Christ'l

Contactgegevens Christ'l: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Christ'l: address, phone, fax, email, website, opening hours

Christ'l

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lintsesteenweg 7; 2500; Lier, België

Telefoon (phone): 03 489 07 78 (+32-03 489 07 78) 03 489 07 78 (+32-03 489 07 78)

Fax (fax): +32 (61) 158-66-42 +32 (61) 158-66-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Christ'l: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Christ'l"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Christ'l"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Christ'l, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Christ'l. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Christ'l, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Christ'l. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Christ'l
Products information Christ'l

BTW identificatienummer (tax): BE06196533203
Ondernemingsnummer: 5995208740
Hoofdstad (capital): 910,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 278,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in Christ'l zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Christ'l
(Get full report from official database of BE for Christ'l)

Aanvulling soorten activiteiten voor Christ'l
Addition kinds of activities for Christ'l

20330401. Artisjokken: verpakt in blikjes, potten, enz. | Artichokes: packaged in cans, jars, etc.
33170203. Pijpen, gesmeerd: gelaste, sluitgewricht of zware klinknagels | Pipes, wrought: welded, lock joint, or heavy riveted
33669907. Machines gietstukken, messing | Machinery castings, brass
34290000. Hardware, nec | Hardware, nec
34830104. Fin gemeenschappen: mortel, bom, torpedo, enz. | Fin assemblies: mortar, bomb, torpedo, etc.
34960302. Papierklemmen, gemaakt van gekochte draad | Paper clips, made from purchased wire
36120300. Specialiteitstransformatoren | Specialty transformers
97210404. Internationale zaken, lokale overheid | International affairs, local government

Werken bij Christ'l: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Christ'l: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Christ'l. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Christ'l. Looking for open vacancies in other companies

  • Persoonlijk assistent (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een man met ALS zijn we op zoek naar een persoonlijk assistent die om de 2 weken tijdens het weekend kan werken. Je start op zaterdag om 13u en blijft daar tem de zondag 20u. Je zal verantwoordelijk zijn om de man hulp te bieden bij : toiletbezoek bereiden maaltijd geven maaltijd wandelen familiebezoek wassen en in bed leggen 's nachts draaien in bed huishoudelijke taken Je krijgt een mooie verloning.

  • Bandenkraanmachinist (m/v) - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een job als kraanmachinist? Lees dan zeker verder! Als bandenkraanmachinist voer je graafwerken uit met moderne graafkranen. Daarnaast zorg je in een ploeg van 2 a 3 collega's voor de volledige afwerking van de bovenbouw. Ook zal je een grote verantwoordelijkheid dragen wat betreft de publieke veiligheid.

  • Bereider (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Talentus Hasselt

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als bereider: Ben je verantwoordelijk voor het nauwkeurig bereiden van de recepten (sappen, cider en gedestilleerd) volgens de receptuur en bedrijfseigen werkwijze Bewaak je de continuïteit en kwaliteit van het productieproces Volg je de veiligheids- en hygiënevoorschriften op en leef je deze na Vul je correct de productieformulieren in Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale, groeiende organisatie. Ze staan voor service, samenwerking en lange termijnrelaties met de klanten. 

  • Medewerker Burgerking (MINDERHOUT)

    Regio: MINDERHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een nieuw filiaal van Burger King in Minderhout zijn we op zoek naar medewerkers voor in de keuken en in de bediening. Je kan zowel voltijds als deeltijds tewerkgesteld worden. Het gaat over een functie met optie vast. Jouw takenpakket: je bedient de klanten je stelt de bestelling samen je rekent de bestelling af je helpt met het maken van de hamburgers: beleggen met groenten, hamburgers bakken, ... je bakt de frieten je maakt de werkplaats schoon

  • Installateur fonteinen (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in fonteinen zijn we op zoek naar een installateur. Je bouwt installaties van fonteinen. Je voert de opdrachten uit die je ontvangt van dewerfleider en beoogt dit net en degelijk uit te voeren. Je bent gedreven en hebt als doel om mooie installaties op te bouwen. Jouw takenpakket bestaat uit: het leggen van leindingen, aansluiten en installeren van pompen, het trekken van kabels en de nodige aansluitingen doen, het voorbereiden van het terrein en het verzorgen van de grondwerken in een eerste fase van het bouwen van een fontein. Je denkt mee bij de bouw van een fontein en ontwikkelt een goede manier van werken en handelen.

