Carlo Studio

Contactgegevens Carlo Studio: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Carlo Studio: address, phone, fax, email, website, opening hours

Carlo Studio

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Helmet 291; 1030; Bruxelles (Schaerbeek), België

Telefoon (phone): 02 242 46 95 (+32-02 242 46 95) 02 242 46 95 (+32-02 242 46 95)

Fax (fax): +32 (68) 368-23-32 +32 (68) 368-23-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Carlo Studio: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Carlo Studio"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Carlo Studio"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Carlo Studio, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Carlo Studio. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Carlo Studio, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Carlo Studio. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Carlo Studio
Products information Carlo Studio

BTW identificatienummer (tax): BE03550476074
Ondernemingsnummer: 4946563720
Hoofdstad (capital): 856,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 493,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Hairdressing salons - Gentlemen

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Carlo Studio
(Get full report from official database of BE for Carlo Studio)

Aanvulling soorten activiteiten voor Carlo Studio
Addition kinds of activities for Carlo Studio

2026. Vloeistofmelk | Fluid milk
382603. Vloeistof testapparaat | Liquid testing apparatus
862100. Professionele organisaties | Professional organizations
32720607. Besproeiingspijp, beton | Irrigation pipe, concrete
39150104. Gietstukken van juweliers | Jewelers' castings
92290400. Openbare orde en veiligheid, niveau van overheid | Public order and safety, level of government

Werken bij Carlo Studio: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Carlo Studio: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Carlo Studio. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Carlo Studio. Looking for open vacancies in other companies

  • Thuisverpleging Van Loy (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als verpleegkundige thuiszorg zal je een ochtend- en of avondronde uitvoeren waarbij je de patiënten zal voorzien in de zorg die ze nodig hebben, zoals vb: bloednames, medicatiebeheer, wondzorg,...  Bedrijfsprofiel: Een thuisverpleging organisatie in Herentals is op zoek naar een verpleegkundige die asap zou kunnen inspringen voor een periode van minimum 3 maanden.  De jobtime is bespreekbaar tussen 50%-100%, verlening is ook mogelijk. De ochtenddiensten zijn telkens van 6u30-12u of 13u, de avonddienst is van 17u-21u.  De organisatie staat bekend om zijn hoogstaande kwalitatieve zorg en respect voor het personeel.  Voor deze opdracht dien je in het bezit te zijn van een auto, alle gereden km in functie van de job worden vergoed. 

  • Operations Manager Tuinbouw (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ADECCO LIER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adecco zoekt een Operations Manager! Onze klant is een innovatief tuinbouwbedrijf in te Duffel, gespecialiseerd in de kweek van groenten en sierplanten. Zij zijn op zoek naar een verantwoordelijke die instaat voor de plantkwaliteit en de complete organisatie van een productie-unit van +/- 8 ha met een 20-tal medewerkers. Concreet betekent dit het volgende: Je stuurt een team aan van een 20-tal medewerkers en organiseert de werkzaamheden van de verschillende productieprocessen; Hierbij ben je eindverantwoordelijke voor de opkweek van de planten; Verder heb je contact met klanten en leveranciers; Je legt rechtstreeks verantwoording af aan de directie.

  • Verpakkings Operator DEELTIJDS (vroege/late) (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Kontich zijn we op zoek naar een deeltijds verpakkingsoperator (vroege/late)  Functie: Bedienen van de verpakkingslijnen Opvolgen vd kwaliteit van het verpakkingsproces dmv kwaliteitscontroles Bedienen van de verpakkingsrobot Reinigen van de werkplek en respecteren van de reglementering inzake kwaliteit, veiligheid en hygiëne

