CHASSIS REJOBOIS

Contactgegevens CHASSIS REJOBOIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHASSIS REJOBOIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHASSIS REJOBOIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE PIETQUIN 1; 5060; SAMBREVILLE, België

Telefoon (phone): 71812821 (+32-71812821) 71812821 (+32-71812821)

Fax (fax): +32 (65) 856-63-63 +32 (65) 856-63-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHASSIS REJOBOIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHASSIS REJOBOIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHASSIS REJOBOIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHASSIS REJOBOIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHASSIS REJOBOIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHASSIS REJOBOIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHASSIS REJOBOIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHASSIS REJOBOIS
Products information CHASSIS REJOBOIS

BTW identificatienummer (tax): BE07559936523
Ondernemingsnummer: 5042694091
Hoofdstad (capital): 452,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 113,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Produits & Activités: Menuiserie,Portes Coulissantes & Battantes,Volets Roulants en Bois,Escaliers,Ferrures de Portails,Volets Roulants en PVC,Charpentes,Portes & Fenêtres en PVC,Meubles Encastrés,Ferrures de Portes de Garage,Portes & Fenêtres en Bois,Ferrures de Portes,Moustiquaires,Serres,Installation de Vérandas,Installation de Cloisons. Services: Réparations,Références Disponibles,Devis Gratuit,Garanties.. Produits & Activités: Serres,Portes Coupe-Feu,Portes & Portails Automatiques,Installation de Vérandas,Pose de Grilles,Installation de Cloisons,Pose de Volets Métalliques,Verrières,Escaliers,Moustiquaires,Menuiserie,Ferrures de Portes,Ferrures de Portails,Portes & Fenêtres en Aluminium. Services: Devis Gratuit.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie métallique. Installation de menuiserie en bois and plastique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHASSIS REJOBOIS
(Get full report from official database of BE for CHASSIS REJOBOIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHASSIS REJOBOIS
Addition kinds of activities for CHASSIS REJOBOIS

354199. Gereedschapsmachines, metalen snij type, nec | Machine tools, metal cutting type, nec
449100. Marine vrachtverwerking | Marine cargo handling
20239910. Gemalen melk | Malted milk
20460404. Steepwater concentraat | Steepwater concentrate
26760200. Vrouwelijke hygiëne papierproducten | Feminine hygiene paper products
36390201. Knoopsgat- en oogmachines en bijlagen, binnenlands | Buttonhole and eyelet machines and attachments, domestic
56619903. Laarzen van mannen | Men's boots
83610000. Woonzorg | Residential care
96119901. Consumentenbescherming kantoor, regering | Consumer protection office, government

Werken bij CHASSIS REJOBOIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHASSIS REJOBOIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHASSIS REJOBOIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHASSIS REJOBOIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Flexibele horecamedewerker - Noorderwijk (NOORDERWIJK)

    Regio: NOORDERWIJK

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Noorderwijk zijn wij op zoek naar een extra kracht om het team te versterken. Je bedient de klanten aan de bar en aan tafel.

  • Heftruckbestuurder dagwerk (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon dient met de heftruck te rijden.

  • Chauffeur C/CE wasophaling binnen pc 11000 (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een firma in de regio van Brugge is op zoek naar een C of Ce dag of nachtchauffeur om was op te halen met rolcontainers. Er is een vacature zowel voor de dag als voor de nacht. Je mag je voorkeur meegeven. Je krijgt redelijke vaste routes. Baanervaring is vereist, bij opstart is een specifiek opleidingsperiode voorzien. Een groot voordeel is het loon wat toch een stuk hoger ligt dan in de transportsector.

  • PRODUCTIEARBEIDER (CHEMISCHE SECTOR) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER OFFICE PEOPLE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een groeiend speler in de CHEMIE en gelegen in Gent-Zeehaven. Samen met hen zijn wij op zoek naar ARBEIDERS ZWARE LASTEN in volcontinue. Samen met je team zorg je ervoor dat de roostoven waarin de grondstoffen worden uitgezuiverd optimaal blijft Aan de hand van een zware pook maak je het wiel proper en hou je de oven zuiver Daarnaast sta je in voor het schoonmaken van de werkomgeving etc... Er is geen voorkennis nodig, alles wordt aangeleerd maar een goede fysiek is een strikte voorwaarde. Sowieso wordt er eerst een rondleiding in de oventoren voorzien alvorens het verdere sollicitatieproces plaatsvindt.

