Origin'Elle & Lui

Contactgegevens Origin'Elle & Lui: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Origin'Elle & Lui: address, phone, fax, email, website, opening hours

Origin'Elle & Lui

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Griange 13; 4500; Huy, België

Telefoon (phone): 085 24 01 53 (+32-085 24 01 53) 085 24 01 53 (+32-085 24 01 53)

Fax (fax): +32 (82) 706-67-84 +32 (82) 706-67-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Origin'Elle & Lui: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Origin'Elle & Lui"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Origin'Elle & Lui"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Origin'Elle & Lui, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Origin'Elle & Lui. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Origin'Elle & Lui, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Origin'Elle & Lui. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Origin'Elle & Lui
Products information Origin'Elle & Lui

BTW identificatienummer (tax): BE01127166748
Ondernemingsnummer: 7903259277
Hoofdstad (capital): 530,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 775,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Hairdressing salons - Ladies

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Gentlemen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Origin'Elle & Lui
(Get full report from official database of BE for Origin'Elle & Lui)

Aanvulling soorten activiteiten voor Origin'Elle & Lui
Addition kinds of activities for Origin'Elle & Lui

2086. Gebottelde en ingeblikte frisdranken | Bottled and canned soft drinks
2323. Kleding van mannen en jongens | Men's and boy's neckwear
37210000. vliegtuig | Aircraft
39490905. Snaren, tennisracket | Strings, tennis racket
58120309. Eten bars | Food bars
61410106. Persoonlijke financiën licentie lening bedrijven, klein | Personal finance licensed loan companies, small

Werken bij Origin'Elle & Lui: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Origin'Elle & Lui: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Origin'Elle & Lui. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Origin'Elle & Lui. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C distributie (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    chauffeur C distributie van palletgoederen (en colli's) gemiddeld 20 klanten per dag werken 08.00u - 10.00u per dag starten tussen 06.00u en 09.00u klanten zijn meestal bedrijven, zelden particulieren zelf laden en lossen met manuele transpallet digitach is noodzaak Nederlands is vereiste, noties frans is meegenomen Moeten vaak overleggen met klanten, vaak ook onderhandelen met hen over planning voorkomen is belangrijk want zijn visitekaartje van de firma loon: barema goede chauffeur kan camion meenemen optie vast

  • Meubelspuiter (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: t-interim Turnhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voorbereiden: Schuren / plamuren Spuiten van lakverf Beitsen en vernissen

  • Transport Products Coördinator (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: ADECCO GENT EXPERTS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Interesse in automotive? Passie voor logistiek? Analytisch en creatief sterk? Dan ben jij onze nieuwe Transport Products Coördinator! Voor een internationaal bedrijf in Gent (zeehaven) zijn we op zoek naar een Transport Products Coördinator. Jouw taken: Je staat in voor het leveren van afgewerkte producten op afgesproken eindbestemming en leveringsdatum. Je moniteert de leveringen en stuurt tijdig bij om de impact op eindklant te minimaliseren of vermijden. Je staat in voor herplanning van leveringen wanneer klanten dit wensen. Je maakt tijdig gebruik van short en mid-term forecast. Jij bent de contactpersoon omtrent operationele vragen van klant en leverancier. Voor jouw area van markten ben je verantwoordelijk voor de leveringsopvolging. Jij bent de belangrijke schakel in het escalatie proces van terugkerende afwijkingen.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO ASSE/TERNAT/AFFLIGEM-Solliciteer via SMS!!!ZEER DRINGEND, DIRECT STARTEN. (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: EASY LIFE AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ellen is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen

  • HUISHOUDHULP Grobbendonk - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Bouwel en Grobbendonk. Woon je niet in Grobbendonk? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Medewerker dienstencheques assistentiewoningen (m/v) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Time for Quality

    Type: Dienstenchequebaan

    Een assistentiewoning combineert de vrijheid en zelfstandigheid van een eigen woning. Senioren wonen er zelfstandig, maar kunnen een beroep doen op gemeenschappelijke diensten zoals poetshulp, warme maaltijden, thuisverpleging etc. Houd je van afwisseling in je takenpakket? Geeft het je voldoening als alles netjes en proper is? Heb je een hart voor senioren en ben je positief ingesteld? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

  • Voltijdse huishoudhulp Anzegem M/V. (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: COMFORT GROEP

    Type: Dienstenchequebaan

    Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u! Zowel part of full time vacatures zijn bij ons ter beschikking.

  • TECHNISCH VERANTWOORDELIJKE (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: VERDONCK PERSONEELSMANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Na een grondige interne opleiding word je verantwoordelijk voor de technische productieinstallaties: - opstarten en instellen van productielijnen - uitvoeren van het technisch onderhoud - aansturen van operatoren - technische diagnoses bij problemen - nauwe samenwerking met de productieleiding i.v.m. supervisie, planning, veiligheid, ... - rapportering aan het management

  • CNC Frezer (526-257) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Ken jij iets van Heidenhain sturingen? Dan ben jij de CNC Frezer die wij zoeken voor onze klant! Onze klant is een engineeringbedrijf dat ook actief is in de machinebouw. Zij bouwen voornamelijk prototypes maar leveren ook stukwerk in kleine tot middelgrote oplages. Voor de groei van hun activiteiten zoeken ze vandaag een CNC FREZER. Je staat in voor het frezen van machineonderdelen en kleine tot middelgrote series van stukwerk.

