Art & Beauté

Contactgegevens Art & Beauté: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Art & Beauté: address, phone, fax, email, website, opening hours

Art & Beauté

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de l'Elan 31; 1170; Bruxelles (Watermael-Boitsfort), België

Telefoon (phone): 02 673 04 85 (+32-02 673 04 85) 02 673 04 85 (+32-02 673 04 85)

Fax (fax): +32 (64) 143-79-94 +32 (64) 143-79-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Art & Beauté: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Art & Beauté"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Art & Beauté"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Art & Beauté, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Art & Beauté. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Art & Beauté, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Art & Beauté. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Art & Beauté
Products information Art & Beauté

BTW identificatienummer (tax): BE05283569335
Ondernemingsnummer: 6879608154
Hoofdstad (capital): 966,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 474,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in Art & Beauté zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Art & Beauté
(Get full report from official database of BE for Art & Beauté)

Aanvulling soorten activiteiten voor Art & Beauté
Addition kinds of activities for Art & Beauté

371403. Motoronderdelen van het voertuig en frame | Motor vehicle body components and frame
07510403. Stamboom record diensten, vee | Pedigree record services, livestock
22110903. Gaas | Gauze
23299902. Overhemd en broekpakken: mannen, jongeren en jongens | Shirt and slack suits: men's, youths', and boys'
36469903. Bureau lampen, commercieel | Desk lamps, commercial
72120200. Garment pressen | Garment pressing

Werken bij Art & Beauté: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Art & Beauté: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Art & Beauté. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Art & Beauté. Looking for open vacancies in other companies

  • Installateur sanitair en CV (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: NV LOGI-TECHNIC

    Type: Vervanging brugpensioen

    Om de groei verder mogelijk te maken zoeken we een installateur sanitair en centrale verwarming. Als installateur sta je vooral in voor het monteren van nieuwe centrale verwarming en sanitaire installaties volgens plan van appartementen, gebouwen, kantoorruimtes, renovatie …. Je legt aanvoer- en afvoerleidingen voor water- en gastoevoer.Je installeert kranen, gasboilers en andere toestellen voor waterverwarming.Je maakt en plaatst afvoerleidingen voor sanitair.Je monteert sanitaire toestellen, zoals kranen, wastafels, douchebakken, toiletten, warmwatertoestellen.Je monteert leidingen volgens verschillende technieken (klemmen, lassen, lijmen).

  • Klantenadviseur met een hart voor dier en tuin (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is op zoek naar een enthousiaste medewerker (m/v) voor de functie van klantenadviseur/verkoop. Taken: - je komt terecht in een professioneel team waar je mag rekenen op een doorgedreven opleiding je maakt kennis met de winkel, de producten en de processen je leert hoe we bij advies en service verlenen aan onze klanten vervolgens trainen we je in het beheer van je rayons : bevoorrading, productplacement, merchandising je schept plezier in het contact met klanten en ondersteunt hen met deskundig advies je gaat geen uitdaging uit de weg en je wil ook in de toekomst blijven bijleren

  • PRODUCTIE OPERATOR (2 PLOEGEN) M/V (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Niel zoeken wij productie operatoren in een 2-ploegenstelsel. Onze klant is een dynamisch familiebedrijf in Niel. Vanuit een modern productieproces bieden zij een ruim assortiment betonproducten aan in creatieve vormen. Hun klanten kunnen bij hun terecht voor een uitgebreide keuze in klinkers, boordstenen, betonmetselstenen, natuursteen en tegels. Taken Je bedient een modern computergestuurd machinepark voor de volautomatische productie van elementen in beton Daarnaast rij je ook de producten af met de heftruck Je zorgt voor de correcte uitvoering van de technische richtlijnen Je controleert in samenspraak met het betonlabo de kwaliteit van de geproduceerde producten

  • HUISHOUDHULP REGIO HERENTHOUT (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in UW regio ! Graag in het bezit van een eigen wagen www.group-f.be

  • Huishoudhulp m/v Zwevezele - Wingene (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Tielt

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groei zijn wij op zoek naar een nieuwe collega binnen onze dienstencheque afdeling. Je zal werken bij gezinnen in de regio Zwevezele - Wingene en je kan zelf bepalen hoeveel werkuren je wenst per week. Taken: huishoudelijke taken (schoonmaak, strijken, koken) Jouw uurrooster is minimum 10 uren en maximum 38 uren op weekbasis.

