COUCKHUYT'S KOFFIE

Contactgegevens COUCKHUYT'S KOFFIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COUCKHUYT'S KOFFIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

COUCKHUYT'S KOFFIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): E. NEIRYNCKSTRAAT 7; 8860; LENDELEDE, België

Telefoon (phone): 51301788 (+32-51301788) 51301788 (+32-51301788)

Fax (fax): +32 (2) 181-56-17 +32 (2) 181-56-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COUCKHUYT'S KOFFIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COUCKHUYT'S KOFFIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COUCKHUYT'S KOFFIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COUCKHUYT'S KOFFIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COUCKHUYT'S KOFFIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COUCKHUYT'S KOFFIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COUCKHUYT'S KOFFIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COUCKHUYT'S KOFFIE
Products information COUCKHUYT'S KOFFIE

BTW identificatienummer (tax): BE02020080566
Ondernemingsnummer: 4782867431
Hoofdstad (capital): 296,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 205,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in COUCKHUYT'S KOFFIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken; Winkelinrichting and handelsuitrusting Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COUCKHUYT'S KOFFIE
(Get full report from official database of BE for COUCKHUYT'S KOFFIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor COUCKHUYT'S KOFFIE
Addition kinds of activities for COUCKHUYT'S KOFFIE

3321. Grijze en ductiele ijzergieterijen | Gray and ductile iron foundries
162302. Communicatie lijn en transmissie toren constructie | Communication line and transmission tower construction
30899923. Toiletten, draagbare chemicaliën: kunststoffen | Toilets, portable chemical: plastics
51220101. schoonheidsmiddelen | Cosmetics
76991207. Tinsmithing, reparatie werk | Tinsmithing, repair work

Werken bij COUCKHUYT'S KOFFIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COUCKHUYT'S KOFFIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COUCKHUYT'S KOFFIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COUCKHUYT'S KOFFIE. Looking for open vacancies in other companies

 • Balieverkoper-Technisch commercieel bediende (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Flexpoint

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een groeiend bedrijf gespecialiseerd in  technische oplossingen voor alle mogelijke watertoepassingen (dompelpompen, beregeningssystemen, drukleidingsystemen, ....) zijn we op zoek naar een balieverkoper. Taken: - Kassaverkoop technische producten - Technische telefonische hulp bieden aan klanten - Onderhouden filiaal - Controle aangekochte goederen - Voorraad controleren en beheren - Magazijn op orde houden - Bestellingen plaatsen bij leveranciers - Inventarisatie - Goederen verpakken en verzenden - ...

 • REDDER (DE PANNE)

  Regio: DE PANNE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant PLOPSAQUA De Panne zijn we op zoek naar redders. Je garandeert de veiligheid van alle bezoekers en bent verantwoordelijk voor de hygiëne, netheid en vlot verloop in het waterpark. Je bent in het bezit van een geldig Hoger Reddersbrevet en bijscholingsattest (of een strandreddersbrevet en bereid een cursus hoger redder te volgen). Je hebt kennis over waterkwaliteitsmetingen en de geldende hygiënevoorschriften in het zwembad.

 • Service Technieker (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een specialist in betaaloplossingen, zijn we op zoek naar een Field Service Engineer (m/v) voor de regio Leuven/Brussel: Je staat in voor de installatie en het onderhoud van elektronische betaaloplossingen bij de klanten Je doet interventies voor acute storingen Je adviseert de klant over het gebruik van de toepassingen en over het voorkomen van storingen  Je treedt op als ambassadeur: je ziet opportuniteiten en je informeert de klanten over welke toepassingen nog meer comfort kunnen bieden

 • Grondwerker (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze partner is Vivaldis Construct op zoek naar een grondwerker (m/v). Je staat met de ploeg mee in voor de nodige grondwerken; sleuven graven, kleine metselwerken, rioleringen aanleggen en huisaansluitingen uitvoeren, voorbereidende graafwerken uitvoeren. Je zorgt er ook voor dat je de werf in alle veiligheid betreedt alsook de nodige veiligheidsvoorschriften opvolgt en uitvoert. Interesse in deze mooie functie? Bel ons op 055 20 82 94 of mail je cv door naar [email protected]

 • Chauffeur C/CE (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je laadt goederen in de vrachtwagen en levert deze af bij klanten Bij aflevering neem je de nodige bonnen, handtekeningen en betalingen in ontvangst Je communiceert vlot met de transportafdeling Dagelijks heb je 25 à 30 stops

 • Huishoudhulp dienstencheques (M/V) regio Deftinge (DEFTINGE)

  Regio: DEFTINGE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor 2 gezinnen in Deftinge zijn we dringend op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste huishoudhulp om mee te helpen bij het uitvoeren van huishoudelijke taken. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen en/of strijken. Je wordt tewerkgesteld op 1 adres, op weekbasis presteer je bij deze klanten 12u Indien gewenst kan je uurrooster aangevuld worden met andere klanten. Aarzel niet en solliciteer of contacteer ons vandaag nog !

