Pain d'Autrefois

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • Pain d'Autrefois
Private companiesReal Estate • Pain d'Autrefois

Contactgegevens Pain d'Autrefois: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pain d'Autrefois: address, phone, fax, email, website, opening hours

Pain d'Autrefois

Regio (region): Wavre, België

Adres (address): Rue du Chemin de Fer 41; 1300; Wavre, België

Telefoon (phone): 010 24 31 35 (+32-010 24 31 35) 010 24 31 35 (+32-010 24 31 35)

Fax (fax): +32 (58) 244-79-96 +32 (58) 244-79-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pain d'Autrefois: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pain d'Autrefois"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pain d'Autrefois"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pain d'Autrefois, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pain d'Autrefois. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pain d'Autrefois, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pain d'Autrefois. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pain d'Autrefois
Products information Pain d'Autrefois

BTW identificatienummer (tax): BE07286651611
Ondernemingsnummer: 6620605468
Hoofdstad (capital): 866,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 319,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in Pain d'Autrefois zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bakers and confectioners

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pain d'Autrefois
(Get full report from official database of BE for Pain d'Autrefois)

Aanvulling soorten activiteiten voor Pain d'Autrefois
Addition kinds of activities for Pain d'Autrefois

27210201. Stripboeken: uitgeverij en drukwerk | Comic books: publishing and printing
57319901. Automotive geluidsapparatuur | Automotive sound equipment
79990201. Golfkar, kracht, verhuur | Golf cart, power, rental
80210107. parodontoloog | Periodontist
87310300. Natuurlijk onderzoek | Natural resource research

Werken bij Pain d'Autrefois: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pain d'Autrefois: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pain d'Autrefois. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pain d'Autrefois. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur industriegebouwen (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een toffe job voor iemand die graag buiten werkt. Naargelang Uw vaardigheden en capaciteiten is er op termijn eventuele doorgroei mogelijk naar kraanman of ploegchef. Je taak bestaat uit het monteren van staalstructuren en geprefabriceerde betonelementen

  • Verkoper toonbank sanitair (m/v) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een specialist in de distributie van sanitair, centrale verwarming en waterbehandelingen. Je onthaalt de klanten. (loodgieters, verwarmingsspecialisten, ...) Je staat in voor de verkoop, het technisch advies en levert een gepersonaliseerde service en dienst na verkoop aan de klant. Je zorgt voor de correcte afhandeling van binnenkomende goederen en stockeert deze op de correcte plaats in de winkel. Je zorgt dat de winkel er professioneel en net uitziet.

  • Receptionist garage (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een A-merk garage, zijn wij op zoek naar een receptionist regio Herentals. Wij zijn op zoek naar een Administratief bediende verkoopsadministratie Trucks. Jouw verantwoordelijkheden situeren zich op vlak van de administratieve ondersteuning van de Truck Business Advisors. Samen met hun vorm je een sterk team om aan de noden van de klanten te voldoen. Je taken betreffen o.a.: plaatsen & opvolgen van bestellingen, opvolgen van klantendossiers, contacten met opbouwers, opvolgen van leveringen, bijkomend soms afleveringen verzorgen. Bovendien onderhoud je rechtstreeks contact met de verschillende afdelingen (business advisors, werkplaats, ..)

  • Werken als huishoudhulp Putte (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp regio Wevelgem-Moorsele-Gullegem (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • JOBSTUDENT voor WORDPRESS website (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: LUXPLOSION

    Type: Studentenjob

    • TECHNISCH ONDERHOUD: Wordpress website afwerken en optimaliseren. Je voegt nieuwe functies toe in Wordpress, optimaliseert de database, image size en snelheid van de website; installeert indien nodig de juiste plugins, zorgt dat alles goed werkt, ... • CONTENT TOEVOEGEN: je voegt nieuwe producten, blog posts of pagina's toe. Je houdt rekening met SEO (images, tags, titel, etc. via Yoast plugin...), keywords leveren wij aan. • Kan je vlot content online plaatsen via Wordpress, maar kan je geen technische ondersteuning bieden? Stel je dan zeker ook kandidaat, want deze functie kunnen we eventueel opsplitsen onder twee studenten.

  • Jobstudent tekenaar - 1 ? 2 dagen per week te Temse (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben jij een student die graag ervaring wilt opdoen op vlak van technisch tekenen? Dan is deze functie d? ultieme kans voor jou!?

  • Monteur lichtreclames (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf met aanzien in regio Tielt zijn wij op zoek naar monteurs lichtreclame. Je gaat met een collega naar klanten om de lichtreclame te onderhouden of te monteren volgens wens van de klant. Dit over heel België.

