Coiffure André

Contactgegevens Coiffure André: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Coiffure André: address, phone, fax, email, website, opening hours

Coiffure André

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Pêcherie 102; 1180; Bruxelles (Uccle), België

Telefoon (phone): 02 375 98 15 (+32-02 375 98 15) 02 375 98 15 (+32-02 375 98 15)

Fax (fax): +32 (55) 925-90-99 +32 (55) 925-90-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Coiffure André: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Coiffure André"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Coiffure André"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Coiffure André, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Coiffure André. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Coiffure André, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Coiffure André. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Coiffure André
Products information Coiffure André

BTW identificatienummer (tax): BE07232269287
Ondernemingsnummer: 5487365722
Hoofdstad (capital): 197,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 675,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in Coiffure André zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Coiffure André
(Get full report from official database of BE for Coiffure André)

Aanvulling soorten activiteiten voor Coiffure André
Addition kinds of activities for Coiffure André

2085. Gedistilleerde en gemengde dranken | Distilled and blended liquors
314900. Schoeisel, met uitzondering van rubber | Footwear, except rubber, nec
322908. Kunst, decoratief en nieuwsgierig glaswerk | Art, decorative and novelty glassware
27419909. Internet uitgeverij en uitzendingen | Internet publishing and broadcasting
34839905. Chemical warfare projectielen en componenten | Chemical warfare projectiles and components
51129905. Inked linten | Inked ribbons

Werken bij Coiffure André: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Coiffure André: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Coiffure André. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Coiffure André. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Bornem zijn wij op zoek naar een chauffeur C. Je zorgt voor de nationale distributie van snoep, dranken, snacks, koffie, versproducten en verschillende non-foodproducten. Je staat zelf in voor het laden, lossen en leveren van de producten. Je bent dan ook zeer klantgericht en flexibel ingesteld.

  • Verpleegkundige bijwerken UZ Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil je een centje bijverdienen en ondertussen bijdragen aan de kwalitatieve hulpverlening bij UZ Gent? Dan bij jij diegene die we zoeken! Randstad Medical wil de kans bieden aan verpleegkundigen om op hun beschikbare momenten losse opdrachten tijdens verschillende shiften te werken. UZ Gent biedt, met zijn diversiteit aan afdelingen, een waaier aan mogelijkheden aan voor verpleegkundigen met specialisaties of algemeen verpleegkundigen. Overeenkomstig aan jouw verwachtingen en ervaring als verpleegkundige bieden wij jou de meest geschikte opdrachten aan qua afdeling en uurrooster.

  • verantwoordelijke nachtploeg (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Lets Work is op zoek naar een verantwoordelijke nachtploeg. Je bent verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van het laden van de vrachtwagens met een ploeg tussen de 4 & 8 mensen.

  • Huishoudhulp regio Westerlo / Laakdal (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Turnhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Welke taken mag je bij je klanten doen? opruimen en schoonmaken wassen en strijken koken kleine boodschappen doen (te voet)

  • Enthousiaste Thuishulp regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp dienstencheques (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: THUISHULP Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Onderhoud van de woning: stofvegen, stofzuigen, dweilen,... Wassen en strijken Op vraag van de klant: boodschappen doen en/of maaltijden bereiden

  • AFWASHULP (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: PUCCINI

    Type: Studentenjob

    Puccini, een gekend restaurant op de Pauwengraaf, zoekt een afwashulp. U heeft oog voor orde en netheid.

  • Plaatser aluminium ramen (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als plaatser voor ramen en deuren sta je in voor : - Het uitbreken van oude ramen en deuren; - Het plaatsen van ramen en deuren in aluminium, schuiframen, vouwwanden, beglazing, zonnewering, verluchtingen, rolluiken.. - de afwerking van ramen met MDF of gyproc dagkanten.

  • Java Quality Assurance Engineer (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Smals

    Type: Vaste Job

    Het Service Introduction Center (SIC) bewaakt de technische kwaliteit van de bij Smals ontwikkelde softwaretoepassingen. In het bijzonder valideert het team de performantie en stabiliteit van de toepassingen alvorens ze in productie worden genomen. Het team voert ook opdrachten uit als reviews van de architectuur, analyse van incidenten in de productieomgeving, begeleiding bij projecten, technische opleidingen voor de teams, en ontwikkelen van ondersteunende tools. Als Java Quality Assurance Engineer bepaal je mee de nodige testen en testomgeving om eventuele problemen met de performantie en/of de stabiliteit van complexe toepassingen snel op te sporen. Je implementeert de testen aan de hand van tools als JMeter of Gatling. Als er mock services of bijkomende tooling nodig zijn ontwikkel je die ook. Je analyseert de resultaten kritisch en met oog voor detail. Bij eventuele problemen, vastgesteld tijdens de testen of in productie, doe je bijkomend onderzoek naar de oorzaak en werk je samen met de betrokken teams om het probleem op te lossen. Je rapporteert mondeling en schriftelijk over de testresultaten en vaststellingen. Afhankelijk van je eigen capaciteiten en interesses krijg je ook de mogelijkheid om mee te ontwikkelen aan de interne tools van het SIC.