  • Aanvuller/verkoper (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Uw taak bestaat uit het bestellen en aanvullen van de producten. U helpt onze klanten op een snelle vriendelijke wijze en geeft hen correct advies.

  • Werken als huishoudhulp Beerzel (BEERZEL)

    Regio: BEERZEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Stevoort, 26 uur per week (STEVOORT)

    Regio: STEVOORT

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 26 uren per week, te presteren in 4 à 5 dagen, voor 2 gastgezinnen wonende te Stevoort. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Bij het opmaken van de plannen houden we uiteraard rekening met jouw planning. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Kruishoutem - Oudenaarde - Zingem (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • (Betaalde)* Stage Sales & Marketing (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LIDITO

    Type: Studentenjob

    Ben je gebeten door Sales en Marketing en op zoek naar een boeiende stageplaats? Schrikt administratie en klantendienst jou niet af? Ben je mondig en kan je goed overweg met klanten? Lees dan snel verder! Wij van Lidito zijn op zoek naar een gedreven stagiair voor onze Sales en Marketing afdeling. Je draait actief mee in ons team en leert al doende het reilen en zeilen van ons bedrijf! Jouw taken: Schrijven van wervende teksten Kwalificeren van leads Opzoekingswerk verrichten om vervolgens nieuwe websites te kunnen bouwen Contacten met klanten en users onderhouden Uitvoeren van online enquêtes en vervolgens conclusies samenvatten voor de klant Prospecteren * Wij geven jou de mogelijkheid om een betaalde stage te lopen in ons bedrijf. Dit kan in het kader van een BIO (Beroepsinlevingsovereenkomst). Voor meer informatie hierover kan je terecht bij de VDAB.

  • LESGEVER ZWEMMEN (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een opdracht zwemmen op 13 november in Ertvelde zijn we op zoek naar een losse lesgever. De opdracht vindt plaats van 17:00-19:00 uur. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Technisch Receptionist (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: HERMANS

    Type: Vaste Job

    De mobiliteitsmakelaar is een snelgroeiend bedrijf dat binnen de Kempen een mobiliteitsaanbod uitbouwt dat aansluit bij de noden van onze klanten vandaag èn morgen. Hiervoor bieden we de producten en bijhorende diensten aan van de verschillende merken van de Volkswagen groep (VW, Audi, Seat, Skoda) waarbij we willen uitgroeien tot een referentiearea in België. Momenteel verwelkomen wij in onze groep Garage Hermans (Herentals), Autobedrijf Deckx-Team (Turnhout) en Verellen (Geel). Door de eigenheid van de verschillende vestigingen te behouden, verzekeren we ons ervan dat de klant centraal blijft staan in de werking. Daarnaast investeren wij permanent in het aanbod van innovatieve aanvullende mobiliteitsoplossingen die antwoorden bieden op de veranderingen en uitdagingen van de sector. Wij zijn op zoek naar een technisch receptionist of beter klantenadviseur naverkoop. Plaats van tewerkstelling: Garage Hermans (Herentals) of Autobedrijf Deckx-Team (Turnhout) Verantwoordelijkheden: Je maakt een afspraak met de klant en volgt zijn/haar dossier op tot en met de aflevering van het voertuig. Je begeleidt en adviseert klanten tijdens uit te voeren onderhouds- en herstellingswerkzaamheden Je vertaalt de wensen en problematiek van de klant m.b.t. het voertuig naar de werkplaats toe Je coördineert de dagelijkse planning van de werkplaats Je factureert de werken aan de klant en licht hem/ haar in over de uitgevoerde herstellingen. Je rapporteert naar de naverkoop verantwoordelijke.

  • Projectmanager ontwikkeling - bouwcoördinatie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als projectmanager actief in de projectontwikkeling en bouwcoördinatie, bent u betrokken in zowel het voortraject, ontwerp en uitvoering van het residentieel bouwproject. Uw takenpakket bestaat zowel uit verantwoordelijkheden binnen voorbereiding en uitvoering. U begeleidt zowel architect als studiebureau in het opmaken van het aanvraagdossier voor SV en MV. U bestudeert plannen en berekeningen, verzorgt het dossier en maak een verkooplastenboek op. Na het verkrijgen van de SV stelt u het uitvoeringsdossier samen. U contacteert, negotieert en contracteert onderaannemers. In de uitvoeringsfase bewaakt u de kwaliteit, planning en het budget. U staat in voor de werfvergaderingen, het opvolgen van de werken in uitvoering en zoekt oplossingen bij mogelijke problemen. U werkt nauw samen met de zaakvoerder en met de verantwoordelijke voor de verkoop/klantenbegeleiding.

