vAN MOEFFAERT F

Contactgegevens vAN MOEFFAERT F: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data vAN MOEFFAERT F: address, phone, fax, email, website, opening hours

vAN MOEFFAERT F

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Voskenslaan 379; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 222 01 44 (+32-09 222 01 44) 09 222 01 44 (+32-09 222 01 44)

Fax (fax): +32 (82) 681-22-19 +32 (82) 681-22-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) vAN MOEFFAERT F: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "vAN MOEFFAERT F"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "vAN MOEFFAERT F"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van vAN MOEFFAERT F, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen vAN MOEFFAERT F. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of vAN MOEFFAERT F, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees vAN MOEFFAERT F. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti vAN MOEFFAERT F
Products information vAN MOEFFAERT F

BTW identificatienummer (tax): BE01597106933
Ondernemingsnummer: 3968780517
Hoofdstad (capital): 191,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 391,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in vAN MOEFFAERT F zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Gentlemen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor vAN MOEFFAERT F
(Get full report from official database of BE for vAN MOEFFAERT F)

Aanvulling soorten activiteiten voor vAN MOEFFAERT F
Addition kinds of activities for vAN MOEFFAERT F

2514. Metaal huishoudelijke meubels | Metal household furniture
24490103. Fruitkratten, hout: draadbinding | Fruit crates, wood: wirebound
37430108. Spoorwegauto's | Railway motor cars
38290300. Surveying en drafting apparatuur | Surveying and drafting equipment
50829905. Mengers, bouw en mijnbouw | Mixers, construction and mining
52110207. Ramen, storm: hout of metaal | Windows, storm: wood or metal

Werken bij vAN MOEFFAERT F: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in vAN MOEFFAERT F: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor vAN MOEFFAERT F. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for vAN MOEFFAERT F. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent IT-technieker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Go4Jobs Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Je versterkt het technische team * Het herstellen IT gerelateerde producten zoals PC's, Iphone's,... behoort tot je takenpakket. * Je herstelt evenwel voor particulieren als kleine bedrijven

  • Tuinarbeider (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een tuinbouwbedrijf regio Roeselare, in Gits zoeken wij EEN TUINARBEIDER  Functieomschrijving  - planten van bomen, hagen, tuinplanten, struiken en zaaien van gras - de tuinarbeider maakt tuinelementen zoals : paden , terrassen, vijvers en afsluitingen - het snoeien en trimmen van bomen, struiken en hagen - het plaatsen van plantsteunen en plantbescherming - het rollen, maaien en verticuleren van gazons en afsteken van graskanten - het onderhouden van tuinen : vb opruimen van bladeren, sneeuw en afval verwijderen, water geven, onkruid wieden - het onderhouden en repareren van tuingereedschap en uitrusting

  • Medewerker Verkoop binnendienst (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: OFFICE TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een medewerker Verkoop Binnendienst in Jette. Onze klant is actief in de voedingssector. Zij zijn op zoek naar een medewerker Verkoop Binnendienst (M/V) in Jette, die reeds enkele jaren werkervaring achter de rug heeft. De verantwoordelijkheden voor deze functie als medewerker Verkoop Binnendienst (M/V) zijn: Je werkt klantenfiches bij en verwerkt ze tot productiefiches; Je controleert of de klantendata in het systeem correct zijn; Je houdt de productiegegevens van klanten up to date; Je adviseert en begeleidt de klant in zijn productkeuze; Je informeert de verkoop over de wijzigingen bij de klant; Je beheert je toegewezen klantenportefeuille; Je onderhoudt de contacten met de verantwoordelijke van de klantbesteldienst; Je staat in voor de kritische controle van de ontvangen bestellingen Je staat in voor de verkoop naar de klanten binnen het omschreven kader; Je staat in voor de interne coördinatie van de logistieke afspraken met de klant in overleg met logistiek; Je staat in contact met de klant en informeert hem over afwijkingen t.o.v. zijn bestelling (tekorten â€" vervangend product); Je staat in voor de organisatie van naleveringen naar de klant in samenspraak met logistiek; Je verzorgt de retourname van goederen en de opvolging; Je verwerkt ontvangen klachten in de klachtendatabase en zorgt voor de afhandeling en opvolging ervan. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • dakdekkers ( volledig ploeg ook welkom ) (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Afbraak van bestaande daken en dakonderdelen Plaatsen van isolatie Plaatsen van verschillende soorten dakbedekking Plaatsen van randafwerking Plaatsen van groendaken

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Kaprijke (KAPRIJKE)

    Regio: KAPRIJKE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudenten kerstvakantie traiteur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Studentenjob

    Voor een klant van Konvert zijn we op zoek naar jobstudenten die willen meehelpen in de productie van een traiteurzaak. Heb jij ervaring met kassawerk? Wil jij in hartje Gent werken? Meld je als de bliksem aan bij Konvert interim Gent!

  • Bijrijder m/v (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Studentenjob

    Samen met de vrachtwagenchauffeur zal je instaan om de bestellingen van huishoudelektro bij de klanten thuis te gaan leveren en plaatsen. Je hoeft zelf niet te rijden.

  • JOBSTUDENTEN horeca (m/v) - De Hoop (Waregem) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    De Hoop (Waregem) is op zoek naar gemotiveerde jobstudenten (M/V) die graag als kelner of afwasser willen werken. Taken: Opdienen, afruimen, afwas, bar, helpen aan het buffet, ... Je werkt op zaterdagavond en / of zondagmiddag.