  • COMMERCIEEL ADVISEUR BANK (REGIO MALDEGEM) (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Commercieel Adviseur Bank (regio Maldegem) Relevante ervaring in de banksector vereist Regio Maldegem Onze klant is een regionale professionele retailbank. Als duurzame ethische speler schenkt deze autonome bank heel wat aandacht aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Momenteel is Hays Bank & Verzekeringen voor hen op zoek naar een Commercieel Adviseur Bank voor het kantoor regio Maldegem. Als Relatiebeheerder sta je in voor allround adviesgesprekken over dagelijks bankieren, beleggingen, kredieten en verzekeringen. Je bent in staat om proactief jouw klanten te informeren en hen te begeleiden naar de meest opportune oplossing. Je detecteert commerciële opportuniteiten en werkt actief mee aan commerciële acties. Je biedt hierbij de beste oplossing op maat van jouw klant waarbij het opbouwen van een langetermijnrelatie centraal staat. Verder sta je ook deels in voor het onthaal van de klanten aan het loket.

  • Alleskunners en vakidioten (FREELANCE STUDIECOACH) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Re-Mind zoekt coaches die studenten leren wat ze in hun eigen studententijd nooit hebben gedaan. Kun jij leerlingen ervan overtuigen vroeger te beginnen blokken en betere planningen te maken dan jij deed? Wil jij op het laatste moment een extra bijles geven aan een radeloze student? Was jij een voorbeeldleerling en wil je je tips en tricks delen met de schoolgaande jeugd? Dan heten we jou graag welkom in de Re-Mind familie! Ons kantoor is steeds op zoek naar wiskundige wonderen en talenknobbels, naar economen, boekhouders en geschiedenisfanaten – kortom, naar iedereen die leerlingen en studenten door bepaalde examens wil helpen sleuren. Als je beschikt over een attest van een tweede jaar bachelor, interesse voor het schoolgebeuren en een tactiek om te slagen voor examens, nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek op ons kantoor te Kortrijk. Tekenen dat jij geknipt bent voor deze job: - Je hebt een engelengeduld - Flexibility is your middle name - Je beschikt over een gezonde dosis humor Ben jij wie we zoeken? Stuur dan je cv naar [email protected]!

  • Zelfstandig bankagent Regio Limburg (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: SEARCH & SELECTION ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandig agent (vennoot of medevennoot) neem je een bestaande AXA bankportefeuille in jouw regio over. Je runt jouw eigen zaak als een ware ondernemer en je mikt daarbij op duurzame klantenrelaties en commerciële groei. Het is jouw opdracht om de lokale verankering verder te bestendigen en jouw kantoor onder de aandacht te houden als serviceverlener en kenniscentrum. Verder ben je een people manager die zich weet te omringen met een gemotiveerd en performant team van adviseurs. Het is jouw doel om samen met je team de uitbouw van de klantenportefeuille te realiseren d.m.v. gerichte acties. Om dit te faciliteren, zorg je voor een efficiënte kantoororganisatie, waar de taakverdeling, doelstellingen en verwachtingen voor iedereen duidelijk zijn.

Zoek naar antwoorden van Coiffure André in sociale netwerken
Look for responds of Coiffure André in social networks

Lees alle opmerkingen voor Coiffure André. Laat een reactie achter voor Coiffure André. Coiffure André bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Coiffure André. Leave a respond for Coiffure André. Coiffure André on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Coiffure André op de google maps. Adres en contacten Coiffure André
Location of Coiffure André on the google maps. Address and contacts of Coiffure André

Andere gerelateerde bedrijven als come Coiffure André Coiffure André: Plus Bouw BVBA | D?PANNAGE DES ARDENNES | S.B.M.I. | Mario | RIK VANDEN ABEELE

Other related companies as Coiffure André: Plus Bouw BVBA | D?PANNAGE DES ARDENNES | S.B.M.I. | Mario | RIK VANDEN ABEELE

Coiffure André is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Coiffure André, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07232269287. Het bedrijf Coiffure André bevindt zich op het adres: Rue de la Pêcherie 102; 1180; Bruxelles (Uccle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 197,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 675,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Coiffure André zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Coiffure André is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Coiffure André is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Coiffure André, openstaande posities, locatie van Coiffure André op de kaart.

Coiffure André is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Coiffure André, company assigned to the tax number BE07232269287. The company Coiffure André is located at the address: Rue de la Pêcherie 102; 1180; Bruxelles (Uccle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 197,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 675,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Coiffure André were not found.
The main activity of Coiffure André is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Coiffure André is not available. You also can look at reviews of Coiffure André, open positions, location of Coiffure André on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Coiffure André, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Coiffure André, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Coiffure André, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Coiffure André, employees, financial statistics.