Zoek naar antwoorden van CHASSIS REJOBOIS in sociale netwerken
Look for responds of CHASSIS REJOBOIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHASSIS REJOBOIS. Laat een reactie achter voor CHASSIS REJOBOIS. CHASSIS REJOBOIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHASSIS REJOBOIS. Leave a respond for CHASSIS REJOBOIS. CHASSIS REJOBOIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHASSIS REJOBOIS op de google maps. Adres en contacten CHASSIS REJOBOIS
Location of CHASSIS REJOBOIS on the google maps. Address and contacts of CHASSIS REJOBOIS

Andere gerelateerde bedrijven als come CHASSIS REJOBOIS CHASSIS REJOBOIS: Delta Fiduciaire | Ameye O | R. COPPIN | Verbijlen R | LAURENT BRACKMAN

Other related companies as CHASSIS REJOBOIS: Delta Fiduciaire | Ameye O | R. COPPIN | Verbijlen R | LAURENT BRACKMAN

CHASSIS REJOBOIS is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHASSIS REJOBOIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07559936523. Het bedrijf CHASSIS REJOBOIS bevindt zich op het adres: RUE PIETQUIN 1; 5060; SAMBREVILLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 452,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 113,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Installation de menuiserie métallique. Installation de menuiserie en bois and plastique. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Menuiserie,Portes Coulissantes & Battantes,Volets Roulants en Bois,Escaliers,Ferrures de Portails,Volets Roulants en PVC,Charpentes,Portes & Fenêtres en PVC,Meubles Encastrés,Ferrures de Portes de Garage,Portes & Fenêtres en Bois,Ferrures de Portes,Moustiquaires,Serres,Installation de Vérandas,Installation de Cloisons. Services: Réparations,Références Disponibles,Devis Gratuit,Garanties.. Produits & Activités: Serres,Portes Coupe-Feu,Portes & Portails Automatiques,Installation de Vérandas,Pose de Grilles,Installation de Cloisons,Pose de Volets Métalliques,Verrières,Escaliers,Moustiquaires,Menuiserie,Ferrures de Portes,Ferrures de Portails,Portes & Fenêtres en Aluminium. Services: Devis Gratuit..
De hoofdactiviteit van CHASSIS REJOBOIS is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHASSIS REJOBOIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHASSIS REJOBOIS, openstaande posities, locatie van CHASSIS REJOBOIS op de kaart.

CHASSIS REJOBOIS is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHASSIS REJOBOIS, company assigned to the tax number BE07559936523. The company CHASSIS REJOBOIS is located at the address: RUE PIETQUIN 1; 5060; SAMBREVILLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 452,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 113,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Installation de menuiserie métallique. Installation de menuiserie en bois and plastique. List of products are Produits & Activités: Menuiserie,Portes Coulissantes & Battantes,Volets Roulants en Bois,Escaliers,Ferrures de Portails,Volets Roulants en PVC,Charpentes,Portes & Fenêtres en PVC,Meubles Encastrés,Ferrures de Portes de Garage,Portes & Fenêtres en Bois,Ferrures de Portes,Moustiquaires,Serres,Installation de Vérandas,Installation de Cloisons. Services: Réparations,Références Disponibles,Devis Gratuit,Garanties.. Produits & Activités: Serres,Portes Coupe-Feu,Portes & Portails Automatiques,Installation de Vérandas,Pose de Grilles,Installation de Cloisons,Pose de Volets Métalliques,Verrières,Escaliers,Moustiquaires,Menuiserie,Ferrures de Portes,Ferrures de Portails,Portes & Fenêtres en Aluminium. Services: Devis Gratuit..
The main activity of CHASSIS REJOBOIS is Eating and Drinking Places, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CHASSIS REJOBOIS is not available. You also can look at reviews of CHASSIS REJOBOIS, open positions, location of CHASSIS REJOBOIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHASSIS REJOBOIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHASSIS REJOBOIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHASSIS REJOBOIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHASSIS REJOBOIS, employees, financial statistics.