  • Medewerker beenhouwerij FT (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In onze supermarkt staat de slagerij met eigen atelier centraal. Alles wordt ter plaatse vers bereid en om ons team hierin te versterken zijn we op zoek naar een nieuwe fulltime medewerker. Elke ochtend maak je samen met de beenhouwer de toonbank terug verkoopsklaar. Alles wordt uit de toonbank gehaald en terug aangevuld. Dit van 6u30 - 7u30 ; daarna sta je in voor het bereiden van de verschillende soorten gehakten en preparés. Eenmaal de winkel open is, maken we in team de verschillende specialiteiten klaar. Diverse soorten hamburgers en panklare producten, brochetten, gyrossen, ... Jouw taak bestaat ook uit het maken van de worsten. Gewonen worsten, chipolata's , merguezen...Mits het aangeleerd worden van deze handeling uiteraard. Tussendoor sta je mee in voor het constant aanvullen van de toonbank en mocht het nodig zijn kun je ook enkele klanten helpen bedienen

  • Metser (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lanaken zijn we op zoek naar een goede metser.  Het bedrijf is gespecialiseerd in algemene woningbouw en wegenbouw / grondwerken. 

  • CNC draaier/frezer (V/M) (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: A Concept

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner gelegen te Willebroek zijn wij op zoek naar een medewerker CNC. De firma in kwestie is actief in draai- en freeswerk op maat. We zoeken een draaier-frezer die zin heeft om er samen met een topteam in te vliegen. Je staat zowel in voor het programmeren van de CNC-machines, als voor het draaien en frezen op zich. Heb je ervaring in de metaalsector, en kan jij CNC-machines programmeren? Aarzel dan vooral niet om ons een seintje te geven!

  • DRINGENDE POETSHULP TE ZOTTEGEM (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Zottegem. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • Jobstudent Action Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Studentenjob

    De mogelijke werkuren zijn: 6u15-12u00, 6u15-14u, 11u45-19u30 en 13u45-19u30. Jouw taken kunnen onder meer bestaan uit: verwerken van leveringen, kassawerk, aanvullen en spiegelen van de producten en netjes houden van de winkel. Bedrijfsprofiel: Action is een internationaal bedrijf, in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk en Polen. Ze staan bekend om de betaalbare alledaagse producten en zorgen iedere week voor meer dan 150 nieuwe producten. 

  • Jobstudent woensdag: Gastdame/Gastheer (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: COOLBLUE

    Type: Studentenjob

    Plus -en minpunten Je zorgt voor een verwonderende, klantvriendelijke ontvangst van iedere bezoeker die bij ons langskomt. Je helpt Coolblue’ers bij de vragen die ze hebben. Je regelt de inkomende en uitgaande postverwerking. Je verzorgt diverse administratieve werkzaamheden, zoals voorraadbeheer, uitgifte van poolauto’s en ongevallenregistratie. Je hebt aan het einde dag kramp in je kaken, door het glimlachen. Omschrijving Met een grote glimlach ontvang je het eerste bezoek van de dag. Zenuwachtig komt hij binnen; het blijkt een sollicitant te zijn. Je maakt een gezellig praatje met hem en je ziet zijn zenuwen afnemen. Tijdens de drukke ochtendspits maak je er een topsport van om Coolblue'ers zo snel mogelijk met de lift naar de juiste verdieping te krijgen. Na de lunch is er een leveranciersbezoek dat jij begeleidt, je wacht tot de groep compleet is en begeleidt ze naar de vergaderkamer. Deze heb je helemaal in orde gemaakt. Na het inschenken van de koffie wens je hen veel succes. Als ze na hun meeting weer via de receptie naar buiten gaan, bedanken ze je voor jouw hulp. Met een voldaan gevoel draag je jouw dienst over aan Gastdame of Gastheer die morgen werkt. Je hebt weer een hoop gasten een glimlach bezorgd.

