Serge

Contactgegevens Serge: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Serge: address, phone, fax, email, website, opening hours

Serge

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Visé 788; 4020; Liège 1 (Wandre), België

Telefoon (phone): 04 362 00 54 (+32-04 362 00 54) 04 362 00 54 (+32-04 362 00 54)

Fax (fax): 04 362 00 54 (+32-04 362 00 54) 04 362 00 54 (+32-04 362 00 54)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Serge: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Serge"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Serge"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Serge, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Serge. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Serge, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Serge. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Serge
Products information Serge

BTW identificatienummer (tax): BE07984283447
Ondernemingsnummer: 7612670898
Hoofdstad (capital): 396,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 699,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Hairdressing salons - Children

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Gentlemen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Serge
(Get full report from official database of BE for Serge)

Aanvulling soorten activiteiten voor Serge
Addition kinds of activities for Serge

7911. Dansstudio's, scholen en zalen | Dance studios, schools, and halls
22210412. Vinal breedgeweven stoffen | Vinal broadwoven fabrics
34431002. Windtunnels | Wind tunnels
35420101. Buigmachines | Bending machines
35559903. Litografische stenen | Lithographic stones
52119902. Kasten, keuken | Cabinets, kitchen
63119908. Levensherverzekeringsmaatschappijen | Life reinsurance carriers
73890404. Doek snijden, bout of kronkelen | Cloth cutting, bolting, or winding

Werken bij Serge: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Serge: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Serge. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Serge. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier frigo (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deins je niet terug voor een koudere werkomgeving? Kun je nauwgezet, gestructureerd en veilig werken? Dan is onderstaande functie je wellicht op het lijf geschreven. Als magazijnier frigo beheer je de flow van onze afgewerkte producten. Ze worden door jou geïdentificeerd, afgevoerd en verzendklaar gemaakt. Meer concreet wil dit zeggen dat je de temperatuur meet van de grondstof, doorstuurt om in te vriezen, orde en netheid in de frigo’s behoudt etc. Je bent ook verantwoordelijk voor het beheren van de stockage van grondstoffen en de grondstofflow. Naast deze taken ben je ook verantwoordelijk voor het opmaken van de stock.

  • Plaatser maatwerk (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt als plaatser van maatwerk samen met 2 collega’s (je doet het niet op eigen houtje). Zo zijn jullie perfect op elkaar afgestemd! Dit gaat over zowel keukens als kasten, dressings, binnendeuren, trappen, constructies, meubels, … Noem maar op! Benieuwd hoe je dag er zal uitzien? Zo dus: Je komt toe op het atelier, slaat een babbel met de collega’s en bekijkt de planning waar je heen moet. Eenmaal vertrokken begint het echte werk. Aangekomen op de bestemming plaats je zorgvuldig en kwalitatief de profielen. Aangezien jij perfectionistisch ingesteld bent is dat peanuts! Je bent klaar of er is extra hulp nodig in het atelier? Dan help je graag een handje mee!

  • Teammember Okay Hofstade (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Technisch commercieel medewerker - binnendienst (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiebedrijf zijn wij op zoek naar een enthousiaste technisch commercieel medewerker voor de binnendienst. Na een grondige opleiding kan je perfect de klant onthalen en de nodige informatie verschaffen over prijzen, producten en of diensten. Je taken zijn: Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de kassa en ontvangst klanten aan de balie, alsook balieverkoop ruwbouw- en bestratingsmaterialen; Je bent verantwoordelijk voor de balie, interne administratie, offertes, prijsaanvragen leveranciers, lastenboeken ontleden; Je kan offertes opstellen op basis van bouwplannen.

  • Huishoudhulp DCO De Bron - Regio Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    De Bron werft aan! DCO De Bron blijft groeien en is op zoek naar enthousiaste medewerkers om ons team te versterken. Sta jij al te popelen om gezinnen te hulp te snellen bij het wekelijkse onderhoud van hun woning? Dan zijn wij van DCO De Bron op zoek naar jou!

  • poetshulp dienstencheques regio Kontich - Rumst (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: PLUMEAU.NET

    Type: Dienstenchequebaan

    poetshulp bij particulieren in de regio Kontich-Rumst. Een bedrijfswagen is voorzien.

  • HR Assistant Roeselare - uren vrij te kiezen (ministens 24u/w tot max FT) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD GROUP BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Voor onze retail afdeling te Randstad Roeselare zijn wij op zoek naar een consultant / recruiter vanaf oktober. Je staat in voor het zoeken en screenen van kandidaten op basis van de vacatures en noden van onze klanten die zich in verkoopssector situeren. Verder ondersteun je de collega's in het opmaken van planningen en de administratieve opvolging van kandidaten- en uitzendkrachtendossiers. Je helpt de klant ook met de opmaak van zijn wekelijkse planningen. Je werkt minstens 24u/week maar voltijds kan ook. Interesse? mail je cv en motivatie naar [email protected]

  • Jobstudent (september) - Total Tessenderlo (autosnelweg richting Hasselt) (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een afwisselende studentenjob en weet je van aanpakken? Dan is een studentenjob als verkoper bij TOTAL Tessenderlo misschien wel iets voor jou. Voor TOTAL Tessenderlo (autosnelweg richitng Hasselt) zijn we op zoek naar polyvalente verkoopsmedewerkers (studenten). Je zal zowel in de shop als aan de kassa kunnen werken. Of je wordt afwisselend ingezet in de broodjeszaak van het station, waar je de klanten kan verder helpen. Het gaat om een deeltijdse functie in een 3/5de regime tijdens de maand september en daarna tijdens de weekends. (+/-21 uur per week)