  • Weekendhulp Massimo Dutti Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: MASSIMO DUTTI AALST

    Type: Studentenjob

    Als weekendhulp maak je deel uit van het verkoopsteam en help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je een hoge klantenservice garandeert. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • PROJECT INGENIEUR BINNENDIENST (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket: Je moet de prijsaanvragen van klanten bestuderen en hiervoor de offerte opmaken Je zal per project op zoek gaan naar de beste technische oplossing Je staat in nauw contact met de leveranciers ter voorbereiding van offertes, leveringen,...  Zodra de klant zijn akkoord geeft ga je alle onderdelen bestellen en opvolgen Je volgt het volledige verloop van elk project op (groot en klein) en zorgt dat bij afloop de juiste facturatie kan worden opgemaakt. Je hebt een zeer goede kennis Nederlands, Frans en Engels. Bij voorkeur kan je ook in de Duitse taal je plan trekken om ook met de leveranciers vlot te communiceren. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een klein bedrijf met familiaal karakter gespecialiseerd in koppelingen en industriële slangen. Ze werken aan projecten op maat van de klant.   Ter uitbreiding van hun team zijn ze op zoek naar een PROJECT INGENIEUR BINNENDIENST.

  • Heftruckbestuurder Laadmagazijn (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: UNILIN

    Type: Vaste Job

    UNILIN produceert laminaatvloeren, samengestelde parketvloeren en luxe vinylvloeren onder de merken Quick-Step en Pergo, naast panelen op houtbasis (spaanplaat, MDF), sierpanelen, daksystemen en isolatieplaten. UNILIN heeft 5.000 medewerkers en realiseert een omzet van 1,55 miljard euro. De 20 productie-eenheden liggen internationaal verspreid. Sinds 2005 maakt UNILIN deel uit van het Amerikaanse, beursgenoteerde Mohawk Industries, Inc. Mohawk is wereldwijd het grootste vloerbekledingsbedrijf met productie-eenheden in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Rusland en Azië. De groep is genoteerd op de beurs (NYSE), realiseert een omzet van $ 9,5 miljard en heeft 38.800 medewerkers internationaal. Als werkgever onderscheidt UNILIN zich als een gedreven innovatief groeibedrijf, waar echte entrepreneurs op elk niveau de basis vormen voor succes. Investeringen in mensen en technologie kenmerken de UNILIN-bedrijfscultuur. De headquarters zijn gevestigd in Wielsbeke bij Waregem, vlakbij de E17 en hierdoor vlot bereikbaar. Voor onze divisie Insulation zijn wij op zoek naar een enthousiaste Heftruckbestuurder: Je bent verantwoordelijk voor het laden van vrachtwagens en containers met afgewerkte goederen in functie van de rittenplanning en het laadschema. Je hanteert de juiste laadwijze zodat de vracht binnen het juiste volume geladen kan worden. Je staat in voor de visuele kwaliteitscontrole op de afgewerkte producten.

  • Elektrotechnieker (in daguren) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Je staat mee in voor de uitvoering van diverse installatie- en onderhoudsopdrachten. Je tekent elektrische schema’s uit, volgt de nieuwe en bestaande projecten mee op en stuurt op termijn  personen aan. Bovendien sta je in voor de nutsvoorzieningen, spoor je fouten op in verschillende netwerksystemen en beheer je mee de PLC sturingen. Je gebruikt bij het uitvoeren van je opdrachten jouw kennis van kortsluitstromen en AREI-wetgeving. Je zal meewerken aan de installatie en het onderhoud van netwerkbekabeling en verlichting, support van het camerapark, bewaking van de inbraakbeveiliging en brandcontrole en het ontstoren van het automatische magazijn. Daarnaast zal je bijdragen bij het beheer van de brandcentrales, HVAC-installaties, het compressorenpark en zal je kabelberekeningen maken. Tot je takenpakket behoren ook het maken van PLC-sturingen, uittekenen van elektrische schema’s en het samenstellen van elektrische kasten. In deze functie zal ongeveer 75% bureauwerk zijn en 25% hands-on, operationeel werk. Bedrijfsprofiel: Dit gezonde familiebedrijf is partner van de meubelindustrie.

  • Project Engineer Pharma / Life Sciences (Nederland) (Noord-Brabant)

    Regio: Noord-Brabant

    Bedrijf: Advipro Project Support - Testing - Consulting

    Type: Vaste Job

    Als project engineer pharma ben jij het uithangbord van Advipro, een onafhankelijke specialist die vooraanstaande farmaceutische organisaties ondersteunt op vlak van realisatie van kwalitatief hoogwaardige projecten en processen. Iedere dag zet jij je schouders onder projecten rond ontwerp, uitvoering en werking van kritische systemen, processen en voorzieningen in gereguleerde omgevingen in verschillende regio’s in Nederland. Wil jij ook deel uitmaken van een team vol enthousiaste professionals? Dan ben je van harte welkom in ons “A-team”. Voor onze afdeling Project Support zijn we op zoek naar een enthousiaste Project Engineer Pharma / Life Sciences Regio Zuid-Holland / Noord Brabant Functieomschrijving: Je ondersteunt de Project Manager op gebied van design, budget, planning, werfopvolging en kwaliteit. Leveranciers en contractors worden tijdens de installatie en indienstname perfect opgevolgd dankzij jouw coördinatie en begeleiding. Gebruikersvereisten, risicoanalyses, validatieprotocols, procedures en rapporten kennen geen geheimen voor jou. Je stelt zelfstandig projectdocumenten op. Als technisch expert zorg je voor ondersteuning op het gebied van validatie van GMP-kritische productiemachines. Voor nieuwe projecten ben je een belangrijke schakel in het engineeringteam.

