leave a respond for COIFFURE STUDIO "8". COIFFURE STUDIO "8" on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFFURE STUDIO "8" op de google maps. Adres en contacten COIFFURE STUDIO "8"
Location of COIFFURE STUDIO "8" on the google maps. Address and contacts of COIFFURE STUDIO "8"

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFFURE STUDIO "8" COIFFURE STUDIO "8": 3.Z BVBA | ROYAL ANTWERP GOLFCLUB | V.C. DE MANDELZONEN | D'IETEREN SPORT | Huys Houthandel

Other related companies as COIFFURE STUDIO "8": 3.Z BVBA | ROYAL ANTWERP GOLFCLUB | V.C. DE MANDELZONEN | D'IETEREN SPORT | Huys Houthandel

COIFFURE STUDIO "8" is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFFURE STUDIO "8", bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05655181884. Het bedrijf COIFFURE STUDIO "8" bevindt zich op het adres: Krekelput 8; 9700; Oudenaarde. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 589,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 579,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in COIFFURE STUDIO "8" zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COIFFURE STUDIO "8" is Watervervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFFURE STUDIO "8" is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFFURE STUDIO "8", openstaande posities, locatie van COIFFURE STUDIO "8" op de kaart.

COIFFURE STUDIO "8" is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFFURE STUDIO "8", company assigned to the tax number BE05655181884. The company COIFFURE STUDIO "8" is located at the address: Krekelput 8; 9700; Oudenaarde. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 589,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 579,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in COIFFURE STUDIO "8" were not found.
The main activity of COIFFURE STUDIO "8" is Water Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFFURE STUDIO "8" is not available. You also can look at reviews of COIFFURE STUDIO "8", open positions, location of COIFFURE STUDIO "8" on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFFURE STUDIO "8", N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFFURE STUDIO "8", medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFFURE STUDIO "8", N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFFURE STUDIO "8", employees, financial statistics.