Twister Coiffure BVBA

Particuliere bedrijvencommunicatie • Twister Coiffure BVBA
Private companiesCommunications • Twister Coiffure BVBA

Contactgegevens Twister Coiffure BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Twister Coiffure BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Twister Coiffure BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stationsstraat 12; 3945; Ham (Oostham), België

Telefoon (phone): 011 34 24 99 (+32-011 34 24 99) 011 34 24 99 (+32-011 34 24 99)

Fax (fax): +32 (19) 947-38-80 +32 (19) 947-38-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Twister Coiffure BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Twister Coiffure BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Twister Coiffure BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Twister Coiffure BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Twister Coiffure BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Twister Coiffure BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Twister Coiffure BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Twister Coiffure BVBA
Products information Twister Coiffure BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04366210937
Ondernemingsnummer: 3945159912
Hoofdstad (capital): 995,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 763,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Hairdressing salons - Ladies; Hairdressing salons - Children

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Gentlemen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Twister Coiffure BVBA
(Get full report from official database of BE for Twister Coiffure BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Twister Coiffure BVBA
Addition kinds of activities for Twister Coiffure BVBA

704199. Lidmaatschap-basisorganisatie hotels, nec | Membership-basis organization hotels, nec
25140302. Juveniele meubels, huishouden: metaal | Juvenile furniture, household: metal
35560104. Homogeniserende machines: zuivel, fruit, groente | Homogenizing machinery: dairy, fruit, vegetable
60199901. Centrale liquiditeitsfaciliteit | Central liquidity facility
79220202. Gemeenschapsteaterproductie | Community theater production

Werken bij Twister Coiffure BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Twister Coiffure BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Twister Coiffure BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Twister Coiffure BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Distributiechauffeur C (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    rijbewijs C vervoer van groenten en fruit naar supermarkten en winkels meestal palletgoederen, soms eens in bakken zelf laden met electrische transpallet lossen met manuele transpallet maandag tot vrijdag 05.00u - 13.00u (kan 14.00u zijn) 6 à 7 klanten per dag alle ritten worden aangeleerd maar krijgen min of meer vaste rit met steeds dezelfde klanten die terugkomen Zeer goed Nederlands, alles gebeurd via tablet Goede klantgerichtheid optie vast opleiding mogelijk: meerijden met vaste chauffeur

  • Teamleader Warehouse (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen deze functie sta je in voor de dagelijkse operationele werking van het magazijn. Je coördineert, organiseert en stemt volgende activiteiten op elkaar af : * Ontvangst van goederen, geleverd door externe leveranciers * Tijdelijke stockering van goederen in het Warehouse * Orderpicking volgens de dagelijkse bestellingen van klanten * Verzamelen van goederen op de laadkades * Laden van vrachtwagens met zeer strikte en korte deadlines * stuffen en strippen van containers

  • Bijrijder/magazijnier meubelzaak met achtergrond houtbewerking (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bekende meubelzaak in Gent zijn wij op zoek naar een gemotiveerde bijrijder! Samen met de chauffeur ga je op ronde om meubels af te leveren bij klanten. Na deze afgeleverd te hebben ga je ook de meubels in elkaar zetten. Je weet wel wat af van hout en meubels en hebt bij voorkeur een diploma houtbewerking op zak. Je bent klantvriendelijk en kan goed om met werkdruk.

  • Verkoper Leen Bakker Ternat (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie is de hele winkel uw werkterrein. Voor onze klanten bent u hét gezicht van Leen Bakker. U adviseert, helpt en begeleidt hen bij de keuze van hun aankoop. Daarnaast zorgt u samen met uw collega’s voor een net en prettig winkelbeeld door het aanvullen van de schappen en het prijzen van de artikelen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EVERGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Haasrode – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAASRODE)

    Regio: HAASRODE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ANZEGEM (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Jobstudent helpdeskmedewerker, telecom (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Staffing

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiend multimedia-contactcenter in Limburg zijn we op zoek naar helpdeskmedewerkers. Ben je op zoek naar een toffe en uitdagende job, die ook nog eens mooi op je cv staat? Dan ben je aan het juiste adres! Bedrijfsomschrijving Onze klant, gelegen in Limburg, is een groeiend multimedia-contactcenter. Een goed contactcenter hangt af van de kwaliteit van haar medewerkers. Vandaar dat onze klant een degelijke training geeft waarbij je de nodige vaardigheden onder de knie krijgt. Dit, tezamen met een open communicatie en een familiale sfeer, maakt deze klant tot een prima werkgever! Omschrijving Als helpdeskmedewerker telecom, sta jij in voor de kwalitatieve afhandelingen van technische problemen van klanten. Je hebt een luisterend oor en weet met je klantgerichte aanpak steeds de juiste oplossing te bieden. Ondanks dat de klant met een probleem zit, is het aan jou om hen ervan te overtuigen dat ze met hun diensten en producten toch bij de juiste leverancier zitten.

