Artistiek Kapsalon

Contactgegevens Artistiek Kapsalon: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Artistiek Kapsalon: address, phone, fax, email, website, opening hours

Artistiek Kapsalon

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sleutelbaan 156; 3130; Begijnendijk, België

Telefoon (phone): 016 68 04 94 (+32-016 68 04 94) 016 68 04 94 (+32-016 68 04 94)

Fax (fax): +32 (87) 335-67-93 +32 (87) 335-67-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Artistiek Kapsalon: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Artistiek Kapsalon"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Artistiek Kapsalon"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Artistiek Kapsalon, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Artistiek Kapsalon. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Artistiek Kapsalon, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Artistiek Kapsalon. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Artistiek Kapsalon
Products information Artistiek Kapsalon

BTW identificatienummer (tax): BE03740264892
Ondernemingsnummer: 2810546875
Hoofdstad (capital): 833,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 461,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Hairdressing salons - Children

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Artistiek Kapsalon
(Get full report from official database of BE for Artistiek Kapsalon)

Aanvulling soorten activiteiten voor Artistiek Kapsalon
Addition kinds of activities for Artistiek Kapsalon

753499. Reparatie en reparatie van banden, niet van toepassing | Tire retreading and repair shops, nec
23219900. Mannen en jongens meubilair, nec | Men's and boy's furnishings, nec
28190604. Isotopen, radioactief | Isotopes, radioactive
34659901. Lichaamsdelen, auto: gestempeld metaal | Body parts, automobile: stamped metal
51989902. Muurbedekkingen | Wallcoverings

Werken bij Artistiek Kapsalon: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Artistiek Kapsalon: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Artistiek Kapsalon. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Artistiek Kapsalon. Looking for open vacancies in other companies

  • Plaatser van veranda's (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: MINI FLAT

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je staat in voor de volledige montage, opbouw en afwerking van onze veranda's. De veranda's worden op maat gemaakt in onze fabriek en vervolgens geplaatst bij onze klanten. Elke constructie is uniek en deze afwisseling geeft een boost in je job. Je werkt in een aangename sfeer voor een familiebedrijf dat al meer als 40 jaar zijn vruchten afwerpt.

  • DNV technieker (RELEGEM)

    Regio: RELEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een ontwikkelaar en productent van producten en totaalsystemen op het gebeid van duurzame verwarmings-, warm water-, ventilatie- en regeltechniek oplossingen zijn we op zoek naar een DNV technieker. Je staat in voor het herstellen en onderhouden van verwarming- en ventilatietoestellen Je stelt de nodige rapporten op Je bent verantwoordelijk voor het beheer van materialen voor de opdrachten Je zorgt voor elektrische aansluitingen Je bent verantwoordelijk voor de werf ter plaatse 

  • HUISHOUDHULP GROOT ZONNEBEKE (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: CC HUISHOUDHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp voer je volgende taken uit, hoofdzakelijk bij particuliere gezinnen in de regio Zonnebeke-Passendale-Beselare : schoonmaken wassen strijken in mindere mate ook : maaltijden bereiden boodschappen doen

  • student (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een leuke studentenjob voor in het schooljaar? Ben je 1 of meerder dagen per week beschikbaar? Laat dan zeker van je horen want bij AGO Jobs HR Brugge vind je zeker wat je zoekt. Wij zoeken namelijk een student(e) die ons kan bijstaan in onze dagelijkse werking. Je neemt telefoons op, belt uit naar kandidaten en helpt all round met administratie. Heb je interesse? Spring eens binnen bij ons op kantoor. Wij zitten op de Baron Ruzettelaan 287, 8310 Assebroek. Je kan ons ook altijd opbellen via het nummer 050/33.90.78 of mailen via [email protected] en dan maken we samen met u een afspraak om de mogelijkheden te bekijken.

  • Technicus Voice Communications (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Belgocontrol

    Type: Vaste Job

    De functie Als Technicus Voice Communications verzeker je de luchtvaartveiligheid door het onderhouden, het optimaliseren en het plaatsen van de systemen binnen het domein van Voice Communications en door het monitoren van digitale en analoge communicatiesystemen. Je rapporteert hierbij rechtstreeks aan de Verantwoordelijke Gespecialiseerde Cel Maintenance. Het daarbij uit te voeren takenpakket is veelvoudig:   • Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van het preventief onderhoud van de aanwezige systemen en verzekert een gespecialiseerde      ondersteuning op vraag van de collega-technici van de cel multidomeinen. Hierbij verifieer je ook de conformiteit van de systemen inzake      opgelegde normen en onderhoudt de systemen.   • Je staat mee in voor het correctief onderhoud door de concrete bewaking uit te voeren op het functioneren van de systemen op basis van      monitoringsgegevens.        o Je analyseert en zorgt voor concrete oplossingen van werkingsproblemen in samenwerking met de verantwoordelijke. Ook hier                      verzeker je een gespecialiseerde ondersteuning op vraag van de collega-technici van de cel multidomeinen.        o Je voert de noodzakelijke herstellingen uit en je waakt over de interoperabiliteit van de reeksen systemen. • Je werkt mee aan de optimalisatie van bestaande systemen en aan de installatie van nieuwe systemen.        o Je doet verbetervoorstellen en brengt wijzigingen aan.        o Verder werk je mee aan projecten rond nieuwe systemen en dit onder leiding van de Project Manager CNS/ATM/MET-systemen en                  binnen het eigen expertise-domein. • Je monitort tijdens je waakdienst vanuit het Technical Watch Office alle systemen om de optimale werking ervan te garanderen.      o Je treedt op als centraal aanspreekpunt voor alle aangesloten klanten en systemen.      o Je houdt toezicht op de uitrustingen.      o Je spoort anomalieën op en identificeert deze op continue wijze. Hierbij coördineer je ook de tussenkomsten voor correctief onderhoud          in functie van de opgespoorde anomalieën en voert binnen het eigen expertise-domein ook de interventies op de systemen uit.      o Je volgt nadien de ondernomen acties op en stelt alle betrokkenen op de hoogte van de situatie van de systemen.      o Je onderhoudt tevens een database van de gebeurtenissen.