  • Verko(o)p(st)er Groenten en Fruit (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar : 1 verkoopster/verkoper Je werkt als medewerker in een groenten en fruit zaak : verkoop, omgaan met klanten, kassa, magazijnbeheer, aanvullen, etc. Je werkt in dagshift, van 8u tot 18.30u. Hierdoor heb je op 4 dagen/week werk reeds je 38u voldaan. Je hebt 1 vaste vrije dag/week + 1 variabele vrije dag/week Je werkt regelmatig op zaterdag, niet elke week !

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Herentals - Westerlo (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • European People & Talent Partner (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672092-inline.html?cid=Partner_VDAB Bakker & Partners is een toonaangevend rekruterings- en selectiekantoor met vestigingen in Antwerpen, Brussel en Gent. Er zijn voor mensen; dat komt voor ons op de eerste plaats. We gaan dan ook op zoek naar wat mensen en organisaties echt belangrijk vinden. Op die manier staan we als één blok achter onze kandidaat en onze klant en kunnen we de perfecte match maken. Meer info op www.bakker.be. Onze klant is een wereldspeler in de chemische sector en stelt wereldwijd ongeveer 6000 mensen tewerk. Het hoofdkantoor ligt in de Antwerpse Kempen. Voor dit groeiend internationaal bedrijf zijn wij op zoek naar een European People & Talent Development Partner. De European People & Talent Development Partner zal de learning & development opportuniteiten voor de Europese organisatie ontwikkelen en implementeren. Hij of zij is verantwoordelijk voor het aantrekken, identificeren en ontwikkelen van talent binnen de organisatie. Dit is een nieuwe functie in de organisatie die de visie op Talent Management creëert en rechtstreeks rapporteert aan de European HR Director. Taken en verantwoordelijkheden: U start van een blanco blad om alle development initiatieven binnen de Europese organisatie te ontwikkelen, structureren en evalueren. U werkt rechtstreeks met de business leaders om een development mindset in de organisatie te stimuleren. U bent verantwoordelijk voor alle talent development initiatieven op Europees niveau zoals performance cyclus, talent reviews, succession planning,… U ontwikkelt en implementeert development initiatieven om organisatie- en team prestaties te accelereren. U ondersteunt de business in het uitbouwen van leadership binnen de organisatie door het strategisch toewijzen van rollen aan individuen om ervaring en vaardigheden uit te bouwen. U werkt specifieke leadership programma’s uit. U zet in op Learning & development tools en middelen om de Learning & development strategie te onderbouwen. U voert meetsystemen in om de Learning & development strategie te evalueren.

Zoek naar antwoorden van Origin'Elle & Lui in sociale netwerken
Look for responds of Origin'Elle & Lui in social networks

Lees alle opmerkingen voor Origin'Elle & Lui. Laat een reactie achter voor Origin'Elle & Lui. Origin'Elle & Lui bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Origin'Elle & Lui. Leave a respond for Origin'Elle & Lui. Origin'Elle & Lui on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Origin'Elle & Lui op de google maps. Adres en contacten Origin'Elle & Lui
Location of Origin'Elle & Lui on the google maps. Address and contacts of Origin'Elle & Lui

Andere gerelateerde bedrijven als come Origin'Elle & Lui Origin'Elle & Lui: ECONOMIC SHOP | SAVIOFLORA | VERBEECK-TRUYTS & ZN | A.A.C. CPL CR?DIT | Jochems Gebr NV

Other related companies as Origin'Elle & Lui: ECONOMIC SHOP | SAVIOFLORA | VERBEECK-TRUYTS & ZN | A.A.C. CPL CR?DIT | Jochems Gebr NV

Origin'Elle & Lui is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Origin'Elle & Lui, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01127166748. Het bedrijf Origin'Elle & Lui bevindt zich op het adres: Rue Griange 13; 4500; Huy. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 530,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 775,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hairdressing salons - Gentlemen. Lijst met producten zijn Hairdressing salons - Ladies.
De hoofdactiviteit van Origin'Elle & Lui is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Origin'Elle & Lui is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Origin'Elle & Lui, openstaande posities, locatie van Origin'Elle & Lui op de kaart.

Origin'Elle & Lui is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Origin'Elle & Lui, company assigned to the tax number BE01127166748. The company Origin'Elle & Lui is located at the address: Rue Griange 13; 4500; Huy. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 530,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 775,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hairdressing salons - Gentlemen. List of products are Hairdressing salons - Ladies.
The main activity of Origin'Elle & Lui is Membership Organizations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Origin'Elle & Lui is not available. You also can look at reviews of Origin'Elle & Lui, open positions, location of Origin'Elle & Lui on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Origin'Elle & Lui, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Origin'Elle & Lui, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Origin'Elle & Lui, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Origin'Elle & Lui, employees, financial statistics.