  • Assistant Department Manager Megastore - Fashion - Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: S.B. RECRUITMENT & SERVICES

    Type: Vaste Job

    SB Recruitment & Services is een rekrutering- en headhunter kantoor gespecialiseerd in de verschillende functies gelinkt aan mode, textiel, cosmetica, juwelen, decoratie, lederwaren & accessoires. Onze klant is een Belgisch bedrijf dat verschillende textielmerken verdeelt in het hogere gamma. Uw uitdaging: Als assistent van de afdelingsmanager is uw belangrijkste doelstelling: de klanttevredenheid. Daarnaast assisteert u de afdelingsmanager in zijn dagelijkse taken: - Implementatie van het commerciële beleid van de directie - Leiden en coachen van het team om een onberispelijke service te garanderen. - Budgettaire doelstelling - Omkadering en planning werk van het team zodat iedereen de klanten kan onthalen en adviseren zodra de winkel zijn deuren opent - Optimalisatie, verrekening en veiligstellen van de goederenstroom. - Organisatie inventarissen - Naleven veiligheidsregels

  • auticoach (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: FOKUS PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Fokus PraktijkHuis is een groepspraktijk voor psychosociaal welzijn. Bent u als auticoach op zoek naar een sfeervolle en inspirerende plek om uw klanten te begeleiden? Een plek die vlot bereikbaar en heel toegankelijk is? Dan is Fokus PraktijkHuis ideaal. Wij verhuren in een mooi, rustig en praktisch huis 2 ingerichte gesprekskamers, 1 ingerichte kamer voor behandelingen, een ruime polyvalente kamer met ingerichte keuken en een prachtige tuin in een groene, rustige en discrete omgeving. Wij zoeken een auticoach die zich op zelfstandige basis (minimum 1 dag per week) kan vestigen in onze praktijk. De integriteit, autonomie en persoonlijke verantwoordelijkheid staan centraal in onze zorg. We willen samenwerken in gelijkwaardigheid: met mensen, met collega's en met de hulpverleners die betrokken zijn bij het traject. Onze zorg is ook kwaliteitsvolle zorg: wij baseren ons op een cliëntcenterent en experiëntele disciplines en zullen zorgvragen op een holistische manier benaderen en opvolgen. Als hulpverlener scholen we ons daarom voortdurend bij en zorgen voor onze zelfontplooiing.

Zoek naar antwoorden van Art & Beauté in sociale netwerken
Look for responds of Art & Beauté in social networks

Lees alle opmerkingen voor Art & Beauté. Laat een reactie achter voor Art & Beauté. Art & Beauté bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Art & Beauté. Leave a respond for Art & Beauté. Art & Beauté on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Art & Beauté op de google maps. Adres en contacten Art & Beauté
Location of Art & Beauté on the google maps. Address and contacts of Art & Beauté

Andere gerelateerde bedrijven als come Art & Beauté Art & Beauté: CARROSSERIE ALVAREZ | EDEGEMSE GOLF CLUB | ABEL-TABLE | STATION 8 | CHRISTIANS OF ANTWERP

Other related companies as Art & Beauté: CARROSSERIE ALVAREZ | EDEGEMSE GOLF CLUB | ABEL-TABLE | STATION 8 | CHRISTIANS OF ANTWERP

Art & Beauté is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Art & Beauté, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05283569335. Het bedrijf Art & Beauté bevindt zich op het adres: Rue de l'Elan 31; 1170; Bruxelles (Watermael-Boitsfort). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 966,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 474,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Art & Beauté zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Art & Beauté is Papier en geallieerde producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Art & Beauté is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Art & Beauté, openstaande posities, locatie van Art & Beauté op de kaart.

Art & Beauté is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Art & Beauté, company assigned to the tax number BE05283569335. The company Art & Beauté is located at the address: Rue de l'Elan 31; 1170; Bruxelles (Watermael-Boitsfort). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 966,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 474,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Art & Beauté were not found.
The main activity of Art & Beauté is Paper and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Art & Beauté is not available. You also can look at reviews of Art & Beauté, open positions, location of Art & Beauté on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Art & Beauté, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Art & Beauté, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Art & Beauté, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Art & Beauté, employees, financial statistics.