COIFFURE MILLE BOUCLES

Contactgegevens COIFFURE MILLE BOUCLES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFFURE MILLE BOUCLES: address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFFURE MILLE BOUCLES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Tilleul 3; 1370; Jodoigne (Saint-Jean-Geest), België

Telefoon (phone): 010 81 29 68 (+32-010 81 29 68) 010 81 29 68 (+32-010 81 29 68)

Fax (fax): +32 (60) 732-40-78 +32 (60) 732-40-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFFURE MILLE BOUCLES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFFURE MILLE BOUCLES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFFURE MILLE BOUCLES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFFURE MILLE BOUCLES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFFURE MILLE BOUCLES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFFURE MILLE BOUCLES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFFURE MILLE BOUCLES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFFURE MILLE BOUCLES
Products information COIFFURE MILLE BOUCLES

BTW identificatienummer (tax): BE07565429687
Ondernemingsnummer: 3066253662
Hoofdstad (capital): 710,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 798,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Hairdressing salons - Children

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFFURE MILLE BOUCLES
(Get full report from official database of BE for COIFFURE MILLE BOUCLES)

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFFURE MILLE BOUCLES
Addition kinds of activities for COIFFURE MILLE BOUCLES

354700. Molen machines | Rolling mill machinery
07820000. Gras- en tuindiensten | Lawn and garden services
32720603. Copings, beton | Copings, concrete
36710000. Electron buizen | Electron tubes
50460105. Schappen, commercieel en industrieel | Shelving, commercial and industrial
51990903. Rubber, ruw | Rubber, crude

Werken bij COIFFURE MILLE BOUCLES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFFURE MILLE BOUCLES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFFURE MILLE BOUCLES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFFURE MILLE BOUCLES. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker expeditie (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat is je missie? Binnen de expeditiedienst van ons magazijn te Zaventem, biedt je administratieve ondersteuning. Je staat in voor het klassement en zorgt dat de afnamebons bij de juiste ploeg in het magazijn terechtkomen. Je ondersteunt je collega's bij de voorbereiding van de vrachtwagen tournees. Je waakt mee over de orde en netheid op de laadkaaien. Indien nodig assisteer je bij het laden van een vrachtwagen.

  • Operator voeding 2 ploegen M/V (BAVEGEM)

    Regio: BAVEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Operator gezocht voor een voedingsbedrijf regio Wetteren/ Sint-Lievens-Houtem. Ben jij de machine operator die wij zoeken? Kijk snel verder! Je staat in voor het correct aanvoeren van de grondstoffen en deze te vermengen om zo het juist eindproduct te verkrijgen. Je controleert het eindproduct en je zorgt ervoor dat alles volgens de regels verloopt. Je volgt het hele proces op en kijkt na of alles juist is verpakt. Je staat in voor het voorbereiden van de productiemaatregelen: reinigen en sterilisatie van yoghurt rijpingstanks en opstarten van het yoghurtrijpingsproces.

  • Magazijnier (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Orderpicker in een koud magazijn (8°). U werkt lijsten met bestellingen af en zet ze klaar voor de vrachtwagenchauffeurs. U helpt klanten bij het inladen van materiaal. Indien u beschikt over een rijbewijs B of C is dit een pluspunt. U werkt van dinsdag t.e.m. zaterdag (8u30-12u en 13u-17u30)

  • Machine-operator 2 ploegen of vaste nacht (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Van zodra je aankomt op het werk, is er een aangename en energieke sfeer te vinden. Na een babbel met de collega’s over afgelopen weekend, vliegen jullie er samen in op een goed tempo! Je zorgt ervoor dat de rubberen laarzen die je maakt, kwalitatief en volgens de richtlijnen gemaakt worden a.d.h.v. de machine (carrousel) die jij bedient. Eenmaal de laars klaar is, spuit je de machine proper om nadien terug de stalen tip en kous eroverheen te trekken zodat de volgende laarzen kunnen worden aangemaakt. Indien jij iemand bent die graag werkt in een groot en proper bedrijf met repetitief werk en collega's die vrienden worden, dan ben jij dé persoon die we zoeken! Aangezien het bedrijf steeds meer en meer uitbreidt, ben jij meer dan welkom!

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Mortsel-Edegem-Kontich (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN - BERCHEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Student kassa (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Kalken zijn wij nog op zoek naar een student die in het weekend wilt helpen in de winkel. -Kassawerk -Broodjes maken -Voorbereidings- en opruimwerk -Aanvullen

  • STUDENT VERKOPER JACK & JONES Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    JACK & JONES OOSTENDE IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van JACK & JONES? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: • Service is bij JACK & JONES prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je maakt de klanten wegwijs in de verschillende collecties, je geeft hen styling advies op maat en informeert hen over de verschillende producten, fittings en materialen; • Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; • Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); • Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; • Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Jobstudent supermarkt met wagen (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Voor onze supermarkt gelegen in regio Grimbergen zoeken we studenten voor de verschillende afdelingen: Kassamedewerker op zondag die kan starten om 6u30 Groenten en Fruit-medewerkers die kunnen starten om 6u 's ochtends op zondag Groenten en Fruit-medewerkers die kunnen starten om 6u 's ochtends op zaterdag

  • Onderhoudstechnieker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Vaste Job

    Voor een beton bedrijf gelegen te Lommel zoeken wij een onderhoudstechnieker. Je zal instaan voor het algemeen onderhoud van de machines in dit bedrijf. Indien er iets stuk is zal je dit ook zo snel mogelijk proberen te maken. Je bent een flexibel persoon aangezien je ook stand-by zal staan.