  • Chauffeur D toerisme - voltijds (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar buschauffeurs die graag in de toerismesector willen werken. Wij zoeken enthousiaste chauffeurs D die zowel nationaal als internationaal groepen willen vervoeren op uitstappen en reizen, overnachting op locatie is mogelijk. Dit voor onbepaalde duur.

  • Administratief medewerker verzekeringen (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een dienstenplatform voor makelaars, verzekeraars en banken zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor de afdeling schadebeheer. Je komt terecht in een jong en dynamisch bedrijf waar klantgerichtheid, teamwork en een positieve sfeer centraal staan. Jouw functie bestaat uit het verwerken van schadeaangiftes. Openen en beheren van nieuwe schadedossiers brand en auto van A tot Z. Opmaken offertes arbeidsongevallen. Schadevergoedingsprocedures opstarten. Opvolging van schadedossiers. Indexeren van digitale post van een verzekeringsmaatschappij, dit betekent dat je aan de documenten een code toekent en deze dan digitaal terugstuurt naar de maatschappij.

  • Bouwarbeider zwembaden (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IZEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een gedreven bouwarbeider voor de aanleg van zwembaden en zwemvijvers. Van a tot z werk je alles tot in detail af. Een on the job training zal hier voorzien worden. Jouw takenpakket bestaat uit: - Putten maken. - Drainage voorzien. - Leidingen voorzien. - Terrasaanleg. - Elektrische taken. - ...

  • Junior Werfleider (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk groeiend familiebedrijf in de markt van chemische- en bouwkundige producten is Impact op zoek naar een junior bouwkundig profiel. In deze functie start je verschillende jaren van op de wervloer waardoor je alle technieken helemaal onder de knie krijgt. Jouw verantwoordelijkheden groeien stelselmatig volgens de projecten en jouw eigen capaciteiten en ontwikkeling. Je voert de werken uit en volgt de werven operationeel op. Gaandeweg kan je verder groeien in de onderneming, waardoor je steeds meer grotere werven zal moeten opvolgen, alsook de communicatie met klanten voeren. Na enkele jaren op mee te draaien op de werkvloer groei je door naar werfleider.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Strijpen (STRIJPEN)

    Regio: STRIJPEN

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Truiden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP (M/V) VARSENARE (VARSENARE)

    Regio: VARSENARE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

Zoek naar antwoorden van Christ'l in sociale netwerken
Look for responds of Christ'l in social networks

Lees alle opmerkingen voor Christ'l. Laat een reactie achter voor Christ'l. Christ'l bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Christ'l. Leave a respond for Christ'l. Christ'l on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Christ'l op de google maps. Adres en contacten Christ'l
Location of Christ'l on the google maps. Address and contacts of Christ'l

Andere gerelateerde bedrijven als come Christ'l Christ'l: ANNICK RAVEN | Van De Velde Electriciteit | Van Styvoort L BVBA | V.V.AUTO | ESCO-FARMA

Other related companies as Christ'l: ANNICK RAVEN | Van De Velde Electriciteit | Van Styvoort L BVBA | V.V.AUTO | ESCO-FARMA

Christ'l is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Christ'l, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06196533203. Het bedrijf Christ'l bevindt zich op het adres: Lintsesteenweg 7; 2500; Lier. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 910,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 278,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Christ'l zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Christ'l is Holding and Other Investment Offices, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Christ'l is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Christ'l, openstaande posities, locatie van Christ'l op de kaart.

Christ'l is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Christ'l, company assigned to the tax number BE06196533203. The company Christ'l is located at the address: Lintsesteenweg 7; 2500; Lier. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 910,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 278,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Christ'l were not found.
The main activity of Christ'l is Holding and Other Investment Offices, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Christ'l is not available. You also can look at reviews of Christ'l, open positions, location of Christ'l on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Christ'l, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Christ'l, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Christ'l, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Christ'l, employees, financial statistics.