  • Kinderverzorg(st)er/zorgkundige kinderopvang Zorgpunt Meetjesland. (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Zorgpunt Meetjesland

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als kinderverzorg(st)er/zorgkundige sta je in voor de dagelijks begeleiding en verzorging van kinderen van 0 tot 3 jaar. Daarbij zorg je steeds dat er een bijzondere aandacht gaat naar de individuele ontplooiing van de kinderen (de zelfredzaamheid, flexibiliteit, structuur, bewegingsvrijheid, veiligheid,…). In een veilig en kindvriendelijk klimaat draag je er toe bij de ontwikkeling van de kinderen optimaal te bevorderen en hen alle kansen te bieden zodat zijn/haar vaardigheden zo goed mogelijk ontplooid worden. Er wordt ook verwacht om actief mee te werken aan de voorbereidingen en uitbouw van de algemene werking. Hieronder verstaan we: activiteiten, teamvergaderingen, kind- en ouderparticipatie, aankoopbeleid, … . Meer info op http://www.zorgpuntmeetjesland.be

  • Senior dossierbeheerder / Accountant - Regio Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669725-inline.html?cid=Partner_VDAB U komt terecht in een accountantskantoor dat zich sinds enkele jaren behartigd over een diverse klantenportefeuille regio Wemmel (kmo's, grotere ondernemingen, vzw's, éénmanszaken, …). Om hun exponentiële groei te ondersteunen, zijn ze momenteel op zoek naar ervaren dossierbeheerder met sterke communicatieve capaciteiten voor hun kantoor. Op termijn krijg je ook de mogelijkheid om aan te sluiten als partner. Als senior dossierbeheerder /accountant ziet jouw takenpakket er zo uit: Je fungeert als eindverantwoordelijke voor de boekhouding & fiscaliteit van jouw klanten Je zorgt voor de accurate afwerking van de verschillende fiscale aangiften zoals de personenbelasting, de vennootschapsbelasting en de BTW. Na elke maand, elk kwartaal of elk boekjaar sta je in voor de balans en bijhorende rapporteringen. U bent de vertrouwenspersoon van de klanten en geeft op een professionele en persoonlijke manier advies. U zorgt in samenwerking met jouw team voor de verdere uitbouw van de klantenportefeuille.

  • FLEXI JOB ZAALHULP (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: LA TRATTORIA

    Type: Flexijob

    U assisteert in de zaal en staat in voor: bediening van de klanten, bestellingen opnemen, tafels opruimen, zaal opruimen.

Zoek naar antwoorden van Carlo Studio in sociale netwerken
Look for responds of Carlo Studio in social networks

Lees alle opmerkingen voor Carlo Studio. Laat een reactie achter voor Carlo Studio. Carlo Studio bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Carlo Studio. Leave a respond for Carlo Studio. Carlo Studio on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Carlo Studio op de google maps. Adres en contacten Carlo Studio
Location of Carlo Studio on the google maps. Address and contacts of Carlo Studio

Andere gerelateerde bedrijven als come Carlo Studio Carlo Studio: CURACOM | DUIKCENTRUM TIME TO DIVE | Wimexco NV | Goossens Jozef | RYNAERTS A

Other related companies as Carlo Studio: CURACOM | DUIKCENTRUM TIME TO DIVE | Wimexco NV | Goossens Jozef | RYNAERTS A

Carlo Studio is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Carlo Studio, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03550476074. Het bedrijf Carlo Studio bevindt zich op het adres: Chaussée de Helmet 291; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 856,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 493,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Lijst met producten zijn Hairdressing salons - Gentlemen.
De hoofdactiviteit van Carlo Studio is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Carlo Studio is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Carlo Studio, openstaande posities, locatie van Carlo Studio op de kaart.

Carlo Studio is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Carlo Studio, company assigned to the tax number BE03550476074. The company Carlo Studio is located at the address: Chaussée de Helmet 291; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 856,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 493,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Hairdressing salons - Ladies. List of products are Hairdressing salons - Gentlemen.
The main activity of Carlo Studio is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Carlo Studio is not available. You also can look at reviews of Carlo Studio, open positions, location of Carlo Studio on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Carlo Studio, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Carlo Studio, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Carlo Studio, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Carlo Studio, employees, financial statistics.