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt?het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten?om?het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak?in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Kortrijk.? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen?6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Montagetechnieker Liften Regio West-Vlaanderen (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: KONE BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Montage technieker - Liften Als Montage Technieker sta je in voor de installatie en montage van een lift in een nieuw of bestaand gebouw. Je doet dit in verschillende types van gebouwen: residentieel, commercieel, kantoren, zorginstellingen, … De werkzaamheden voer je uit aan de hand van montage-procedures en plannen. Je staat in voor de volledige montage van de lift en alle afwerkingen (signalisatie, verlichting, sensoren, informatie-schermen in de lift,…). Jouw verantwoordelijkheden Je staat in voor een veilige en kwalitatieve installatie, je volgt hiervoor de KONE-procedures Je staat in voor de werkplekomgeving en veiligheid op de werf tijdens de montage Je communiceert met de klant over dagelijkse zaken Je rapporteert aan jouw supervisor over de voortgang van de werkzaamheden Vereisten Je beschikt ten minste over een BSO-diploma elektromechanica, elektriciteit of elektronica Je spreekt vlot Nederlands Je bent in het bezit van een rijbewijs B Je bent klantvriendelijk en je hecht veel belang aan veiligheid Ervaring in de sector is een plus, maar is geen vereiste (er wordt interne opleiding voorzien) Ons aanbod Dit is een mooie opportuniteit voor zowel ervaren techniekers als schoolverlaters om in een dynamische onderneming terecht te komen. Je geniet van zowel de voordelen van een kleine en lokale organisatie in de regio, als de voordelen van een internationale en succesvolle organisatie. Wij moedigen onze medewerkers aan om zich te ontwikkelen en bieden uiteenlopende carrièremogelijkheden aan. In 2018 behaalde KONE België voor het tweede jaar op rij het van Top Employers-certificaat! We bieden een aantrekkelijk salaris aan in een internationaal, groeiend bedrijf. Bijkomend geniet je van verschillende extralegale voordelen.

  • TEAM MANAGER WAREHOUSE (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Je start in een opleidingstraject van 6 maanden waarin je van A tot Z wordt opgeleid tot volwaardig team manager: Je begint met opdrachten op de werkvloer zodat je de job van Warehouse Operator 100% onder de knie krijgt (pick&pack) Vervolgens word je via opleidingen en personal coaching op niveau van teamleader gebracht en evolueert je takenpakket tot dat van een volwaardig team manager: Werkopdrachten en werkuren van warehouse operators opvolgen Dagelijkse ochtendmeetings, taakverdeling en opvolging ervan verzorgen Problemsolving Waken over naleving van procedures en kwaliteitsvoorschriften Coaching van de medewerkers op de werkvloer Signaleren van problemen naar de Supervisors Bemiddelend optreden bij conflicten Etc…   Bedrijfsprofiel: Voor een logistiek bedrijf in Gent ben ik op zoek naar een team manager warehouse m/v  

  • Flexijob weekenden AD Delhaize Cadix (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DELHAIZE

    Type: Flexijob

    Ben jij gemotiveerd, behulpzaam en klantvriendelijk? Wil jij verantwoordelijkheid kunnen opnemen? Je wilt weekenden extra werken? Supper, dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn opzoek naar nieuwe collega's die elke weekend wilt werken als flexijob. Jou kwalitatieve aanpak op de werkvloer is onmisbaar: een vlotte kassabediening, de producten eff iciënt in de rekken plaatsen, mooie & nette facing, de voorraad opvolgen en bestellingen plaatsen,.. Het allerbelangerijkste is dat klanten jou kunnen aanspreken, jou hoofddoel is en blijft klanten informeren over onze producten en diensten. Je maakt deel uit van een hecht team en krijgt voldoende ruimte om jou productkennis toe te passen. Opstart: direct Interesse? Aarzel dan niet om te solliciteren. Tot zo, toekomstige collega!

Zoek naar antwoorden van Serge in sociale netwerken
Look for responds of Serge in social networks

Lees alle opmerkingen voor Serge. Laat een reactie achter voor Serge. Serge bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Serge. Leave a respond for Serge. Serge on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Serge op de google maps. Adres en contacten Serge
Location of Serge on the google maps. Address and contacts of Serge

Andere gerelateerde bedrijven als come Serge Serge: Built Concept SPRL | JACQUELINE GOVAERS | Case Associates NV | ANGELO SAGLIME | GILLIS

Other related companies as Serge: Built Concept SPRL | JACQUELINE GOVAERS | Case Associates NV | ANGELO SAGLIME | GILLIS

Serge is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Serge, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07984283447. Het bedrijf Serge bevindt zich op het adres: Rue de Visé 788; 4020; Liège 1 (Wandre). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 396,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 699,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Hairdressing salons - Gentlemen. Lijst met producten zijn Hairdressing salons - Children.
De hoofdactiviteit van Serge is Holding and Other Investment Offices, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Serge is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Serge, openstaande posities, locatie van Serge op de kaart.

Serge is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Serge, company assigned to the tax number BE07984283447. The company Serge is located at the address: Rue de Visé 788; 4020; Liège 1 (Wandre). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 396,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 699,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Hairdressing salons - Gentlemen. List of products are Hairdressing salons - Children.
The main activity of Serge is Holding and Other Investment Offices, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Serge is not available. You also can look at reviews of Serge, open positions, location of Serge on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Serge, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Serge, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Serge, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Serge, employees, financial statistics.