  • Onderhoudstechnieker (2-ploegen) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het lokaliseren en oplossen van technische storingen in het hele machinepark. Je verzekert de productie, kwaliteit en continuïteit van de technische installaties. Je verzekert het preventief en correctief onderhoud aan productiemachines, installaties en infrastructuur in de verschillende afdelingen en voert verbeteringswerken uit. Je respecteert de veiligheidsvoorschriften en ziet toe op de veiligheid van anderen. Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd in project sourcing en werving & selectie van technische bedienden en ingenieurs. Onze klant is een internationale speler inzake het aanreiken van innovatieve en klantspecifieke afdichtingsoplossingen. Voor de uitbreiding van hun team zijn wij voor hen op zoek naar "Onderhoudstechniekers 2-ploegen":

  • Ploegbaas metser ( regio Gent) (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Durabrik Group

    Type: Vaste Job

    Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor de metselwerken in de woningbouw. Je coördineert hierbij de werkzaamheden en volgt hierbij de veiligheidsreglementeringen op. Je engageert je om een gedisciplineerd veiligheidsgedrag uit te dragen. Je hoofdtaken zijn : sturen en begeleiden collega's plannen lezen niveaus uitzetten met behulp van een leaser metsen van een volledige ruwbouw bekisting - en betonwerken

  • TRAINEE INTERNE HR DIENST (BE765005) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Leercontract

    Hudson is binnen een wereldwijd netwerk marktleider in Talent Management Solutions, Rekrutering & Selectie, Leadership Development, Competentiemanagement, Assessment & Development Centers, Compensation & Benefits, Organisatieontwikkeling, enz. Als marktleider streven we ernaar om 's werelds beste te zijn bij het helpen van werkgevers om succes te boeken met mensen. Hudson België, met kantoren in Brussel, Antwerpen, Gent en Hasselt is een onderdeel van de beursgenoteerde internationale Hudson Group. TRAINEE INTERNE HR DIENST Functie Actief proces van Rekrutering en Selectie opvolgen: searchen van kandidaten (via onze database, jobsites, sociale media, etc.), telefonisch screenen van kandidaten, administratief ondersteunen van het rekruteringsproces, etc. Learning and Development initiatieven mee ondersteunen (zowel logistiek als meer inhoudelijk). Personeelsdossiers opvolgen. Deelname aan diverse HR projecten (bvb. Corporate Social Responsibility activiteiten, Induction programma voor nieuwkomers…). Updaten van tools, presentaties en documenten in kader van Rekrutering & Selectie, Training & Development, Performance Management, etc.

  • FLEXI KELNER (M/V) ZEEBRUGGE (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Flexijob

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een flexi kelner. Uren & dagen zijn bespreekbaar.

Zoek naar antwoorden van Pain d'Autrefois in sociale netwerken
Look for responds of Pain d'Autrefois in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pain d'Autrefois. Laat een reactie achter voor Pain d'Autrefois. Pain d'Autrefois bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pain d'Autrefois. Leave a respond for Pain d'Autrefois. Pain d'Autrefois on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pain d'Autrefois op de google maps. Adres en contacten Pain d'Autrefois
Location of Pain d'Autrefois on the google maps. Address and contacts of Pain d'Autrefois

Andere gerelateerde bedrijven als come Pain d'Autrefois Pain d'Autrefois: Binnenvaartbureau BVBA | Netbasis | B.C. BLUE DEVILS | CREMER CLAUDE | SCHREURS E.

Other related companies as Pain d'Autrefois: Binnenvaartbureau BVBA | Netbasis | B.C. BLUE DEVILS | CREMER CLAUDE | SCHREURS E.

Pain d'Autrefois is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Wavre, België. De volledige naam van het bedrijf is Pain d'Autrefois, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07286651611. Het bedrijf Pain d'Autrefois bevindt zich op het adres: Rue du Chemin de Fer 41; 1300; Wavre. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 866,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 319,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Bakers and confectioners. Producten gemaakt in Pain d'Autrefois zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Pain d'Autrefois is Onroerend goed, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pain d'Autrefois is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pain d'Autrefois, openstaande posities, locatie van Pain d'Autrefois op de kaart.

Pain d'Autrefois is a company, that was registered 1989 in Wavre region, Belgium. Full name of company is Pain d'Autrefois, company assigned to the tax number BE07286651611. The company Pain d'Autrefois is located at the address: Rue du Chemin de Fer 41; 1300; Wavre. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 866,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 319,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Bakers and confectioners. Products created in Pain d'Autrefois were not found.
The main activity of Pain d'Autrefois is Real Estate, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Pain d'Autrefois is not available. You also can look at reviews of Pain d'Autrefois, open positions, location of Pain d'Autrefois on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pain d'Autrefois, Wavre: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pain d'Autrefois, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pain d'Autrefois, Wavre: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pain d'Autrefois, employees, financial statistics.