PATISSERIE VANHEE

Contactgegevens PATISSERIE VANHEE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PATISSERIE VANHEE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PATISSERIE VANHEE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Karel Lodewijk Maenhoutstraat 8; 9830; Sint-Martens-Latem, België

Telefoon (phone): 09 282 00 75 (+32-09 282 00 75) 09 282 00 75 (+32-09 282 00 75)

Fax (fax): 09 282 20 12 (+32-09 282 20 12) 09 282 20 12 (+32-09 282 20 12)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PATISSERIE VANHEE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PATISSERIE VANHEE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PATISSERIE VANHEE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PATISSERIE VANHEE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PATISSERIE VANHEE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PATISSERIE VANHEE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PATISSERIE VANHEE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PATISSERIE VANHEE
Products information PATISSERIE VANHEE

BTW identificatienummer (tax): BE05416778564
Ondernemingsnummer: 6200927734
Hoofdstad (capital): 710,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 844,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in PATISSERIE VANHEE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bakers and confectioners

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PATISSERIE VANHEE
(Get full report from official database of BE for PATISSERIE VANHEE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PATISSERIE VANHEE
Addition kinds of activities for PATISSERIE VANHEE

864103. Jeugdorganisaties | Youth organizations
20330410. Groentenpuree: verpakt in blikjes, potten, enz. | Vegetable purees: packaged in cans, jars, etc.
20910204. Kreeftvlees: verpakt in blikjes, potten, enz. | Crabmeat: packaged in cans, jars, etc.
35590701. Banden grooving machines | Tire grooving machines
38450103. Bronchoscopen, electromedical | Bronchoscopes, electromedical
50140000. Banden en buizen | Tires and tubes
73490101. Gebouw schoonmaakdienst | Building cleaning service
73890303. Demonstratie service | Demonstration service
73891605. Voorgeschorte postdienst | Presorted mail service
83220303. Rampenservice | Disaster service

Werken bij PATISSERIE VANHEE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PATISSERIE VANHEE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PATISSERIE VANHEE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PATISSERIE VANHEE. Looking for open vacancies in other companies

  • Bouwarbeider (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant te Ham is op zoek naar een gemotiveerde bouwarbeider

  • Chauffeur CE (KEMZEKE)

    Regio: KEMZEKE

    Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor dagritten van de Antwerpse haven tot Noord Frankrijk. Bedrijfsprofiel: De firma te Kemzeke is op de eerste plaats een familiebedrijf. Klant of medewerker, zij krijgen steeds de beste zorg. Wij zijn op zoek naar enkele chauffeurs CE om het team te versterken. 

  • Huishoudhulp Bocholt (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: PUUUR BREE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • cnc-operator (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in dichting -en regelkleppen zijn wij opzoek naar een ervaren cnc- operator die ook de machines kan instellen/programmeren. Je takenpakket zal bestaan uit het bepalen van de verschillende bewerkingsfases, de afstelwaarden en de snijkappen monteren en afstellen, de stukken passioneren en vastzetten. Je kan de storingen aan de machines opmerken en aanpassingen doorvoeren. Verder sta je ook in op het controleren van de geproduceerde stukken, het onderhoud aan de machines. Kan je jezelf terugvinden in deze functie? Wil je graag werken in daguren? En heb je kennis van Fanuc of Heidenhain? Dat zou een pluspunt kunnen zijn. Laat ons dan zo snel mogelijk iets weten.

  • Jobstudenten horeca (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Bedrijf Deze brasserie gelegen aan de dijk van Nieuwpoort is al 19 jaar stevig op koers en heeft al heel wat zeeën doorvaren! Deze zaak blaast eenvoud, klassiek en traditie uit dankzij haar levend verse producten en volledig gerenoveerd interieur. Daarnaast beschikt deze brasserie over een uitgebreide kaart vol Belgische klassiekers, verse salades, pasta's en gerechten uit de wereldkeuken. Om de mensen een bord kwaliteit voor te kunnen schotelen, vraagt het team nog naar jobstudenten voor de zaal. Je zorgt ervoor dat deze heerlijke gerechten op de juiste tafel belanden, en dat de afgelikte borden tijdig worden afgeruimd. De complimenten krijg je er gratis bij!

  • Student winkelmedewerker (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Wil jij als student (M/V) werken op in een supermarkt? Heb je geen 9 to 5 mentaliteit? Lees dan verder! Je helpt in vakanties en in het weekend met het aanvullen van de bakkerij afdeling in deze supermarkt te Kruibeke. Indien nodig help je ook bij de aanvulling van de rekken en levering van binnenkomende goederen.