  • Jobstudent woensdag: Gastdame/Gastheer (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: COOLBLUE

    Type: Studentenjob

    Plus -en minpunten Je zorgt voor een verwonderende, klantvriendelijke ontvangst van iedere bezoeker die bij ons langskomt. Je helpt Coolblue’ers bij de vragen die ze hebben. Je regelt de inkomende en uitgaande postverwerking. Je verzorgt diverse administratieve werkzaamheden, zoals voorraadbeheer, uitgifte van poolauto’s en ongevallenregistratie. Je hebt aan het einde dag kramp in je kaken, door het glimlachen. Omschrijving Met een grote glimlach ontvang je het eerste bezoek van de dag. Zenuwachtig komt hij binnen; het blijkt een sollicitant te zijn. Je maakt een gezellig praatje met hem en je ziet zijn zenuwen afnemen. Tijdens de drukke ochtendspits maak je er een topsport van om Coolblue'ers zo snel mogelijk met de lift naar de juiste verdieping te krijgen. Na de lunch is er een leveranciersbezoek dat jij begeleidt, je wacht tot de groep compleet is en begeleidt ze naar de vergaderkamer. Deze heb je helemaal in orde gemaakt. Na het inschenken van de koffie wens je hen veel succes. Als ze na hun meeting weer via de receptie naar buiten gaan, bedanken ze je voor jouw hulp. Met een voldaan gevoel draag je jouw dienst over aan Gastdame of Gastheer die morgen werkt. Je hebt weer een hoop gasten een glimlach bezorgd.

  • Stage IT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Smals

    Type: Vaste Job

    Smals realiseert innovatieve ICT-projecten en diensten voor werk, gezin en gezondheid voor instellingen uit de sociale zekerheid en de gezondheidszorg en biedt hen een breed gamma ICT-diensten aan. ICT for society is voor Smals meer dan een slogan: we realiseren innovatieve projecten inzake e-government en e-health in België en spelen een sleutelrol in de verdere informatisering van de sociale zekerheid en de gezondheidszorg. We werken ook mee aan de ontwikkeling van de G-Cloud, de Belgische overheidscloud. Samen met je collega's bouw je bij ons dus elke dag mee aan complexe ICT-services met een positieve impact op de hele samenleving. Smals biedt verschillende stages aan in diverse technologische domeinen.

  • Tekenaar (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    Als Technisch Tekenaar werk je projecten uit in Solidworks Je vertrekt van een eigen ontwerp of van het ontwerp van de klant, waarbij jij het tekenwerk doet Je verwerkt de technische gegevens en vertaalt ze naar de productieafdeling Je zet een vraag van een klant om in een optimale oplossing Je gaat ter plaatse bij klanten om opmetingen te doen Je staat in nauw contact met onze nieuwe en huidige klanten Je staat de commercieel directeur bij Een interne opleiding is voorzien  

  • BOUWKUNDIG TEKENAAR M/V (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: INTELECT

    Type: Vaste Job

    Een familiebedrijf met open en informele bedrijfscultuur, is ter ondersteuning van hun groei op zoek naar een Bouwkundig Tekenaar. Binnen deze functie bent u verantwoordelijk voor het uittekenen van betonnen prefab-elementen. Door rekening te houden met kwaliteitseisen en levertijden, zorgt u er voor dat ze tijdig productieklaar gemaakt kunnen worden.

Zoek naar antwoorden van Twister Coiffure BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Twister Coiffure BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Twister Coiffure BVBA. Laat een reactie achter voor Twister Coiffure BVBA. Twister Coiffure BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Twister Coiffure BVBA. Leave a respond for Twister Coiffure BVBA. Twister Coiffure BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Twister Coiffure BVBA op de google maps. Adres en contacten Twister Coiffure BVBA
Location of Twister Coiffure BVBA on the google maps. Address and contacts of Twister Coiffure BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Twister Coiffure BVBA Twister Coiffure BVBA: VANHAESENDONCK G | LA SARRAZINE | PATRICK PIEPERS | S. VAN RYCKEGHEM | FA. CAILLIAU B.

Other related companies as Twister Coiffure BVBA: VANHAESENDONCK G | LA SARRAZINE | PATRICK PIEPERS | S. VAN RYCKEGHEM | FA. CAILLIAU B.

Twister Coiffure BVBA is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Twister Coiffure BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04366210937. Het bedrijf Twister Coiffure BVBA bevindt zich op het adres: Stationsstraat 12; 3945; Ham (Oostham). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 995,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 763,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Hairdressing salons - Gentlemen. Lijst met producten zijn Hairdressing salons - Ladies; Hairdressing salons - Children.
De hoofdactiviteit van Twister Coiffure BVBA is communicatie, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Twister Coiffure BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Twister Coiffure BVBA, openstaande posities, locatie van Twister Coiffure BVBA op de kaart.

Twister Coiffure BVBA is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Twister Coiffure BVBA, company assigned to the tax number BE04366210937. The company Twister Coiffure BVBA is located at the address: Stationsstraat 12; 3945; Ham (Oostham). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 995,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 763,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Hairdressing salons - Gentlemen. List of products are Hairdressing salons - Ladies; Hairdressing salons - Children.
The main activity of Twister Coiffure BVBA is Communications, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Twister Coiffure BVBA is not available. You also can look at reviews of Twister Coiffure BVBA, open positions, location of Twister Coiffure BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Twister Coiffure BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Twister Coiffure BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Twister Coiffure BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Twister Coiffure BVBA, employees, financial statistics.