PATISSERIE DU CENTRE FRANKIN

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • PATISSERIE DU CENTRE FRANKIN
Private companiesUnited States Postal Service • PATISSERIE DU CENTRE FRANKIN

Contactgegevens PATISSERIE DU CENTRE FRANKIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PATISSERIE DU CENTRE FRANKIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

PATISSERIE DU CENTRE FRANKIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Ferdinand Nicolay 656; 4420; Saint-Nicolas (Tilleur), België

Telefoon (phone): 04 233 69 45 (+32-04 233 69 45) 04 233 69 45 (+32-04 233 69 45)

Fax (fax): +32 (53) 350-23-88 +32 (53) 350-23-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PATISSERIE DU CENTRE FRANKIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PATISSERIE DU CENTRE FRANKIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PATISSERIE DU CENTRE FRANKIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PATISSERIE DU CENTRE FRANKIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PATISSERIE DU CENTRE FRANKIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PATISSERIE DU CENTRE FRANKIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PATISSERIE DU CENTRE FRANKIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PATISSERIE DU CENTRE FRANKIN
Products information PATISSERIE DU CENTRE FRANKIN

BTW identificatienummer (tax): BE02232940673
Ondernemingsnummer: 6945800781
Hoofdstad (capital): 638,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 483,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in PATISSERIE DU CENTRE FRANKIN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bakers and confectioners

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PATISSERIE DU CENTRE FRANKIN
(Get full report from official database of BE for PATISSERIE DU CENTRE FRANKIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor PATISSERIE DU CENTRE FRANKIN
Addition kinds of activities for PATISSERIE DU CENTRE FRANKIN

331205. Bar, staaf en draadproducten | Bar, rod, and wire products
514500. Banketbakkerij | Confectionery
09129900. Finfish, nec | Finfish, nec
58129904. Kiprestaurant | Chicken restaurant
61410103. Financiering: auto's, meubels, enz., Geen depositobank | Financing: automobiles, furniture, etc., not a deposit bank
75390202. Radiator reparatie winkel, auto | Radiator repair shop, automotive
76990801. Reparatie van laboratoriuminstrumenten | Laboratory instrument repair

Werken bij PATISSERIE DU CENTRE FRANKIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PATISSERIE DU CENTRE FRANKIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PATISSERIE DU CENTRE FRANKIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PATISSERIE DU CENTRE FRANKIN. Looking for open vacancies in other companies

  • kindbegeleider (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: OCMW ALGEMEEN BESTUUR

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    De kindbegeleider werkt nauw samen met de agogisch medewerker van het KOALA-project en begeleidt de activiteiten die binnen het KOALA-project georganiseerd worden. De kindbegeleider focust tijdens de activiteiten vooral op de kinderen, maar onderhoudt ook goede contacten met de ouders. Hij/zij is tevens op regelmatige basis aanwezig in de kinderdagverblijven en fungeert hier – samen met de agogisch medewerker – als brugfiguur tussen de kinderdagverblijven en de kind- en ouderwerking.

  • Monteur Industriebouw (BOEZINGE)

    Regio: BOEZINGE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in de regio van Ieper zijn we dringend op zoek naar een monteur van industriebouw. Je werkt nauw samen met uw collega's alsook met de collega die de mobiele torenkraan bestuurd. Uw takenpakket bestaat onder andere uit het besturen van de hoogtewerker, plaatsen van betonnen platen, dakwerken, afwerking van de panelen, etc.

  • Junior Calculator (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar een junior calculator De plannen en lastenboeken neem je op een kritische manier door zodat je in staat bent om meetstaten op te stellen en te controleren Je vraagt de benodigde offertes op bij onderaannemers en toeleveranciers Je verwerkt deze offertes correct en tijdig opdat de kostprijsberekening tijdig kan opgemaakt worden Als junior calculator sta je in voor de ondersteuning bij de kostprijsberekening van toekomstige bouwprojecten

  • Automecanicien (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Deurne, zoeken wij een mecanicien. Je zal instaan voor het onderhoud van wagens, van A tot Z. Je zal hoofdzakelijk werken met Volkswagen, maar eveneens merken zoals Audi-Skoda-Seat. Tevens staat de garage ook in voor de carrosserieherstelling van alle merken.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in VILVOORDE – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Genk - Opglabbeek (M/V) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Genk

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp met minimum een eerste ervaring in het schoonmaken van particuliere woningen (poetsen algemeen, ramen wassen,...). Je werkt in de regio Genk en/of Opglabbeek, je werkuren bepaal je zelf in overleg met de klant.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Leut – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LEUT)

    Regio: LEUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Chauffeur rijbewijs B Bpost Brugge (jobstudent) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Studentenjob

    Bpost Brugge zoekt jobstudenten die op de volgende dagen kan werken: - 1 jobstudent vanaf maandag 29/10 van 4u30 tot 12u36 (voor de krantenronde) - 1 jobstudent vanaf dinsdag 30/10 van 4u55 tot 13u01 (voor de krantenronde) - 1 jobstudent vanaf zaterdag 3/11 van 7u tot 15u06 (voor de pakjes) Je wordt tewerkgesteld met de wagen om kranten te leveren of pakjes te leveren in en rond Brugge. Een rijbewijs B hebben is dus verplicht. We zoeken 1 jobstudent per dag. Vrij te kiezen of je elke dag wilt werken, of 2 dagen of maar 1 dag. We zoeken wel studenten die dit wekelijks (of zoveel mogelijk) kunnen doen.