  • GEZOCHT Ploegbaas met teamspirit (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Voor een metaalbedrijf in Paal zijn wij op zoek naar een meewerkende ploegbaas met goede leidinggevende kwaliteiten en people skills. Je hebt de leiding over een team van ongeveer 15 personen. Daarbij ben je niet enkel verantwoordelijk voor de organisatie van dit team, maar zal je ook actief meewerken aan de lijn. Op deze manier kan je snel bijsturen, waar nodig is, en heb je veel contact met je teamgenoten. Je staat dus als het ware tussen je mensen om samen een goed product af te kunnen leveren! Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan Konvert Tessenderlo!

  • PLAATSER VERLICHTING - Elektricien (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: LICHTARCHITECTUUR MOL (LICHTHUIS)

    Type: Vaste Job

    U bent verantwoordelijk voor het leveren en plaatsen (en herstellen) van onze design LED verlichting.

  • HVAC technieker (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: TW KLIMATICS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Plaatsen van airco/ warmtepomp systemen.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio DESSELGEM/MARKEGEM (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Connect-ICT - On Site Support Engieer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functie Als Onsite Support Engineer ben jij een onmisbare schakel in het IT landschap, zowel in de profitsector als in de non-profitsector. Jij bent diegene die zich bezig houdt met allerhande problemen inzake infrastructuur gaande van netwerkproblemen, authentication, desktop support (Hardware, software)...    Profiel  Bezit je over de volgende competenties, dan ben jij diegene waar we naar op zoek zijn om ons team te versterken: Microsoft (SharePoint, SQL, Win7/10, Office 2013/16) Desktop support Printing problemen LAN/WAN (basis) Mobiele apparaten, IP phone en videoconferencing ITIL kennis Goede communicatieskills (Ned/Frans/Engels) zijn een must

  • Creatieve KEUKENMEDEWERKER (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: LEO Pancakes

    Type: Flexijob

    We zijn een nieuwe hippe zaak met een leuk concept met zelf uitgedachte recepten! Veganfriendly kaart Je ondersteunt de kok. Je bent creatief en je hebt fantasie voor de presentaties van de pancakes. Je staat ook in voor de afwas en het onderhoud van de keuken.

  • FLEXI JOB Beenhouwerij te Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Flexijob

    In onze beenhouwerij van Budgetslager staan wij open voor flexi jobs. Dit wil zeggen dat je op afgesproken dagen mee deel kan uitmaken van ons team. Hier sta je dan mee in voor : Verkoop van vers vlees , traiteur- en charcuterieproducten Helpen voorbereiden / aflsuiten van de verstoog Leergierig en klantvriendelijk Uren de plannen met de verantwoordelijke van het filiaal

Zoek naar antwoorden van Artistiek Kapsalon in sociale netwerken
Look for responds of Artistiek Kapsalon in social networks

Lees alle opmerkingen voor Artistiek Kapsalon. Laat een reactie achter voor Artistiek Kapsalon. Artistiek Kapsalon bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Artistiek Kapsalon. Leave a respond for Artistiek Kapsalon. Artistiek Kapsalon on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Artistiek Kapsalon op de google maps. Adres en contacten Artistiek Kapsalon
Location of Artistiek Kapsalon on the google maps. Address and contacts of Artistiek Kapsalon

Andere gerelateerde bedrijven als come Artistiek Kapsalon Artistiek Kapsalon: FORTIS | MESTDAGH | CARROSSERIE SANCHEZ | JEANNE ROLY | Menten

Other related companies as Artistiek Kapsalon: FORTIS | MESTDAGH | CARROSSERIE SANCHEZ | JEANNE ROLY | Menten

Artistiek Kapsalon is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Artistiek Kapsalon, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03740264892. Het bedrijf Artistiek Kapsalon bevindt zich op het adres: Sleutelbaan 156; 3130; Begijnendijk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 833,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 461,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Lijst met producten zijn Hairdressing salons - Children.
De hoofdactiviteit van Artistiek Kapsalon is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Artistiek Kapsalon is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Artistiek Kapsalon, openstaande posities, locatie van Artistiek Kapsalon op de kaart.

Artistiek Kapsalon is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Artistiek Kapsalon, company assigned to the tax number BE03740264892. The company Artistiek Kapsalon is located at the address: Sleutelbaan 156; 3130; Begijnendijk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 833,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 461,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Hairdressing salons - Ladies. List of products are Hairdressing salons - Children.
The main activity of Artistiek Kapsalon is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Artistiek Kapsalon is not available. You also can look at reviews of Artistiek Kapsalon, open positions, location of Artistiek Kapsalon on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Artistiek Kapsalon, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Artistiek Kapsalon, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Artistiek Kapsalon, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Artistiek Kapsalon, employees, financial statistics.