KAERTS KOEN ELEkTRO

Contactgegevens KAERTS KOEN ELEkTRO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KAERTS KOEN ELEkTRO: address, phone, fax, email, website, opening hours

KAERTS KOEN ELEkTRO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Korspelsesteenweg 161; 3581; Beringen (Beverlo), België

Telefoon (phone): 011 40 28 88 (+32-011 40 28 88) 011 40 28 88 (+32-011 40 28 88)

Fax (fax): 011 40 28 88; 011 39 21 02 (+32-011 40 28 88; 011 39 21 02) 011 40 28 88; 011 39 21 02 (+32-011 40 28 88; 011 39 21 02)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KAERTS KOEN ELEkTRO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KAERTS KOEN ELEkTRO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KAERTS KOEN ELEkTRO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KAERTS KOEN ELEkTRO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KAERTS KOEN ELEkTRO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KAERTS KOEN ELEkTRO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KAERTS KOEN ELEkTRO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KAERTS KOEN ELEkTRO
Products information KAERTS KOEN ELEkTRO

BTW identificatienummer (tax): BE04481567382
Ondernemingsnummer: 7439910888
Hoofdstad (capital): 123,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 712,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Electric appliances - Mainten.,Repair & Retail; Television & radio - Retail

Product categorie (product category): Hi-fi and stereophonic equipment - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KAERTS KOEN ELEkTRO
(Get full report from official database of BE for KAERTS KOEN ELEkTRO)

Aanvulling soorten activiteiten voor KAERTS KOEN ELEkTRO
Addition kinds of activities for KAERTS KOEN ELEkTRO

249916. Omheining, dokken en andere openstaande houtstructuurproducten | Fencing, docks, and other outdoor wood structural products
806903. Respiratoire ziekenhuis | Respiratory hospital
20230203. Geconcentreerde afgeroomde melk | Concentrated skim milk
22110814. Tabakdoeken | Tobacco cloths
22219905. Textile warping, op contract basis | Textile warping, on a contract basis
23210100. Heren en jongens jurkoverhemden | Men's and boys' dress shirts
24310601. Sier houtwerk: kroonlijsten, mantels, enz. | Ornamental woodwork: cornices, mantels, etc.
28190601. Kobalt 60 (radioactief) | Cobalt 60 (radioactive)
83619905. Zelfhulp groep thuis | Self-help group home

Werken bij KAERTS KOEN ELEkTRO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KAERTS KOEN ELEkTRO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KAERTS KOEN ELEkTRO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KAERTS KOEN ELEkTRO. Looking for open vacancies in other companies

  • PRODUCTIEMEDEWERKER/STER INPAKAFDELING 2PL. (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als inpakker/ster sta je in voor het inpakken van kartonnen doosjes voor de voedingsindustrie. Je staat ook in voor het uitrapen van overgebleven restjes karton alsook het correct aantal doosjes verzamelen en toekleven + etiketteren

  • Productie operator Chocolade (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: STEGMANN Temse

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij technisch aangelegd en een passie voor chocolade? Dan zijn wij op zoek naar jou voor onze klant gelegen in Lokeren. Jouw takenpakket bestaat uit : Instellen en besturen van een geautomatiseerde productielijn volgens de vooropgestelde planning Bewaken van productieparameters (snelheid, temperatuur, ..) en bijsturen van afwijkingen Opvolgen van het aanmaak-, bereidings- en afvulproces Je voert testen uit, je bewaakt de kwaliteit van de chocolade en houdt productiegegevens bij Reinigen van de productielijn op het einde van de productiedag

  • Business Controller (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een Europees bedrijf gelegen in de regio van Merelbeke is op zoek naar een Business Controller om het financieel departement te versterken. Heb je een eerste ervaring binnen de productie en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket als Business Controller: Je verzorgt de voorbereiding van de budgettering op basis van financiële prognoses, etc. Je bent verantwoordelijk voor het beheren van de kostenberekening van productie (marge- en productanalyse, KPI's, cost controlling, etc) Je zorgt voor de kwaliteitscontrole over financiële transacties en financiële rapportage. Je fungeert als back-up voor de controlling van de commerciële activiteiten. Je staat in voor het opmaken en analyseren van de managementrapportering. Je ondersteunt het management en de productieafdeling bij het optimaliseren van de productieprocessen.

  • Metselaar (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze bouwklant zijn wij op zoek naar gedreven metsers Jouw takenpakket zal bestaan uit: Het uitvoeren van (sier)metselweken; Het uitzetten van profielen; Het opbouwen van bekistingen; Het uitvoeren van dichtingswerken; Het interpreteren van een bouwkundig plan.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Minderhout (MINDERHOUT)

    Regio: MINDERHOUT

    Bedrijf: PUUUR HOOGSTRATEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dicht bij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dicht bij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen ... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: TRIXXO HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van licht huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • Huishoudhulp regio Overpelt (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

  • Student bouw - Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Studentenjob

    Voor een bouwbedrijf in Zele zoeken wij een jobstudent die ongeveer 1 dag per week kan werken. Takenpakket is op het depot zelf: Materiaal sorteren. Het maakt niet uit welke dag.