  • Dossierbeheerder boekhoudkantoor VAST CONTRACT (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Accent

    Type: Vaste Job

    Voor een boekhoudkantoor zijn wij op zoek naar een dossierbeheerder voor een directe vaste indienstname. Samen met de relatiebeheerder ben je verantwoordelijk voor het beheer van een 50 tal dossiers. +/- 40 vennootschappen en 10 eenmanszaken. Jij bent verantwoordelijk voor volledige dossiers van A tot Z. Verder heb je het eerste lijncontact met klanten. Dit voor de basisvragen.

  • Dynamische projectverpleegkundige (A) (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Vaste Job

    Zoek je afwisseling in jouw job als verpleegkundige en wil je heel veel ervaring opdoen in de brede en boeiende gezondheidszorg? Kom dan werken bij Talent in Motion en word projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid van een contract van onbepaalde duur en tal van andere voordelen. Je wordt als verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg. Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Hiervoor bieden we opleidingen op maat aan. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouwd correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Toonzaaladviseur Verlichting (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Talentus Aalst

    Type: Vaste Job

    - Je ben het aanspreekpunt voor onze klanten en adviseert hen over de verlichting en de bijhorende accessoires. Je geeft hen de nodige uitleg over de technische details en advies over de opmeting en plaatsing. - Je luistert naar de noden van de klant en begeleidt hen in hun keuzeproces en geef hen praktische tips waar nodig. - Tenslotte maak je offertes op, handel je de bestellingen af en volg je jouw offertes ook actief op.

  • Vlogger/Blogger in 'Moestuinieren' (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: HPA

    Type: Flexijob

    Scava is actief in de productie en verkoop van moestuinbakken- & tafels en wij zoeken een gedreven FlexiJobber met pit, passie en durf die de wereld van tweets, likes en clicks kent als de beste, iemand die volledig autonoom kan werken en sterk uit de hoek komt. Jouw taak is het ontwerpen van creatieve communicatie voor onze klanten, gaande van nieuwsartikelen tot communicatie via allerlei Sociale Media. Jij wordt het nieuwe gezicht van onze afdeling en dankzij jou breng je mensen op een positieve manier aan het moestuinieren. Jou volgers zien in jou dan ook het voorbeeld hoe het anders en beter kan. Je bent vlot in de omgang & sympathiek. Een optimistisch persoon. Je weet wat commercieel ok is en je voelt de producten perfect aan. Je denkt mee en zoekt naar creatieve oplossingen.

Zoek naar antwoorden van PATISSERIE DU CENTRE FRANKIN in sociale netwerken
Look for responds of PATISSERIE DU CENTRE FRANKIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor PATISSERIE DU CENTRE FRANKIN. Laat een reactie achter voor PATISSERIE DU CENTRE FRANKIN. PATISSERIE DU CENTRE FRANKIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PATISSERIE DU CENTRE FRANKIN. Leave a respond for PATISSERIE DU CENTRE FRANKIN. PATISSERIE DU CENTRE FRANKIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PATISSERIE DU CENTRE FRANKIN op de google maps. Adres en contacten PATISSERIE DU CENTRE FRANKIN
Location of PATISSERIE DU CENTRE FRANKIN on the google maps. Address and contacts of PATISSERIE DU CENTRE FRANKIN

Andere gerelateerde bedrijven als come PATISSERIE DU CENTRE FRANKIN PATISSERIE DU CENTRE FRANKIN: GECONA NV | COUCKHUYT'S KOFFIE | M. GALER | INSTITUT ST.MARIE | PARUYS EN LESPOIX

Other related companies as PATISSERIE DU CENTRE FRANKIN: GECONA NV | COUCKHUYT'S KOFFIE | M. GALER | INSTITUT ST.MARIE | PARUYS EN LESPOIX

PATISSERIE DU CENTRE FRANKIN is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PATISSERIE DU CENTRE FRANKIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02232940673. Het bedrijf PATISSERIE DU CENTRE FRANKIN bevindt zich op het adres: Rue Ferdinand Nicolay 656; 4420; Saint-Nicolas (Tilleur). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 638,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 483,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Bakers and confectioners. Producten gemaakt in PATISSERIE DU CENTRE FRANKIN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PATISSERIE DU CENTRE FRANKIN is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PATISSERIE DU CENTRE FRANKIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PATISSERIE DU CENTRE FRANKIN, openstaande posities, locatie van PATISSERIE DU CENTRE FRANKIN op de kaart.

PATISSERIE DU CENTRE FRANKIN is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is PATISSERIE DU CENTRE FRANKIN, company assigned to the tax number BE02232940673. The company PATISSERIE DU CENTRE FRANKIN is located at the address: Rue Ferdinand Nicolay 656; 4420; Saint-Nicolas (Tilleur). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 638,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 483,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Bakers and confectioners. Products created in PATISSERIE DU CENTRE FRANKIN were not found.
The main activity of PATISSERIE DU CENTRE FRANKIN is United States Postal Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PATISSERIE DU CENTRE FRANKIN is not available. You also can look at reviews of PATISSERIE DU CENTRE FRANKIN, open positions, location of PATISSERIE DU CENTRE FRANKIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PATISSERIE DU CENTRE FRANKIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PATISSERIE DU CENTRE FRANKIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PATISSERIE DU CENTRE FRANKIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PATISSERIE DU CENTRE FRANKIN, employees, financial statistics.