NEW ROSCAM NV

Contactgegevens NEW ROSCAM NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NEW ROSCAM NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

NEW ROSCAM NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Scherpeputstraat 16; 9160; Lokeren, België

Telefoon (phone): 09 349 30 85 (+32-09 349 30 85) 09 349 30 85 (+32-09 349 30 85)

Fax (fax): 09 349 31 16 (+32-09 349 31 16) 09 349 31 16 (+32-09 349 31 16)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NEW ROSCAM NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NEW ROSCAM NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NEW ROSCAM NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NEW ROSCAM NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NEW ROSCAM NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NEW ROSCAM NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NEW ROSCAM NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NEW ROSCAM NV
Products information NEW ROSCAM NV

BTW identificatienummer (tax): BE05070159912
Ondernemingsnummer: 7614318847
Hoofdstad (capital): 508,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 207,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in NEW ROSCAM NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bakers and confectioners

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NEW ROSCAM NV
(Get full report from official database of BE for NEW ROSCAM NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor NEW ROSCAM NV
Addition kinds of activities for NEW ROSCAM NV

2491. Houtbescherming | Wood preserving
291199. Petroleumraffinage, nec | Petroleum refining, nec
17210401. Commercieel wallcovering contractant | Commercial wallcovering contractor
24939901. Bulletin boards, kurk | Bulletin boards, cork
34430123. Torens (bellen, koelen, fractioneren, etc.): Metalen plaat | Towers (bubble, cooling, fractionating, etc.): metal plate
36219906. Servomotoren, elektrisch | Servomotors, electric
37319905. Radar torens, zwevend | Radar towers, floating
38220402. Hydronische grenscontrole | Hydronic limit control

Werken bij NEW ROSCAM NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NEW ROSCAM NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NEW ROSCAM NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NEW ROSCAM NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Persoonlijk assistent (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een man met ALS zijn we op zoek naar een persoonlijk assistent die om de 2 weken tijdens het weekend kan werken. Je start op zaterdag om 13u en blijft daar tem de zondag 20u. Je zal verantwoordelijk zijn om de man hulp te bieden bij : toiletbezoek bereiden maaltijd geven maaltijd wandelen familiebezoek wassen en in bed leggen 's nachts draaien in bed huishoudelijke taken Je krijgt een mooie verloning.

  • Projectleider Elektriciteit bij het Havenbedrijf Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je volgt een aantal deelprojecten(*) van het Havenbedrijf Antwerpen nauwgezet op, je plant en coördineert de werken en je bewaakt de kwaliteit, de timing, het budget en de veiligheid. Je maakt bestekken op volgens de wet op de overheidsopdrachten of evalueert deze en voert de verdere besprekingen. Je maakt afspraken met de distributienetbeheerder over aansluitingen en uitvoeringen, de aannemers aan wie de uitvoering gegund werd en de stakeholders. Je bent verantwoordelijk voor het nazicht van technische constructiedossiers in het kader van voorlopige en definitieve oplevering. (*) Voorbeelden : Hoogspanningsaansluitingen tot 15KV, LED buitenverlichting projecten in het kader van de ISO50001, walstroomvoorzieningen voor binnenvaart, laagspanningsprojecten allerlei, bakenverlichtingen in de haven, installatie zonnepanelen, evaluatie van technische fiches en schema’s, …

  • Aankoper (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gelegen in Herne zijn we op zoek naar een aankoper: Beheer van eigen leveranciersportefeuille: stock analyse, technische informatie gebruiken, uitvoeren van prijs- en kwaliteitsanalyses, contact met klanten bij kwaliteitsproblemen of facturatie Bestellingen plaatsen bij overzeese leveranciers, rekening houdend met huidige voorraad en toekomstige noden, leveringstermijnen, kosten en service Opvolgen van productie bij de leverancier Organiseren van (maritiem) transport in samenwerking met een expediteur en instaan voor de inklaring bij de douane

  • Productontwikkeling - Technisch R-D medewerker - Product ingenieur met groeimogelijkheden! (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent de link tussen de klant en de verschillende afdelingen: aankoop, productie, verkoop,.... Aan de hand van de klantenorders, denk en werk je mee aan een op maat gemaatke oplossing. Je wordt dus betrokken bij het volledige ontwerp- en productieproces: leveranciersinstructies, productie, verbeteringsprocessen,... Je zal de volledige evolutie van ontwerp tot afgewerkt product dus op de voet kunnen volgen en zelf actief richting geven. Je werkt hiervoor niet alleen samen met interne medewerkers en R&D-afdeling, maar doet ook beroep op universiteiten, onderzoekcentra en andere instellingen ifv een optimale innovatie! Je slaagt er met andere woorden in om, via jouw expertise, klantenorders om te zetten naar werkinstructies en - tekeningen voor de productieafdeling. De werkvoorbereiding gebeurt in een bedrijfseigenprogramam waarvoor een interne opleiding is voorzien

  • Hulp in huis - Voltijds of deeltijds - Bredene (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: BOD DIENSTENBEDRIJF

    Type: Dienstenchequebaan

    Als het nu gaat over poetsen, de afwas doen, kledij wassen en strijken, boodschappen doen of koken... jij doet het allemaal met een glimlach. Je werkt steeds bij eigen vaste klanten op de uren die jij samen met je consulent bent overeengekomen.