  • Etudiant (CHAPELLE-LEZ-HERLAIMONT)

    Regio: CHAPELLE-LEZ-HERLAIMONT

    Bedrijf: ADECCO LA LOUVIERE

    Type: Studentenjob

    Tu es étudiant? Tu recherches un job du 01/09 au 15/09? Tu seras amené à aider au nouvel aménagement de rayons dans un magasin situé à Chapelle-lez-Herlaimont. Tu effectueras le déballage de marchandises, le réassort. Tu maintiendras l'ordre et la propreté.

  • Accessibility agent Kiss & fly zone (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Vaste Job

    Jouw taken? - Actieve follow-up van doorstroom en bezetting van de drop-off zone van Brussels Airport - Beantwoorden van klantoproepen - Loggen van oproepen voor toekomstige verbeteringen - Dagelijkse controle van drop-off zone (gebruikte tickets verzamelen, ticketautomaten aanvullen, …) - Opvolgen van reparaties en loggen van rapporten in geval van schade - Eerste contact voor Taxi Management Systeem (ondersteunen van chauffeurs met informatie over flow, …) - Contact onderhouden met Interparking in geval van problemen met de parkeercapaciteit - Updaten dynamische wegwijzers

  • ADVISEUR VERZEKERINGEN (PEPINGEN)

    Regio: PEPINGEN

    Bedrijf: VERZEKERINGEN EPHREM VAN SCHEPDAEL

    Type: Vaste Job

    Als adviseur verzekeringen ben je bedreven in het voeren van adviesgesprekken met bestaande cliënten en slaag je erin met kennis van zaken de KBC-verzekeringsproducten aan de man/vrouw te brengen. Het beheer en de uitdieping van polis- en schadedossiers behoort tot jouw takenpakket. Als adviseur verzekeringen ben je medeverantwoordelijk voor : het actief beheer van polisdossiers, het aanleggen van schadedossiers en de actieve opvolging ervan, het voeren van verkoopactieve adviesgesprekken, het proactief uitdiepen van bestaande cliënten van het agentschap.

  • Administratief medewerker boekhouding op zelfstandige basis (M/V/X) (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: ACT Academie

    Type: Zelfstandige activiteit

    je bent verantwoordelijk voor de facturatie en opvolging van betalingen van deelnemers en cliënten (hierbij let je ook op betalingen via de kmo-portefeuille en opleidingscheques van de VDAB); je beantwoordt telefoons van cliënten en klanten omtrent betalingen, facturen, betaald educatief verlof en opleidingcheques je houdt het kasboek grondig bij; je houdt de boekhouding bij van inkomende facturen en elk kwartaal dien je hiervoor een btw-aangifte in; je brengt alle documenten voor betaald educatief verlof en opleidingscheques in orde.

Zoek naar antwoorden van KAERTS KOEN ELEkTRO in sociale netwerken
Look for responds of KAERTS KOEN ELEkTRO in social networks

Lees alle opmerkingen voor KAERTS KOEN ELEkTRO. Laat een reactie achter voor KAERTS KOEN ELEkTRO. KAERTS KOEN ELEkTRO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KAERTS KOEN ELEkTRO. Leave a respond for KAERTS KOEN ELEkTRO. KAERTS KOEN ELEkTRO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KAERTS KOEN ELEkTRO op de google maps. Adres en contacten KAERTS KOEN ELEkTRO
Location of KAERTS KOEN ELEkTRO on the google maps. Address and contacts of KAERTS KOEN ELEkTRO

Andere gerelateerde bedrijven als come KAERTS KOEN ELEkTRO KAERTS KOEN ELEkTRO: MONIQUE ADRIAENSENS | Wauterickx K | Somako BVBA | OPTIQUE GOBERT | Creadvice NV

Other related companies as KAERTS KOEN ELEkTRO: MONIQUE ADRIAENSENS | Wauterickx K | Somako BVBA | OPTIQUE GOBERT | Creadvice NV

KAERTS KOEN ELEkTRO is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KAERTS KOEN ELEkTRO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04481567382. Het bedrijf KAERTS KOEN ELEkTRO bevindt zich op het adres: Korspelsesteenweg 161; 3581; Beringen (Beverlo). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 123,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 712,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hi-fi and stereophonic equipment - Retail. Lijst met producten zijn Electric appliances - Mainten.,Repair & Retail; Television & radio - Retail.
De hoofdactiviteit van KAERTS KOEN ELEkTRO is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KAERTS KOEN ELEkTRO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KAERTS KOEN ELEkTRO, openstaande posities, locatie van KAERTS KOEN ELEkTRO op de kaart.

KAERTS KOEN ELEkTRO is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is KAERTS KOEN ELEkTRO, company assigned to the tax number BE04481567382. The company KAERTS KOEN ELEkTRO is located at the address: Korspelsesteenweg 161; 3581; Beringen (Beverlo). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 123,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 712,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hi-fi and stereophonic equipment - Retail. List of products are Electric appliances - Mainten.,Repair & Retail; Television & radio - Retail.
The main activity of KAERTS KOEN ELEkTRO is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of KAERTS KOEN ELEkTRO is not available. You also can look at reviews of KAERTS KOEN ELEkTRO, open positions, location of KAERTS KOEN ELEkTRO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KAERTS KOEN ELEkTRO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KAERTS KOEN ELEkTRO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KAERTS KOEN ELEkTRO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KAERTS KOEN ELEkTRO, employees, financial statistics.