  • Polyvalent medewerker (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Studentenjob

    Sta jij open voor een tijdelijke opdracht, hou je ervan om mee te werken aan een evenement? Dan ben jij waarschijnlijk dé kandidaat die wij zoeken. Voor een bedrijf regio Lebbeke zijn wij op zoek naar polyvalent medewerkers. Deze medewekers zullen meehelpen met de voorbereiding van verschillende evenementen. Hierbij zal je instaan voor het opbouwen van podia, zal je tafels en stoelen klaarzetten en zorg je ervoor dat alles in gereedheid wordt gebracht om het evenement in goede banen te leiden.

  • STORINGSTECHNIEKER (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: NV TerBeke Pluma

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor het uitvoeren van mechanische en elektrische onderhoudswerkzaamheden aan machines teneinde de werkzekerheid van deze machines mee te kunnen verzekeren. Uitvoeren van preventief en curatief onderhoud. Uitvoeren van werkbons volgens planning teneinde technische storingen op een adequate en vlotte wijze te kunnen verhelpen. Voorbereiden van en meehelpen aan een groot periodiek onderhoud teneinde de operationele werkzekerheid van de machines mee te kunnen verzekeren.

  • INSTALLATEUR VAN DATABEKABELING (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MAHIEU CABLING SERVICES

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor het uitvoeren van databekabelingswerken; dit voor projecten in residentiële, tertiaire en industriële gebouwen. Dit houdt o.a. in: Tracés realiseren voor het (door)trekken van kabels. Plaatsen van kabel- en draadgoten. Trekken van kabels; zowel koper als glasvezel. Plaatsen en aansluiten van dataracks. Aansluiten van de netwerkbekabeling – Aansluiten van connectoren op datakabels. Testen van de geplaatste en aangesloten netwerkbekabeling. Je vertrekt steeds in een team van 2 naar de verschillende werven. Alle werven/werken zijn steeds binnen; dus geen buitenwerk.

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Kontich-Mortsel-Ranst (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) GENT (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

  • Bewakingsagent (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: OBSIN

    Type: Werfreserve

    OBSIN Security is steeds op zoek naar professionele en gemotiveerde bewakingsagenten om ons huidig team te komen versterken! Ben jij de juiste man/vrouw die wij zoeken? Je profiel Je bent een teamspeler maar je kan tevens zelfstandig werken Je spreekt goed Nederlands en kan je goed behelpen in het Frans en/of Engels Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent flexibel ingesteld Je bent bereid om Weekend- en nachtwerk te doen Je hebt een gezonde security awareness en je beschikt daarnaast over een grote dosis verantwoordelijkheidszin Je positieve houding maakt dat je erin slaagt om elke situatie op een discrete en professionele en manier te benaderen en af te handelen Je beschikt over een eigen wagen Je bent reeds in het bezit van het algemeen bekwaamheidsattest bewakingsagent en het PTO-atttest

Zoek naar antwoorden van PATISSERIE VANHEE in sociale netwerken
Look for responds of PATISSERIE VANHEE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PATISSERIE VANHEE. Laat een reactie achter voor PATISSERIE VANHEE. PATISSERIE VANHEE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PATISSERIE VANHEE. Leave a respond for PATISSERIE VANHEE. PATISSERIE VANHEE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PATISSERIE VANHEE op de google maps. Adres en contacten PATISSERIE VANHEE
Location of PATISSERIE VANHEE on the google maps. Address and contacts of PATISSERIE VANHEE

Andere gerelateerde bedrijven als come PATISSERIE VANHEE PATISSERIE VANHEE: LA FRINGALE | CHINA TOWN | FA. HA-RA | CASA | TOUTANEUF SLLS

Other related companies as PATISSERIE VANHEE: LA FRINGALE | CHINA TOWN | FA. HA-RA | CASA | TOUTANEUF SLLS

PATISSERIE VANHEE is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PATISSERIE VANHEE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05416778564. Het bedrijf PATISSERIE VANHEE bevindt zich op het adres: Karel Lodewijk Maenhoutstraat 8; 9830; Sint-Martens-Latem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 710,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 844,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Bakers and confectioners. Producten gemaakt in PATISSERIE VANHEE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PATISSERIE VANHEE is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PATISSERIE VANHEE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PATISSERIE VANHEE, openstaande posities, locatie van PATISSERIE VANHEE op de kaart.

PATISSERIE VANHEE is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is PATISSERIE VANHEE, company assigned to the tax number BE05416778564. The company PATISSERIE VANHEE is located at the address: Karel Lodewijk Maenhoutstraat 8; 9830; Sint-Martens-Latem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 710,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 844,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Bakers and confectioners. Products created in PATISSERIE VANHEE were not found.
The main activity of PATISSERIE VANHEE is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of PATISSERIE VANHEE is not available. You also can look at reviews of PATISSERIE VANHEE, open positions, location of PATISSERIE VANHEE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PATISSERIE VANHEE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PATISSERIE VANHEE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PATISSERIE VANHEE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PATISSERIE VANHEE, employees, financial statistics.