  • Talent Officer (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AUSY

    Type: Vaste Job

    Je overlegt op regelmatige basis met de business omtrent personeelstekorten, vacatures, opleidingsbehoeften, team functioneren, etc. Je staat mee in voor de rekrutering van diverse profielen (vnl. ingenieurs). Je volgt het RCR proces op van A tot Z: intakes, job postings, sourcing, CV screening en interviews, testing, contractonderhandelingen en follow-up. Je bent verantwoordelijk voor de uitzendkrachten, neemt het contact met de partners op alsook de administratieve opvolging. Je werkt campus recruitment activiteiten uit en volgt het Televic stage programma op. Je garandeert een correct onboarding proces voor nieuwe collega's. Je werkt mee aan de implementatie van de Televic Training Academy.

  • Consulente/ Recruiter M/V zelfstandige activiteit (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: De Bruycker Gerda

    Type: Zelfstandige activiteit

    WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR TOP consulentes/ recruiters (m/v), voor de sales en recruitering van onze Health & Beauty producten. Ben je een doorwinterde zelfstandige recruiter met succesvolle sales resultaten en kan je je minstens parttime inzetten? Dan ben je misschien de persoon die we zoeken om particulieren en zelfstandigen te bezoeken om onze producten te promoten en aan te bevelen. Het selecteren, werven, begeleiden en coachen van een team staat centraal in je functie of... Het zelfstandig promoten en verkopen van onze producten en je klanten persoonlijk advies geven is ook een mogelijkheid. Je bent reeds actief in de schoonheid en verzorgingssector als schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, kapper/ster ed. maar je agenda heeft nog veel lege gaten die moeten opgevuld worden en je weet niet goed hoe. Je bent nog op zoek naar een aanvulling naast hetgeen je nu al doet, dan kunnen wij ook wel iets betekenen voor elkaar. MAAR vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen.

  • STAGIAIR CROSS MEDIA-HR (M/V) Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Leercontract

    BESTSELLER is een Deens modehuis, opgericht in 1975 en vandaag actief in meer dan 40 landen. Daarmee is het één van de meest toonaangevende en snelst groeiende modeconcerns wereldwijd. Met merken als onder meer VERO MODA, JACK & JONES, ONLY, VILA en SELECTED HOMME/FEMME spelen we in op de laatste trends en bieden we onze klanten de beste prijs voor uitstekende kwaliteit. TAKENPAKKET o Je plaatst vacatures in the picture op social media o Wij willen een groot publiek bereiken, jij kan ons vertellen welk platform we hiervoor het best inzetten o Interne en externe communicatie is jouw verantwoordelijkheid o Wij rekenen op jou voor een kwalitatieve instroom van nieuwe kandidaten via verschillende rekruteringskanalen o Jij neemt initiatieven om het aanwezige talent in onze kandidatendatabase efficiënt te beheren

  • Onderhoudsmedewerker I Flexi (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Flexijob

    Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om met jouw enthousiasme de werkdruk van jouw collega’s te verlichten? Werk je het liefst achter de schermen en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en is orde en netheid een absolute must? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

Zoek naar antwoorden van vAN MOEFFAERT F in sociale netwerken
Look for responds of vAN MOEFFAERT F in social networks

Lees alle opmerkingen voor vAN MOEFFAERT F. Laat een reactie achter voor vAN MOEFFAERT F. vAN MOEFFAERT F bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for vAN MOEFFAERT F. Leave a respond for vAN MOEFFAERT F. vAN MOEFFAERT F on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie vAN MOEFFAERT F op de google maps. Adres en contacten vAN MOEFFAERT F
Location of vAN MOEFFAERT F on the google maps. Address and contacts of vAN MOEFFAERT F

Andere gerelateerde bedrijven als come vAN MOEFFAERT F vAN MOEFFAERT F: HUBERTUS KREMERS | GOZET PUBLICITE | KURT LIEBERT | VANSTIPHOUT DESIGN | BOLLEN MICHELINE

Other related companies as vAN MOEFFAERT F: HUBERTUS KREMERS | GOZET PUBLICITE | KURT LIEBERT | VANSTIPHOUT DESIGN | BOLLEN MICHELINE

vAN MOEFFAERT F is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is vAN MOEFFAERT F, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01597106933. Het bedrijf vAN MOEFFAERT F bevindt zich op het adres: Voskenslaan 379; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 191,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 391,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Hairdressing salons - Gentlemen. Producten gemaakt in vAN MOEFFAERT F zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van vAN MOEFFAERT F is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van vAN MOEFFAERT F is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van vAN MOEFFAERT F, openstaande posities, locatie van vAN MOEFFAERT F op de kaart.

vAN MOEFFAERT F is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is vAN MOEFFAERT F, company assigned to the tax number BE01597106933. The company vAN MOEFFAERT F is located at the address: Voskenslaan 379; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 191,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 391,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Hairdressing salons - Gentlemen. Products created in vAN MOEFFAERT F were not found.
The main activity of vAN MOEFFAERT F is Chemicals and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of vAN MOEFFAERT F is not available. You also can look at reviews of vAN MOEFFAERT F, open positions, location of vAN MOEFFAERT F on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over vAN MOEFFAERT F, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf vAN MOEFFAERT F, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about vAN MOEFFAERT F, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company vAN MOEFFAERT F, employees, financial statistics.