  • Elektricien (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Noem jij jezelf een elektrisch talent? Wel dan, wij hebben de job voor jou! Onze klant in Wetteren is op zoek naar een elektricien om zijn leuk team te versterken en ondersteunen. In welke firma kom je terecht? Onze klant is actief in industriële elektriciteit, dus ook automatisatie. Daarnaast plaatsen ze ook zonnepannelen! Wil jij je specialiseren in een van deze takken, of vind je het juist leuk om een manusje van alles te worden? Hier kan je terecht. Als elektricien ga je mee in team om zowel installaties als depannages tot een goed einde te brengen. Je komt in verschillende ploegjes terecht, dus je houdt ervan om met veel mensen om te gaan. En je bent iemand die zich overal thuis voelt. Een grote troef hier is dat ze staan voor flexibiliteit! En dit in heel veel. Je komt terecht in een familiair bedrijf dat in korte tijd gegroeid is in aantal maar de mentaliteit blijft behouden. Natuurlijk kan dit dan ook van jou gevraagd worden, flexibiliteit, begrip, teamplayer,....

  • Professeur de japonais (Regio Nivelles)

    Regio: Regio Nivelles

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le CLL Centres de Langues, asbl créée par l'UCL il y a 30 ans, organise des formations pour entreprises, institutions publiques, adultes, enfants et adolescents. Le CLL enseigne 27 langues dans ses 4 centres et en entreprise. Il collabore avec plus de 500 formateurs diplômés.*******Tâches: Le CLL Centres de Langues (www.cll.be) recherche des formateurs en JAPONAIS Nous recherchons des collaborateurs freelance pour donner cours dans le centre CLL deLouvain-la-Neuve: Votre profil - Vous avez un niveau C2 en japonais; - vous possédez une expérience dans l'enseignement du japonais à un public d'adultes ; - vous disposez d'un niveau d'études supérieures ; - vous êtes un bon pédagogue, fiable, enthousiaste et communicatif.

  • Tekenaar Revit & AutoCAD Bouw (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een ervaren tekenaar Revit voor het uittekenen van gebouwen. De wapenings- en bekistingsplannen maakt u met AutoCAD. Dit is een functie op een studiebureau. De werklocatie ligt in de Noordrand van Brussel.

Zoek naar antwoorden van COIFFURE MILLE BOUCLES in sociale netwerken
Look for responds of COIFFURE MILLE BOUCLES in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFFURE MILLE BOUCLES. Laat een reactie achter voor COIFFURE MILLE BOUCLES. COIFFURE MILLE BOUCLES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFFURE MILLE BOUCLES. Leave a respond for COIFFURE MILLE BOUCLES. COIFFURE MILLE BOUCLES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFFURE MILLE BOUCLES op de google maps. Adres en contacten COIFFURE MILLE BOUCLES
Location of COIFFURE MILLE BOUCLES on the google maps. Address and contacts of COIFFURE MILLE BOUCLES

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFFURE MILLE BOUCLES COIFFURE MILLE BOUCLES: KAERTS KOEN ELEkTRO | DANSOFT ASSISTANCE | LUCIENNE LOBET | MARC FRAEYMAN | DE POST

Other related companies as COIFFURE MILLE BOUCLES: KAERTS KOEN ELEkTRO | DANSOFT ASSISTANCE | LUCIENNE LOBET | MARC FRAEYMAN | DE POST

COIFFURE MILLE BOUCLES is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFFURE MILLE BOUCLES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07565429687. Het bedrijf COIFFURE MILLE BOUCLES bevindt zich op het adres: Rue du Tilleul 3; 1370; Jodoigne (Saint-Jean-Geest). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 710,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 798,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Lijst met producten zijn Hairdressing salons - Children.
De hoofdactiviteit van COIFFURE MILLE BOUCLES is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFFURE MILLE BOUCLES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFFURE MILLE BOUCLES, openstaande posities, locatie van COIFFURE MILLE BOUCLES op de kaart.

COIFFURE MILLE BOUCLES is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFFURE MILLE BOUCLES, company assigned to the tax number BE07565429687. The company COIFFURE MILLE BOUCLES is located at the address: Rue du Tilleul 3; 1370; Jodoigne (Saint-Jean-Geest). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 710,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 798,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. List of products are Hairdressing salons - Children.
The main activity of COIFFURE MILLE BOUCLES is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFFURE MILLE BOUCLES is not available. You also can look at reviews of COIFFURE MILLE BOUCLES, open positions, location of COIFFURE MILLE BOUCLES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFFURE MILLE BOUCLES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFFURE MILLE BOUCLES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFFURE MILLE BOUCLES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFFURE MILLE BOUCLES, employees, financial statistics.