Men's Kwaf

Contactgegevens Men's Kwaf: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Men's Kwaf: address, phone, fax, email, website, opening hours

Men's Kwaf

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Vierge Noire 1A; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 513 20 70 (+32-02 513 20 70) 02 513 20 70 (+32-02 513 20 70)

Fax (fax): 02 513 20 70 (+32-02 513 20 70) 02 513 20 70 (+32-02 513 20 70)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Men's Kwaf: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Men's Kwaf"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Men's Kwaf"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Men's Kwaf, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Men's Kwaf. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Men's Kwaf, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Men's Kwaf. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Men's Kwaf
Products information Men's Kwaf

BTW identificatienummer (tax): BE07421508789
Ondernemingsnummer: 6248992919
Hoofdstad (capital): 957,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 655,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in Men's Kwaf zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Gentlemen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Men's Kwaf
(Get full report from official database of BE for Men's Kwaf)

Aanvulling soorten activiteiten voor Men's Kwaf
Addition kinds of activities for Men's Kwaf

254199. Houtplanken en armaturen, niet inbegrepen | Wood partitions and fixtures, nec
344300. Gemaakt plaatwerk (boilerwinkel) | Fabricated plate work (boiler shop)
356100. Pompen en pompapparatuur | Pumps and pumping equipment
20139919. Tripe, uit gekocht vlees | Tripe, from purchased meat
20519902. Bakkerij, voor thuisbezorging | Bakery, for home service delivery
20990502. Dressings, salade: droge mengsels | Dressings, salad: dry mixes
22990213. Trimmen, behalve geweven | Trimming felts, except woven
29110000. Petroleumraffinage | Petroleum refining
92210102. State Highway Patrol | State highway patrol

Werken bij Men's Kwaf: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Men's Kwaf: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Men's Kwaf. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Men's Kwaf. Looking for open vacancies in other companies

  • Verhuizer (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een verhuisbedrijf regio Gent zijn wij op zoek naar een Verhuizer M/V: Je vind het leuk om voor zowel particulieren als bedrijven elk materiaal te verhuizen Verhuizen van alle soorten instrumenten zoals orgels en piano's hoort er ook bij

  • Technisch vertegenwoordiger (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je komt bij voorkeur uit de sector en heeft de nodige ervaring op zak hetzij door plaatsing van de buitenschrijnwerk door technisch tekenaar of door een eerdere verkoopgeschiedenis. Je staat in voor de opmaak van offertes en de opvolging ervan klantenbezoek en opmeting van het aangeboden product.

  • Heftruck chauffeur te Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het bedrijf werd opgericht in 1928 door Henri Essers en is intussen uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende bedrijven in Europa op het vlak van transport en logistiek voor sectoren als chemie, farmaceutica/healthcare en kwalitatief hoogstaande goederen. De afgelopen jaren kende het bedrijf een stevige uitbreiding, te danken aan de autonome groei en een aantal strategische overnames. In 2017 boekte H.Essers een omzet van 646 miljoen €. Het bedrijf telt momenteel 975.000 m² magazijnruimte, een vloot van 1.460 trekkers en 3.050 aanhangwagens en heeft meer dan 6.270 medewerkers verdeeld over 70 vestigingen in 17 landen in West- en Oost- Europa. Naast de hoofdzetel in Genk (België), heeft H.Essers een tweede thuisbasis in Roemenië.

  • HUISHOUDHULP KRUISHOUTEM (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: GREENHOUSE ZULTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Kruishoutem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp regio Wespelaar (WESPELAAR)

    Regio: WESPELAAR

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Wespelaar Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Lauwe (LAUWE)

    Regio: LAUWE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een flexibele job waarbij je het aantal uren zelf kan kiezen? Ben je op zoek naar een tof bedrijf met leuke collega's? Ben je op zoek naar een job met heel veel voordelen? Kies dan nu voor een job als huishoudhulp met dienstencheques bij HULP IN HUIS. Jouw werk wordt gewaardeerd door ons EN door onze klanten. Altijd voldoening om klanten te laten thuis komen/voelen in een proper huis.

  • HR officer m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: TRAFIROAD

    Type: Vaste Job

    Trafiroad N.V. is voor de afdeling HR op zoek naar een HR OFFICER. m/v Als medewerker van onze personeelsdienst ben je verantwoordelijk voor een correcte en tijdige loonadministratie. In samenwerking met je collega's ben je het aanspreekpunt voor allerhande ad hoc vragen m.b.t. sociale wetgeving, salarisadministratie, tijdsregistratie, ... Je rapporteert aan de personeelsverantwoordelijke alsook werk je nauw samen met de financiële afdeling en het sociaal secretariaat. Personeelsadministratie: Aanmaak, beheer en opvolging van o.a. arbeidscontracten, dimona aangifte, verloning, tijdsregistratie, hospitalisatie- en groepsverzekeringen, sociale documenten, personeelsdossiers en vakantie- en afwezigheidsaanvragen, rapporten inzake evolutie lonen, en allerhande gunstige statistieken voor het management, gerichte opleidingen per afdeling inplannen,... Je werkt ook mee aan een constante evolutie optimalisatie lonen en payrollprocessen.

  • Verwarmingstechnieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor het onderhoud, de exploitatie en herstellingen van technische installaties in de energiesector zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers. Je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van verwarmingsinstallaties. Je voert logische en efficiënte diagnoses uit voor de problemen en stelt ook oplossingen voor aan de klant. Je volgt technische voorschriften op, voert bijkomende werken uit en rapporteert aan de verantwoordelijke.

  • KREDIETSPECIALIST PROFESSIONEEL CLIËNTEEL - BUSINESS BANKER (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Accent

    Type: Vaste Job

    Binnen dit dynamisch bankkantoor bij jij de contactpersoon voor alle kredieten en in hoofdzaak voor de professionele klanten. Voor jou kent de wereld van kredieten geen geheimen meer! Je hebt reeds relevante ervaring op het vlak van investeringskredieten hypothecaire kredieten en bedrijfskredieten. Je kant volledig zelfstandig elk kredietdossier van A tot Z beheren. Voor de professionele klanten ga je ook boekhoudkundig en fiscaal elk dossier benaderen en ben je een adviserende partner voor de klant. Heb je de kennis of de wil om jouw expertise voor professionele klanten te verruimen naar andere domeinen dan is dit een pluspunt!

  • Kelner (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je taken als kelner zijn: klanten bedienen bestellingen opnemen tafels indekken en afruimen afrekenen onderhoud zaal Je bent beschikbaar om 'savonds te werken in de week of o op vrijdagavond en/of zaterdag te werken

  • Project Managers Bouw (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672079-inline.html?cid=Partner_VDAB REFERENTIE 2018-293-P-0 Wil je ook je schouders zetten onder tal van grootschalige nieuwbouw- en renovatieprojecten?  In het kader van een langetermijnproject zijn wij op zoek naar meerdere Project Managers Bouw die de verantwoordelijkheid van voorbereiding tot nazorg op zich zullen nemen.  Je bent verantwoordelijk voor het faciliteren van bouwkundige projecten  Je staat in voor het opstarten en begeleiden van studies voor het ontwerp  Je begeleidt en controleert de uitvoering van de projecten met oog voor budget en timing Je leidt vergaderingen in aanwezigheid van de leveranciers Je organiseert aanbestedingen voor studies en uitvoering waarbij je instaat voor de opmaak van offerteaanvragen en aanbestedingsdossiers Je bent het aanspreekpunt voor studiebureau’s en aannemers Je staat in voor de communicatie en correspondentie met interne en externe partijen Je begeleidt de verschillende partijen bij het vergunningstraject voor specifieke bouwprojecten Je bent verantwoordelijk voor de financieel-administratieve projectopvolging

  • Flexijob Zondagsmarkt Paal (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: LIESENBORGS

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een bijverdiener flexijob verkoop voor de wekeljkse zondagsmarkt te Paal. De producten die wij verkopen zijn koffiekoeken en brood.

Zoek naar antwoorden van Men's Kwaf in sociale netwerken
Look for responds of Men's Kwaf in social networks

Lees alle opmerkingen voor Men's Kwaf. Laat een reactie achter voor Men's Kwaf. Men's Kwaf bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Men's Kwaf. Leave a respond for Men's Kwaf. Men's Kwaf on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Men's Kwaf op de google maps. Adres en contacten Men's Kwaf
Location of Men's Kwaf on the google maps. Address and contacts of Men's Kwaf

Andere gerelateerde bedrijven als come Men's Kwaf Men's Kwaf: MARC VAN MOERE | BOUWCENTER DILS | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | CHASSIS REJOBOIS | ELS

Other related companies as Men's Kwaf: MARC VAN MOERE | BOUWCENTER DILS | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | CHASSIS REJOBOIS | ELS

Men's Kwaf is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Men's Kwaf, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07421508789. Het bedrijf Men's Kwaf bevindt zich op het adres: Rue de la Vierge Noire 1A; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 957,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 655,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hairdressing salons - Gentlemen. Producten gemaakt in Men's Kwaf zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Men's Kwaf is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Men's Kwaf is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Men's Kwaf, openstaande posities, locatie van Men's Kwaf op de kaart.

Men's Kwaf is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Men's Kwaf, company assigned to the tax number BE07421508789. The company Men's Kwaf is located at the address: Rue de la Vierge Noire 1A; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 957,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 655,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hairdressing salons - Gentlemen. Products created in Men's Kwaf were not found.
The main activity of Men's Kwaf is Eating and Drinking Places, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Men's Kwaf is not available. You also can look at reviews of Men's Kwaf, open positions, location of Men's Kwaf on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Men's Kwaf, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Men's Kwaf, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Men's Kwaf, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Men's Kwaf, employees, financial statistics.