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Zingem (ZINGEM)

  Regio: ZINGEM

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

 • Weekendmedewerkers (m/v) - 10u/w (Colmar Oostakker) (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: Colmar België

  Type: Studentenjob

  Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Of heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto ! Flexibel uurrooster (avond- en/of weekendwerk), die je kan combineren met je studies of vaste job, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Wat houdt de functie in? Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

 • Jobstudent telefonist (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Konvert Office Hasselt

  Type: Studentenjob

  Ben je een jobstudent die graag een cent wilt bijverdienen door als telefonist(e) te werken? Voor een firma een 8-tal uren per week rondbellen naar firma's ter opvolging van de reeds gecommuniceerde offertes naar de klanten. Je zal de klanten in twee talen te woord staan : in het Nederlands en het Frans. Je kan je uren tijdens de week inplannen in samenspraak met de firma. Wil je aan de slag? Neem dan snel contact op met Konvert Office Hasselt: 011/32.58.29 of [email protected]

 • Gedreven B2B Account Manager Telefonie (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: ASAP TalentXperts

  Type: Vaste Job

  TalentXperts, dé expert in het rekruteren en selecteren van toptalent. Zowel voor managers, hogere bedienden en expertrollen in een organisatie zoeken we naar de juiste profielen met de juiste attitude. We denken mee met onze klant en staan garant voor duurzame en kwalitatieve oplossingen. Voor één van onze klanten, JOJO Systems, al bijna 30 jaar dé expert inzake elektronica, zoeken we een Account Manager Telefonie om het team te versterken. - Als gedreven account manager in hart en nieren bijt je je graag vast in dossiers, die je met plezier van A tot Z opvolgt. - Je verkoopt telefooncentrales als totaaloplossing: hardware/toestellen, vaste en mobiele lijnen en aanverwante producten en diensten. - Je zorgt voor een uitstekende service en klantencontact en streeft naar een lange termijn relatie. - Je zorgt voor behoud van de bestaande klantenportefeuille en tracht die ook uit te breiden door actieve prospectie. - Je richt je op het domein van telefonie en telefooncentrales, maar uiteraard informeer je prospects en klanten over het volledige dienstenaanbod van JOJO, eventueel technisch ondersteund door een collega. - Je werkt nauw samen met het sales team, alsook met de technische collega’s.

 • Klinisch psycholoog kinderen (bij voorkeur gedrags-of systeemtherapeut) (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: INTENSO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Functieomschrijving We zijn op zoek naar een klinisch psycholoog optie kinderen/jongeren die kan aansluiten in een groepspraktijk voor psychologische begeleiding en psychotherapie. Competenties · Diploma master/licentiaat in de klinische psychologie · Bij voorkeur opleiding gedragstherapie of systeemtherapie bezig of afgerond · Relevante werkervaring met de doelgroep kinderen en jongeren · Zelfstandig kunnen werken: van aanmelding tot therapie-einde een casus kunnen behandelen · Erkend zijn bij de psychologencommissie

Zoek naar antwoorden van COUCKHUYT'S KOFFIE in sociale netwerken
Look for responds of COUCKHUYT'S KOFFIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor COUCKHUYT'S KOFFIE. Laat een reactie achter voor COUCKHUYT'S KOFFIE. COUCKHUYT'S KOFFIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COUCKHUYT'S KOFFIE. Leave a respond for COUCKHUYT'S KOFFIE. COUCKHUYT'S KOFFIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COUCKHUYT'S KOFFIE op de google maps. Adres en contacten COUCKHUYT'S KOFFIE
Location of COUCKHUYT'S KOFFIE on the google maps. Address and contacts of COUCKHUYT'S KOFFIE

Andere gerelateerde bedrijven als come COUCKHUYT'S KOFFIE COUCKHUYT'S KOFFIE: FLBEKAERT TEXTILES NV | SPORTHAL LUBBEEK | EENDRACHT | Monissen D | E. DEMEULEMEESTER

Other related companies as COUCKHUYT'S KOFFIE: FLBEKAERT TEXTILES NV | SPORTHAL LUBBEEK | EENDRACHT | Monissen D | E. DEMEULEMEESTER

COUCKHUYT'S KOFFIE is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COUCKHUYT'S KOFFIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02020080566. Het bedrijf COUCKHUYT'S KOFFIE bevindt zich op het adres: E. NEIRYNCKSTRAAT 7; 8860; LENDELEDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 296,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 205,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken; Winkelinrichting and handelsuitrusting Gh. Producten gemaakt in COUCKHUYT'S KOFFIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COUCKHUYT'S KOFFIE is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COUCKHUYT'S KOFFIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COUCKHUYT'S KOFFIE, openstaande posities, locatie van COUCKHUYT'S KOFFIE op de kaart.

COUCKHUYT'S KOFFIE is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is COUCKHUYT'S KOFFIE, company assigned to the tax number BE02020080566. The company COUCKHUYT'S KOFFIE is located at the address: E. NEIRYNCKSTRAAT 7; 8860; LENDELEDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 296,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 205,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Voedingsspeciaalzaken; Winkelinrichting and handelsuitrusting Gh. Products created in COUCKHUYT'S KOFFIE were not found.
The main activity of COUCKHUYT'S KOFFIE is United States Postal Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of COUCKHUYT'S KOFFIE is not available. You also can look at reviews of COUCKHUYT'S KOFFIE, open positions, location of COUCKHUYT'S KOFFIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COUCKHUYT'S KOFFIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COUCKHUYT'S KOFFIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COUCKHUYT'S KOFFIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COUCKHUYT'S KOFFIE, employees, financial statistics.