  • Huishoudhulp M/V regio Roeselare PT OF FT (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: PICO BELLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u proper en net en is schoonmaken echt jouw ding? Dan ben jij de geknipte kandidaat waarnaar wij op zoek zijn! In het kader van de dienstencheques gaat u poetsen bij mensen thuis. Het gaat hier om de wekelijkse schoonmaak zoals stof afnemen, stofzuigen, dweilen, bedden opmaken, ramen lappen... U wordt tewerkgesteld bij verschillende mensen in uw regio. Het aantal uren is bespreekbaar: van deeltijds tot voltijds. Wij zijn dan wel niet het grootste dienstenchequebedrijf in de regio, maar wij verkiezen liever een persoonlijke en kwalitatieve aanpak, zowel voor onze klanten als voor onze werknemers! Bent u reeds actief in de dienstenchequesector, maar bent u op zoek naar betere werkvoorwaarden? Ook dan bent u steeds welkom bij ons voor een vrijblijvend gesprek. Discretie verzekerd!

  • POETSHULP (VLAMERTINGE)

    Regio: VLAMERTINGE

    Bedrijf: STEAM & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je staat in voor de schoonmaak en het huishouden bij particulieren in de regio Vlamertinge-Ieper-Poperinge. Je hebt eigen vervoer. Interesse? Solliciteer snel!

  • Enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulp (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Trixxo Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • Toffe studentenjob in kledingzaak te Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AGO JOBS & HR - SHOPS

    Type: Studentenjob

    - Je zorgt ervoor dat de winkel ordelijk en net is. - Je staat de klanten te woord en helpt hen graag verder. - Je zorgt ervoor dat de paskamers steeds proper ogen. - Je hangt kledij terug in de winkel. - Je plooit kledij netjes op. - Je kan kassawerk aangeleerd worden.

  • Bordenbouwer met ervaring (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

     Je staat in voor de bouw je van een elektrisch stuur- en regelbord, als onderdeel van een productie installatie op de werf. Dit doe je zelfstandig en a.d.h.v. een plan. Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar. Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen en andere verschillende elektrische componenten. Daarna monteer je de kabelgoten, de elektrische onderdelen en breng je de bedrading en labeling aan. Je test de kast en werkt ze af. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is een expert op het gebied van HVAC en koeling. Zij bieden oplossingen op maat van hun klanten op nationaal vlak.

  • Logistiek Planner (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: KALIMBA

    Type: Vaste Job

    Kalimba is al twintig jaar een een gevestigde waarde voor de productie en levering van drinkwater en waterkoelers in België en Nederland. Je staat in voor een dagelijkse optimale planning voor onze chauffeurs en techniekers op de baan rekeninghoudende met de specifieke eisen van de klant. Je draagt zorg voor het equipment en het wagenpark. Je werkt nauw samen met de chauffeurs en techniekers en rapporteert aan het management.

  • commercieel bankbediende (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    je voert commerciële klantengesprekken over de 4 bankdomeinen (betalingsverkeer, sparen, kredieten en verzekeringen) je werkt pro-actief en ziet opportuniteiten je werkt graag in teamverband

Zoek naar antwoorden van NEW ROSCAM NV in sociale netwerken
Look for responds of NEW ROSCAM NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor NEW ROSCAM NV. Laat een reactie achter voor NEW ROSCAM NV. NEW ROSCAM NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NEW ROSCAM NV. Leave a respond for NEW ROSCAM NV. NEW ROSCAM NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NEW ROSCAM NV op de google maps. Adres en contacten NEW ROSCAM NV
Location of NEW ROSCAM NV on the google maps. Address and contacts of NEW ROSCAM NV

Andere gerelateerde bedrijven als come NEW ROSCAM NV NEW ROSCAM NV: FLATELIERS TECNIBO NV | CENTEA | Alpha Librairie Universitaire | IJSSALON 'T KORENTJE | JEAN ZABEAU

Other related companies as NEW ROSCAM NV: FLATELIERS TECNIBO NV | CENTEA | Alpha Librairie Universitaire | IJSSALON 'T KORENTJE | JEAN ZABEAU

NEW ROSCAM NV is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NEW ROSCAM NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05070159912. Het bedrijf NEW ROSCAM NV bevindt zich op het adres: Scherpeputstraat 16; 9160; Lokeren. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 508,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 207,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Bakers and confectioners. Producten gemaakt in NEW ROSCAM NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NEW ROSCAM NV is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NEW ROSCAM NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NEW ROSCAM NV, openstaande posities, locatie van NEW ROSCAM NV op de kaart.

NEW ROSCAM NV is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is NEW ROSCAM NV, company assigned to the tax number BE05070159912. The company NEW ROSCAM NV is located at the address: Scherpeputstraat 16; 9160; Lokeren. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 508,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 207,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Bakers and confectioners. Products created in NEW ROSCAM NV were not found.
The main activity of NEW ROSCAM NV is Administration of Human Resource Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of NEW ROSCAM NV is not available. You also can look at reviews of NEW ROSCAM NV, open positions, location of NEW ROSCAM NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NEW ROSCAM NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NEW ROSCAM NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NEW ROSCAM NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NEW ROSCAM NV, employees, financial statistics.